ברור לי שזה תלוי ברצון של מליקסון אבל כרגע אי אפשרנלדעת מה הוא יחליט בסוף ויכול להיות שדודו דהאן פשוט מנסה להעלות את המחיר שלו...red guy כתב: אתה חושב שרק אלונה אחראית על זה? יש לו עוד הצעות, והוא מעדיף להישאר באירופה..הסוכן שלו אמר שאלופת פולין רוצה אותו ושם גם הוא ירוויח יותר וגם עם סיכוי ריאלי לשחק באלופות.. אתה צריך להבין ששחקנים זה לא שוק בשר אם אתה רוצה אתה קונה.. גם אם אלונה תסכים לשלם את הסכום מליקסון כרגע לא חותם פה על חוזה
רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מליקסון במו"מ מתקדם!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי מאור לא יבוא.
הוא יכול לשחק בכיף בפולין, בלגיה ועוד ליגות בסדר גודל הזה לפחות עוד שנתיים
אני מעריך שהשכר שלו שם יגיע לאיזור ה 700 אלף יורו מה שאומר שאין סיכוי שיחתום כאן בשנה-שנתיים הקרובות
אני מעריך שהשכר שלו שם יגיע לאיזור ה 700 אלף יורו מה שאומר שאין סיכוי שיחתום כאן בשנה-שנתיים הקרובות
דודו דהאן החזיר אי- פעם שחקן לארץ?
gate5 כתב:לדעתי מאור לא יבוא.
לא כזה בטוח שיש הצעות כאלה…בפולין השחקן הכי יקר בליגה מרוויח 500 אלף יורו ברוטו
בדוק.
- ForeverRed
צודק סומסום, קשה לי להאמין שמאור אפילו יתקרב לסכומים האלה בפולין או בבלגיה. דודו דהאן אמר שיש גם הצעה גבוהה מטורקיה
שם יותר הגיוני לקבל סכומים כאלה, אבל מדובר בליגה פחות אטרקטיבית, במדינה עוינת ובמוסר תשלומים נמוך ואלו דברים שמאור בוודאי
לוקח בחשבון. בקיצור, הסיכויים לא לטובתנו אבל נצטרך להתאזר בסבלנות.
שם יותר הגיוני לקבל סכומים כאלה, אבל מדובר בליגה פחות אטרקטיבית, במדינה עוינת ובמוסר תשלומים נמוך ואלו דברים שמאור בוודאי
לוקח בחשבון. בקיצור, הסיכויים לא לטובתנו אבל נצטרך להתאזר בסבלנות.
הכסף באירופה לשחקנים בדרג השלישי נמוכים אין כסף היום בליגות האלה, אם פלט מגיע לשחק בישראל לאחר שלא קיבל הצעות מליגות טובות בסכומים אותם היה רגיל להרוויח (400-500 אלף יורו) אז הסכומים שמציג מאור נחמדים למשא ומתן אבל מלבד מכבי תל אביב (לצערי) לא סביר שיש לו הצעות בסכומים האלה.
מכבי תל אביב מעוניינת לצרף את חמד ומליקסון כך נכתב ב-one.
הבנתי שיש לנו סעיף חתום שאם מליקסון חוזר אז זה רק לב״ש זה נכון?
הבנתי שיש לנו סעיף חתום שאם מליקסון חוזר אז זה רק לב״ש זה נכון?
חתימה של מליקסון במכבי תהיה בבחינת סכין בלב האוהדים, האשמה במקרה כזה לדעתי מוטלת אך ורק על מאור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
השאלה האם הוא יכול לחתום ???
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא יכול רק במידה ואלונה מאשרת לו ולא מצליחה לנהל איתו משא ומתן ומכבי ישלמו לנו פיצוים עליו...
על פי ההסכם איתו לקבוצה יש זכות ראשונים עליו ובמידה וכל קבוצה בארץ מנהלת איתו מו"מ הקבוצה זכאית לנהל איתו מו"מ נגדי ולהשוות את השכר המוצא לו מקבוצה (נניח מכבי תל אביב).
בקיצור זה ממש אבל ממש לא כמור שרשמת.
על פי ההסכם איתו לקבוצה יש זכות ראשונים עליו ובמידה וכל קבוצה בארץ מנהלת איתו מו"מ הקבוצה זכאית לנהל איתו מו"מ נגדי ולהשוות את השכר המוצא לו מקבוצה (נניח מכבי תל אביב).
בקיצור זה ממש אבל ממש לא כמור שרשמת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא זכורה לי אהבה כלפי שחקן כזה או אחר.
אנשים בעיר מבקשים רק את מליקסון
אנשים בעיר מבקשים רק את מליקסון
בואו אני אחסוך לכם את הטרחה, one וsport5 נמצאים במלחמת חורמה,התחרות שם היא כל כך קשה שהם אפילו לא טורחים לבדוק אם זה נכון או לא העיקר לפרסם.
מתוך מיליון הודעות שהם מוציאים ביום אולי אחת נכונה, ועל זה נאמר "גם תרנגול עיוור תופס גרגר", לכן קחו הכל בערבון מוגבל מאוד.
אם כבר יש אתר שהוא אמין ורציני שטורח הדעה שלו ופרסומים הם ברמה גבוהה ומדויקת אילו הם רק ואלה ספורט, כל השאר חוץ מקצת לצחוק לא שווים הרבה.
מתוך מיליון הודעות שהם מוציאים ביום אולי אחת נכונה, ועל זה נאמר "גם תרנגול עיוור תופס גרגר", לכן קחו הכל בערבון מוגבל מאוד.
אם כבר יש אתר שהוא אמין ורציני שטורח הדעה שלו ופרסומים הם ברמה גבוהה ומדויקת אילו הם רק ואלה ספורט, כל השאר חוץ מקצת לצחוק לא שווים הרבה.
עדכון חם מהתנור !
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי מליקסון אצלנו בעונה הבאה !
לפי המידע שקיבלתי, יש התקדמות משמעותית במשא ומתן איתו.
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי מליקסון אצלנו בעונה הבאה !
לפי המידע שקיבלתי, יש התקדמות משמעותית במשא ומתן איתו.
מה הבעיה במידה והוא צודק הוא אמור להוכיח לנו
במידה ולא יוכיח, לא נראה לי שזה...
במידה ולא יוכיח, לא נראה לי שזה...