אלה שהלכו ואלה שנשארו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

אלה שהלכו ואלה שנשארו

שליחה על ידי clark kent »

שייך לפינה הפסימית והאופטימית כאחד.

אחרי ה 2-0 הנהירה של כשלושת אלפים אנשים מהיציע סימלה את חוסר תרבות הספורט בישראל.

מכאן אני מצדיע למי שהיה מסביבי שעודד בצורה מעוררת כבוד וחזק יותר ממצב של נצחון עם ה 3000 שנטשו את אהובתם טרם עת, נתראה ברמת גן!
נערך לאחרונה על ידי clark kent ב 12 אפריל 2014, 19:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אלא שהלכו ואלא שנשארו

שליחה על ידי גיל שגיב »

אלה אחי, אלה.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לא מגיע לקהל הזה שהלך קבוצה בצמרת , שילכו לעודד את מכבי ב"ש
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

קהל של קבוצה במקום שני שלא מצליחה למלא את האיצטדיון, אפילו נגד ה"גדולות"
קהל שמתעמת עם גל אראל בגלל משחק לא טוב (או כמה משחקים זה לא משנה)וכמעט מרים ידיים...
קהל מעודד רק אחרי גולים... זה קהל שהולך הביתה בפיגור 2-0 מול הקבוצה בכושר הטוב בליגה, שישה מחזורים לפני סיום עונה ענקית.
אף פעם לא היה לנו קהל אוהדים.
שיתביישו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: אלה שהלכו ואלה שנשארו

שליחה על ידי yossi »

אני יודע שזה לא הכי קשור, אך בכל פעם שעולה נושא כזה אני נזכר בטוענים שאצטדיון של 16k "קטן עלינו".
אני מקווה שהעונה הזו (משחק שיא מבחינת קהל עמד על קצת פחות מ-9 אלף) שמה דברים בפרופורציות נכונות.

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

אותם אנשים שקיללו היום, שרקו בוז והלכו הביתה אחרי הגול השני זה אותם אנשים שהתמרמרו על מחירי המנויים ובכו שלא התחזקנו בינואר.

בבקשה ממכם, ביום רביעי חול המועד, צאו לטייל עם המשפחה ואל תבואו לרמת גן!

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מה אתם מתייחסים, לכל קהל יש את הגרעין הטוב, המעודד, זה שלא נשבר ולא מתבכיין ויש את ה"יתר". לפעמים ה"יתר" באמת קצת מיותר וגם מיותר לדבר עליו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

או שנסתכל על זה מזווית אחרת.
5000 אוהדים שילמו ממיטב כספם, עזבו את המשפחות והילדים ביום שבת ובאו לראות כדורגל. במקום זה הם קיבלו אסופה של שחקנים
שפשוט הגיעו להעביר את הזמן. לא מלחמה, אפילו לא ניסיון לתקוף ולהשוות. פשוט זלזול באוהדים. אז בתור אחד שמרבה לבקר את הקהל
ולריב עם היושבים (או העומדים) סביבו במהלך כל משחק על שריקות בוז וקללות לשחקנים, היום בניגוד לתמיד הבנתי מאיפה זה נובע.
השחקנים הרוויחו את זה ביושר.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

ForeverRed כתב:או שנסתכל על זה מזווית אחרת.
5000 אוהדים שילמו ממיטב כספם, עזבו את המשפחות והילדים ביום שבת ובאו לראות כדורגל. במקום זה הם קיבלו אסופה של שחקנים
שפשוט הגיעו להעביר את הזמן. לא מלחמה, אפילו לא ניסיון לתקוף ולהשוות. פשוט זלזול באוהדים. אז בתור אחד שמרבה לבקר את הקהל
ולריב עם היושבים (או העומדים) סביבו במהלך כל משחק על שריקות בוז וקללות לשחקנים, היום בניגוד לתמיד הבנתי מאיפה זה נובע.
השחקנים הרוויחו את זה ביושר.
נכון מאוד, בדיוק כמו שכשהם משחקים טוב ומופיעים לעבודה שלהם אנחנן נשארים חצי שעה אחרי המשחק ומעודדים ושרים, חשוב שידעו שתצוגת נפל שכזו לא עוברת בשקט, אחרת הם יחשבו שזה לגיטימי.
כמעט כל מי שהיה היום על המגרש לא ראוי לשכר שקיבל היום, צריך גם צריך להעיר את מי שנרדם...

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

עד שהקהל לא ישתנה לא תהיה לנו קבוצה גדולה.
הפועל ת"א בעונה גרוע מביאה למשחקים פחות חשובים יותר מ 10000 צופים.
לכל הקהל ששרק בוז וקילל אני אומר: אל תבואו ביום רביעי אין בשביל מה, תשארו בבית יש קליסיקו בטלויזיה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין מה להלין על הקהל מכמה סיבות:
א. זאת התרבות (אנחנו לא אנגליה)
ב. עם כל ההערכה העצומה לעונה הנהדרת שהקבוצה עשתה עד כה (ואני תמיד מאילו שמגנים עליהם) מקבוצה שבמקום השני והייתה עד לא מזמן מועמדת לאליפות,אתה מצפה מתצוגה אחרת,אפשר להפסיד אבל השאלה איך? חוסר חשק,חוסר יכולת,ריפיון ושליטה מוחלטת של ק"ש זה לא מה שהקהל מצפה,כי הוא גם ראה למה היא מסוגלת.
ומה שהכי מפחיד וכבר כתבתי על זה בפוסט אחר,כולם אומרים שהראש בגביע,אבל.. לפחות 5 שחקנים ששיחקו היום כנראה שלא ישחקו בגביע,אז איך הראש בגביע?,זה היה אמור להיות הזמן של המחליפים והמתלוננים למינהם.
וחוץ מזה נראה לי שגם הראש של האוהדים היה כבר בחצי.

שלח תגובה