אלישע לוי
Re: אלישע לוי
כל הקישור וההתקפה של הפועל ת"א יכולים להיכנס להרכב שלנו, היינו מתים למגנים ולקישור האחורי של מכבי חיפה שלא לדבר על חן עזרא. על מה אתם מדברים?
הפועל באר שבע של העונה. קמה ונופלת על שלושה-ארבעה שחקנים כשכאפילו אחד מהם חסר אנחנו דומים לבני יהודה ביום רע. אתה לא תוכל לשכנע אותי אחרת. עובדה היא שלא חלמת בכלל על אירופה כי באת בידיעה מראש שיש שלושה קבוצות טובות ממך אולי אפילו ארבעה, אז עכשיו אתה בא לי בהפוך ואומר שאנחנו שניים בלי תחרות? תלוש מהמציאותyedidel כתב:
וואלה, תזכיר לי איפה ק"ש היתה שמנגה היה פצוע? דשדשה המון מאחורינו.
הפועל ת"א בלי דמארי יורדת ליגה. מכבי חיפה לא מתפקדת כל העונה ולא משנה באיזה הרכב.
לאנשים פה יש זכרון קצר. מה, לגבאי, משומר, בוקולי, עזרא, ראיוס, צוצאליץ אין מקום אצלנו בסגל?
ק״ש איבדה לא רק את מנגה, אלא גם את כחלון ואבוטבול שהיו אמורים להיות ברגים משמעותיים.
ועם כל הפתיחה הרעה שלהם, המיקום הכי נמוך שלהם הוא מקום 6.
הבדלים בין הסגלים זה לא האישיו. מבחינה תקציבית אנחנו לא יכולים להתחרות בחיפה ומכבי. גם בהפועל ת״א אם יגיע לשם רוכש. אולי עוד שנתיים שלוש נצמצמם פערים בזכות האצטדיון החדש והצלחה רציפה (הגעה תמידית לאירופה, והתעלות באחת השנים שתשפר את הדירוג מאוד יעזרו).
הגדולה של ק״ש היא לקחת שחקן משלים ולהפוך אותו לשחקן קבע. יכולת כמעט הכרחית להצלחה כשאתה בנחיתות תקציבית.
אצלנו זה לא קורה. ועל זה צריך לשים את האצבע.
ועם כל הפתיחה הרעה שלהם, המיקום הכי נמוך שלהם הוא מקום 6.
הבדלים בין הסגלים זה לא האישיו. מבחינה תקציבית אנחנו לא יכולים להתחרות בחיפה ומכבי. גם בהפועל ת״א אם יגיע לשם רוכש. אולי עוד שנתיים שלוש נצמצמם פערים בזכות האצטדיון החדש והצלחה רציפה (הגעה תמידית לאירופה, והתעלות באחת השנים שתשפר את הדירוג מאוד יעזרו).
הגדולה של ק״ש היא לקחת שחקן משלים ולהפוך אותו לשחקן קבע. יכולת כמעט הכרחית להצלחה כשאתה בנחיתות תקציבית.
אצלנו זה לא קורה. ועל זה צריך לשים את האצבע.
- dardasmiley
ק"ש היא קבוצה מאומנת, כשחקן חסר שם זה הרבה פחות מורגש. אצחנו מדובר על אוסף של שחקנים, לא על קבוצה, ברגע שאחד חסר ישר מתגלה בור בעמדה שלו. הקבוצה פשוט לא מאומנת לשחק כקבוצה ולהסתיר את החסרונות שלה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינתי הדברים פשוטים מאוד.
אלישע לוי בנה סגל איכותי מאוד בקיץ יחסית לתקציב. נכון, לא מושלם, אבל סגל ששווה מקום שני אם עורכים השוואה לסגלים של שאר הקבוצות בליגה.
עם זאת, בכל הקשור לשימוש בסגל, לנכונות להודות בטעויות ולתקן אותם, ליכולת לשנות מערכים וסגנוני משחק, ליכולות להיפתח מבחינה מחשבתית ולצאת מהקיבעון, זאת עונה שנייה שבה אלישע נכשל.
רן בן שמעון למשל, בנה סגל בינוני בקיץ יחסית לתקציב (בעיקר בכל הנוגע לשחקנים הזרים ולשחקני ההגנה) אבל מבחינת ניהול הסגל וניהול המשחק הוא עושה עבודה מצוינת.
