רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- המשוגע האדום
Re: מליקסון..
לא שמעתי את הראיון אבל כתוב שאלונה אמרה שמאור רוצה לאירופה
לONE יש נטייה לעוות את המציאות.אם מישהו שמעה את הריאיון וזוכר מה אמרה אשמח אם ירשום
לONE יש נטייה לעוות את המציאות.אם מישהו שמעה את הריאיון וזוכר מה אמרה אשמח אם ירשום
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שורה תחתונה אף אחד לא יודע שום דבר...
מליקסון גם לא אמר שהוא רוצה להשאר באירופה, הוא לא אמר כלום, לדעתי הם לא רוצים להגיד כלום כי אז הם יסתבכו אם ואלנסיין ולדעתי הוא סיכן אצלנו ועכשיו אלונה צריכה להגיע לסיכום עם ואלנסיין...
מליקסון גם לא אמר שהוא רוצה להשאר באירופה, הוא לא אמר כלום, לדעתי הם לא רוצים להגיד כלום כי אז הם יסתבכו אם ואלנסיין ולדעתי הוא סיכן אצלנו ועכשיו אלונה צריכה להגיע לסיכום עם ואלנסיין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אפילו אתה לא מאמין למה שכתבת עכשיו.דר אדום בנשמה כתב:שורה תחתונה אף אחד לא יודע שום דבר...
1. מליקסון כן אמר שהוא רוצה להישאר באירופה.
2. מליקסון אמר לא פעם ולא פעמיים שככל הנראה לא יחזור העונה(פנייה ישירה לאוהדי ב"ש דרך רשתות חברתיות).
3. אלונה אומרת שמליקסון רוצה להמשיך באירופה. משמע הוא סירב להצעה שלה. אם מתנהל מו"מ מול ואלנסיין, אין שום סיבה ש"יסתבכו" מולם כי המטרה שלהם זה למכור את מאור. אז זו לא 'טקטיקה', לא 'אש קטנה' ולא כלום.
4. תשחררו כבר. אם מאור יחליט לחזור לארץ הוא ישחק פה. אם יחליט להמשיך באירופה זו זכותו. זה לא בידיים שלנו ולא בידיים של אלונה, מה שנותר זה לחכות בסבלנות ולראות מה יקרה.
- דר אדום בנשמה
מתיי מליקסון אמר מה הוא רוצה?CrazyRed7 כתב: אפילו אתה לא מאמין למה שכתבת עכשיו.
1. מליקסון כן אמר שהוא רוצה להישאר באירופה.
2. מליקסון אמר לא פעם ולא פעמיים שככל הנראה לא יחזור העונה(פנייה ישירה לאוהדי ב"ש דרך רשתות חברתיות).
3. אלונה אומרת שמליקסון רוצה להמשיך באירופה. משמע הוא סירב להצעה שלה. אם מתנהל מו"מ מול ואלנסיין, אין שום סיבה ש"יסתבכו" מולם כי המטרה שלהם זה למכור את מאור. אז זו לא 'טקטיקה', לא 'אש קטנה' ולא כלום.
4. תשחררו כבר. אם מאור יחליט לחזור לארץ הוא ישחק פה. אם יחליט להמשיך באירופה זו זכותו. זה לא בידיים שלנו ולא בידיים של אלונה, מה שנותר זה לחכות בסבלנות ולראות מה יקרה.
הוא אמר שייתכן והוא לא יחזור העונה, זה לא אומר כלום!
הסוכן שלו אמר ביציע העיתונות שמאור רוצה להמשיך באירופה.
אלונה אמרה שמאור רוצה להמשיך באירופה.
אפילו בדברים שכתב לאוהדים באינסטגרם היה אפשר לראות שהוא מוריד ציפיות באופן ברור ואומר שככל הנראה לא יגיע הקיץ.
תפסיק לנסות לשכנע את עצמך. מאור יגיע לפה רק אם ההצעות מאירופה לא יהיו מספיק טובות, הן מבחינה כספית והן מבחינה מקצועית.
אפילו בדברים שכתב לאוהדים באינסטגרם היה אפשר לראות שהוא מוריד ציפיות באופן ברור ואומר שככל הנראה לא יגיע הקיץ.
