יאללה תסתמו לי את הפה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: יאללה תסתמו לי את הפה

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר עם המסומנים של אלישע, מי שהמציא את זה הוא חתיכת דפוק!
אין לאלישע מסומנים ותפסיקו להמציא עליו את הדבר המפגר הזה...
וואללה אין לאלישע מסןמנים? אז איך תגדיר את דובב גבאי וגל אראל? ואת ניקולס פלצוק ומרקוביץ'?

תמשיכו להשלות את עצמכם ולקטול כל ביקורת על אלישע...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דר אדום בנשמה כתב:דיי כבר עם המסומנים של אלישע, מי שהמציא את זה הוא חתיכת דפוק!
אין לאלישע מסומנים ותפסיקו להמציא עליו את הדבר המפגר הזה...
הם פשוט מאוהבים בדגאני הזללן תארים הזה שהוא בשיא הקריירה... שכחו שהוא לא ספר אותנו 2 עונות ולא רצה לבוא

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

לא זכור לי שדגאני הגיע לכאן בטעות... הוא הגיע לכאן בקול תרועה על ידי אלישע בעצמו וסומן יחד עם ברדה ובוזגלו כאחד שאמור לסחוב את הקבוצה.. בפועל אלישע סגר לו את ברז הקרדיט מאז ששבר את האצבע ברגל.

אני לא חושב שדגאני מספיק טוב מפני שהוא לא תורם כלום מבחינה הגנתית והקהל זועק מתחילת העונה דגאני דגאני רק כי דגאני הוא השחקן היחידי אצלנו שיכול לתת פס לעומק

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מצחיק אותי שנותנים פה את הדוגמא של קהת לכך שאלישע לא מקדם צעירים. כשקהת הגיע לב"ש כולם בקהל הרימו גבה. שהראה את "היכולות" שלו במגרש, שריקות הבוז לא אחרו לבוא. אלישע המשיך להתעקש והכניס אותו כמחליף ראשון או שני ואנחנו לא יכולנו לסבול אותו על המגרש, הרי איך ילד תל אביבי מקבל מקום של אחד ב"שבעי מבלי שמראה שבאמת מגיע לו (ובצדק!!!). קהת לקח צעד אחורה ליבנה שם קיבל דק' וביטחון והמשיך לק"ש ( בלי לחץ של קהל) כשהוא מבושל!!!! קהת עבר ביבנה תהליך שלא היה עובר פה. בדיוק כמו שאבולבן עובר ברמת השרון ובדיוק כמו שאחרים צריכים לעבור!
ומשהו לסיום, קהת הוכיח שאפשר להגיע חזרה משודרג גם מקבוצה קטנה בלאומית ומה שקורה שם זה ממש לא בית קברות לשחקנים (מיועד לכל סנגורי אבוחצירה, לוגסי ושות) פשוט כמו בטבע: החזק שורד

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לא קשור מסומן או לא מסומן, יקבל קרדיט או לא יקבל קרדיט, מוכשר מספיק או לא.
לא ראיתי שחקן אחד ( למעט בוזגלו, אבל ככה זה שנותנים לך לשחק עם הזין בחוץ ולעשות מה שבא לך על המגרש) שאיכשהו השתפר או העלה את רמתו בשנתיים האחרונות בקבוצה.
שחקן כמו נאסר חייב להיות אחד השחקנים הטובים בליגת העל ( ע"ע אחמד עאבד), שחקנים כמו סוויסה, ברדה, דג'אני דאויזאדה, ואפילו שחקנים כמו פלצו'ק הראל לוטם ובן ביטון, חייבים להראות עם הרבה יותר ביטחון, ולא שייקים שמאבדים כל דקה כדור.