ברק בכר למשל, בנה סגל טוב בקיץ, וגם מנהל את הקבוצה שלו בצורה נפלאה, ולכן למרות מכת הפציעות הקשה שעברה על קריית שמונה, הוא בעמדה מצוינת לא רק לסיים במקום השני אלא גם לזכות בגביע המדינה.
אם לערוך השוואה לכדורגל האירופאי, אז נראה שאלישע עשה את התפקיד שבדרך כלל עושה המנהל המקצועי בצורה מצוינת (בניית הסגל) אבל נכשל בתפקיד שעושה בדרך כלל המנג'ר (ניהול הסגל).
אלישע לוי בנה סגל איכותי מאוד בקיץ יחסית לתקציב. נכון, לא מושלם, אבל סגל ששווה מקום שני אם עורכים השוואה לסגלים של שאר הקבוצות בליגה.
עם זאת, בכל הקשור לשימוש בסגל, לנכונות להודות בטעויות ולתקן אותם, ליכולת לשנות מערכים וסגנוני משחק, ליכולות להיפתח מבחינה מחשבתית ולצאת מהקיבעון, זאת עונה שנייה שבה אלישע נכשל.
רן בן שמעון למשל, בנה סגל בינוני בקיץ יחסית לתקציב (בעיקר בכל הנוגע לשחקנים הזרים ולשחקני ההגנה) אבל מבחינת ניהול הסגל וניהול המשחק הוא עושה עבודה מצוינת.
ברק בכר למשל, בנה סגל טוב בקיץ, וגם מנהל את הקבוצה שלו בצורה נפלאה, ולכן למרות מכת הפציעות הקשה שעברה על קריית שמונה, הוא בעמדה מצוינת לא רק לסיים במקום השני אלא גם לזכות בגביע המדינה.
אם לערוך השוואה לכדורגל האירופאי, אז נראה שאלישע עשה את התפקיד שבדרך כלל עושה המנהל המקצועי בצורה מצוינת (בניית הסגל) אבל נכשל בתפקיד שעושה בדרך כלל המנג'ר (ניהול הסגל).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רן בן שמעון בנה סגל בינוני ביחס לתקציב?!?!על מה אתה מדבר?!הסגל של הפועל תל אביב בתחילת העונה נחשב להרבה יותר טוב משלנו, סגל שהושווה לסגל של מכבי תל אביב והיו שחשבו שהוא יותר טוב ממכבי.
רן בן שמעון נכשל בענק העונה. בניהול הסגל, בניהול המשחק, בבולשיט שהוא ניסה למכור לתקשורת ובמבחן התוצאה.
לשחק כדורגל נחמד בגרבג' טיים גם מכבי חיפה ידעה לעשות בעונה שעברה. במאני טיים הוא נכשל בכל זירה אפשרית.
אלישע, עם כל הביקורת שיש לי עליו, מאמן לא פחות(וכנראה שיותר) טוב מרן בן שמעון הגונב דעת.
רן בן שמעון בנה סגל בינוני ביחס לתקציב?!?!על מה אתה מדבר?!הסגל של הפועל תל אביב בתחילת העונה נחשב להרבה יותר טוב משלנו, סגל שהושווה לסגל של מכבי תל אביב והיו שחשבו שהוא יותר טוב ממכבי.
רן בן שמעון נכשל בענק העונה. בניהול הסגל, בניהול המשחק, בבולשיט שהוא ניסה למכור לתקשורת ובמבחן התוצאה.
לשחק כדורגל נחמד בגרבג' טיים גם מכבי חיפה ידעה לעשות בעונה שעברה. במאני טיים הוא נכשל בכל זירה אפשרית.
אלישע, עם כל הביקורת שיש לי עליו, מאמן לא פחות(וכנראה שיותר) טוב מרן בן שמעון הגונב דעת.
אני רואה את הדברים בצורה קצת שונה.Sir Alex Ferguson כתב:מבחינתי הדברים פשוטים מאוד.
קודם כל,הפועל ת"א זה כישלון,איך שלא תהפוך את זה,לנצח עכשיו ולצבור נקודות שאתה רחוק מאוד מהמקום הראשון ומהמטרה שהצבת לעצמך בתחילת עונה,זאת לא חוכמה.
