יש לי מנוי, מה איתכם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: יש לי מנוי, מה איתכם?

שליחה על ידי Totti »

למי יש ראש לכדורגל בכלל?

אני לא באר שבעי כרגע, אבל רוב בני המשפחה שלי לא הלכו לעבודה יותר משבועיים ותוהים איך לגמור את החודש.

כרגע, הפועל באר שבע בתחתית סדר העדיפויות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

גם לי יש מנוי :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גיא חניה כתב: ברמן לא אמין.
ברמן מאוד אמין ומקבל את המידע שלו מאנשי ההנהלה במועדון.

לפי מה שהבנתי, נכון להיום נמכרו 3,827 מנויים.

הקמפיין של הקבוצה עוד לא יצא לפועל וכרגע הכל בהקפאה בגלל המלחמה.
מי שחושב שהמלחמה לא משפיעה שיבדוק במרכז הארץ עם משרדי הפרסום הגדולים והחברות הגדולות ויראה שגם שם הכל נעצר ואין קמפיינים חדשים שיוצאים בגלל המצב.

קחו דוגמא, לפני המלחמה כהקדמה לקמפיין המנויים הקבוצה יצאה בסיסמא של קניית מנוי זה צו 8 עבור אוהדי הקבוצה. אחרי תחילת המבצע אנשים שראו את הסיסמא, שיצאה לפני המלחמה, ביקרו את הקבוצה על בחירת המילים לאור המצב.

המצב היום רגיש וצריך להבין את זה.
איך אתם הייתם מרגישים עם קמפיין שיוצא עכשיו בזמן הרגיש כל כך?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: ברמן מאוד אמין ומקבל את המידע שלו מאנשי ההנהלה במועדון.

לפי מה שהבנתי, נכון להיום נמכרו 3,827 מנויים.

הקמפיין של הקבוצה עוד לא יצא לפועל וכרגע הכל בהקפאה בגלל המלחמה.
מי שחושב שהמלחמה לא משפיעה שיבדוק במרכז הארץ עם משרדי הפרסום הגדולים והחברות הגדולות ויראה שגם שם הכל נעצר ואין קמפיינים חדשים שיוצאים בגלל המצב.

קחו דוגמא, לפני המלחמה כהקדמה לקמפיין המנויים הקבוצה יצאה בסיסמא של קניית מנוי זה צו 8 עבור אוהדי הקבוצה. אחרי תחילת המבצע אנשים שראו את הסיסמא, שיצאה לפני המלחמה, ביקרו את הקבוצה על בחירת המילים לאור המצב.

המצב היום רגיש וצריך להבין את זה.
איך אתם הייתם מרגישים עם קמפיין שיוצא עכשיו בזמן הרגיש כל כך?
תסלחו לי, אבל 3800 במצבנו זה מספר נהדר.

כולם רצים לחפש השוואת לחיפה ותל אביב, לא נדבר על המסורת שלהן ועל האיצטדיונים המזמינים, אלא רק על מצב המלחמה וההשפעות הישירות שלו על שגרת החיים.

אני אוהב ומעריך את אלונה ומקווה שאותה "אכזבה" מקצב המכירה לא הגיע ממנה, כי זו חוצפה שאין כדוגמתה.

אנשים בעיר הזו יקבלו את משכורות חודש יולי עם סטירה מצלצלת. אבא שלי שהוא בעל עסק פרטי נותר סגור כבר כמעט שבועיים כתוצאה מחוסר ביקוש, אז למי אכפת מכדורגל ומינויים בכלל?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

רק כדי שכולם יקבלו פרופורציה, הפועל ת"א הגדולה, זאת שבעשרים השנה האחרונות זכתה באליפויות וגביעים ואפילו הצלחות אירופאית, צפויה למכור העונה בסביבות 3,500 מנויים.

קצת בעיות תקציביות, קצת חוסר רצון מהניהול, ואחת מהקבוצות הכי מצליחות בכדורגל הישראלי שואפת להגיע ל3,500 מנויים העונה.

לכל אלה שמזלזלים בכמות המנויים שמכרנו עד כה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועל תל אביב כבר מכרה בסביבות 4000 מנויים, לפי התכנית מתחממים. כל זאת תחת נתוני פתיחה קשים מאוד, והנתון הזה עוד יגדל.
אני לא חושב שיש מקום להשוואה בינינו לבין קבוצות אחרות, שידעו לא מעט הצלחות בשנים האחרונות ומחזיקות באצטדיונים טובים
בהרבה. למרות זאת הכמות שנמכרה עד עכשיו רחוקה מלהיות מספקת. אם לא נעבור את רף ה-4500 אחרי הגעת מליקסון והעונה
המצוינת בשנה שעברה, אני אהיה מאוד מאוד מאוכזב. מה שחשוב יותר מכל זה לראות גרף של התקדמות. שהצלחות והחתמות משמעותיות
מצליחות למשוך קהל נוסף, דבר המעיד על פוטנציאל גדילה שגם מצדיק השקעה. כרגע זה לא המצב.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב:הפועל תל אביב כבר מכרה בסביבות 4000 מנויים, לפי התכנית מתחממים. כל זאת תחת נתוני פתיחה קשים מאוד, והנתון הזה עוד יגדל.
אני לא חושב שיש מקום להשוואה בינינו לבין קבוצות אחרות, שידעו לא מעט הצלחות בשנים האחרונות ומחזיקות באצטדיונים טובים
בהרבה. למרות זאת הכמות שנמכרה עד עכשיו רחוקה מלהיות מספקת. אם לא נעבור את רף ה-4500 אחרי הגעת מליקסון והעונה
המצוינת בשנה שעברה, אני אהיה מאוד מאוד מאוכזב. מה שחשוב יותר מכל זה לראות גרף של התקדמות. שהצלחות והחתמות משמעותיות
מצליחות למשוך קהל נוסף, דבר המעיד על פוטנציאל גדילה שגם מצדיק השקעה. כרגע זה לא המצב.
+1