תראו את השיפור העצום של מהארן ראדי, גל אלברמן ( שעד לפני אוסקר גארסיה היה דקה מלפרוש), דור מיכה, אחמד עאבד, ברק בדש, טל בן חיים ( פתאום הפך להיות שחקן אחראי וממושמע), רועי קהת, וובה בראון ( WTF?? היישר מהיורדת הפועל רמת גן), מדמוני ( האכיל אותנו בשלושה בישולים העונה ), עומר דמארי ,זגורי (פתאום שחקן כנף לתפארת) ואפילו קדוסי ושחקנים כמו גיא דיין.
כדי ששחקנים יעלו רמה, צריכים מישהו שיכוון אותם. ככה שלא משנה כמה שחקנים יקבלו אצלנו קרדיט, הם תמיד ישחקו תחת לחץ ובלי שום כיוון והרגעה מאחור.
אלו בדיוק האספקטים שמאמן חייב להוכיח את עצמו, ובינתיים אלישע כשל כשלון נחרץ בהיבט הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:לא קשור מסומן או לא מסומן, יקבל קרדיט או לא יקבל קרדיט, מוכשר מספיק או לא.
לא ראיתי שחקן אחד ( למעט בוזגלו, אבל ככה זה שנותנים לך לשחק עם הז** בחוץ ולעשות מה שבא לך על המגרש) שאיכשהו השתפר או העלה את רמתו בשנתיים האחרונות בקבוצה.
שחקן כמו נאסר חייב להיות אחד השחקנים הטובים בליגת העל ( ע"ע אחמד עאבד), שחקנים כמו סוויסה, ברדה, דג'אני דאויזאדה, ואפילו שחקנים כמו פלצו'ק הראל לוטם ובן ביטון, חייבים להראות עם הרבה יותר ביטחון, ולא שייקים שמאבדים כל דקה כדור.

תראו את השיפור העצום של מהארן ראדי, גל אלברמן ( שעד לפני אוסקר גארסיה היה דקה מלפרוש), דור מיכה, אחמד עאבד, ברק בדש, טל בן חיים ( פתאום הפך להיות שחקן אחראי וממושמע), רועי קהת, וובה בראון ( WTF?? היישר מהיורדת הפועל רמת גן), מדמוני ( האכיל אותנו בשלושה בישולים העונה ), עומר דמארי ,זגורי (פתאום שחקן כנף לתפארת) ואפילו קדוסי ושחקנים כמו גיא דיין.
כדי ששחקנים יעלו רמה, צריכים מישהו שיכוון אותם. ככה שלא משנה כמה שחקנים יקבלו אצלנו קרדיט, הם תמיד ישחקו תחת לחץ ובלי שום כיוון והרגעה מאחור.
אלו בדיוק האספקטים שמאמן חייב להוכיח את עצמו, ובינתיים אלישע כשל כשלון נחרץ בהיבט הזה.
מארן ראדי שיפור עצום?
דור מיכה שיפור עצום WTF??
מדובר בשני שחקנים שאם היית עוקב אחריהם בוענות האחרונות היית רואה שהם לא השתפרו במכבי אלא הם היו טובים בלי שום קשר ומכבי לקחה את ראדי או השתמשה בשחקן הבית שלה דור מיכה.
הטענה הזאת שבמכבי שחקנים התקדמו היא ממש הזויה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אם באמת היית עוקב אחרי שניהם, היית באמת מבין את השיפור העצום שהם עברו.
ובאמת שזה עוד אחד מהויכוחי סרק, מהארן ראדי היה שחקן ליגה טוב לכל היותר. ואיך שהוא נראה היום זה שמיים וארץ.
ושכחתי כמובן את איתן טיבי ועומרי בן הרוש.
אם לא שמת לב לשינוי שהם עברו אז מצטער, אין לך כלכך מושג בכדורגל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:אם באמת היית עוקב אחרי שניהם, היית באמת מבין את השיפור העצום שהם עברו.
ובאמת שזה עוד אחד מהויכוחי סרק, מהארן ראדי היה שחקן ליגה טוב לכל היותר. ואיך שהוא נראה היום זה שמיים וארץ.
ושכחתי כמובן את איתן טיבי ועומרי בן הרוש.
אם לא שמת לב לשינוי שהם עברו אז מצטער, אין לך כלכך מושג בכדורגל.
איזה שיפור?
עקבתי אחריי שניהם והם לא עברו שיפור בעקבות מאמנים כאלו או אחרים אלא הם היו תמיד טובים, מארן ראדי התחיל את השיפור שלו בהפועל עכו כאשר הוא הגיע לליגת העל, עונה לאחר מכן בבני סכנין הוא היה פשוט מה שגרם להם להיות בפלייאוף העליון עם עונה ענקית שלו שכללה כמות שערים ובישולים מרשימה, ואז הוא הגיע למכבי תל אביב והמשיך את זה, מה שיפור פה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לגבי ראדי עוד אפשר להתווכח, לגבי מיכה אין מה לדבר, השחקן שעשה את קפיצת המדרגה אולי הגדולה ביותר במכבי, משחקן טוב, אבל לא מפוקס, רך, שלא בטוח באיזה עמדה הוא משחק, הוא הפך לשחקן מוביל, עם ביטחון, אחד הטובים בארץ בעמדה שלו, תענוג לראות אותו משחק. דר, אני בטוח שיש לך חברים אוהדי מכבי שראו את כל המשחקים שלהם בשתי העונות האחרונות, דבר איתם, כולם יגידו לך שמיכה אחד המשתפרים ביותר...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לוטם זינו לא שיפור? אני אישית לא נתתי לו סיכוי בנוער
בן ביטון לא הראה שיפור? בהתחלה היה מעופף והפך למגן יציב מאוד
אילוז לא שיפור? עונות על גבי עונות היו עושים ממנו פורפרה, אלישע לימד אותו לעמוד נכון ולתקוף את הכדור בזמן.. נכון שהוא עדיין לא ברמה מספיק גבוהה אבל זה אילוז...
אגידה לא השתדרג? משוער ליצן עם פוטנציאל בפת אלישע הפך אותו לשוער הכי קר רוח בליגה
בוזגלו עד היום דיברו עליו כסוס מת, וגם הפתיחה לא היתה משהו כל משחק הוחלף דקה 60, אלישע הכניס אותו לקצב לאט ובזהירות וזה השתלם.
נאסר לא השתפר? שנאו אותו חצי מהקהל והוא בתחילת העונה החזיק את הקו עם ספרינטים בהגנה והתמצאות ברחבה (הבעיטות זה עבודה אישית של נאסר) הבעיה של נסאר היא מנטלית