להזכירך רב"ש בנה קבוצה לאליפות,זאת הייתה המטרה שלו,בסוף הסיבוב הראשון זה כבר לא היה רלוונטי,לאחר מכן הפסיד בגביע כבר בשלב המוקדם ועוד בבית להפועל חיפה האימפוטנטית.
הסיבה היחידה שבגינה נשאר בתפקיד זה אך ורק אי היכולת לשלם לו שכר פיצויים.
לגבי ברק בכר,יכול להיות שצומח פה מאמן גדול,אבל.. ברק בכר התחיל את העונה רע מאוד,אף אחד לא עמד לו שם עם אקדח על הרקה,הכל פסטורלי ושקט,אין אוהדים שילחיצו אותך,אין מערכת שתלחיץ אותך,על אחת כמה וכמה שהוא היה מינוי אישי של שרצקי שהוא איש עם המון אגו ולא היה מוכן לתת לו להיכשל שלא יגידו שהוא טעה בבחירת המאמן.
להצליח בקבוצה ללא לחצים וללא מטרות אמיתיות זו לא חוכמה,תחשוב מה היה קורה פה אם לא פתיחת העונה החלומית שלנו,כבר אחרי המחזור ה4 וסרמיל היה מתהפך.
לגבי אלישע,אמרתי ואומר שוב,כל בעל תפקיד שהוא ולא משנה בכדורגל או בעולם העסקים,צריך לידו חבורת אנשים טובה,שתעבוד בשבילו,תפרה אותו ותיפתח לו זוויות שונות לגבי דברים שהוא אולי לא רואה,בגלל שמאמנים הם בדרך כלל מקובעים.
אלישע בשנה הבאה יקום או ייפול על הסובבים אותו,צוות מקצועי,החל מעוזר מאמן,מאמני כושר,אנשי סקאוטינג וצוות טוב.
זה מה שקורה היום לדוגמא במכבי ת"א.
סגל בינוני?? שכטר, דמארי, ורמוט, זגורי, גרזיץ', עבדורחימי, עמוס זה סגל בינוני? אלה מהשחקנים הטובים בארץ בעמדות שלהם. אז כן הוא בנה הגנה מצחיקה אבל חוץ מזה? קבוצה שעל הנייר שווה יותר מאיתנו.Sir Alex Ferguson כתב: רן בן שמעון למשל, בנה סגל בינוני בקיץ יחסית לתקציב (בעיקר בכל הנוגע לשחקנים הזרים ולשחקני ההגנה) אבל מבחינת ניהול הסגל וניהול המשחק הוא עושה עבודה מצוינת.
בתחילת העונה היו לנו רק שני שחקנים שהיו שייכים לטופ של הליגה והם מאור ואליניב, סוארס ואג'ידה היו שחקני אמצע טבלה (שידרגו את עצמם רק העונה- ולאלישע אין חלק בזה?), פלט ופאיו תעלומה, אילוז, אראל, דג'אני, לוטם, נאסר וגבאי שחקנים סופר בינוניים, זה הישג עצום שעם סגל כזה הצלחנו להגיע לאירופה חודש לפני סיום העונה.
- Sir Alex Ferguson
1. לא מעניין אותי איך התקשורת הציגה את הסגל שרן בן שמעון בנה השנה בהפועל ת"א. במיוחד כשהתקשורת התמקדה רק בהתקפה האיכותית (דמארי, שכטר, ורמוט, עבדולרחמי, זגורי) שנבנתה.
כל מי שראה את הפועל ת"א השנה ראה שמבחינת איכות הזרים ואיכות ההגנה רן בן שמעון בנה חלק הגנתי שמתאים לקבוצת אמצע טבלה ומטה ולא לקבוצה שאמורה להיאבק למעלה.
תחזרו לדברים שכתבתי עוד בסיבוב הראשון, הסגלים של הפועל ת"א ומכבי חיפה הם חלשים משלנו, כשרק קריית שמונה בנתה סגל טוב כשלנו.
יש לנו בסגל שבעה שחקנים שהם מהאיכותיים בתפקיד שלהם בארץ (אג'ידה, דוידזאדה, סוארס, פאיוביץ, בוזגלו, ברדה ופלט), והם פרוסים מהגנה ועד להתקפה, זה היתרון הגדול שלנו על מכבי חיפה והפועל ת"א.
