אנשים יוסיפו לך 2,000 שקל כולל מנוי לשער 2 בשביל שתביא להם מנוי לשער 5 מבטיח לך חחtaltal10 כתב:כמה מנויים נמכרו עד עכשיו??
והאם יש אפשרות להחליף מנוי של שער 5 במנוי של שער 2??
יש לי מנוי, מה איתכם?
Re: יש לי מנוי, מה איתכם?
חחח אני בבעיה קניתי ביום שיצא וכל החברים והמשפחה לא הספיקו זה קרה מהר מידייRoICah כתב: אנשים יוסיפו לך 2,000 שקל כולל מנוי לשער 2 בשביל שתביא להם מנוי לשער 5 מבטיח לך חח
השאלה אם אפשר לשנות את זה במשרדים או משהו כי השם שלי רשום שם ואני לא רוצה שיעשו לי בעיות בכניסה או בקניית כרטיס למשחקי חוץ וכאלה..
הם לא יחזירו לך אבל אחי לא בעיה תפרסם בפייסבוק מחליף מנוי לשער 5 בעד שער 2 תוך 2 שניות יקפצו עליך 200 הודעות,תפרסם ותתייג את הצבא האדוםtaltal10 כתב:
חחח אני בבעיה קניתי ביום שיצא וכל החברים והמשפחה לא הספיקו זה קרה מהר מידיי
השאלה אם אפשר לשנות את זה במשרדים או משהו כי השם שלי רשום שם ואני לא רוצה שיעשו לי בעיות בכניסה או בקניית כרטיס למשחקי חוץ וכאלה..
לא נראה לי שתהיה באמת בעיה עם השם הזה,זה סתם שטויות..ומקסימום תקנה כרטיסים למשחקי חוץ עם זה,למרות שלדעתי אין שום קשר
- ForeverRed
אכזבה בב"ש: רק 4,000 מנויים נמכרו עד כה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 96&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אם זה נכון זה אכן מאכזב מאוד ומוכיח בפעם המי יודע כמה שהקהל שלנו רחוק מלהיות גדול כפי שטוענים.
אני מקווה שנצליח להתקרב לכיוון ה-5000, אם כי אני בספק גדול.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 96&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אם זה נכון זה אכן מאכזב מאוד ומוכיח בפעם המי יודע כמה שהקהל שלנו רחוק מלהיות גדול כפי שטוענים.
זאת לא תקופה למדוד שום דבר.ForeverRed כתב:אכזבה בב"ש: רק 4,000 מנויים נמכרו עד כה.
זה גם די פאתטי בעיניי ש"מביעים אכזבה", מה הם חיים שם באוגנדה??
הגרעין הקשה אכן כבר קנה מנויים, ועכשיו אמרים היו לכוון לאלו שאינם רוכשי מנויים קבועים, ומה לעשות, עכשיו זה לא הזמן, אין לאנשים חשק לכלום.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המלחמה משפיעה על הכל.
קניית מנוי היא לא עניין טכני, בטח כשמדברים על אותם אוהדים שלא מנויים על הגוש השרוף שקונה מנוי בכל שנה.
קמפיין מנויים (שבינתיים לא יוצא לדרך בגלל המצב) משפיע ודוחף אנשים לקנות מנויי, הוא מעיר אותם, הוא יכול להיות בדיוק הדבר שיגרום לאלה שמתלבטים אם לעשות מנוי ללכת ולעשות מנוי.
אני עשיתי מנוי בדיוק לפני תחילת המלחמה, ויחד איתי היו עוד כמה אנשים בתור לקנות מנוי. עמדת המכירה קרובה לבית שלי ולכן אני עובר לידה לא מעט פעמים במהלך היום ובזמן המלחמה היא ריקה. גם אדם שעובד במועדון אמר לי שקצב מכירת המנויים נעצר כמעט לגמרי בזמן המלחמה.
קניית מנוי קשורה הרבה פעמים לרגש ומצב רוח, וכשאנחנו בזמן מלחמה, החשק והמצב רוח לעשות מנוי יורד בצורה משמעותית.