ועוד משהו קטן, מתי היה בבש (עד הגעת אלישע) עקיפה של שחקן כדי לפנות שטחים?

אז די עם הזיכרון הקצר, או שתלכו לאימוני טקטיקה בקבוצות השונות בעיר לי זה עזר להבין יותר את המשחק

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלדר כתב:לוטם זינו לא שיפור? אני אישית לא נתתי לו סיכוי בנוער
בן ביטון לא הראה שיפור? בהתחלה היה מעופף והפך למגן יציב מאוד
אילוז לא שיפור? עונות על גבי עונות היו עושים ממנו פורפרה, אלישע לימד אותו לעמוד נכון ולתקוף את הכדור בזמן.. נכון שהוא עדיין לא ברמה מספיק גבוהה אבל זה אילוז...
אגידה לא השתדרג? משוער ליצן עם פוטנציאל בפת אלישע הפך אותו לשוער הכי קר רוח בליגה
בוזגלו עד היום דיברו עליו כסוס מת, וגם הפתיחה לא היתה משהו כל משחק הוחלף דקה 60, אלישע הכניס אותו לקצב לאט ובזהירות וזה השתלם.
נאסר לא השתפר? שנאו אותו חצי מהקהל והוא בתחילת העונה החזיק את הקו עם ספרינטים בהגנה והתמצאות ברחבה (הבעיטות זה עבודה אישית של נאסר) הבעיה של נסאר היא מנטלית

ועוד משהו קטן, מתי היה בבש (עד הגעת אלישע) עקיפה של שחקן כדי לפנות שטחים?

