ליגה אירופאית
ליגה אירופאית
אני חושב שהמטרה שהקבוצה צריכה להציב לעצמה עונה הבאה
זו עלייה לשלב הבתים של הליגה אירופאית
מכבי פ"ת הייתה שם
קריית שמונה הייתה שם
לדעתי זה מאד אפשרי,במיוחד אם ישמרו על הבסיס של הקבוצה
שחקנים כמו,פלט,סוארס,בוזגלו,ישארו פה
ונקבל חיזוק בעמדת מגן ימני בעל שיעור קומה
קשר אמצע ברמה גבוהה
לטעמי ראשי המועדון חייבים כבר להתחיל לעבוד על זה.
זו עלייה לשלב הבתים של הליגה אירופאית
מכבי פ"ת הייתה שם
קריית שמונה הייתה שם
לדעתי זה מאד אפשרי,במיוחד אם ישמרו על הבסיס של הקבוצה
שחקנים כמו,פלט,סוארס,בוזגלו,ישארו פה
ונקבל חיזוק בעמדת מגן ימני בעל שיעור קומה
קשר אמצע ברמה גבוהה
לטעמי ראשי המועדון חייבים כבר להתחיל לעבוד על זה.
Re: ליגה אירופאית
בתור התחלה חובה חובה חובה להשאיר פה את סוארז ובוזגלו. אם אפשר להשאיר גם את פלט - מה טוב.
אם לא נשאיר אותם - נחזור צעד אחורה.
אם לא נשאיר אותם - נחזור צעד אחורה.
חלום וחשש.
מת ללוות את הקבוצה למשחק חוץ באירופה, חושש שכמו כל הישראליות, לא נדע לשחק ב-2 מסגרות
מת ללוות את הקבוצה למשחק חוץ באירופה, חושש שכמו כל הישראליות, לא נדע לשחק ב-2 מסגרות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
איזה בתים? אתה יודע כמה מזל נצטרך בשביל זה? אנחנו לא קרובים להיות מדורגים ואם בכלל נעבור קבוצות ״בינוניות״ אז אחרי זה נקבל אריות.
כיי שאמרו כאן - המטרה הראשונית היא להשאיר את בוזגלו סוארז אג׳ידה ופלט. מסביבם לבנות סגל עם קצת שיפורים והכי חשוב להוציא את אלישע מהקיבעון שלו - שזו המשימה הכי קשה!
כיי שאמרו כאן - המטרה הראשונית היא להשאיר את בוזגלו סוארז אג׳ידה ופלט. מסביבם לבנות סגל עם קצת שיפורים והכי חשוב להוציא את אלישע מהקיבעון שלו - שזו המשימה הכי קשה!
- dardasmiley
צר לי להרוס עם הפסימיות שלי את ההתרגשות וההתלהבות הילדותית. לא רק שלא נגיע לבתים, אנחנו הולכים לקבל תבוסות בדרך. יש לי הרגשה שהישג השיא של אלישע עם חיפה "0-0-0" הולך להיות משוחזר כאן ובענק.
אגב, עם מאמן כזה מקובע צפו להרבה יותר פציעות שנה הבאה, אותו הרכב שיחליט עליו במחנה האימון הולך לשחק בשתי מסגרות במקביל....
אגב, עם מאמן כזה מקובע צפו להרבה יותר פציעות שנה הבאה, אותו הרכב שיחליט עליו במחנה האימון הולך לשחק בשתי מסגרות במקביל....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תבוסות? מכבי חיפה אולי ביזתה את עצמה אבל שיחקה טוב מאוד בבית וכל ההפסדים שלה היו מינימום בהפרש של שער אחד.dardasmiley כתב:צר לי להרוס עם הפסימיות שלי את ההתרגשות וההתלהבות הילדותית. לא רק שלא נגיע לבתים, אנחנו הולכים לקבל תבוסות בדרך. יש לי הרגשה שהישג השיא של אלישע עם חיפה "0-0-0" הולך להיות משוחזר כאן ובענק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
ועדיין כל מה שזוכרים זה 0-0-0.
- דר אדום בנשמה
- The red one
חובבי הסטטיסטיקות זוכרים מכיוון שלמכבי חיפה יש את המאזן השלילי בהיסטוריית ליגת אלופות .
אבל עזוב זה לא הדיון..
אבל עזוב זה לא הדיון..
- דר אדום בנשמה
לא צריך חיזוק לעמדת המגן הימני, צריך לחזק את עמדת המגן השמאלי ולהביא שחקן יותר טוב מבן תורג'מן (בטוח יש מישהו כמו חן דלמוני המוכשר).
בן ביטון ואביה צריכים להמשיך גם עונה הבאה.
