המועדון לא פירסם כלום זה פירסום של וסרמיליהdardasmiley כתב:לא נכנס כרגע לסוגיית המחיר מוצדק או לא. לא קצת מוזר לפרסם מחירי המנויים לפני שעשו רכש? לפני שעשו מסיבת עיתונאים לפתיחת שנה? לפני שהצהירו על מטרות לעונה הבאה?
שווה ערך לתיאטרון ב"ש שיפרסם מנויים בלי רשימת ההצגות שכולל המנויי....
וסרמליה פרסמה מנוי מבוגר
Re: וסרמליה פרסמה מנוי מבוגר
להוזיל את שער 3 ביחס לשערים האחרים- 5,2 ו-6 (מנוי וכרטיסים)azb852 כתב:אל תשכחו שלפני חודש+ נערכה פגישה בין אלונה לאוהדים, הוחלט להוזיל מנויים לשער3
יאללה בכיינים לעשות מנוי אוהדים פח רציתם צמרת קיבלתם אם אלונה תביא את מליקסון גם ב1200 אני עושה ,זה שי !

להתערב לאלונה בתקציב של מליונים
ולהגיד לה להביא שחקנים איכותיים
ומצד שני להתלונן על עליית מחירים.
אם אתה אוהד שלא נוהג לפספס הרבה משחקי בית תעשה מנוי
כי מנוי תמיד יהיה זול יותר מלקנות כרטיס פר משחק לאורך עונה שלמה...
ולהגיד לה להביא שחקנים איכותיים
ומצד שני להתלונן על עליית מחירים.
אם אתה אוהד שלא נוהג לפספס הרבה משחקי בית תעשה מנוי
כי מנוי תמיד יהיה זול יותר מלקנות כרטיס פר משחק לאורך עונה שלמה...
חברה ברגע שבאמת מתחילה מכירת המנויים אין מה להתלבט
קונים מנוי וזהו
1. אוהד אמיתי מלווה את הקבוצה בטוב וברע.
2. אחרי עונה כל כך טובה אין פה שאלה האם לרכוש מנוי או לא.
3. ביחס לרוב קבוצות ליגת העל המחיר הוא שפוי ואולי אפילו פחות מהמחיר הממוצע למנוי בליגת העל.
4. המחיר גם כולל כניסה למשחק הליגה האירופאית שיהיה בארץ.
5. עם כל הכבוד לברדה, בוזאגלו, סוארס, אג'ידה וכל שאר השחקנים אנחנו סיימנו עונה מדהימה בזכות עצמנו הקהל!!!!
אז בשביל שתיהיה לנו עוד עונה מדהימה אולי אפילו יותר מהקודמת קדימה כולנו מחכים לתחילת המכירה בשביל לקנות מנוי!!!!
קונים מנוי וזהו
1. אוהד אמיתי מלווה את הקבוצה בטוב וברע.
2. אחרי עונה כל כך טובה אין פה שאלה האם לרכוש מנוי או לא.
3. ביחס לרוב קבוצות ליגת העל המחיר הוא שפוי ואולי אפילו פחות מהמחיר הממוצע למנוי בליגת העל.
4. המחיר גם כולל כניסה למשחק הליגה האירופאית שיהיה בארץ.
5. עם כל הכבוד לברדה, בוזאגלו, סוארס, אג'ידה וכל שאר השחקנים אנחנו סיימנו עונה מדהימה בזכות עצמנו הקהל!!!!
אז בשביל שתיהיה לנו עוד עונה מדהימה אולי אפילו יותר מהקודמת קדימה כולנו מחכים לתחילת המכירה בשביל לקנות מנוי!!!!
איך אני זוכר שנה שעברה שהמחירים עלו , נפתח דף פייסבוק חרם מנויים אוהדים עצבניים וכו' ... קונה את אותו תסריט גם השנה אם אותו סיום כזה של העונה רק עם גביע ביד !
קונה מנוי (כמו בכל שנה) אבל הפעם גם, ואולי בעיקר, כדי לתמוך ולתת כבוד לסגנית האלופה וגם כדי לחוות בפעם האחרונה את וסרמיל, שהיה חלק בלתי נפרד מנוף ילדותי.
הפועל אני כבר משתגע
האם נראה חלק מהמשחקים בעונה הבאה באיצטדיון החדש?
בוודאות לא. גם אם יהיה מוכן בתאריך היעד (מרץ/אפריל 2015 ) לא ישחקו שם. יש המון אישורים לקבל עד שהמתקן יהיה מוכן.floyd כתב:האם נראה חלק מהמשחקים בעונה הבאה באיצטדיון החדש?
[align=center]
GIFSoup[/align]

אני בספק לאןר לקחי העבר אם נפתח את העונה שלאחר מכן באיצטדיון החדשfloyd כתב:האם נראה חלק מהמשחקים בעונה הבאה באיצטדיון החדש?
זה אולי הדבר שהכי יכול להיות מאכזב בעיניי, באמת שכל רגע בוסרמיל נראה לי כמו עונש.אדום זקן כתב: אני בספק לאןר לקחי העבר אם נפתח את העונה שלאחר מכן באיצטדיון החדש
נשארה רק עונה אחת באיצטדיון הזה, את כל הילדות שלנו עשינו שם. בואו נכבד אותו עוד עונה אחת על כל מגרעותיו ואז ניפרד כידידים אולי עם תואר אפילוRedHell כתב:
זה אולי הדבר שהכי יכול להיות מאכזב בעיניי, באמת שכל רגע בוסרמיל נראה לי כמו עונש.
לעבור לאיצטדיון חדש באמצע העונה זה לא חכם.RedHell כתב:
זה אולי הדבר שהכי יכול להיות מאכזב בעיניי, באמת שכל רגע בוסרמיל נראה לי כמו עונש.
תחשוב איזה הסתערות תהיה על המנויים לעונה שבה נכנסים לאיצטדיון חדש מהמחזור הראשון. לא בטוח שזה מה שהיה קורה בעונה של חצי וסרמיל-חצי טרנר.
צודק גם אני חשבתי על זהCrazyRed7 כתב: לעבור לאיצטדיון חדש באמצע העונה זה לא חכם.
תחשוב איזה הסתערות תהיה על המנויים לעונה שבה נכנסים לאיצטדיון חדש מהמחזור הראשון. לא בטוח שזה מה שהיה קורה בעונה של חצי וסרמיל-חצי טרנר.
זה נכון, אבל זה תלוי בקבלן, בביוקרטיה וברצון של כל הגורמים, אני לא רוצה להזכיר לך מתי אמור היה איצטדיון סמי עופר להיות מוכן, או נתניה או המושבה, בגלל זה אני מאוד סקפטי לגבי העניין שנפתח את העונה הבאה באיצטדיון החדש.CrazyRed7 כתב: לעבור לאיצטדיון חדש באמצע העונה זה לא חכם.