2. לא חושב שאלישע נכשל השנה, כן חושב שצריך לחשוב על מאמן זר כדי לעשות את קפיצת המדרגה ולזכות בתארים.
הקיבעון של אלישע וחוסר היכולת שלו לתקן טעויות היא משהו שאנחנו משלמים עליו ללא הפסקה.
בחודשיים האחרונים, כששחקני המפתח פצועים/לא מספקים את הסחורה, אלישע לא ניסה ולא עשה שום שינוי כדי לחדש או לגוון או להוציא את הקבוצה לדרך חדשה.
אלישע ממשיך עם הדרך שלו, עם השחקנים הקבועים שלו, עם החילופים מהבית ואותה שיטה וטקטיקה, גם כשברור שאנחנו במשבר ושצריך שינוי בגישה כדי לצאת מהמשבר.
כל מי שראה את הפועל ת"א השנה ראה שמבחינת איכות הזרים ואיכות ההגנה רן בן שמעון בנה חלק הגנתי שמתאים לקבוצת אמצע טבלה ומטה ולא לקבוצה שאמורה להיאבק למעלה.
תחזרו לדברים שכתבתי עוד בסיבוב הראשון, הסגלים של הפועל ת"א ומכבי חיפה הם חלשים משלנו, כשרק קריית שמונה בנתה סגל טוב כשלנו.
יש לנו בסגל שבעה שחקנים שהם מהאיכותיים בתפקיד שלהם בארץ (אג'ידה, דוידזאדה, סוארס, פאיוביץ, בוזגלו, ברדה ופלט), והם פרוסים מהגנה ועד להתקפה, זה היתרון הגדול שלנו על מכבי חיפה והפועל ת"א.
2. לא חושב שאלישע נכשל השנה, כן חושב שצריך לחשוב על מאמן זר כדי לעשות את קפיצת המדרגה ולזכות בתארים.
הקיבעון של אלישע וחוסר היכולת שלו לתקן טעויות היא משהו שאנחנו משלמים עליו ללא הפסקה.
בחודשיים האחרונים, כששחקני המפתח פצועים/לא מספקים את הסחורה, אלישע לא ניסה ולא עשה שום שינוי כדי לחדש או לגוון או להוציא את הקבוצה לדרך חדשה.
אלישע ממשיך עם הדרך שלו, עם השחקנים הקבועים שלו, עם החילופים מהבית ואותה שיטה וטקטיקה, גם כשברור שאנחנו במשבר ושצריך שינוי בגישה כדי לצאת מהמשבר.
אתה טועה!Sir Alex Ferguson כתב:1. לא מעניין אותי איך התקשורת הציגה את הסגל שרן בן שמעון בנה השנה בהפועל ת"א. במיוחד כשהתקשורת התמקדה רק בהתקפה האיכותית (דמארי, שכטר, ורמוט, עבדולרחמי, זגורי) שנבנתה.
איליץ וקולין נחשבו ע"י בן שמעון כשתי בלמים מעולים,ששיחקו יחד באיזושהי קבוצה בקפריסין,והמחשבה הייתה שהם כבר מתואמים ולכן ההגנה שלהם תחשב טובה יותר,ואגב השכר שלהם הוא גבוה בהרבה מפאיוביץ למשל.
את בראיין חרסיסיץ הוא הביא מק"ש ונחשב אז לאחד משלושת הקשרים האחוריים הטובים בליגה ומי שנחשב לעוגן מרכזי בעונת האליפות של ק"ש.
אוראל דגני נחשב לבלם ישראלי טוב כמחלי בטח הרבה יותר מבן אלגרבלי למשל.
הטעות היחידה שלו היא בעמדת המגן השמאלי.
אז להגיד שהוא בנה קבוצה אך ורק עם התקפה טובה זה לא נכון,הפועל ת"א לא נבנתה לעומק וזאת הייתה הטעות הגדולה שלו.
לגבי מכבי חיפה,אל תגיד שדיברת ברצינות שכתבת כאן שהסגל שלהם יותר חלש מאיתנו.
הרי בתחילת עונה הם הביאו את ראיוס שנחשב לזר הטוב ביותר,וביחד עם חן עזרא,בוקולי,קטן,ידין וגולסה שלפני המשבר,זה נראה לך סגל חלש?! ובנוסף גם שמו שמיניות ושישיות בליגה האירופית כולם אז דיברו עליהם כמועמדת בכירה לתואר.
