רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון במו"מ מתקדם!
תפסיקו להאמין לכל אהבל שכתוב משהו, במיוחד רועי זריהן.
כרגע אין מו"מ עם מליקסון בוודאות.
נעשו גישושים אבל לא יותר מזה, מאור בוחן הצעה מאירופה ועד שלא יחליט לא יפתח במו"מ עם שום קבוצה בארץ.
דרך אגב, אם זה מכבי או אנחנו הוא נוטה לתל אביב למרות כל האהבה למועדון.
כל מה שנאמר כאן זה ב100 אחוז מאומת, בניגוד לכמה ילדודס פה שכותבים שאלברמן סיכם ועוד שטויות.
כרגע אין מו"מ עם מליקסון בוודאות.
נעשו גישושים אבל לא יותר מזה, מאור בוחן הצעה מאירופה ועד שלא יחליט לא יפתח במו"מ עם שום קבוצה בארץ.
דרך אגב, אם זה מכבי או אנחנו הוא נוטה לתל אביב למרות כל האהבה למועדון.
כל מה שנאמר כאן זה ב100 אחוז מאומת, בניגוד לכמה ילדודס פה שכותבים שאלברמן סיכם ועוד שטויות.
יש כל כך הרבה שיקולים מעבר לשטויות שכתבת, לא להאמין כמה מנותק מהמציאות אפשר להיות, לא הכל זה רומנטיקה וסיפורי אהבה.שלומי12 כתב:מליקסון ישחק פה בעונה הבאה מכמה סיבות:
אלונה מוכנה לשלם לו סכומים גדולים מאוד
הוא מכיר פה את המערכת ואוהב את האוהדים ( מה שהוא קיבל פה הוא לא קיבל בשום קבוצה אחרת)
שנה הבאה אנחנו באירופה
אנחנו נתנו לו את הקריירה
• זה רק מחזק עד כמה הוא קרוב
דרך אגב, סביר להניח שאם מליקסון מדבר עם ב"ש זה לא בהכרח דיבור על חזרה אלא על השתחררות מהסעיף שחתם עם אלונה בזמנו או פשוט לפרוטוקול בשביל שיגיד שהוא דיבר עם אלונה (אחרי מהלך כזה מותר לו לדבר עם ג'ורדי נניח).
ממה שאני הבנתי ויש לי הוכחות לזה מאור רוצה לחזור אבל אלונה וולנסיין צריכים לסכם בינהם דברים ומדובר בהרבה כסף אם יצליחו מאור ילבש אדום ,זה שי !

היה מרגש לראות את מליקסון יחד עם עובד הקבוצה חליוה(אדום מהדרום)
הלוואי, שוב פעם ,הלוואי ונזכה לראות אותו שנה הבאה אצלנו
בוסרמיל
הלוואי, שוב פעם ,הלוואי ונזכה לראות אותו שנה הבאה אצלנו
בוסרמיל
אתה יכול לחתום על מה שתרצה, לי יש קרבה מסויימת למאור שלא אפרט עלייה, אבל בוא נגיד שהמצב לא מזהיר בכלל.דר אדום בנשמה כתב: בולשיט מלחקסון לא יעבור למכבי ואני מוכן לחתום לך על כך!
אלונה מוכנה לשלם סכומים גדולים העיקר להביא אותו לפה
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/580/395.html" onclick="window.open(this.href);return false;
והאמת ? אני חושב שהוא יצא לא בסדר, אם הוא לא רוצה זה בסדר וזה זכותו, לפחות תציין, אנשים כותבים לו באינסטגרם והוא מסנן,
לפחות שיגיב בהודעה כללית ולא לאחד אחד, זה מראה שהוא לא דופק לנו חשבון וקצת מעליב .
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/580/395.html" onclick="window.open(this.href);return false;
והאמת ? אני חושב שהוא יצא לא בסדר, אם הוא לא רוצה זה בסדר וזה זכותו, לפחות תציין, אנשים כותבים לו באינסטגרם והוא מסנן,
לפחות שיגיב בהודעה כללית ולא לאחד אחד, זה מראה שהוא לא דופק לנו חשבון וקצת מעליב .

את האמת שאין לנו שמץ של מושג מה נסגר לגביו
כל אתר מציין משהו שונה לגביי מליקסון
כל עוד יגאל ברמן לא כתב שומכלום לגביי שחקן זה
אז לדעתי הכל זה בגדר ספקולציות.
אל נשכח שיש עוד שחקנים שיכולים למלא את המשבצת שלו
שורה תחתונה סומך על אלישע+ אלונה
כל אתר מציין משהו שונה לגביי מליקסון
כל עוד יגאל ברמן לא כתב שומכלום לגביי שחקן זה
אז לדעתי הכל זה בגדר ספקולציות.
אל נשכח שיש עוד שחקנים שיכולים למלא את המשבצת שלו
שורה תחתונה סומך על אלישע+ אלונה
יגאל ברמן אמר ברדיו דרום לפני שבוע שאלונה רוצה את מליקסון אבל הוא עדיין לא החליט אם לחזור לארץ.

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ממה יש להיעלב????maor20094 כתב:
הוא לא חייב לך או למישהו כלום!!!
צאו כבר מהסרט של ההיעלבויות משחקנים!
- dardasmiley
בול!אביאל כתב: ממה יש להיעלב????
אני רואה גם בפייסבוק תגובות ילדותיות כמו "לא רוצה שלא יבוא"
שחררו. משא ומתן לוקח זמן. תחשבו כמה זמן היו המגעים עם ברדה. וזה שחקן שמראש רצה לחזור לפה בגלל המשפחה. . .
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני אעלב רק אם הוא יגיע למכבי, מעבר לזה כל החלטה שלו כולל להגיע לבית,ר או למכבי חיפה אני אקבל, מה שבטוח שאם הוא לא יודע עדיין מה הוא רוצה מעצמו אין לאף אחד זכות לשפוט אותו והוא לא חייב לענות לאף אחד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
למה לחיפה זה בסדר אבל לתל אביב זה לא?דר אדום בנשמה כתב:אני אעלב רק אם הוא יגיע למכבי, מעבר לזה כל החלטה שלו כולל להגיע לבית,ר או למכבי חיפה אני אקבל, מה שבטוח שאם הוא לא יודע עדיין מה הוא רוצה מעצמו אין לאף אחד זכות לשפוט אותו והוא לא חייב לענות לאף אחד...
עכשיו מכבי היא היריבה שלנו? ממציאים יריבות כמו חיפה?
אתה חי בסרט אם אתה חושב שתגיע שוב למצב שאתה נאבק עם מכבי על האליפות.
ובקשר לזה שאמרת לי שאני אוהד מכבי, סביר להניח שאני אדום עוד לפני שהיית בתכנון, ילד טמבל.
אביאל כתב: ממה יש להיעלב????
" אם הוא לא רוצה זה בסדר וזה זכותו " לפני שאתה פותח את הפה כדי שתקרא את ההודעה כמו שצריך,
לא ציינתי שאם הוא לא יגיע זה לא בסדר, לא נעלבתי אישית ממנו,
אני בסה"כ מציין שאם הוא לא רוצה להגיע, שיגיד זה גם יגרום לאוהדים להפסיק לחפור לו באינסטנגרם וגם נוכל לעבור הלאה,
אפשר להבין שחקן שרוצה להשאר בחו"ל, זה לגיטימי.