רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: מליקסון במו"מ מתקדם!

שליחה על ידי CrazyRed7 »

niv1 כתב: יש הבדל בין משהו שעיתונאי מפרסם שלך תדע מה אמין ומה לא לבין משהו שהסוכן שלו אומר ועוד בתוכנית טלויזיה כך שאי אפשר להבין את זה אחרת..

מקווה שבסופו של דבר הוא ישתכנע לחזור אבל זה נראה רחוק ביותר
ומה חשבת..?שדודו דהאן לא יגיד שיש למאור הצעות עם שכר גבוה מאירופה?מה הוא טיפש?גם אם אין הצעות כאלה - הוא יגיד שיש. אולי חלק ממו"מ ואולי לא. גם בקיץ המו"מ עם ברדה היה לא קל ואם אני לא טועה הייתה גם הודעה של המועדון שברדה לא יגיע. ובסוף הגיע.
אולי חוזה ארוך טווח וחזרה הביתה לישראל תקרוץ למאור והוא יעדיף בסופו של דבר לחזור לארץ. הוא כבר לא ילד ואני מאמין שהוא יעדיף חוזה ל3 שנים מאשר חוזה לעונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לגביי הכסף שאלונה תשים או לא תשים אני לא אומר לה מה לעשות, אבל אם היא באמת רוצה להשקיע יותר ולהגדיל את התקציב אז היא חייבת לשים על מליקסון את הסכום שולנסיין דורשת וזה לא סכום מופרך כמו שרשמו פה (4 מיליון יורו) ובפייסבוק, זה סכום הגיוני שאפשר לעמוד בו, אבל אם היא רוצה להשאר באותו אזור תקציבי מצידי שתקנה שחקנים מהליגה הלאומית...
וחוץ מזה השקעה על מליקסון היא השקעה בטוחה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לפעמים אני תוהה אם האנשים פה אמיתיים.
אני לא יודע איך אפילו להתייחס למישהו שחושב שמתוך תקציב של 45 מיליון שקל לגיטימי לשים משהו כמו 22 מיליון שקל על שחקן אחד.

אני יודע שהכי נכון זה פשוט להתעלם, אבל אנשים עוד עלולים לחשוב שאין הגיון בפורום הזה.

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

חברים אתם קצת מתבלבלים...
אני לא אומר שמליקסון לא יגיע ואני לא אומר שהוא יגיע , אבל חוק ראשון של כל סוכן שחקנים מתחיל הוא - " יש לי הצעות טובות יותר "
אז נחיה ונראה...תאמינו לאלונה שברגע שמליקסון יחליט לחזור לארץ זה יהיה אך ורק לב"ש.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אלונה עברה בי"ס בשנים האחרונות מה שגרם לה להפיק לקחים וללמוד,ראינו את זה גם במקרה פלצוק לאשדוד ואנחנו רואים את זה גם במקרה סוויסה,תם עידן התמימות.
יאמר גם לזכותה שהיא קשובה לרחשי הקהל כמו במקרה אופיר חיים וכמו ברדה גם עכשיו במקרה מליקסון.
אני בדעה שלא צריך להשתגע,וגם אם מליקסון לא יבוא אני מאמין שהיא תביא תותחים אחרים

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני אוהב את כל היפי נפש שדורשים לא להכנס לכיס של אלונה..
כשהיו כאן בעלים אחרים נכנסתם להם לכיס יפה מאוד, אלונה היא פילנטרופית היא מחזיקה קבוצת כדורגל מקצוענית ובשנה האחרונה היא התחילה לרצות גם הישגיות.. בישביל הישגים צריך לשים כסף.
חוץ מזה אל תשכחו שאלונה מכרה את מליקסון עבור יותר מ600 אלף יורו ככה שכמו שהיא קיבלה עבורו היום היא צריכה לתת עבורו (אם היא רוצה אותו)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מעניין שאצל מכבי/חיפה מיץ׳ ושחר משקיעים וזה מובן מאליו אבל רק אוהדי הפועל באר שבע צריכים להגיד לאלונה תודה שהיא פה בכלל. סתם נקודה למחשבה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

א. אנחנו לא יפיי נפש
ב. בעבר לא היה למי להיכנס לכיס( אולי לאולם ).
ג. הלוואי שמאור יגיע,אבל מה שאנחנו אומרים זה שצריך להיות שפויים.
ד. זה לא מה שירים את כמות המנויים,כל עוד מדובר בוסרמיל זה לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אין כאן שום קשר לנכנסים לכיס או לא.
לשים 6\1 מתקציב השחקנים על שחקן אחד זה לא עומד במבחן המציאות באף קבוצה בעולם.
שחקנים עם משכורת גבוהה יגיעו בהעברה חופשית בלבד.
בדיוק כמו ברדה, בוזגלו, פלט, הובר, ארבייטמן (?) וכו'.
משכורת גבוהה+תשלום העברה גבוהה?
גדול עלינו.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

