וסרמליה פרסמה מנוי מבוגר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: וסרמליה פרסמה מנוי מבוגר

שליחה על ידי sumsum »

גיא חניה כתב:890 שח למנויי בועדים זה שווה ערך במחיר למנויי אצל התלאביביות. מה קרה? החלטה טיפשית במיוחד כל עוד לא הביאו רכש "מפוצץ".
זה שמישהו הדליף את המחיר זה חמור
זה שרכישת מנוי תלויה ב'שם מפוצץ' לקבוצה שהינה מקום שני בליגה לטענתך היא חמורה כפליים-
המחיר נמוך בעיר הזו במשך שנים רבות מהנהוג במרכז.
אם אתה רוצה לשבת מאחורי השער בבלומפילד אתה תשלם יותר ממחיר הוועדים העתידי ואם תרצה בשער 2 תפרד מלמעלה מ1400 שקלים.
זה ש'עוד לא החתימו' לא אומר ש'לא יחתימו' -אל תהיו שבורים רסיסים כולכם.
חלאס להתבכיין-התוספת לעונה שעברה למבוגר הינה 200 שקלים שברור שתהיה הגדלת תקציב מצד הבעלים בשביל קבוצה תחרותית, תוספת של 5-7 שקלים למשחק במנוי-אני בטוח גם מנוי בוגר שעובד עבודה בשכר מינימום ורכש בעונה שעברה מנוי יכול לגרד את זה בשביל שתהיה קבוצה תחרותית.
תנו גב לאלונה, יהיו עוד החתמות ואל תזכירו את ההחתמות בנשימה אחת עם מנוי לעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

CrazyRed7 כתב: קודם כל המחיר אצל התל אביביות גבוה יותר.
דבר שני, למה המחיר פה אמור להיות נמוך יותר?בגלל וסרמיל?ומה עם התקציב שגבוה מתקציב כל קבוצות הליגה מלבד מכבי חיפה ומכבי ת"א?
ואם אתה אומר את זה בגלל וסרמיל..האם תסכים שמחיר המנויים בעונה הבאה, עם האיצטדיון החדש, יהיה גבוה ממחיר המנויים של מכבי ת"א?
דבר ראשון , כן בגלל וסרמיל. אלונה לא אשמה שהמתקן כזה מסריח ושצריך טלסקופ כדי לראות משחק , אבל עדיין לא יכולים לדרוש כל כך הרבה על איצטדיון שאתה צריך לנחש מי פותח.
דבר שני , המצב הסציו-אקנומי של באר שבע , הרבה יותר פחות טוב מת"א. היה צריך להשאיר את המחירים כמו שהם 750 מבוגר , 450 ילד. העלייה לא תתקבל בדעת הרבה אוהדים , במיוחד שהמועדון לא "מגרה" אותם בשחקנים(כמו מליקסון לדוגמא) , אני מדבר כמובן על האוהדים הנספחים ולא על הגוש החזק של הקהל שזה 2000-2500 מנויים שעושים קבוע לא משנה מחיר או מי משחק.
אני אעשה מנויי , אבל יהיו הרבה שלא בגלל המחיר הגבוה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אוהדי ב"ש בכל מצב ייבכו על מחירי המנויים.
זה לא משנה אם זה וסרמיל, סמי עופר או המראקנה.
הרי בשנה הבאה אם וכאשר יעלו את מחירי המנויים יבואו ויגידו "זה יקר מדי".
התרבות אצלנו היא לפחות כיום שלא אוהבים לקנות מנויים אלא לבוא למשחקים ספציפיים.
מצד אחד בוכים על זה שמתייחסים אלינו בארץ כסוג ב ומצד שני בוכים שכאן כולם סוג ב וקשה להם לדלם את המחיר.
אשכרה רבי נוח.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

[quote="CrazyRed7"]
וכמו שכבר אמרו פה, המנוי הזה כנראה יכלול בתוכו משחקי בית בגביע הטוטו(שאמור להוביל לאירופה העונה) ומשחק בית באירופה.
quote]