ולקחת את הפועל ת"א כדוגמא זה לא רציני. אם אנחנו הולכים קדימה, הם 180 מעלות מאיתנו.
כל נכס אפשרי נמכר, מחלקת נוער בפירוק, ניצול ציני של הקהל, אפס השקעה, הליכה לעבר עונה בפליאוף התחתון ועוד מחירי המנוי הגבוהים בליגה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מסורת של הצלחות גם בונה מסורת של קהל.
אני זוכר בשנות ה90 משחקים שלנו בבלומפילד עם יציעים ריקים של הפועל ת"א.
אחרי ההצלחה האדירה של הפועל ת"א בחמש עשרה השנה האחרונות, הם בנו מסורת של קהל, בטח באיצטדיון כמו בלומפילד.
ועדין, אוהדי הפועל ת"א שאיתם אני דיברתי דיברו על סביבות 3,500 מנויים, וגם אם מדובר ב4,000 מנויים עדין מדובר בפחות מחצי מהכמות שהפועל ת"א מכרו בשנה שעברה, רק להכניס אנשים לפרופורציה.

בתחילת הקיץ הייתי מאוד מאוכזב אם היו אומרים לי שאנחנו לא מגיעים למכירה של 4,500 מנויים, אבל בעקבות המלחמה, צריך לקחת דברים בפרופורציה.
מזכיר לכולם שעד המלחמה המנויים נמכרו בקצב מסחרר והגענו בזמן קצר ל3,500 מנויים שנמכרו.

עם זאת, בעקבות העובדה שקמפיין המנויים עוד לא יצא בכלל לפועל, אני מאמין שנגיע ל4,500 מנויים. וכן, בלי המלחמה היינו גם יכולים למכור יותר מנויים ואפילו להגיע למספרים כמו 6,000 מנויים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אני לא חושב שבנושא המנויים אנחנו צריכים להשוות עצמנו למכבי וחיפה, היום, אנחנו צריכים להסתכל יותר לכיוון של ביתר ונתניה. נתניה היא קבוצה עם מסורת, שהייתה אימפריה, אצטדיון חדש, הרגשה של משהו טוב באוויר, להם יש עד כה 2000 מנויים. אנחנו צריכים לשאוף למכבי וחיפה, על זה אין ספק, אבל אנחנו עוד לא שם, אחרי 17 שנה של גמגום, ועונה אחת מפתיעה אנחנו עדיין לא יכולים לצפות להיות אימפריה. הייתי מגדיר את זה כאימפריה בהתהוות.
עם זאת, שני דברים בנוגע לקצב מכירת המנויים, א. פתיחת המכירה התבצעה בקצב מסחרר, אם לא המלחמה אני מאמין שהיינו מגיעים ליעדינו. אנשים לא חושבים על כדורגל כשהם לא יודעים איזה משכורת תכנס, אין חשק לכדורגל כששומעים כל יום על חיילים הרוגים.
ב. קמפיין המנויים חשוב מאין כמותו. הוא יכול לדעתי לעשות את ההבדל בין עונה עם 4,000 מנוים לביו הצלחה מסחררת ועמידה בכל יעדי המנויים שהוצבו. אבל, תזמון לא נכון שלו והוא יעשה יותר נזק מתועלת. כל עוד יש מלחמה, וגם לאחריה, כל עוד אנשים לא התחילו להתאושש אין מה לדבר על מנויים. גם אם זה משאיר שבוע לקמפיין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אומר לכם שבאצטדיון החדש נגיע ל7-8 אלף מנוים! גם בגלל וסרמיל וגם בגלל המלחמה כמות המנוים היא רק 4200 ועדיין זה כמות מכובדת מאוד!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

יגאל ברמן מדווח עכשיו ברדיו דרום כי רף ה4000 מנויים נחצה והמועדון מרוצה מכך לנוכח המצב הביטחוני!
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

היום פורסם ב one שמכבי חיפה מכרה למעחה מ 12,000 מנויים. פשוט מדהים.

מקווה שיום אחד גם אנחנו נגיע למספרים דומים...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה סמי עופר שמכר 6 אלף נוספים. מכבי היתה מוכרת שם 20 אלף

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חיפה כבר מכרו 9,000-10,000 גם בשנים ששיחקו בקריית אליעזר.

הלוואי עלינו למכור עונה הבאה 6000 מנויים בנוסף ל 3000 הקבועים שעושים מנוי גם בווסרמיל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב:היום פורסם ב one שמכבי חיפה מכרה למעחה מ 12,000 מנויים. פשוט מדהים.

מקווה שיום אחד גם אנחנו נגיע למספרים דומים...
שמעון, לא רק שמכבי חיפה עברה לאיצטדיון החדש ביותר בארץ, לא רק שהיא החזירה הביתה את יוסי בניון, אלא היא גם מוכרת מנוי מבוגר ב650 שקל (וזה בלי ההנחה של הוועדים)!
אין ספק שהאוהדים של מכבי חיפה מוכיחים עד כמה המועדון הזה גדול, אבל צריך גם להגיד מילה טובה להנהלה על המחירים ועל זה שהיא הכינה את הקרקע בצורה נפלאה.

מניח שאם המחירים היו כמו בהפועל ת"א (2,000 ₪ למנוי ביציע טוב ו1,200 ₪ למנוי ביציע פחות טוב) אז היו נמכרים אולי חצי מכמות המנויים שנמכרו.

שלח תגובה