רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- ForeverRed
Re: מליקסון..
הסיפור עם מליקסון יכול להסתיים ברגע במקרה הטוב, או להימשך שבועות במקרה הרע.
כשזה מגיע לפירוק ותלות בערכאות משפטיות קשה מאוד לדעת איך הדברים יתפתחו וכמה זמן ימשכו.
נקווה לטוב.
כשזה מגיע לפירוק ותלות בערכאות משפטיות קשה מאוד לדעת איך הדברים יתפתחו וכמה זמן ימשכו.
נקווה לטוב.
- dardasmiley
פה אתה טועה ידידי. כשנכנס כונס נכסים יש תקופה שבה הכל מוקפא, נותנים זמן להגיש תביעות, כמו כן עושים סדר בספרים, בודקים למי חייבים וכמה. צרפת מדינה מסואבת לא פחות מישראל, דברים כאלה עלולים לקחת חודשים ארוכים. על אחת כמה וכמה שבקבוצת כדורגל יש גורמים נלווים, כמו התאחדות ואוהדים.דר אדום בנשמה כתב:איזה בולשיט למנות מפרק זה עניין של ימים לא של חודשים ולא של שנים, זה לא איזה הליך ארוך, בסך הכל נכנס כונס נכסים שישמש כמפרק של הקבוצה...
עם זאת, אני נוטה להסכים עם מה שאמר פה מישהו ששחקני כדורגל הם לא בני ערובה. ברור שלא ישביתו אותם עד לסיום הליך כינוס הנכסים. אני חושב שהזמן פה משחק תפקיד חשוב מאוד. ככל שנחכה המחיר ירד, אבל, ככל שנחכה קבוצות נוספות עלולות להצטרף למרדף. במקרה הזה אני סומך על עורכי הדין של משפחת ברקת שידעו לתזמן בצורה הטובה ביותר.
נשאר לנו רק לקוות שהבעיה היא לא הסוכן שלו.
לי וואלה -הערכה היא שהוא יצטרף בימים. הקרובים
יגאל ברמן ברדי דרום:
״מליקסון על סף סיכום ל-3 שנים מול הפועל בש אחרי פגישה אתמול בערב, התשלום לולינסיאן יהיה בין 250 ל-300 אלף יורו״
״מליקסון על סף סיכום ל-3 שנים מול הפועל בש אחרי פגישה אתמול בערב, התשלום לולינסיאן יהיה בין 250 ל-300 אלף יורו״

גם בוואלה מדווחים שהדברים כמעט סגורים לחלוטין והודעה רשמית זה רק עניין של זמן.
לפי הסטטיסטיקה - אם מפרסמים את זה בעוד גוף תקשורת נוסף (ספורט 5 , ספורט 1 וכו'..) העסקה סגורה.
לפי דעתי זה עניין של כמה שעות עד שתצא הודעה מהמועדון שמאור חזר אלינו!
ואז אפשר להתחיל לחגוג!
אוי אוי אוי אוי אוי מאור מליקסון!!
לפי דעתי זה עניין של כמה שעות עד שתצא הודעה מהמועדון שמאור חזר אלינו!
ואז אפשר להתחיל לחגוג!
אוי אוי אוי אוי אוי מאור מליקסון!!
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אגב, וואן מפרסמים אחרי הרבה מאוד זמן כתבה על מליקסון, יגאל ברמן הוא הכתב הכי נורמלי שלנו ( לא מדבר על כתבות של אופי - רע ),
כנראה שאישרו לו לפרסם או משהו .
כנראה שאישרו לו לפרסם או משהו .

אגב כדי להגביר את ההתלהבות
מעבר ליכולות ההתקפיות של מליקסון
אני רק מזכיר לכם את הלחימה הבלתי מתפשרת שלו.
כאשר יש לנו לוחמים כמו ברדה מליקסון מויאל אראל סוארז דודזאדה
ויחד עם זאת הם ווינרים בנשמה ולמשבצת הזאת נכנס גם בוזגלו.
תבינו לבד איך מנצחים קבוצה עשירה כמו מכבי תא.
יש לי תחושה שאנחנו הולכים לעשות את מה שאתלטיקו עשו שנה שעברה.
מעבר ליכולות ההתקפיות של מליקסון
אני רק מזכיר לכם את הלחימה הבלתי מתפשרת שלו.
כאשר יש לנו לוחמים כמו ברדה מליקסון מויאל אראל סוארז דודזאדה
ויחד עם זאת הם ווינרים בנשמה ולמשבצת הזאת נכנס גם בוזגלו.
תבינו לבד איך מנצחים קבוצה עשירה כמו מכבי תא.
יש לי תחושה שאנחנו הולכים לעשות את מה שאתלטיקו עשו שנה שעברה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בד"כ אתה שקול. כנראה שההתרגשות משתלטת גם עלייךאלדר כתב: יש לי תחושה שאנחנו הולכים לעשות את מה שאתלטיקו עשו שנה שעברה.

- ForeverRed
לא חושב שאפשר להאשים אותואביאל כתב: בד"כ אתה שקול. כנראה שההתרגשות משתלטת גם עלייך

אני בכל מקרה ממליץ להמתין להודעה רשמית של המועדון. סבלנו מספיק!!
אתם מבינים שהשחקן הזה היה לא פחות שלישי בליגה הצרפתית בהכנסת כדורי עומק לרחבה (בקבוצה שירדה ליגה!) ככה שאני מתרגש לחשוב עד כמה ההגנות פה יהיו מסכנות
אני מקווה שהוא יצליח להצטרף למחנה אימון בהקדם האפשרי. עוד שבועיים וחצי משחק ראשון חייבים להתחבר!!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://www.youtube.com/watch?v=ag-tF-L2qfE" onclick="window.open(this.href);return false;dor69 כתב:אתם מבינים שהשחקן הזה היה לא פחות שלישי בליגה הצרפתית בהכנסת כדורי עומק לרחבה (בקבוצה שירדה ליגה!) ככה שאני מתרגש לחשוב עד כמה ההגנות פה יהיו מסכנות
- The red one
אם תתחיל לעשות חשבון עם כל ״מקורב״ על כמות הידיעות הנכונות והלא נכונות שהוא פירסם אתה תגיע לכמות שווה ברוב המקרים.azb852 כתב:אני חושב שמגיע שנוריד את הכובע בפני גיל שגיב
רק פעם אחת היה כאן משתמש, נדמה לי בעונה עם רביבו וערן לוי, שפירסם יום שלם לפני כולם על חתימות. נראה לי זאת הייתה אלונה

בכל מקרה, זום דבר לא סגור אז לא להוריד שום כובע ושום כלום.