משחק בית של מוק' הליגה האירופאית זה מבורךך ביותר , אבל משחקי גביע הטוטו תמיד היו במנויים כל שנה וכל הזמן .
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב: דבר ראשון , כן בגלל וסרמיל. אלונה לא אשמה שהמתקן כזה מסריח ושצריך טלסקופ כדי לראות משחק , אבל עדיין לא יכולים לדרוש כל כך הרבה על איצטדיון שאתה צריך לנחש מי פותח.
דבר שני , המצב הסציו-אקנומי של באר שבע , הרבה יותר פחות טוב מת"א. היה צריך להשאיר את המחירים כמו שהם 750 מבוגר , 450 ילד. העלייה לא תתקבל בדעת הרבה אוהדים , במיוחד שהמועדון לא "מגרה" אותם בשחקנים(כמו מליקסון לדוגמא) , אני מדבר כמובן על האוהדים הנספחים ולא על הגוש החזק של הקהל שזה 2000-2500 מנויים שעושים קבוע לא משנה מחיר או מי משחק.
סוציו אקונומי?? נו באמת! למה בחיפה המצב הסוציו אקונומי טוב יותר?
עזוב שטויות שנוח מדברים על המצב ושלא נוח אומרים למה יש אפלייה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום זקן כתב: סוציו אקונומי?? נו באמת! למה בחיפה המצב הסוציו אקונומי טוב יותר?
עזוב שטויות שנוח מדברים על המצב ושלא נוח אומרים למה יש אפלייה.
ההבדל ביננו לחיפה שיש הרבה מנויים גם מחוץ לחיפה, אצלנו זה רק באר שבע והסביבה הקרובה.
תן לי סיבה אחת בשביל מה לייקר את המנויים?
אם המחירים נכונים ובועדים זה 900, מנויי רגיל יעלה 1000 שח.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

מקווה שההנהלה תשכיל ותתעקש על כך שהמשחקים לא ישחקו בשבת.
מאות מהאוהדי הקבוצה ירכשו מנויים

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

להתלונן על מחירי המנוי ובמקביל לבוא בטענות לאלונה שמתמקחת עם שחקנים זה פשוט טימטום טהור וצביעות הכי מגעילה שיש!!! עם המחירים שאתם שואפים אליהם אתם כנראה רוצים לחזור להתמודד על העלייה לליגת העל. אני אישית מקבל את העלייה במחירים ובאותה מידה אני מצפה ויודע שאני הולך לקבל את הקבוצה הטובה ביותר שהייתה פה מאז 97׳ לפחות (אם לא הטובה בהיסטוריה של המועדון). ולכל המתבכיינים- לכו לעשות חומוס

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

נראה שאלונה מכינה את הקרקע גם לאצטדיון החדש וכ שנעבור אליו לא יהיו עליות דרסטיות במחירים במיוחד אחרי שכל השנים היא טוענת שאין קשר בין המגרש לעלות הכרטיסים.
בכל מקרה כולם חייבים לקנות מנוי בעוהת הפרישה מוסרמיל הזקן!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

azb852 כתב:מקווה שההנהלה תשכיל ותתעקש על כך שהמשחקים לא ישחקו בשבת.
מאות מהאוהדי הקבוצה ירכשו מנויים
אפשר להוביל מהלך אם רק נרצה ותהיה התארגנות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב: דבר ראשון , כן בגלל וסרמיל. אלונה לא אשמה שהמתקן כזה מסריח ושצריך טלסקופ כדי לראות משחק , אבל עדיין לא יכולים לדרוש כל כך הרבה על איצטדיון שאתה צריך לנחש מי פותח.
נו באמת..מצב סוציו-אקונומי..לראות ילדים בני 8 עם אייפון בוסרמיל ולהגיד מצב סוציו-אקונומי בבאר שבע..
אם תחלק את מחיר המנוי למספר המשחקים תקבל סכום לא גבוה בכלל. מספיק לחפש תירוצים, מספיק עם המסכנות הזאת ומספיק לעשות השוואות לתל אביביות.
זאת עלייה קטנה מאוד לעומת העלייה בתקציב בשנתיים האחרונות. אם אנחנו רוצים להיות חברה קבועה בצמרת, אנחנו, כאוהדים, חייבים לתרום את חלקנו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי המחירים סבבה לגמרי.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

אל תשכחו שלפני חודש+ נערכה פגישה בין אלונה לאוהדים, הוחלט להוזיל מנויים לשער3

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אני רואה הרבה שמדברים כאן על העלאה במידה ונעבור לאצטדיון החדש, לא יודע מה איתכם אני מוכן כבר העונה לשלם 500 יותר רק לעוף מוסרמיל...

נחנקנו כבר נחנקנוווווו

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא נכנס כרגע לסוגיית המחיר מוצדק או לא. לא קצת מוזר לפרסם מחירי המנויים לפני שעשו רכש? לפני שעשו מסיבת עיתונאים לפתיחת שנה? לפני שהצהירו על מטרות לעונה הבאה?
שווה ערך לתיאטרון ב"ש שיפרסם מנויים בלי רשימת ההצגות שכולל המנויי....

שלח תגובה