תפסיק לנסות לשכנע את עצמך. מאור יגיע לפה רק אם ההצעות מאירופה לא יהיו מספיק טובות, הן מבחינה כספית והן מבחינה מקצועית.
- דר אדום בנשמה
הסוכן שלו אמר, לא מליקסון אמר, הוא גם אמר שיש לו הצעות מפולין, לגיה ורשה ההצעה ההעיקרית ובנתיים זה הכל, כלומר זה או שהוא חוזר לפולין או שהוא חוזר לארץ ואני נוטה להאמין שהוא יעדיף לחזור לארץ...CrazyRed7 כתב:הסוכן שלו אמר ביציע העיתונות שמאור רוצה להמשיך באירופה.
וואלה..הסוכן שלו אמר, אלונה אמרה..וכולם משקרים לדר אדום בנשמה..גם אם מליקסון יתקשר אליך ויגיד לך "אני לא חוזר" אתה תגיד שזה בטח חלק מהמו"מ מול אלונה ו-ואלנסיין.
ולמה אתה נוטה להאמין שהוא יעדיף לחזור לארץ?הוא עזב את הארץ בדיוק לאותה ליגה ולקבוצה ברמה דומה.
אני לא אומר שמליקסון לא יגיע בוודאות. אני רק אומר שכדאי להניח לנושא הזה כבר. אנחנו אוהדי הפועל ב"ש ולא שחקן בשם מאור מליקסון.
הנושא הזה הפך לאובססיה אחת גדולה.
ולמה אתה נוטה להאמין שהוא יעדיף לחזור לארץ?הוא עזב את הארץ בדיוק לאותה ליגה ולקבוצה ברמה דומה.
אני לא אומר שמליקסון לא יגיע בוודאות. אני רק אומר שכדאי להניח לנושא הזה כבר. אנחנו אוהדי הפועל ב"ש ולא שחקן בשם מאור מליקסון.
- דר אדום בנשמה
מתיי דודו דהאן אמר שמליקסון לא רוצה לחזור לישראל?CrazyRed7 כתב:וואלה..הסוכן שלו אמר, אלונה אמרה..וכולם משקרים לדר אדום בנשמה..גם אם מליקסון יתקשר אליך ויגיד לך "אני לא חוזר" אתה תגיד שזה בטח חלק מהמו"מ מול אלונה ו-ואלנסיין.
מתיי מליקסון בעצמו אמר שהוא רוצה להשאר באירופה, אלונה אמרה משהו אז זה אומר ששום דבר שאמרו לא נכון והוא לא רוצה לחזור?
מאפה אתה יודע מה קורה ומה לא?
אף אחד לא יודע כלום ובטח לא אני, אתה מאמין שהוא לא יחזור, אני מאמין שכן...
נחיה ונראה מה יקרה, מכאן ועד להתחיל לדבר עליי כאילו אני ילד קטן המרחק גדול...
דודו דהאן אמר ביציע העיתונות. אתה מוזמן לראות.
אני לא מדבר אליך כאילו אתה ילד קטן. פשוט אתה מתנהג כמו ילד קטן. כל העולם ואשתו יודע שמאור מעדיף ורוצה להישאר באירופה, הסוכן שלו אמר את זה בפירוש, אלונה אמרה את זה בפירוש, ואתה חוזר על המשפט "מאור לא אמר". הוא לא צריך להגיד..בשביל זה יש לו סוכן.
נחיה ונראה מה יקרה. בדיוק. עד שאין חדש בנושא, אין טעם לחפור בלי הפסקה. כבר חודש שאנחנו טוחנים מים על כתבות וידיעות ממוחזרות.
אני לא מדבר אליך כאילו אתה ילד קטן. פשוט אתה מתנהג כמו ילד קטן. כל העולם ואשתו יודע שמאור מעדיף ורוצה להישאר באירופה, הסוכן שלו אמר את זה בפירוש, אלונה אמרה את זה בפירוש, ואתה חוזר על המשפט "מאור לא אמר". הוא לא צריך להגיד..בשביל זה יש לו סוכן.