קניית מנוי היא לא עניין טכני, בטח כשמדברים על אותם אוהדים שלא מנויים על הגוש השרוף שקונה מנוי בכל שנה.
קמפיין מנויים (שבינתיים לא יוצא לדרך בגלל המצב) משפיע ודוחף אנשים לקנות מנויי, הוא מעיר אותם, הוא יכול להיות בדיוק הדבר שיגרום לאלה שמתלבטים אם לעשות מנוי ללכת ולעשות מנוי.
אני עשיתי מנוי בדיוק לפני תחילת המלחמה, ויחד איתי היו עוד כמה אנשים בתור לקנות מנוי. עמדת המכירה קרובה לבית שלי ולכן אני עובר לידה לא מעט פעמים במהלך היום ובזמן המלחמה היא ריקה. גם אדם שעובד במועדון אמר לי שקצב מכירת המנויים נעצר כמעט לגמרי בזמן המלחמה.
קניית מנוי קשורה הרבה פעמים לרגש ומצב רוח, וכשאנחנו בזמן מלחמה, החשק והמצב רוח לעשות מנוי יורד בצורה משמעותית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים עם הכותב מעליי , המספר הוא גדול מאוד בהתחשב בתרבות הצריכה והפנאי בשבועות האחרונים בבאר שבע . אני מניח שלא מדובר בסוף העניין ובעזרת השם כאשר המצב יסתיים והקבוצה תתן פתיחת עונה טובה המספר יעלה בהתאמה.ForeverRed כתב:אכזבה בב"ש: רק 4,000 מנויים נמכרו עד כה.
עכשיו הם חושבים חעשות קמפיינים.... חבל שלא נזכרו לפני חודש.
בכל נקרה לדעתי אם נגיע ל 5000 זה יפה מאוד יחסית לקבוצה שלא עשתה כלום במשך 17 שנה חוץ מלאכזב את האוהדים שלה פעם אחר פעם.
בכל נקרה לדעתי אם נגיע ל 5000 זה יפה מאוד יחסית לקבוצה שלא עשתה כלום במשך 17 שנה חוץ מלאכזב את האוהדים שלה פעם אחר פעם.
- ForeverRed
הנסיבות כמובן מובנות, אך למרות זאת יש הרגשה שהנושא תקוע ושגם לאחר שתסתיים המערכה בעזה לא נראה קפיצה משמעותית
ועל כך גם האכזבה. הלוואי ואני טועה.
5 אלף זה בהחלט ריאלי, בהתחשב במסורת ובפח אשפה שנקרא וסרמיל, לא 6 ולא 10, עדיין אנחנו לא שם, לכן לא ברור לי מאיפוא הציפיות ל6 אלף.ForeverRed כתב:הנסיבות כמובן מובנות, אך למרות זאת יש הרגשה שהנושא תקוע ושגם לאחר שתסתיים המערכה בעזה לא נראה קפיצה משמעותית
- ForeverRed
לא חושב שמישהו באמת מצפה ל-6000. אסי התראיין ברדיו לפני כמה ימים ואמר שהציפייה הייתה ל4500-5000 מנויים. אני מניח שבמועדון יתאכזבואדום זקן כתב: 5 אלף זה בהחלט ריאלי, בהתחשב במסורת ובפח אשפה שנקרא וסרמיל, לא 6 ולא 10, עדיין אנחנו לא שם, לכן לא ברור לי מאיפוא הציפיות ל6 אלף.
מאוד אם לא נעבור את ה-5000. אם זה יקרה אני אהיה מרוצה.
עכשיו יגאל ברמן מפרס ב one שנמכרו 3600 מנויים.
ברמן לא אמין.שמעון א כתב:עכשיו יגאל ברמן מפרס ב one שנמכרו 3600 מנויים.
- המשוגע האדום
שאלה לגבי המנוי של אב ובנו בשער 6
יש מגבלה לגיל של הבן? הכוונה שלי אם בן בגיל של בוגר יכול להכנס במנוי?
מנויי אב ובן (ילד עד גיל 18).המשוגע האדום כתב:שאלה לגבי המנוי של אב ובנו בשער 6