העישון יאסר במרבית שטחי אצטדיוני הספורט
העישון יאסר במרבית שטחי אצטדיוני הספורט
בשורה לאוהדים: החוק אושר בקריאה ראשונה ולפיו יוכלו המעשנים לעשן רק בכ-25% משטח האצטדיון. חבר הכנסת, ניסים זאב התנגד, במרץ לא נכנסו להצבעה (39 תגובות)
https://www.one.co.il/Article/233471.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/233471.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: העישון יאסר במרבית שטחי אצטדיוני הספורט
החוק הבא - איסור פיצוח גרעינים במגרשי כדורגל! מה רוצים מהכדורגל שלנו?! לא יצליחו לאכוף את זה בחיים,שינסו להכניס 7 אלף צופים ל'חדר' בווסרמיל. בהצלחה!
שטויות.שלומי12 כתב:החוק הבא - איסור פיצוח גרעינים במגרשי כדורגל! מה רוצים מהכדורגל שלנו?!
בתור מעשן אני בעד החוק. שיעשו יציע שניים והשאר לא מעשנים, ילדים קטנים/נשים/וסתם אנשים שבאים לראות כדורגל זה מפריע להם הסיגריה, לא פעם ולא פעמיים פנו אליי שאני אזוז/או יכבה תסיגריה כי זה מפריע להם.
תעשה להם שריר ותגיד להם שיהיו חזקים,כדורגל זה משחק של עצבים,והסיגריה זה חלק ממנה..גיא חניה כתב: שטויות.
בתור מעשן אני בעד החוק. שיעשו יציע שניים והשאר לא מעשנים, ילדים קטנים/נשים/וסתם אנשים שבאים לראות כדורגל זה מפריע להם הסיגריה, לא פעם ולא פעמיים פנו אליי שאני אזוז/או יכבה תסיגריה כי זה מפריע להם.
וזה יגרום עוד יותר לאוהדים לא להגיע,מהחשש לקבל קנס כספי, אף אחד בזמן משחק לא יעבור לשבת במושב אחר כי שם מותר לעשן
מקווה שזה לא יצליח
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כדורגל זה משחק של עצבים?שלומי12 כתב: תעשה להם שריר ותגיד להם שיהיו חזקים,כדורגל זה משחק של עצבים,והסיגריה זה חלק ממנה..
וזה יגרום עוד יותר לאוהדים לא להגיע,מהחשש לקבל קנס כספי, אף אחד בזמן משחק לא יעבור לשבת במושב אחר כי שם מותר לעשן
מקווה שזה לא יצליח
WTF? עוד מעט תגיד שכדורגל נועד על מנת להרביץ לאנשים!
עישון פאסיבי הרבה יותר גרוע מעישון אקטיבי וברגע שאתם מעשן לידי ואני לא מעוניין שתעשה את זה אתה פוגע לי בבריאות ובעקיפין אתה פוגע בי ופגיעה בי ובכבוד שלי זה נגד הזכות הבסיסית ביותר של כבוד האדם וחירותו.
חוק נהדר שהלוואי ויעבור קריאה שנייה ושלישית ואז במקום להכנס לכדורגל ולהרגיש כמו במרק של סיגריות אני ארגיש טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סוף סוף. אין שום סיבה שילד יבוא לראות כדורגל עם אביו ושורה מתחתיו יש בן אדם שמעשן בלי הפסקה והוא אוכל את כל העשן.
אחלה חוק
אחלה חוק
חוק מצויין, אני מקווה שבאמת יאכפו אותו.
בשעה טובה יאללה הגיע הזמן שנרגיש באירופה ולא בדיר חזירים אני חוזר ממשחק כדורגל עם ריח של ביוב במיוחד איפה שאני יושב בשער 2 ,זה שי !

חוק מצויין. בתור אחד שלא מעשן וכבר 20 שנים סובל מעישון במגרשים הלוואי והחוק יעבור. שלומי 12? אתה מדבר כל כל הרבה שטויות שנראה לי שאתה באמת בן 12
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הללויה!!! נמאס להיחנק כל שבת שלוש שעות.
שיעבור החוק ושמי שרוצה לעשן יעשה זאת עם שאר חבריו המעשנים אני וילדיי לא צריכים לסבול באצטדיון כדי להנות מהמשחק שאנחנו אוהבים

שיעבור החוק ושמי שרוצה לעשן יעשה זאת עם שאר חבריו המעשנים אני וילדיי לא צריכים לסבול באצטדיון כדי להנות מהמשחק שאנחנו אוהבים

אני באמת בן 12gate5 כתב:חוק מצויין. בתור אחד שלא מעשן וכבר 20 שנים סובל מעישון במגרשים הלוואי והחוק יעבור. שלומי 12? אתה מדבר כל כל הרבה שטויות שנראה לי שאתה באמת בן 12
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סחתיין עליך!גיא חניה כתב: שטויות.
כן יירבו..
מקווה רק שיצליחו לאכוף את זה, חשוב ביותר.
סוף סוף, נמאס לצאת מהמגרשים מריח כמו סיגריה.
חוק מעולה
הלוואי ואתבדה לגבי האכיפה שלו
הלוואי ואתבדה לגבי האכיפה שלו
הלוואי שכבר ייקרה!
כמו באנגליה במגרש אסור לעשן... אנשים יוכלו להתאפק שעתיים
כמו באנגליה במגרש אסור לעשן... אנשים יוכלו להתאפק שעתיים