ככל הנראה- אלונה תעזוב בקיץ 2015 (שמועה-ננעל)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
טרכולסקי

ככל הנראה- אלונה תעזוב בקיץ 2015 (שמועה-ננעל)

שליחה על ידי טרכולסקי »

בשל אכזבתה מיחס האוהדים, משיחות עם מקורבים של אלונה, היא ככל הנראה תעזוב את המועדון ותמסור אותו לידי רוביק דנילוביץ. אלונה פגועה מאוד מהקריאות של האוהדים מאחר ולטענתה האשמה לא היתה בידה אלא בידי המשטרה שלקחה את העניין לידיה בכוח.

מאחר ואלונה כבר חתומה עם מספר שחקנים על סיכום לעונה הבאה, היא תשאר העונה גם כדי לתמוך בקבוצה באירופה, וחוזי השחקנים שיוחתמו הקיץ לא יעלו על עונה אחת.

פרטים נוספים בקרוב

סמל אישי של משתמש
nir767676

Re: ככל הנראה- אלונה תעזוב בקיץ 2015

שליחה על ידי nir767676 »

אלונה היא בוסית שנפלה עלינו מהשמיים כמו מלאך והצילה אותנו מהעלמות טוטאלית.
הכל נכון.

אבל,
עם כל הצער, מספיק זה מספיק ואם היא רוצה לאיים בעזיבה כל פעם שההנהלה שהיא מעסיקה מורחת ומשפילה אותנו, תפאדל,
ביי אלונה.

אנחנו הקהל הרביעי הכי גדול בארץ עם איצטדיון חדש בדרך, יהיה בסדר.
ניהול יותר טוב בטוח יהיה.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אה ועוד דבר,

הפועל באר שבע הייתה, ועוד תהיה, הרבה אחרי אלונה ברקת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

יאללה שבו בשקט ילדים עם חלב על השפתיים ותנו כבוד, ואל תתנו לי לגחך עם משפטים כמו "היינו לפני נהיה גם אחרי" כאילו מדובר ביובנטוס.
תסתמו יותר טוב.
ואתה טרכולסקי או י'זרסקי אל תנפיץ דברים ותשחק לי אותה מקורב למקורבים של אלונה,אם יש לך ידיעה תביא מקור ואל תזיין במוח.

סמל אישי של משתמש
טרכולסקי

שליחה על ידי טרכולסקי »

לבאר דבע לא יהיה עוד מישהו ברמת העושר כמו של אלונה.. צאו מהסרט שבאר שבע זה מועדון שיעמדו בתור להיות הבעלים שלו...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אדום זקן כתב:יאללה שבו בשקט ילדים עם חלב על השפתיים ותנו כבוד, ואל תתנו לי לגחך עם משפטים כמו "היינו לפני נהיה גם אחרי" כאילו מדובר ביובנטוס.
תסתמו יותר טוב.
ואתה טרכולסקי או י'זרסקי אל תנפיץ דברים ותשחק לי אותה מקורב למקורבים של אלונה,אם יש לך ידיעה תביא מקור ואל תזיין במוח.
כן סבבה אחי חלב על השפתיים ברור השתקת אותי עכשיו אין ספק שאתה יודע יותר טוב זקן שכמוך.

מה שאתה לא מבין זה שכולם מסכימים שאלונה זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו וכולם רוצים שהיא תישאר, היא מזרימה כספים למועדון מכיסה ואף אחד לא חי באשליה שיבוא מישהו אחר שיעשה זאת, גם אני לא חושב כך.

מה שכן, היא לא יודעת לנהל נכון את הקבוצה.
הקהל, בעוונותיו הרבים סה"כ מנסה להעביר את המסר, בסופו של דבר זה לטובתנו הרי, בלי ניהול נכון לא נתקדם לשום מקום עם כל הכסף שבעולם, ואם אתה לא מבין את זה אז כנראה שכל שנותיך הרבות לא תרמו הרבה לניסיון חייך.

בוא אני אגיד לך מה יקרה בלי "אלונה ברקת המלאכית" - בסיטואציה הכי פסימית, במידה והיא באמת פשוט תוותר על המועדון ללא תמורה, מדובר פה על מועדון עם בסיס אוהדים מהגדול בארץ, אירופה מובטחת, ואיצטדיון חדש.

שנינו יודעים שרוביק ידאג לנו ולא ימכור אותנו למישהו מהשוק הבדואי, ז"א, שכל עוד אנחנו נמכרים לבן אדם שפוי, גם אם אותו בעלים לא ישקיע שקל בקבוצה, אנחנו מדברים על תקציב שלנו שיהיה לפחות ה6 בארץ, ושוב אני אומר, ללא שום השקעה של הבעלים!! המועדון הזה עם ההכנסות של עצמו +אוהדים +איצטדיון חדש +אירופה מדובר על תקציב ענקי וזה לא משהו שנתווכח עליו עכשיו זה בדוק.
ברגע שהבנו שאפוקליפסה לא תגיע בלי אלונה כי המועדון הזה גדול מאוד בלי שום קשר אליה, בוא ניקח צעד אחד קדימה ונגיד שהבעלים החדש שרוביק ימצא יבין *קצת* יותר בניהול מהגברות אלונה&ציפורה - במידה וזה קורה אותו בעלים, שוב ללא השקעה של שקל וסה"כ ניצול הסטטאטוס שלנו כמועדון והשתתפותנו באירופה יוכל למנף את ההצלחה הזאת להכנס כספי בקלות וע"י צמיחה טבעית של עסק אנחנו נגיע למצב שבסופו של דבר נעמיד גם תקציבים יותר גדולים משל אלונה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

בסדר מה שתגיד אני גם מאמין לך!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

על הספקולציות והחלומות האלה הסתמכו גם הפועל וביתר ותראה מה המצב שלהם ....
לא תודה צריך לשמור על הקיים בכל דרך !!!!! במיוחד אחרי העונה הנהדרת הזו והשינוי בענק בכל הנוגע להתנהלות המקצועית של ההנהלה העונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

מה אתם בכלל מאמינים לשמועות? היא לא תעזוב תשכחו מזה!

