בן ביטון - זאת הבשורה בצד ימין?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: בן ביטון - זאת הבשורה בצד ימין?

שליחה על ידי RedHell »

אורי אדום בנשמה כתב:

נו, באמת... אתה שעשית רושם של אינטליגנט ומבין עניין לא מודע לכך שאחרי שדור מלול יוריד את החלודה מהיעדרות לא קצרה הוא אמור לנגן כינור ראשון?...

מעבר לזה שאני באמת לא חושב שהוא מציאה גדולה והלוואי ואני אתבדה אני מקבל את מה שאתה אומר אורי אבל זה רק מחזק את דבריי אם הוא עדיין לא כשיר אז בטוח שאילוז עם הרבה יותר ניסיון שיש לו מתאים יותר מבן ביטון..

ויעידו מי שמכיר אותי שאין לי טיפה חיבה לאילוז ואני חושב שזה אחת העמדות הבעייתיות אצלנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין בעיה לחשוב שאילוז היה צריך לעלות בהרכב, אני אפילו מסכים.

אבל הביקורת כלפי ביטון לא ענינית. הוא היה לא רע נגד ספליט בדני המפגשים ולא אדם בשום צורה אחרת מהיתר בהדחה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

בואנה אנשים פה חיים בסרט שדור מלול הוא מינימום להאם
הבן אדם לא שיחק שנה בבית''ר,אז פתאום הוא יהיה מגן כלכך טוב אצלנו,מה קרה בבית''ר לא רואה איזה מגן "ענק" הוא?
חח
אילוז עדיף כבר גם על ביטון וגם על מלול

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב:בואנה אנשים פה חיים בסרט שדור מלול הוא מינימום להאם
הבן אדם לא שיחק שנה בבית''ר,אז פתאום הוא יהיה מגן כלכך טוב אצלנו,מה קרה בבית''ר לא רואה איזה מגן "ענק" הוא?
חח
אתה מאוס גבר. זה מה יש, הביאו את מלול ואיתו תחיה. לא מתאים לך, תביא כסף מהבית ותקנה את הקבוצה או תצביע ברגליים ואל תגיע העונה.
עוד לפני שהבחור השלים משחק שלם בקבוצה כבר קבעת מה טוב ומה לא.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RoICah כתב:בואנה אנשים פה חיים בסרט שדור מלול הוא מינימום להאם
חח
הוא היה פצוע הרבה זמן ושיחק היה מצויין, תשאל את אוהדי ביתר מה חשבו שהוא שוחרר. אבל העיקר לקשקש כרגיל, ולהגיב שטויות.
אני תומך גדול של אילוז ומאוד אוהב אותו, אבל אתם סטייקים באמא שלי אם אביה היה פותח בהרכב הייתם אומרים "למה אילוז למה??"
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 26 יולי 2014, 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

Totti כתב: אתה מאוס גבר. זה מה יש, הביאו את מלול ואיתו תחיה. לא מתאים לך, תביא כסף מהבית ותקנה את הקבוצה או תצביע ברגליים ואל תגיע העונה.
עוד לפני שהבחור השלים משחק שלם בקבוצה כבר קבעת מה טוב ומה לא.
סליחה,כל מה שאתה כותב צודק,טעות שלי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כל מה שאני כותב זה לא רק ביקורת, שחורוץ, פסימיות וקשקוש בגרוש כבר שבוע שלם ועוד אחרי שני משחקים לא כל כך גרועים שלנו.

אין בעיה עם ביקורת, אבל טיפה פרוגרסיביות. הוצאת קיטור ביום ההדחה, המשכת להוציא ביום שאחרי, שחרר או תתקדם. דבר על דברים עניניים דחיל רבאק

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ביטון דווקא דייק עם הגבהה על מגש לראש של ברדה, מה שדוידזאדה לא הצליח לעשות בשני המשחקים

צהוב לא מזיק

שליחה על ידי צהוב לא מזיק »

אם אפשר לשפוך קצת אור על דור מלול:

בעבר הוא נחשב להבטחה גדולה מאוד. כשהיה בן 17 נבחר לנבחרת פיפא של עד גילאי 18 באירופה, יחד עם שחקנים כמו ניקולאס גאיטן, מארקו מארין, בויאן קרקיץ' ושסצ'ני השוער של ארסנל.
https://en.wikipedia.org/wiki/2007_UEFA-CAF_Meridian_Cup
הבאתי את זה כדי להראות שכבר מגיל קטן היו עליו המון ציפיות, כי הוא תמיד סומן כפוטנציאל גדול, אך לא הצליח להתמודד עם זה.

הבעיה הכי גדולה אצלו היא שאין לו תפקיד מוגדר. אפשר לטעון שהוא מגן ימני, ובאותה מידה הוא גם קשר אמצע (לא אחורי, אמצע, כמו גורדנה בערך, לדעתי זאת העמדה שהכי מתאימה לו) או שחקן כנף.
יש לו דריבל, יצירתיות ומסירות ברמה גבוהה מאוד, והוא לוקה מאוד בבעיטה לשער. הוא לא מהיר וגם לא חזק פיזית, ולכן הוא מאוד בעייתי לעמדת המגן לטעמי - התקפית הוא יהיה סבבה, הוא יעשה דאבל פסים עם הקשר בצד שלו וגם יגביה יפה, אבל בהגנה הוא עלול ליצור הרבה חורים.
במכבי עד היום למרות שעזב לפני כמה שנים עדיין הקהל אוהב אותו וקשה לנו לראות אותו באדום, ויש אוהדים שבטוחים שאם רק יקבל דקות משחק הוא יראה לכולם את הפוטנציאל שלו. אני קצת בספק לגבי זה, כי אם בגיל 25 הוא עדיין לא פרץ, רוב הסיכויים שזה כבר לא יקרה. בכל מקרה, אשמח לראות אותו מקבל קרדיט מאלישע לוי, אולי דווקא אצלכם הוא יפרח.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