נחיה ונראה מה יקרה. בדיוק. עד שאין חדש בנושא, אין טעם לחפור בלי הפסקה. כבר חודש שאנחנו טוחנים מים על כתבות וידיעות ממוחזרות.
- דר אדום בנשמה
אני יודע מה דודו דהאן אמר ביציע העיתונות, הוא גם אמר שבאר שבע ומכבי תל אביב מתעניינות בו, ולא לא כל העולם ואשתו יודע מה מאור רוצה אלא אם אתה חבר שלו...CrazyRed7 כתב:דודו דהאן אמר ביציע העיתונות. אתה מוזמן לראות.
- ForeverRed
מסכים שצריך להניח כרגע לנושא מליקסון. כמו שזה נראה, אלונה ניסתה להעביר לו מסר מאוד ברור היום.
כרגע זה לא נראה מבטיח במיוחד, אבל כמו שהעבר מלמד אותנו בנושאים מהסוג הזה קשה מאוד לצפות מה יוליד יום.
דבר מעניין נוסף, נראה שהגעה של מליקסון תשפיע ישירות על ההחלטות של אלישע לגבי הרכש. לפי דבריו הוא מתכוון לצרף
שני קשרים חדשים. מאמין שגם הוא מחכה להתפתחויות ובמידה והגעתו תהיה ראלית נראה כאן קשר אחורי זר בעל אופי הגנתי יותר.
ניתן לזמן לעשות את שלו ונחכה להתפתחויות.
כרגע זה לא נראה מבטיח במיוחד, אבל כמו שהעבר מלמד אותנו בנושאים מהסוג הזה קשה מאוד לצפות מה יוליד יום.
דבר מעניין נוסף, נראה שהגעה של מליקסון תשפיע ישירות על ההחלטות של אלישע לגבי הרכש. לפי דבריו הוא מתכוון לצרף
שני קשרים חדשים. מאמין שגם הוא מחכה להתפתחויות ובמידה והגעתו תהיה ראלית נראה כאן קשר אחורי זר בעל אופי הגנתי יותר.
ניתן לזמן לעשות את שלו ונחכה להתפתחויות.
אני לא מבין משהו... למה אתם כל כל בטוחים שהוא רוצה בכלל להגיע לפה?
לדעתי אלונה מספיק זמן בכדורגל, כדי להבין שעם התקשורת אסור לדבר,
ואם זה תלוי במליקסון, לדעתי הוא מת לחזור, מליקסון לא צעיר ועשה כמה שנים באירופה .
ואם זה תלוי במליקסון, לדעתי הוא מת לחזור, מליקסון לא צעיר ועשה כמה שנים באירופה .

התשובה שלה היום במסיבת העיתונאים בילבלה אותי מאוד.
לא יודע מה לחשוב.
הלוואי והוא יחזור... אנחנו חייבים שחקן כמוהו !
לא יודע מה לחשוב.
הלוואי והוא יחזור... אנחנו חייבים שחקן כמוהו !
לאור האמירות של אלונה צריך לקרות משהו מאוד מאוד מיוחד כדי שמאור ינחת כאן לבסוף.
האמירה הזאת של "הוא צריך להחליט מה הוא רוצה" היא למי שלא הבין אמירה קשה על בחור די מבולבל שכנראה אוכלים לו ת'ראש ולא מצליח לקבל החלטה.
זה רק מחזק את מה שכתבתי כאן לגבי דודו דהאן, מה שבעצם אומרת אלונה זה "תהיה גבר ותקבל החלטה שאתה רוצה לקבל ולא שמכריחים אותך לקבל".
ולמי שאומר כאן שזו בסוף החלטה של מאור כנראה לא מכיר את דודו דהאן.
האמירה הזאת של "הוא צריך להחליט מה הוא רוצה" היא למי שלא הבין אמירה קשה על בחור די מבולבל שכנראה אוכלים לו ת'ראש ולא מצליח לקבל החלטה.
זה רק מחזק את מה שכתבתי כאן לגבי דודו דהאן, מה שבעצם אומרת אלונה זה "תהיה גבר ותקבל החלטה שאתה רוצה לקבל ולא שמכריחים אותך לקבל".
ולמי שאומר כאן שזו בסוף החלטה של מאור כנראה לא מכיר את דודו דהאן.