שיטת המשחק השנה היא גאונית
כדורגל שמח ומהיר, הכל תאכלס והחלטי!
ראינו מה השליטה באמצע של רן בן שמעון נתנה להם..
אבל!!
לשנה הבאה כקבוצת צמרת עם יומרות והרתעה שהשגנו השנה
צריך אמצע חזק יותר ושחקנים עם יכולת לפרוץ בונקרים.. שנה הבאה יבואו אלינו קבוצות ויחנו את האוטובוס על הרחבה...
אני מאמין שאלישע ידע לעשות את העבודה ולהתאים את עצמו
עזבו או כם אן בן שמעון לא מאמן ולא יצליח בקבוצות עם לחץ.
וכם אלישע לא כזה גדול אבל היום ההחלטה לעבור ל451 הייתה טובה והנפיקה הרבה יותר מה442 סגרנו יחסית בסדר חוץ מהאגף של אילוז כרגיל ויצאנו למתפרצות אומנם איטיות(כי פלט לא יכול להוביל מתפרצת מהירה) אבל קטלניות שקצת יותר איכוז והחלטות נכונות היינו מבקיעים עוד שני שערים
רב"ש הוא פילוסוף,שיותר מתאים לבניית מועדון,כמנג'ר,הנחלת שיטות משחק וכו',כמאמן הוא צריך מועדון שייתן לו זמן להנחיל את שיטת המשחק שלו,מה שאין כזה בקבוצות הגדולות.
הדבר היחידי שאני לוקח מהמשחק זה שאלישע סוף סוף לא היה מקובע ועבר ל4-5-1 תוך כדאי משחק כאשר בוזגלו וברדה באגפים ופלט בשפיץ.
ולמערך הזה אני זועק עוד מינואר העונה.
ברדה באגף משחק מצוין מאשר באמצע שם נעלם להרבה.
צודק ככה בודקים מי מאמן טוב יותר! אלישע טוב מרב״ש אבל חשב לזכור שהוא פחות טוב מבכר וקורצקי כי הם ניצחו אותנו יותר.. ועכשיו ברצינות נוק אווט זה מה שסוזה עשה לאלישע 3 משחקים ביטל אותו לגמרי וגרם לו לתקוף ולהיראות חסר אונים, הראה שעם עמידה נכונה ושינוי סגנון לפי התאמת היריב ככה עושים את זה..תמיד כיף לנצח את הפועל ת״א ובשנים האחרונות הפסדנו רק מהשם שלהם אבל עדיין אי אפשר להתעלם מהחמצות שלהם והמזל שישחק לטובתנו..להגיד נוק אוט זה להסתכל נטו על תוצאה ולא על דרך