רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מליקסון במו"מ מתקדם!

שליחה על ידי ForeverRed »

RedHell כתב:משום מה אנשים נוטים לא להתייחס לדבר החשוב ביותר וזה הרצון של השחקן.

והמידע קרוב אני יכול להגיד לכם שמאור מאוד רוצה להישאר בחו"ל ולהמשיך בקריירה האירופית שלו כשאם לומר את האמת? אני במקומו לא חוזר בחיים כל עוד יש לי הצעה מאירופה כי עם כל הכבוד לאהבה של האוהדים לשחק בוסרמיל מול 7000 אוהדים במקרה הטוב זה לא כמו לשחק באיצטדיונים המשובחים של אירופה עם קהל של עשרות אלפים.
לא לגמרי מסכים איתך.
הישארות באירופה צריכה להיות שאיפה של כל שחקן, אבל לא בכל תנאי. מליקסון להזכירך הוא כבר בעל משפחה, אפשר להגיד שהשיא פחות או יותר
מאחוריו וכוכב אירופי הוא כבר לא יהיה. חוזה גבוה לטווח ארוך בקבוצה עם שאיפות ואוהדים שיהפכו אותו למלך בישראל עדיף לדעתי על עוד סיבוב בליגה הפולנית או עוד
חוזה בינוני בקבוצת תחתית בצרפת. אני חושב שגם הוא מבין את זה ולכן הוא גם לא ממהר לחתום כרגע בשום מקום. אם יקבל הצעה טובה יותר, בהחלט אבין
אם יבחר להישאר באירופה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ForeverRed כתב: לא לגמרי מסכים איתך.
הישארות באירופה צריכה להיות שאיפה של כל שחקן, אבל לא בכל תנאי. מליקסון להזכירך הוא כבר בעל משפחה, אפשר להגיד שהשיא פחות או יותר
מאחוריו וכוכב אירופי הוא כבר לא יהיה. חוזה גבוה לטווח ארוך בקבוצה עם שאיפות ואוהדים שיהפכו אותו למלך בישראל עדיף לדעתי על עוד סיבוב בליגה הפולנית או עוד
חוזה בינוני בקבוצת תחתית בצרפת. אני חושב שגם הוא מבין את זה ולכן הוא גם לא ממהר לחתום כרגע בשום מקום. אם יקבל הצעה טובה יותר, בהחלט אבין
אם יבחר להישאר באירופה.
זה הרבה עיניין של השקפה ולכן מה שאמרת מקובל עליי לחלוטין אך עם זאת אם אני כרגע במקום מאור אז אני מעדיף ללכת לליגה ורשיה שצפויה לשחק בצימפיונס עם אצטדיון ורמת אימונים מהגבוהות ביותר קהל של עשרות אלפים וכן גם שכן שבכמה מאות אלפי שקלים יותר ממה שמציעים לו כאן או אפילו קבוצה בינונית בצרפת כשאני משחק נגד חלק מהשחקנים הטובים בעולם.

גם אם זה רק לעוד שנה שנתיים ככה אני הייתי פועל, מבטיח לך גם בגיל 31-32 המון קבוצות בכירות בארץ יירצה אותו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RedHell כתב:
זה הרבה עיניין של השקפה ולכן מה שאמרת מקובל עליי לחלוטין אך עם זאת אם אני כרגע במקום מאור אז אני מעדיף ללכת לליגה ורשיה שצפויה לשחק בצימפיונס עם אצטדיון ורמת אימונים מהגבוהות ביותר קהל של עשרות אלפים וכן גם שכן שבכמה מאות אלפי שקלים יותר ממה שמציעים לו כאן או אפילו קבוצה בינונית בצרפת כשאני משחק נגד חלק מהשחקנים הטובים בעולם.

גם אם זה רק לעוד שנה שנתיים ככה אני הייתי פועל, מבטיח לך גם בגיל 31-32 המון קבוצות בכירות בארץ יירצה אותו.
לגיה ורשה? אם מאור באמת יחתום שמה הוא עושה את טעות חייו. הקהל שמה אנטישמי, ופרו פלסטיני ויעשו לו תמוות. (ע"ע https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 49,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; ממש בקצה המזלג).
במידה ולא חותם אצלנו , עדיף שישאר בליגה הצרפתית באיזה קבוצת אמצע טבלה נחמדה כזאת.
לדעתי צריך לבקש ממאור דד ליין שאחריו הוא צריך לתת תשובה כן או לא , צריך להתחיל לחשוב על אופציות חלופיות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אגב, ממה שזכור לי מוסר התשלומים בורשה הוא לא בדיוק מהמשובחים (תקנו אותי אם אני טועה). שיקול מאוד מרכזי.
גיא, לא חושב שיש אופציה חלופית למליקסון. השוק דליל מידיי. המקסימום שאפשר להביא לאגף זה שחקנים ברמה של מוגרבי (נחמד, אבל ממש לא אותו לבל).

