ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

שליחה על ידי bs war »

zivmay כתב:אני מסתכל על רבש בצורה אחרת.
הפועל תל אביב הייתה דומיננטית מול קבוצה השנה בליגה (גם מול מכבי). ואת זה אני זוקף לזכותו, כי הוא עשה את זה למרות שחקנים הרבה פחות מוכשרים שיש לנו , למכבי ולקריית שמונה. ואני מדבר כמכלול של הקבוצה.
למי אכפת שהוא היה דומיננטי? תשאל את ברצלונה כמה עזרה לה ה'דומיננטיות' שלה בשנתיים האחרונות...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

zivmay כתב:אני מסתכל על רבש בצורה אחרת.
הפועל תל אביב הייתה דומיננטית מול כל קבוצה השנה בליגה (גם מול מכבי). ואת זה אני זוקף לזכותו, כי הוא עשה את זה למרות שחקנים הרבה פחות מוכשרים מאשר שיש לנו , למכבי ולקריית שמונה. ואני מדבר כמכלול של הקבוצה.
להניע כדור באמצע המגרש או בין הבלמים ולהחזיק בכדור ב70% בלי שום ת'כלס זה לא דומיננטיות, זה סתם.
שחקנים הרבה פחות מוכשרים ממה שיש לנו ולקריית שמונה?הסגל הזה פחות ברדה ובוזגלו כמעט ירד ליגה בעונה שעברה.
הסגל של קריית שמונה מורכב משחקנים אלמוניים ובינוניים עד העונה(בראון, דלמוני, מימוני, עאבד, קהת) , 2 שחקנים טובים שעזבו באמצע העונה(בדש וטסבסקי), 2 שפצועים כל העונה והיו אמורים להיות שחקנים מובילים(אבוטבול וכחלון) ומנגה אחד.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: מה שווה הדומיננטיות אם בתאכל'ס הוא נכשל? אני לא רוצה לראות את הקבוצה שלי שולטת אופטית ומפסידה עם תקציב של 50 מיליון...
זו לא שליטה אופטית זו שליטה אמיתית. אם ההגנה לא הייתה פח אני מאמין שרמון היה חוגג ולא גולדהאר

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

red guy כתב:פליימיקר ברגע שרשמת שמעון הרוש אני לא יודע אם התכוונת ברצינות או לא..אפשר לחשוב שמי שאמרת לי שווה אליפות יותר מכבי אתה באמת חושב שכן? בקשר אלינו זה לא שמשחקים אצלנו שחקנים אלמונים שלא עשו כלום בכדורגל אני מזכיר לך בוזגלו ברדה ופלט (והובר) מהליגה הבלגית, דוידזאזה מגן נבחרת, אג׳ידה שוער נבחרת ניגריה ששנה שעברה היה אמור לפתוח באליפות אפריקה לפני אניימה ונפצע, וסוראז שכולם ידעו שיש לו יכולת אבל לא ידענו אם נשאר לו חשק עפ״י השנתיים האחרונות..מצטער מבחינת שחקנים לא נפלנו מהם, וסתם שתדע 4 אוהדי הפועל ת״א אמרו לי לפני תחילת שנה יש לכם סגל למקום 2-3 ולנו ל5-6 הדשא של השכן תמיד נראה טוב יותר
זאת בדיוק הייתה הכוונה שלי, מאמן שמקבל תקציב של 50 מליון בתחילת העונה ובונה קבוצה שהמגן השמאלי שלה זה שמעון הרוש... הוא לא מאמן מבחינתי, רן קיבל קבוצה מוכנה מבחינת שחקני התקפה תותחים אחד אחד, כל הרכש שלו היה צריך להיות בגיזרת שחקני ההגנה והקישור האחורי והוא נפל עם כולם בלי יוצא מן הכלל כל השחקנים שהביא (טוב נסחפתי כולם חוץ מסאשה) הם כישלון והם הסיבה להדחה שלו מאירופה מהגביע והכישלון בליגה רן בחר את השחקנים האלה והם הפילו את כל הקבוצה, מאמן כדורגל זה לפני הכל בחירת שחקנים, אלישע הצליח השנה כי הוא הביא בינגו לכל עמדה(בתקציב שבאופן יחסי נמוך בהרבה משל הפועל) +ידע להסיט את סוארס, שיטות משחק טקטיקות הכל טוב ויפה אם בחרת שחקנים גרועים( במקרה של רן גם בתקציב גבוהה) זה לא שווה כלום.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

וגם מבחינה טקטית זה פשע להגיד שרב"ש יותר טוב מאלישע אחרי שהפסיד לו שלוש פעמים העונה.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