ק"ש הייתה חידה,אף אחד באמת לא ידע איך הקבוצה הזאת תרוץ,אחרי שהיא החליפה 80% מהסגל,אז בוא נהיה ריאליים קצת.
- Sir Alex Ferguson
עזוב שמות על הנייר, בדיוק כמו שלא הייתי לוקח את קטן ובוקולי שמרוויחים הרבה מאוד כסף אבל חוץ מהשם לא מציעים דבר ככה לא הייתי לוקח שחקן אחד מההגנה של הפועל ת"א.אדום זקן כתב: אתה טועה!
איליץ וקולין נחשבו ע"י בן שמעון כשתי בלמים מעולים,ששיחקו יחד באיזושהי קבוצה בקפריסין,והמחשבה הייתה שהם כבר מתואמים ולכן ההגנה שלהם תחשב טובה יותר,ואגב השכר שלהם הוא גבוה בהרבה מפאיוביץ למשל.
את בראיין חרסיסיץ הוא הביא מק"ש ונחשב אז לאחד משלושת הקשרים האחוריים הטובים בליגה ומי שנחשב לעוגן מרכזי בעונת האליפות של ק"ש.
אוראל דגני נחשב לבלם ישראלי טוב כמחלי בטח הרבה יותר מבן אלגרבלי למשל.
הטעות היחידה שלו היא בעמדת המגן השמאלי.
אז להגיד שהוא בנה קבוצה אך ורק עם התקפה טובה זה לא נכון,הפועל ת"א לא נבנתה לעומק וזאת הייתה הטעות הגדולה שלו.
לגבי מכבי חיפה,אל תגיד שדיברת ברצינות שכתבת כאן שהסגל שלהם יותר חלש מאיתנו.
הרי בתחילת עונה הם הביאו את ראיוס שנחשב לזר הטוב ביותר,וביחד עם חן עזרא,בוקולי,קטן,ידין וגולסה שלפני המשבר,זה נראה לך סגל חלש?! ובנוסף גם שמו שמיניות ושישיות בליגה האירופית כולם אז דיברו עליהם כמועמדת בכירה לתואר.
ק"ש הייתה חידה,אף אחד באמת לא ידע איך הקבוצה הזאת תרוץ,אחרי שהיא החליפה 80% מהסגל,אז בוא נהיה ריאליים קצת.
בפועל, בן שמעון נכשל בזרים ובנה הגנה שמתאימה לקבוצת אמצע טבלה ומטה.
יש לנו שבעה שחקנים שהם הבסיס של הקבוצה ושהיו פותחים היום בהרכב גם של הפועל ת"א וגם של מכבי חיפה. כמה שחקנים הייתי לוקח ממכבי חיפה והפועל ת"א מבחינת עלות - תועלת? בודדים, וזה אומר הכל מבחינתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אל תשכח שלמעט ברדה ובוזגלו רוב רובו של השלד שלך נשאר מעונה מעונה שעברה,ואם כל הכבוד אף אחד לא בנה עלזה שהם יובילואותנו לצמרת.Sir Alex Ferguson כתב: עזוב שמות על הנייר, בדיוק כמו שלא הייתי לוקח את קטן ובוקולי שמרוויחים הרבה מאוד כסף אבל חוץ מהשם לא מציעים דבר ככה לא הייתי לוקח שחקן אחד מההגנה של הפועל ת"א.
יש לנו שבעה שחקנים שהם הבסיס של הקבוצה ושהיו פותחים היום בהרכב גם של הפועל ת"א וגם של מכבי חיפה. כמה שחקנים הייתי לוקח ממכבי חיפה והפועל ת"א מבחינת עלות - תועלת? בודדים, וזה אומר הכל מבחינתי.
מה שקרה העונה בב"ש שעם כל הטעם הרע עכשיו,דברים התחברו מצויין בהתחלה והסגל הוציא מעצמו הרבה יותר ממה שהוא שווה באמת,ועל זה מגיע קרדיט לאלישע.
כי על הנייר בהתחלת עונה היינו שווים אולי מקום 4,ועדיין אני בניגוד אליך לא רואה שום מצב ש7 שחקנים שלנו יכולים לפתוח במכבי חיפה או בהפועל ת"א.
אפילו בוקולי אם תשאל אותי עדיף על פני אראל או זינו או הובר למשל.