אז די עם הזיכרון הקצר, או שתלכו לאימוני טקטיקה בקבוצות השונות בעיר לי זה עזר להבין יותר את המשחק
וואללה אם לא הייתי נמצא בוסרמיל מדי שבת ובכל מגרש חוץ הייתי חושב שעושים פה עוול לבן אדם.
אף אחד מאלה שציינת (אולי בוזי) לא יגיד שהוא השתפר השנה, אילוז היה גם בעונה שעברה וכמעט ירדנו ליגה (לא ידע לתקוף את הכדור אז?) רועי קהת, דיא סבע כמעט גמרו קריירה פה
לוטם דורך במקום, נאסר בא לו למות
ולא, אין כמעט עקיפות של מגן גם היום לא לשטחים ולא לעזה.
זו דעתי.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

sumsum כתב: וואללה אם לא הייתי נמצא בוסרמיל מדי שבת ובכל מגרש חוץ הייתי חושב שעושים פה עוול לבן אדם.
אף אחד מאלה שציינת (אולי בוזי) לא יגיד שהוא השתפר השנה, אילוז היה גם בעונה שעברה וכמעט ירדנו ליגה (לא ידע לתקוף את הכדור אז?) רועי קהת, דיא סבע כמעט גמרו קריירה פה
לוטם דורך במקום, נאסר בא לו למות
ולא, אין כמעט עקיפות של מגן גם היום לא לשטחים ולא לעזה.
זו דעתי.
ממש לבכות על נאסר שהוא עושה טובה שמתאמן כי הוא חושב שהשמש זורחת לו מהתחת
דיא סבע רק פרח פה..
ופתאום כולם מדברים על קהת כאילו הוא כוכב.. לא שמעתי מישהו פה שהציע לקנות אותו ממכבי תא..
ולא דיברתי על עקיפות של מגן, דיברתי על לפנות שטחים.
אם בוזגלו עם הכדור לצורך העניין והאמצע סגור לו אז ברדה או כל שחקן אחר שתקוע באמצע פשוט בא מאחוריו ועוקף אותו כדי למשוך שחקן נוסף לאגף ואז אפשר לחדור לאמצע בדריבל/דאבל פס/בעיטה לשער.
כמו שקרה עם דובב וברדה בחצי גמר כשדובב בעט לשער בשמאל

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

לא כל שחקן שנותן עונה טובה זה נקרא קידום של מאמן, להגיד שסוזה קידם את מיכה למשל זה לא דוגמא כי מיכה שחקן צעיר שמהנוער כבר הבינו שמדובר בשחקן ענק והוא בשלבי הסתגלות לבוגרת ותמיד הראה ניצוצות והיה חסר לו בגרות ,ככה גם זינו רק שזינו הרבה פחות מרשים בנתיים הוא די נשאר סטטי ברמת המשחק, השינוי שלו הוא רק בדקות משחק.. נסאר השנה נתן בתחילת השנה מספרים אבל מבחינת רמה הוא לא הרשים באף משחק, בימי גיא לוי נראה טוב יותר.. בוזגלו ממש לא היה סוס מת הוא הגיע אלינו מסטאנדר ליאג׳ והוא לא היה משחק שם אם הוא לא היה כוכב במונחים ישראלים ואחרי שהציג יכולת גבוה בליגה,גם במכבי הוא היה טוב (מלך הבישולים ועם 10 שערים בעונה הראשונה) אבל רב עם הקהל ובגלל זה יצא לו שם של שחקן שלא הצליח שם(דרך אגב חברים שלי משער 11 עדיין טוענים שהוא לא שחקן ושהשנה לא עשה משהו מיוחד זה מראה שזה שנאה אישית ולא שיפוט טהור),הסיבה שלא גמר 60 דקות היא שהוא החלים מפציעה קשה שהשביתה אותו לתקופה ארוכה..סוס מת אפשר להגיד על מליקסון שהגיע אלינו אחרי שלא קיבל דקות בחיפה הדרדר לכפ״ס שגם שם לא הצליח וירד ללאומית בנסיון אחרון להציל את הקריירה,ושם באמת גיא לוי קידם אותו חזרה לרמה גבוה.. לדעתי אלישע לא קידם אף שחקן עדיין גם לא את רפאלוב, בתור אחד שמכיר אותו מאז שהיינו בגיל 14 יש עליו סוכנים/סקאוטים וברגע שראו שהוא בוגר מספיק עבר לאירופה וממש לא כי משחקן חלש הפך לכוכב, בחיפה תמיד הוא היה שחקן וכשהוא נראה בשל עבר..אותו דבר והייתה לן בעיית מנהיגות.. גם על דמארי בהפועל ת״א אי אפשר להגיד קידום של רב״ש כי זה שחקן שבשנים האחרונות סומן ברמות הגבוהות במונחים ישראלים והשנה התפוצץ כי הוא בוגר מספיק..לעומת זאת שחקנים כמו אלרואי כהן בק״ש או חן דלמוני שקפץ מהליגה השנייה ועוד כאלה שבחיים לא שמעו עליהם ומציגים יכולת גבוה בעיקר קבוצתית אפשר לייחס את זה למאמן, גם שחקנים שכבר נראה שהם גמורים ומאמן החזיר להם את הביטחון ואת הרמה ואף שיפרו אותה כמו מליקסון אצל גיא לוי או אלירן עטר אצל אוסקר גרסיה שעשה קפיצה אדירה זה מאמן