עם כל האהבה והרצון שמליקסון יחזור ...לא חושב שצריך לאבד את הראש ...יש עוד שחקנים ואלישע כבר הוכיח שהוא
יכול לבצע רכש טוב ...אפשר לחכות עוד עונה לא יקרה כלום ...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עלות שחקן צריכה להיות מחושבת פר עונה ולא כפי שרובכם חישבתם. סכום ההעברה צריך להתחלק במספר השנים עליהם חתם השחקן
במועדון. למשל בחוזה לשלוש שנים, סכום של 600 אלף יורו הופך ל-200 אלף לעונה. לסכום הזה צריך להוסיף את השכר השנתי של השחקן.
בכל מקרה מדובר בעלויות כבדות מאוד. אני מאמין שוולנסיאן עוד ירדו במחיר, הכל תלוי בהצעות שמאור יקבל מקבוצות באירופה. מה שבטוח,
צריך לעשות הכל במסגרת המשאבים הקיימים כדי שמאור ילבש אדום בעונה הבאה. מדובר בנכס ובהזדמנות שלא בטוח שתחזור. במידה
ויחתום בקבוצה אחרת אני מאמין שיקבל חוזה לשנתיים לפחות, כך שיהיה אפשר לשכוח ממנו לעתיד הקרוב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב:עלות שחקן צריכה להיות מחושבת פר עונה ולא כפי שרובכם חישבתם. סכום ההעברה צריך להתחלק במספר השנים עליהם חתם השחקן
במועדון. למשל בחוזה לשלוש שנים, סכום של 600 אלף יורו הופך ל-200 אלף לעונה. לסכום הזה צריך להוסיף את השכר השנתי של השחקן.
בכל מקרה מדובר בעלויות כבדות מאוד. אני מאמין שוולנסיאן עוד ירדו במחיר, הכל תלוי בהצעות שמאור יקבל מקבוצות באירופה. מה שבטוח,
צריך לעשות הכל במסגרת המשאבים הקיימים כדי שמאור ילבש אדום בעונה הבאה. מדובר בנכס ובהזדמנות שלא בטוח שתחזור. במידה
ויחתום בקבוצה אחרת אני מאמין שיקבל חוזה לשנתיים לפחות, כך שיהיה אפשר לשכוח ממנו לעתיד הקרוב.
אתם צודקים שעכשיו זה אמנם כבד עם המס והכל אבל מה אתם חושבים שנוכל להיות שנים בצמרת רק עם העברות חופשיות? נצטרך מתישהו להתחיל לקנות שחקנים אי אפשר לנצח לצפות לניסים בשוק החופשי

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: אתם צודקים שעכשיו זה אמנם כבד עם המס והכל אבל מה אתם חושבים שנוכל להיות שנים בצמרת רק עם העברות חופשיות? נצטרך מתישהו להתחיל לקנות שחקנים אי אפשר לנצח לצפות לניסים בשוק החופשי
על דבר אחד אני מסכים, כל עוד אנחנו לא נחשבים למועדון גדול שחקנים ברמה של חמד, בן בסט, רפאלוב, שהר, תמיד יעדיפו את חיפה והתל אביביות. אפילו את בית"ר.
כדי להפוך למועדון גדול צריכים לנסות להשתלט על כמה שיותר נכסים. שחקן כמו מליקסון, שהוא לדעתי השחקן הישראלי הטוב ביותר ביחד עם זהבי, צריך להיות לא פחות
מיעד אסטרטגי. בדיוק כמו ברדה, שחתם בעונה שעברה על חוזה חסר תקדים בקבוצה והביא לכאן ערך מוסף ששווה הרבה מעבר לכסף. בסופו של דבר החלטות מהסוג
הזה משנות מועדון והופכות אותו מבינוני לגדול. אני לא נכנס לכיס של אלונה, בטח שלא צריך לשלם סכומים חסרי פרופורציות על מליקסון. אבל צריך לעשות את כל המאמצים
האפשריים כדי שהוא יהיה פה. אם לא יסתדר, לפחות נדע שניסינו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

נכון שלשים 1/6 מהתקציב על שחקן אחד זה יכול להיות טעות אבל איך אנחנו נתקדם להיות מועדון גדול אם לא נקנה שחקן כזה שאנחנו יודעים מה הוא יכול להביא לנו, זה לא קנייה של חתול בשק, אלא קנייה של שחקן שאנחנו מכירים אותו והוא מכיר את המועדון, זאת קנייה משתלמת.
השאלה האם אלונה ברקת רצינית לגביי מליקסון או שהיא שוב מחפש בדרך לא דרך לקבל שחקן בחינם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

דר אדום בנשמה כתב:נכון שלשים 1/6 מהתקציב על שחקן אחד זה יכול להיות טעות אבל איך אנחנו נתקדם להיות מועדון גדול אם לא נקנה שחקן כזה שאנחנו יודעים מה הוא יכול להביא לנו, זה לא קנייה של חתול בשק, אלא קנייה של שחקן שאנחנו מכירים אותו והוא מכיר את המועדון, זאת קנייה משתלמת.
השאלה האם אלונה ברקת רצינית לגביי מליקסון או שהיא שוב מחפש בדרך לא דרך לקבל שחקן בחינם...
אתה חושב שרק אלונה אחראית על זה? יש לו עוד הצעות, והוא מעדיף להישאר באירופה..הסוכן שלו אמר שאלופת פולין רוצה אותו ושם גם הוא ירוויח יותר וגם עם סיכוי ריאלי לשחק באלופות.. אתה צריך להבין ששחקנים זה לא שוק בשר אם אתה רוצה אתה קונה.. גם אם אלונה תסכים לשלם את הסכום מליקסון כרגע לא חותם פה על חוזה

שלח תגובה