- Sir Alex Ferguson
הכל שאלה של עלות מול תועלת. כמה נתח מהתקציב יקח בוקולי או קטן וכמה לוטם זינו והאם ההפרשי השכר ביניהם מצדיקים זאת.
ברור שעל הנייר הסגלים של הפועל ת"א ומכבי חיפה יראו טוב יותר כי התקציב שלהם גבוה יותר.
בפועל, והיה ניתן לראות זאת כבר במחזורים הראשונים, הסגל שלנו טוב יותר.
ברור שעל הנייר הסגלים של הפועל ת"א ומכבי חיפה יראו טוב יותר כי התקציב שלהם גבוה יותר.
בפועל, והיה ניתן לראות זאת כבר במחזורים הראשונים, הסגל שלנו טוב יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
מה שאתה אומר זה קצת חכמה בדיעבד.Sir Alex Ferguson כתב: עזוב שמות על הנייר, בדיוק כמו שלא הייתי לוקח את קטן ובוקולי שמרוויחים הרבה מאוד כסף אבל חוץ מהשם לא מציעים דבר ככה לא הייתי לוקח שחקן אחד מההגנה של הפועל ת"א.
תראה לי מישהו שחשב בתחילת העונה ששחקנים כמו גרזיציץ', שכטר, עמוס, ועוד, יציגו יכולת כל כך חלשה. תראה לי מישהו שהאמין בתחילת העונה שסוארס יהפוך לסופר
בלם ואג'ידה יהיה השוער הטוב בארץ. ברור שבנקודת הזמן הנוכחית, לאחר עונה רעה, המניות של שחקני הפועל וחיפה נמצאות בירידה. אבל בקיץ, כאשר הביאו אותם,
אף אחד לא ציפה לזה. רן בן שמעון הוא מאמן מצוין לדעתי, אבל אי אפשר להתעלם מהכישלון שלו. ההגנה הגרועה שהקבוצה שלו הציגה לאורך כל העונה נבעה לא רק
משחקנים לא מספיק טובים, אלא בעיקר מהשיטה שהפקירה אותם פעם אחר פעם. יותר מידיי שחקנים שהגיעו להפועל בקיץ כהבטחות גדולות הלכו אחורה. זה כישלון של
מאמן, שלא ידע להפיק את המקסימום מהשחקנים שלו. בדיוק כמו שאלישע לא ידע לעשות זאת עם שחקנים מסוימים אצלנו. הסגל של הפועל ב"ש הוא לא השני בטיבו
בליגה, גם לא השלישי ולא הרביעי. במבחן התוצאה אלישע הצליח בגדול. מבחינת היכולת לשנות תוך כדי תנועה ולהחדיר משמעת לאורך זמן אני מסכים שנכשל.
יופי משה, ממש חוכמה בדיעבד אחרי עונה שהפועל ת"א וחיפה התרסקו להגיד שהסגלים שלהם לא טובים.
אף אחד לא אמר את זה בקיץ.
כמו שממש חוכמה להגיד היום שסוארס ואג'ידה (לא רצית לזרוק אותו עונה שעברה?), הם מהטובים בארץ.
עם כל הכבוד לברק בכר, אפשר להסתכל על רב"ש ולהבין את ההבדלים בין לעבוד בק"ש ללעבוד בקבוצה עם קהל וציפיות.
אפשר גם להסתכל על אלעד גבאי, דני עמוס, חרסיסיץ' וכל שאר השחקנים שעזבו את קרית שמונה והתרסקו. עם כל הכבוד להישגים שלהם, להצליח שם זה לא כמו להצליח בב"ש או בת"א.
אף אחד לא אמר את זה בקיץ.
כמו שממש חוכמה להגיד היום שסוארס ואג'ידה (לא רצית לזרוק אותו עונה שעברה?), הם מהטובים בארץ.
עם כל הכבוד לברק בכר, אפשר להסתכל על רב"ש ולהבין את ההבדלים בין לעבוד בק"ש ללעבוד בקבוצה עם קהל וציפיות.
אפשר גם להסתכל על אלעד גבאי, דני עמוס, חרסיסיץ' וכל שאר השחקנים שעזבו את קרית שמונה והתרסקו. עם כל הכבוד להישגים שלהם, להצליח שם זה לא כמו להצליח בב"ש או בת"א.