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

zivmay כתב:לא קשור מסומן או לא מסומן, יקבל קרדיט או לא יקבל קרדיט, מוכשר מספיק או לא.
לא ראיתי שחקן אחד ( למעט בוזגלו, אבל ככה זה שנותנים לך לשחק עם הז** בחוץ ולעשות מה שבא לך על המגרש) שאיכשהו השתפר או העלה את רמתו בשנתיים האחרונות בקבוצה.

רוב הדוגמאות שלך לא נכונות.
ראדי נשאר אותו השחקן שהיה, פשוט במכבי יש סביבו שחקנים טובים יותר שמאפשרים לו לפרוח יותר. אלברמן להזכירך עשה עונות ענקיות בבית"ר של גאידמק. להגיד
שהתקדם במכבי בגילו המופלג זה רחוק מהמציאות. דור מיכה ואחמד עאבד הם דוגמה לא טובה. מיכה שחקן עם פוטנציאל ענק וזה היה מתפרץ תחת כל מאמן, לגבי
עאבד לדעתי נוצר הייפ מאוד חזק ללא כיסוי אמיתי, צריך לזכור שהוא הבקיע העונה בסך הכל 3-4 שערים ויש לו עדיין הרבה לאן להתקדם. עומר דמרי וטל בן חיים להזכירך,
הם שני שחקני נבחרת ישראל מגיל צעיר שנרכשו ע"י קבוצותיהם תחת תגי מחיר של 3 מיליון יורו כל אחד. להגיד שההתקדמות שלהם שייכת למאמן זאת התעלמות
מהתהליך הטבעי שהם עוברים בתור כדורגלנים (טל בן חיים אגב נותן עונה בינונית מינוס תחת סוזה, כל עוד אילוז לא השומר שלו). זגורי פתאום שחקן כנף לתפארת?
להזכירך מדובר בתגלית העונה שעברה שנרדף ע"י חצי מקבוצות הליגה (כולל אותנו) בתקופת ההעברות האחרונה. בקיצור, העובדות רחוקות מאיך שאתה מנסה לצייר.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

red guy
לגבי לוטם אתה טועה מאוד.
במשחקים הראשונים לוטם היה נותן פס לרוחב ונשאר סטטי בעמדה שלו, לא יזם והיה פרווה.
היום הוא מאיים על השער (בשתי רגליים) רץ לשטחים מתים ונמצא יותר באזורים המסוכנים.. פתאום הוא משחק גם באגף בצורה טובה.

אם זה לא עבודה של מאמן והכוונה נכונה אני לא יודע מה כן..

*חשוב לציין שאת כל זה אלישע עשה תוך כדי ריצה לאליפות ולחץ של קהל וצמרת.
לגדל שחקן כמו קהת כשהכל פסטורלי ואין קהל שלוחץ ושורק בוז אחרי כל איבוד כדור זה הרבה יותר קל...

שלח תגובה