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

ברור!
הלוואי ואלונה לא תעזוב!

אני פשוט אומר שלא הכל שחור והפועל ב"ש יותר גדולה מאלונה ברקת.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

nir767676 כתב:
כן סבבה אחי חלב על השפתיים ברור השתקת אותי עכשיו אין ספק שאתה יודע יותר טוב זקן שכמוך.

מה שאתה לא מבין זה שכולם מסכימים שאלונה זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לנו וכולם רוצים שהיא תישאר, היא מזרימה כספים למועדון מכיסה ואף אחד לא חי באשליה שיבוא מישהו אחר שיעשה זאת, גם אני לא חושב כך.

מה שכן, היא לא יודעת לנהל נכון את הקבוצה.
הקהל, בעוונותיו הרבים סה"כ מנסה להעביר את המסר, בסופו של דבר זה לטובתנו הרי, בלי ניהול נכון לא נתקדם לשום מקום עם כל הכסף שבעולם, ואם אתה לא מבין את זה אז כנראה שכל שנותיך הרבות לא תרמו הרבה לניסיון חייך.

בוא אני אגיד לך מה יקרה בלי "אלונה ברקת המלאכית" - בסיטואציה הכי פסימית, במידה והיא באמת פשוט תוותר על המועדון ללא תמורה, מדובר פה על מועדון עם בסיס אוהדים מהגדול בארץ, אירופה מובטחת, ואיצטדיון חדש.

שנינו יודעים שרוביק ידאג לנו ולא ימכור אותנו למישהו מהשוק הבדואי, ז"א, שכל עוד אנחנו נמכרים לבן אדם שפוי, גם אם אותו בעלים לא ישקיע שקל בקבוצה, אנחנו מדברים על תקציב שלנו שיהיה לפחות ה6 בארץ, ושוב אני אומר, ללא שום השקעה של הבעלים!! המועדון הזה עם ההכנסות של עצמו +אוהדים +איצטדיון חדש +אירופה מדובר על תקציב ענקי וזה לא משהו שנתווכח עליו עכשיו זה בדוק.
ברגע שהבנו שאפוקליפסה לא תגיע בלי אלונה כי המועדון הזה גדול מאוד בלי שום קשר אליה, בוא ניקח צעד אחד קדימה ונגיד שהבעלים החדש שרוביק ימצא יבין *קצת* יותר בניהול מהגברות אלונה&ציפורה - במידה וזה קורה אותו בעלים, שוב ללא השקעה של שקל וסה"כ ניצול הסטטאטוס שלנו כמועדון והשתתפותנו באירופה יוכל למנף את ההצלחה הזאת להכנס כספי בקלות וע"י צמיחה טבעית של עסק אנחנו נגיע למצב שבסופו של דבר נעמיד גם תקציבים יותר גדולים משל אלונה.
תגיד... אתה באמת מאמין במה שאתה כותב כאן?? כי אם כן בטוח לקחת איזה משהו מקולקל.
רוביק צריך ת'קבוצה על הראש כמו טחורים התחת,על מה אתה מדבר יא הזוי?
אוהדים כמוך שבטוחים שהפועל ב"ש היא איזה אימפריה,שוכחים שזו קבוצה שבמקה הטוב מדורגת 7-8 בארץ עפ"י תארים,ואל תדבר איתי על קהל,כי שבוע שעבר כל"הקהל הגדול" לא התצילח למלא את וסרמיל,וכן אתה באמת ילד אם אתה חושב שיבוא מחר מישהו וייקח את הקבוצה.
אם אתה חושב שיש משהו מושלם בוא אני אחדש לך,אין!! אז אחרי כל מגילת זיוני השכל שרשמת תבדוק שוב לפני שאתה רושם שטויות.
ושוב אני חוזר י'זרסקי למה אתה פותח נושאים כאילו סתם?? בשביל לעשות אש יא טמבל!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

לא שמעתי את מי'ץ אומר שהוא עוזב לאחר הכתבה .

נימאס מהפחד הזה, מה אנחנו ברוסיה ? שלום שלום .
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אבל אלונה לא אמרה שהיא עוזבת זאת סתם שמועה של טרכולוסקי מבחינתי!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אגב, בספורט 1 מסרו המועדון כי היא לא באה מסיבות אישיות ואין קשר להתנהגות האוהדים ( התנהגות ? מחאה לגיטימית מה נסגר פה לעזעזל ) מי ישמע הרבצנו לאסי רחמים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מה זה השוק הזה?כל אחד בא ומנפיץ איזה ידיעה מאיזה מקורב..
מנהלים אני לא חושב שצריך לתת לנושאים כאלה במה. אין שום ביסוס לידיעה הזו וזה סתם מוסיף שמן למדורה.

נעול