סמל אישי של משתמש
yossi34

שליחה על ידי yossi34 »

לפי ידיעות הנגב להביא אותו זה מסתכם ב9 וחצי מליון שקל
5 מיליון שקל שכר ל3 עונות 1.5 קנס למס אכנסה ו3 מיליון לולנסיין על הכרטיס שלו
בקעצוררררר שתחררו ממנו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מליקסון הוא רמה מעל הליגה, נקודה סימן קריאה.
אם היינו מנחיתים אותו בקבוצה בינואר בשנה שעברה, היינו נאבקים עד הסוף על האליפות.
אבל כמו תמיד, איכות עולה כסף.

עכשיו אלונה צריכה לשאול את עצמה, האם כמו במקרה של סוארס בזמנו, ולאחר מכן ברדה ובוזגלו, שווה לה להוציא סכומים שהיא לא הוציאה קודם, בשביל לקחת את הקבוצה צעד קדימה.

סמל אישי של משתמש
taltal10

שליחה על ידי taltal10 »

כמה כסף שווה העפלה לשלב הבתים?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

העפלה לשלב הבתים זה בערך 1.2 מיליון יורו פלוס מינוס רק מהפרס של אופ"א, תוסיף לזה את ההכנסה מכרטיסים + מהמשחקים עצמם אם עושים תיקו או מנצחים מקבלים עוד סכום של כמה עשרות אלפי יורו.
בסה"כ אני מעריך שמדובר בהכנסה של 8 - 10 מיליון ש"ח, אבל אל לרתום את העגלה לפני הסוסים, נחכה להגרלה ונעבור שלב שלב חחחח.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Sir Alex Ferguson כתב: עכשיו אלונה צריכה לשאול את עצמה, האם כמו במקרה של סוארס בזמנו, ולאחר מכן ברדה ובוזגלו, שווה לה להוציא סכומים שהיא לא הוציאה קודם, בשביל לקחת את הקבוצה צעד קדימה.
אני לא חושב שזה נכון להציג את המצב בצורה הזו.
צריך לזכור שמליקסון פרץ בגיל מאוחר, לא עשה כסף רב בקריירה, ואצלו המרכיב הזה משחק פאקטור משמעותי מאשר ברדה, בניון, בוזגלו וכו'.
יש גם כמובן את העניין של המיצוי העצמי שיכול מאוד להיות שאצלו עדיין בוער בו.
וגם אם מליקסון רוצה לחזור, בסכומים שרצים בתקשורת, גם אם זה בפריסה לכמה שנים זה פשוט לא אפשרי.
מועדון עם תקציב של 35-40 מיליון ש"ח, לא יכול לחשוב על שחקן שעלותו מוערכת ב7-9 מיליון, פשוט אין סרט כזה.
המצב האידיאלי הוא שמליקסון חותם לעונה אחת בחו"ל, וחוזר אלינו בעונה שלאחר מכן כשחקן חופשי שגם עניין התשלום למס הכנסה יורד מהפרק. זה יהפוך את ההבאה שלו להרבה יותר ריאלית.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yossi כתב: אני לא חושב שזה נכון להציג את המצב בצורה הזו.
צריך לזכור שמליקסון פרץ בגיל מאוחר, לא עשה כסף רב בקריירה, ואצלו המרכיב הזה משחק פאקטור משמעותי מאשר ברדה, בניון, בוזגלו וכו'.
יש גם כמובן את העניין של המיצוי העצמי שיכול מאוד להיות שאצלו עדיין בוער בו.
וגם אם מליקסון רוצה לחזור, בסכומים שרצים בתקשורת, גם אם זה בפריסה לכמה שנים זה פשוט לא אפשרי.
מועדון עם תקציב של 35-40 מיליון ש"ח, לא יכול לחשוב על שחקן שעלותו מוערכת ב7-9 מיליון, פשוט אין סרט כזה.
המצב האידיאלי הוא שמליקסון חותם לעונה אחת בחו"ל, וחוזר אלינו בעונה שלאחר מכן כשחקן חופשי שגם עניין התשלום למס הכנסה יורד מהפרק. זה יהפוך את ההבאה שלו להרבה יותר ריאלית.
לא מדויק ידידי, אם ללכת לפי הפרסומים השונים, השנה התקציב יגדל ויגיע לכדי 45-50 מיליון שקל. נניח שמאור ישתכר 400 אלף יורו שהם כ-2מיליון שקל בעונה. מיסים ועלות העברה מתנקזים לכמיליון יורו (חמישה מיליון שקל).
אם מאור חותם לשלוש שנים המיסים וההעברה מתחלקים על 3. כלומר כ-1.5-2 מיליון שקל בעונה.
2 מיליון שכר + 2 מיליון העברה = 4 מיליון שקל.
פחות מ10% התקציב.
וזה תוך הזנחה של החזרים עליו, ממנוים, מרצנדייז והעפלה בזכותו שלב קדימה באירופה.

