לדעתי עם כמות ההחמצות אתמול התוצאה היתה צריכה להיות אחרת לגמרי... ומשחק הגביע זה המשחק שהיה בו תוצאה משקרת
קרית שמונה היא הכבשה השחורה שלנו
ריכוז עצבים מול קריית שמונה
Re: ריכוז עצבים מול קריית שמונה
ספגנו 9 שערים מול ק״ש, 5 הגיעו מהרמות מהאגפים.yedidel כתב:הקבוצה הראשונה שניצחה אותנו
הקבוצה היחידה שניצחה אותנו 4 פעמים
הקבוצה היחידה שעשתה נגדנו מהפך
הקבוצה היחידה שניצחה אותנו בהפרש גבוה משני שערים
הקבוצה היחידה שהבקיעה לנו שלושה שערים שסוארס ופאיוביץ' שיחקו ביחד
בקיצור... סוס שחור זאת לא מילה
לראות את ההבדל בין הסגירה של ק״ש בכל פעם שבוזגלו/נאסר מקבל כדור באגף, לבין הטיילת אצלנו. תסכל אותי יותר מההפסד עצמו.
אז אני לא אלך לפתוח נושא ״נוק-אאוט של בכר על אלישע״ כמו שעשו פה בשבת האחרונה, אבל אי אפשר שלא להשוות את ההכנה של השניים לפני משחקים.
כנראה צריך עוד שניים-שלושה משחקים שדלמוני יתפור אותנו מהאגף בשביל שנצמיד לו מישהו.
השאלה היא מי היה שחקן האגף באותם רגעים שנכבשו השערים בשביל לדעת מי 'מזייף' ולא יורד להגנה לעזור על דלמוני (שעשינו אותו כוכב)
נגד הפועל חיפה, הפועל ת"א, מכבי פ"ת, מכבי חיפה ויש עוד המון תוצאות משקרות שהיו דווקא לטובתינואורי אדום בנשמה כתב:אני מנסה להיזכר מתי ראיתי משחק עם תוצאה יותר משקרת מאמש... אחד המתסכלים
2-2 בין נאסר ובוזגלו.
המשותף לארבעה? בן ביטון מגן.
עוד אחד נבע מהגבהה מכדור חוזר מקרן.
דלמוני עם בישול שלישי רצוף נגדנו. לא כוכב, אך בהחלט שחקן שצריך לתת עליו דגש.
המשותף לארבעה? בן ביטון מגן.
עוד אחד נבע מהגבהה מכדור חוזר מקרן.
דלמוני עם בישול שלישי רצוף נגדנו. לא כוכב, אך בהחלט שחקן שצריך לתת עליו דגש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעון א כתב: נגד הפועל חיפה, הפועל ת"א, מכבי פ"ת, מכבי חיפה ויש עוד המון תוצאות משקרות שהיו דווקא לטובתינו
לא כמו אתמול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפעמים יכולות אישיות לא מכריעות משחק, ואת זה ראינו בדיוק במשחק האחרון.
שברדה פלט ובוזקלו פוגעים במשקוף ממהלכים של שלושתם, אז רוב הסיכויים שלא תהיה לנו אלטרנטיבה אחרת.
אם היינו קבוצה מסודרת, היינו מנצחים בקלות את הילדים של קריית שמונה אתמול. ולא מקבלים 3 בראש כאילו אנחנו לא קבוצה של כמעט 40 מיליון שקל תקציב.
שברדה פלט ובוזקלו פוגעים במשקוף ממהלכים של שלושתם, אז רוב הסיכויים שלא תהיה לנו אלטרנטיבה אחרת.
אם היינו קבוצה מסודרת, היינו מנצחים בקלות את הילדים של קריית שמונה אתמול. ולא מקבלים 3 בראש כאילו אנחנו לא קבוצה של כמעט 40 מיליון שקל תקציב.