להביא את גל אלברמן, קשר סטייל ראדי לקישור המרכזי, להחזיר את מליקסון, להביא את ארבייטמן ועוד בלם נוסף לרוטציה, לסכם עם סוארס ועם פלט ולהשאיר את בוזגלו.
לשחרר את גבאי או את סוויסה.
להשאיר את פלצ'וק לעוד עונה, ולתת לו יותר דקות, השחקן היחידי שהוכיח שבמעט דקות הוא נותן מעצמו הרבה מאוד, ואל תגידו לי שהוא לא נתן כלום, עונה שעברה היה רוב העונה פצוע והעונה בקושי קיבל דקות משחק..
בן ביטון ואביה צריכים להמשיך גם עונה הבאה.
להביא את גל אלברמן, קשר סטייל ראדי לקישור המרכזי, להחזיר את מליקסון, להביא את ארבייטמן ועוד בלם נוסף לרוטציה, לסכם עם סוארס ועם פלט ולהשאיר את בוזגלו.
לשחרר את גבאי או את סוויסה.
להשאיר את פלצ'וק לעוד עונה, ולתת לו יותר דקות, השחקן היחידי שהוכיח שבמעט דקות הוא נותן מעצמו הרבה מאוד, ואל תגידו לי שהוא לא נתן כלום, עונה שעברה היה רוב העונה פצוע והעונה בקושי קיבל דקות משחק..
- dardasmiley
דר אדום בנשמה כתב: תבוסות? מכבי חיפה אולי ביזתה את עצמה אבל שיחקה טוב מאוד בבית וכל ההפסדים שלה היו מינימום בהפרש של שער אחד.
הבנת הנקרא!!!! לא רשמתי שחיפה קיבלה תבןסות, רשמתי שאנחנו נקבל תבוסות שלידן ה0-0-0 יראה לא כזה נורא.
- דר אדום בנשמה
ואיך אתה יודע את זה?dardasmiley כתב:
הבנת הנקרא!!!! לא רשמתי שחיפה קיבלה תבןסות, רשמתי שאנחנו נקבל תבוסות שלידן ה0-0-0 יראה לא כזה נורא.
אתה גאון?
אתה יודע איך יראה הסגל ואיך ההרכב יראה ואיך אלישע ישחק באירופה?
דיי כבר, כמו לפניי תחילת העונה הנוכחית שכולם אמרו שהקבוצה תסיים במקום 6 או במקום 7 ואני הייתי בין היחידים שאמר לכולם לחכות, ויש לי גם ציטוט שלי אומר את זה, אז דיי חאלס, עוד לא הסתיימה העונה הנוכחית ועוד לא התחילה העונה הבאה שלא לדבר על עונת המלפפונים וכבר אתה ואוהדים כמוך יודעים מה יהיה!
צאו מהחלום הזה ,שלב הבתים לא נראה בחיים בשנה הבאה .
אם נעבור את סיבוב המוקדמות השלישי זה יהיה גם הצלחה. לא היינו באירופה המון המון שנים הניקוד שלנו נמוך וגם שם ישראל עצמה ולא ניהיה מדורגים בכלל וכל הגרלה שנקבל תיהיה קשה אפילו לא שמות גדולים גם קבוצות מהליגה הרומנית/בלגית/סקוטית/אוקראינית/רוסית יעיפו אותנו .
אם נעבור את סיבוב המוקדמות השלישי זה יהיה גם הצלחה. לא היינו באירופה המון המון שנים הניקוד שלנו נמוך וגם שם ישראל עצמה ולא ניהיה מדורגים בכלל וכל הגרלה שנקבל תיהיה קשה אפילו לא שמות גדולים גם קבוצות מהליגה הרומנית/בלגית/סקוטית/אוקראינית/רוסית יעיפו אותנו .
בסיבוב השני נהיה מדורגים בזכות הדירוג המדיני, בשלישי די בוודאות שלא.
אם נגיע לפליאוף זה יהיה נהדר.
אם נגיע לפליאוף זה יהיה נהדר.
קריית שמונה בלי דירוג הייתה רחוקה שער מהבתים של ליגת האלופות.
אנחנו, עם החיזוק שאלונה רוצה (שמות כמו אלברמן, מליקסון וורמוט), עם הקהל שלנו ועם טיפטיפה של מזל בהגרלות יכולים להגיע לבתים
עריכה: בתים של האירופית כמובן :)
אנחנו, עם החיזוק שאלונה רוצה (שמות כמו אלברמן, מליקסון וורמוט), עם הקהל שלנו ועם טיפטיפה של מזל בהגרלות יכולים להגיע לבתים
עריכה: בתים של האירופית כמובן :)