קצת נסחפים פה. היה אחלה ניצחון ואנחנו שמחים כי התגעגענו, אבל עדיין התבטלנו
ועשינו בונקר. עדיין מעדיף בונקר עם נקודות על משחק יפה, אבל מכאן ועד לומר
שאלישע עשה בית ספר לרב"ש המרחק גדול.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אריק כתב:קצת נסחפים פה. היה אחלה ניצחון ואנחנו שמחים כי התגעגענו, אבל עדיין התבטלנו
ועשינו בונקר. עדיין מעדיף בונקר עם נקודות על משחק יפה, אבל מכאן ועד לומר
שאלישע עשה בית ספר לרב"ש המרחק גדול.
ניצח אותו 3 פעמים העונה, מוביל עליו 15 נקודות בטבלה, אז?
מה זה התבטלנו? יש קבוצות באירופה שמשחקות ככה קבוע במשחקי חוץ. אז הפועל ת"א התמסרו המון, וואו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: זו לא שליטה אופטית זו שליטה אמיתית. אם ההגנה לא הייתה פח אני מאמין שרמון היה חוגג ולא גולדהאר
אם ההגנה לא הייתה פח? ומי בדיוק הרכיב את ההגנה הזאת?
צריך להבין את הסיבות לחולשת ההגנה של הפועל, מעבר לשחקן כזה או אחר. רן בן שמעון מתעקש לשחק עם קו הגנה גבוה, כזה שמאפשר לחץ גבוה על כל המגרש,
מרחקים קצרים בין השחקנים והנעת כדור שנראית יפה לעין. הבעיה שבשביל לשחק בצורה כזאת צריך שחקנים מתאימים, ולא פחות חשוב, מאומנים. את זה רן בן שמעון
מתקשה להפנים מתחילת העונה ופעם אחר פעם יורד מנוצח למרות שליטה סטטית בכדור. אני בטוח שאם הוא היה קצת יותר פתוח וגמיש לשינויים הקבוצה שלו הייתה
במקום אחר לגמרי. ואחרי זה עוד אומרים כאן שאלישע מקובע.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ברור, פשוט אמרו פה ששליטה זה לא שווה כלום. אז לידיעתכם שליטה שווה+תכלס=הצגות- דבר שלא היה פה השנה. להפועל תל אביב יש שליטה ויש להם תכלס מה שאין זה הגנה.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב:ברור, פשוט אמרו פה ששליטה זה לא שווה כלום. אז לידיעתכם שליטה שווה+תכלס=הצגות- דבר שלא היה פה השנה. להפועל תל אביב יש שליטה ויש להם תכלס מה שאין זה הגנה.
אין להם תכלס הם מוסרים ומוסרים עד צאת הנשמה בלי להגיע למצבים ממשיים. לנו יש תכלס אנחנו אלה שבנוסף לגולים הגענו פעמיים למצבים של מאה אחוז גול.

סמל אישי של משתמש
באר שבעי
Title: בדואי

שליחה על ידי באר שבעי »

נוקאאוט? בלי בוזי אנחנו 20 נקודות פחות.
איפה ראיתם כדורגל היום? הפועל עם 80 אחוז החזקה בכדור.
רוצה לקרוא לזה נוקאאוט של אלישע? תפאדל ילד, במשחקי העונה נגד מכבי הוא חירבן במכנס.
כשיעמוד עם טקטיקן גדול כמו סוזה אני אוריד את הכובע, כשיפסיק לזרוק חלוצים למערכה כמו מטומטם בלי שום תידרוך טקטי נכון אני אוריד את הכובע, כשיפסיק להעמיד את אליה כקשר עושה משחק אני אוריד את הכובע, כשיתן הוראה להפסיק לצלול ולהתחיל לשחק אני אוריד את הכובע, עד אז רק להודות לו על עונה אדירה עם הרבה מזל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מה זה "בלי בוזי", מה???

חסר קבוצות שבלי שחקן מסויים הן לא אותה קבוצה??? (מכבי ת"א אהמ..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

bs war כתב:
אין להם תכלס הם מוסרים ומוסרים עד צאת הנשמה בלי להגיע למצבים ממשיים. לנו יש תכלס אנחנו אלה שבנוסף לגולים הגענו פעמיים למצבים של מאה אחוז גול.
הם כבשו יותר מאיתנו אז להגיד שאין להם תכלס זה הזוי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הם כבשו יותר מאיתנו אבל בץאכל'ס הם כובשים הרבה רק בניצחונות זה לא ממש חוכמה גדולה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:הם כבשו יותר מאיתנו אבל בץאכל'ס הם כובשים הרבה רק בניצחונות זה לא ממש חוכמה גדולה...
תסביר לי את המשפט המוזר הזה עכשיו. כובשים רק בניצחונות? ואיך מנצחים?

שלח תגובה