צהוב לא מזיק כתב:אם אפשר לשפוך קצת אור על דור מלול:

בעבר הוא נחשב להבטחה גדולה מאוד. כשהיה בן 17 נבחר לנבחרת פיפא של עד גילאי 18 באירופה, יחד עם שחקנים כמו ניקולאס גאיטן, מארקו מארין, בויאן קרקיץ' ושסצ'ני השוער של ארסנל.
https://en.wikipedia.org/wiki/2007_UEFA-CAF_Meridian_Cup
הבאתי את זה כדי להראות שכבר מגיל קטן היו עליו המון ציפיות, כי הוא תמיד סומן כפוטנציאל גדול, אך לא הצליח להתמודד עם זה.

הבעיה הכי גדולה אצלו היא שאין לו תפקיד מוגדר. אפשר לטעון שהוא מגן ימני, ובאותה מידה הוא גם קשר אמצע (לא אחורי, אמצע, כמו גורדנה בערך, לדעתי זאת העמדה שהכי מתאימה לו) או שחקן כנף.
יש לו דריבל, יצירתיות ומסירות ברמה גבוהה מאוד, והוא לוקה מאוד בבעיטה לשער. הוא לא מהיר וגם לא חזק פיזית, ולכן הוא מאוד בעייתי לעמדת המגן לטעמי - התקפית הוא יהיה סבבה, הוא יעשה דאבל פסים עם הקשר בצד שלו וגם יגביה יפה, אבל בהגנה הוא עלול ליצור הרבה חורים.
במכבי עד היום למרות שעזב לפני כמה שנים עדיין הקהל אוהב אותו וקשה לנו לראות אותו באדום, ויש אוהדים שבטוחים שאם רק יקבל דקות משחק הוא יראה לכולם את הפוטנציאל שלו. אני קצת בספק לגבי זה, כי אם בגיל 25 הוא עדיין לא פרץ, רוב הסיכויים שזה כבר לא יקרה. בכל מקרה, אשמח לראות אותו מקבל קרדיט מאלישע לוי, אולי דווקא אצלכם הוא יפרח.
אחלה תגובה.
בכל מקרה אפשר להגיד שהוא די פרץ בבירשחוט בעונה הראשונה שבה היה שחקן מפתח , בעונה השנייה הם פשוט התפרקו כלכלית והוא עזב לבית"ר ושמה הוא התחיל טוב וסבל מפציעה.
לא חסר שחקנים בגיל 24-25 מליקסון לדוגמא פרץ אצלנו בגיל 24 בליגה הלאומית.

סמל אישי של משתמש
הפועל אימפריה

שליחה על ידי הפועל אימפריה »

אף הרמה של ביטון לא הגיע ליעד? הייתה הרמה אחת מושךמת שלו שאם ברדה עולה לנגיחה כמו שצריך כולכם הייתם אומרים כמה שהוא טוב, חאלס לבקר את השחקן!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הוא בסדר, אבל ההרמות שלו פשוט זוועה.. מלול לדעתי המגן הכי טוב שיש לנו. שחקן מצויין שיש לי תחושה שיפרח, חייב שהוא יהיה המגן הראשון.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

בואו נהיה כנים לאור החיזוק של מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אם אנחנו באמת שואפים לקחת אליפות חייב חיזוק לשלוש עמדות - מגן ימני ( עופר ורטה ), קשר אחורי ( ידין ) וחלוץ ( דודו ביטון/נוואקמה )

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

gate5 כתב:בואו נהיה כנים לאור החיזוק של מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אם אנחנו באמת שואפים לקחת אליפות חייב חיזוק לשלוש עמדות - מגן ימני ( עופר ורטה ), קשר אחורי ( ידין ) וחלוץ ( דודו ביטון/נוואקמה )
הכינור שלנו לא ינגן לפי מכבי תל אביב או חיפה.

שתיהן קבוצות גדולות מאיתנו, עם הכנסות גדולות יותר ומוניטין גבוה יותר. לא נוכל להתחרות בהן בכלים שלהן בשלב הזה, בטח ובטח שלא במכבי, שתקציבה כמעט כפול משלנו.

אנחנו צריכים שהעסק ידבק נכון, שיהיו רצף נצחונות והצלחות שיהוו אקס-פקטור במאבק הזה, ממש כמו בעונה שעברה.

במילים פשוטות יותר, יציבות, השקעה, מלחמה וקצת מזל...אתלטיקו מדריד

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

gate5 כתב:בואו נהיה כנים לאור החיזוק של מכבי תל אביב ומכבי חיפה. אם אנחנו באמת שואפים לקחת אליפות חייב חיזוק לשלוש עמדות - מגן ימני ( עופר ורטה ), קשר אחורי ( ידין ) וחלוץ ( דודו ביטון/נוואקמה )
מרכז של גורדה וידין מול אלברמן, איגיבור וזהבי..ללא ספק, ככה שואפים לאליפות..
בשביל להתמודד על אליפות צריך קשר אחורי באמת תותח.

שלח תגובה