כלכלית-מקצועית עסקה משתלמת לדעתי. אם הוא רוצה לבוא אסור שהכסף יהיה המכשול.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

dardasmiley כתב:
לא מדויק ידידי, אם ללכת לפי הפרסומים השונים, השנה התקציב יגדל ויגיע לכדי 45-50 מיליון שקל. נניח שמאור ישתכר 400 אלף יורו שהם כ-2מיליון שקל בעונה. מיסים ועלות העברה מתנקזים לכמיליון יורו (חמישה מיליון שקל).
אם מאור חותם לשלוש שנים המיסים וההעברה מתחלקים על 3. כלומר כ-1.5-2 מיליון שקל בעונה.
2 מיליון שכר + 2 מיליון העברה = 4 מיליון שקל.
פחות מ10% התקציב.
וזה תוך הזנחה של החזרים עליו, ממנוים, מרצנדייז והעפלה בזכותו שלב קדימה באירופה.

כלכלית-מקצועית עסקה משתלמת לדעתי. אם הוא רוצה לבוא אסור שהכסף יהיה המכשול.
גם אם התקציב יגדל לאזור ה-50 מיליון (לא הייתי לוקח את זה ברצינות), תקציב הבוגרת לא עולה על 30-35.
אני רחוק מלהבין במיסי שכר וכספים, אך שכר של 400 אלף יורו (שאני לא חושב שיוצע לו. החוזה של ברדה הוא בערך התקרה) רחוק מאוד מלהסתכם בשני מיליון ש״ח לשנה. בברוטו זה יוצא כמעט פי שניים.
אצל זרים זה שונה. עדיף להחתים זר ב-300 אלף מאשר ישראלי ב-200. (עוד סיבה להעיף את הגבלת הזרים שרק תוקעת את הכדורגל הישראלי במקום, ומאפשרת לכל מיני מחממי ספסלים באירופה לדרוש שכר מופקע, ולבעלי בית לדרוש סכומים הזויים כתוצאה מחוסר היצע.)

אז מליקסון הוא 10%, בוזגלו, ברדה, סוארז ופלט עוד 30-40%, והנה הלך כמעט מחצית מהתקציב על 5 שחקנים.

אין דבר שאני רוצה יותר מלראות פה את מאור, אך זו ההעברה מסובכת ויקרה די בהרבה מעסקאות ברדה ובוזגלו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב: המצב האידיאלי הוא שמליקסון חותם לעונה אחת בחו"ל, וחוזר אלינו בעונה שלאחר מכן כשחקן חופשי שגם עניין התשלום למס הכנסה יורד מהפרק. זה יהפוך את ההבאה שלו להרבה יותר ריאלית.
לא חושב שזה ריאלי. אף קבוצה לא תסכים לשלם תג מחיר של מאות אלפי יורו בשביל עונה אחת. אם מאור חותם בקבוצה חדשה באירופה, משמעות הדבר היא שאפשר
לשכוח ממנו ל2-3 השנים הקרובות. זה אומר שכרגע יש הזדמנות שאולי לא תחזור לעולם, בטח כשלוקחים בחשבון את העובדה שמאור כבר מתקרב לגיל 30.
על דבר אחד אני מסכים בהחלט. אין מקום לבוא בטענות ודרישות לאלונה. רק לפני שנה חתמו ברדה ובוזגלו על חוזים חסרי תקדים בקבוצה. ההצלחה קצת הוציאה
מפרופורציות ופתאום אנשים מנפנפים בסכומים של 250 אלף דולר כאילו מדובר בפיצוחים. צריך לעשות הכל, אבל הכל, כדי שמאור יהיה פה בעונה הבאה. גם אם
זה אומר לחכות בסבלנות עד שולנסיאן יתגמשו בדרישות. אבל בהחלט אבין אם בסכומים הנוכחיים אלונה תחליט לוותר. מקווה שעוד נופתע למרות שהסיכויים כרגע לא לטובתנו.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

עם כל האהבה למליקסון אני לא מבין את המשוואה של להביא את מליקסון שווה הצלחה(ורק ככה)....כאילו שאין עוד שחקנים בעולם שאפשר להביא מבלי להפסיד כלכך הרבה כסף על מסים ופיצויים למינהם .....

תנו להנהלה לעבוד .... לפי הסטנדרטים של הרכש בעונה אשתקד והשמות המוזכרים העונה האינדיקציה היא חיובית (בע"ז)
פחות לחץ יעשה רק טוב
ושתהיה לנו אחלה פגרה :דגל:

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

הסכומים שפורסמו הם באמת חסרי פרופורציות,מעניין אם האוהדים יהיו מוכנים להירתם למשימה ולספוג חלק מהעלויות במחיר המנוי, משמע התייקרות משמעותית.
נערך לאחרונה על ידי משתמש חדש ב 10 יוני 2014, 08:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

העלת מחירי מנויים שכחת מה היה כאן שנה שעברה איזה כעס היה...כאן יודעים רק להעביר ביקורת ולכעוס

שלח תגובה