יניב איפרגן עבר למכבי באר שבע
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
יניב איפרגן עבר למכבי באר שבע
מה אתם חושבים על זה?
https://www.mynegev.co.il/show7.php?idp ... 72d64d6dbf" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה לו בהצלחה
https://www.mynegev.co.il/show7.php?idp ... 72d64d6dbf" onclick="window.open(this.href);return false;
שיהיה לו בהצלחה
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: יניב איפרגן עבר למכבי באר שבע
טוב מאוד..
שחקן חלש שלא מתאים לב"ש בכלל..
שחקן חלש שלא מתאים לב"ש בכלל..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא מתאים ללאומית.
מאחל לו בהצלחה.
מאחל לו בהצלחה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
עשה צעד חכם.
שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה לו בהצלחה.
שיהיה לו בהצלחה
מכבי ניהים טובים השנה אה?.
מכבי ניהים טובים השנה אה?.
שיהיה לו בהצלחה
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
שיהיה לו המון בהצלחה. שחקן עם המון מוטיבציה ורצון להצליח, אך לצערנו לא מספיק
מתאים לשחק בליגה הלאומית. אני בטוח שהוא יתרום המון למכבי.
מתאים לשחק בליגה הלאומית. אני בטוח שהוא יתרום המון למכבי.
שיהיה המון בהצלחה אולי השפשוף בליגה נמוכה יחזיר אותו אלינו טוב ומוכן יותר.
רק להזכירכם אמרנו את אותם הדברים גם על חיים פוטנרמולי רק שהוא נמצא עכשיו בהרכב של הכח בליגת על.
רק להזכירכם אמרנו את אותם הדברים גם על חיים פוטנרמולי רק שהוא נמצא עכשיו בהרכב של הכח בליגת על.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
טוב מאוד,טוב מאוד
זה הזמן להתנקות מכל השכונה,גועל נפש וחוסר מקצועיות שהכו פה שורשים בתקופה של ז'ינו.
את כל המנטליות של הבינוניות והשכונתיות צריך למגר,בלי חס וחלילה לקטול אישית את איפרגן, רק שלטעמי הוא מייצג את אותו "דור"(אם אפשר לכנות את זה ככה) של שחקנים בינוניים ששיחקו בב"ש רק מטעמי חוסר תקציב.
זה הזמן להתנקות מכל השכונה,גועל נפש וחוסר מקצועיות שהכו פה שורשים בתקופה של ז'ינו.
את כל המנטליות של הבינוניות והשכונתיות צריך למגר,בלי חס וחלילה לקטול אישית את איפרגן, רק שלטעמי הוא מייצג את אותו "דור"(אם אפשר לכנות את זה ככה) של שחקנים בינוניים ששיחקו בב"ש רק מטעמי חוסר תקציב.
messiah היקר,messiah כתב:טוב מאוד,טוב מאוד
בשביל לנקות את השכונה, גועל נפש וחוסר המקצועיות (כהגדרתך) אתה צריך להיפטר גם משחקנים כמו אביתר אילוז. נכון שאתה ועוד מי שקורא תגובה זו מרים גבה?
אביתר אילוז?! השתגע הבנאדם? אחלה שחקן, צעיר ומבטיח.
אז תן לי להחזיר אותך ל-13.12.2006 - יום משחק הבית של הפועל באר שבע מול הפועל רעננה. האם אתה זוכר באיזו תקרית היה מעורב אז אביתר אילוז?
לא, אבל על אביתר אילוז אתה לא מוכן לוותר. למה? במה הוא שונה מאיפרגן? להמר על משחקים של הפועל ב"ש זה לא גועל נפש? אם כך, מה הוא עושה עדיין במועדון.
חשוב ונסה להבין את דבריי. יניב איפרגן יעזוב את המועדון כי הוא שחקן באמת נחות שלא מתאים לליגה הזו ולא מהסיבה שהוא ניחן ב"חוסר מקצועיות", כהגדרתך.
לעומתו, אביתר אילוז אולי בעל יכולות גבוהות ממנו אבל לאחרון לא מגיעה שום קבוצה מכובדת בישראל, בטח כשאתה מהמר על משחקים של קבוצה בה גדלת.

בחור טוב שלא ממש נמצא במקצוע הנכון, שיהיה לו הצלחה בכל מקרה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אולי מספיק כבר להעלות את המקרה הזה בכל פעם!dudi2002 כתב:
messiah היקר,
בשביל לנקות את השכונה, גועל נפש וחוסר המקצועיות (כהגדרתך) אתה צריך להיפטר גם משחקנים כמו אביתר אילוז. נכון שאתה ועוד מי שקורא תגובה זו מרים גבה?
אביתר אילוז?! השתגע הבנאדם? אחלה שחקן, צעיר ומבטיח.
אז תן לי להחזיר אותך ל-13.12.2006 - יום משחק הבית של הפועל באר שבע מול הפועל רעננה. האם אתה זוכר באיזו תקרית היה מעורב אז אביתר אילוז?
לא, אבל על אביתר אילוז אתה לא מוכן לוותר. למה? במה הוא שונה מאיפרגן? להמר על משחקים של הפועל ב"ש זה לא גועל נפש? אם כך, מה הוא עושה עדיין במועדון.
חשוב ונסה להבין את דבריי. יניב איפרגן יעזוב את המועדון כי הוא שחקן באמת נחות שלא מתאים לליגה הזו ולא מהסיבה שהוא ניחן ב"חוסר מקצועיות", כהגדרתך.
לעומתו, אביתר אילוז אולי בעל יכולות גבוהות ממנו אבל לאחרון לא מגיעה שום קבוצה מכובדת בישראל, בטח כשאתה מהמר על משחקים של קבוצה בה גדלת.
![]()
מי שישמע הוא הימר לטובת רווח אישי.
אני רוצה לראות איך תגיב כשאליך יבואו עבריינים ויאיימו עליך?
אני ספציפית עושה מה שהם אומרים אין שום דבר בספורט ששווה לסכן עבורו את החיים.
ובאווירת יום הכיפורים שוב אני אומר אולי מספיק עברו שלוש שנים מאז, ואין זמן יותר טוב בשנה בשביל לסלוח ולמחול לאדם כלשהוא.
מנוי כבר יש לך?
מוטי,מוטי כתב: אולי מספיק כבר להעלות את המקרה הזה בכל פעם!
ובאווירת יום הכיפורים שוב אני אומר אולי מספיק עברו שלוש שנים מאז, ואין זמן יותר טוב בשנה בשביל לסלוח ולמחול לאדם כלשהוא.
זה לא עניין של סליחה. הבחור פגע קשות ברגשות האוהדים שכל כך אהבו אותו ועל זה קשה לסלוח. כמובן שקל יותר לסלוח לו מאשר לאחד שרצח, שדד או גנב סכומי עתק אבל עדיין החרפה שהוא וחבריו עשו (מיקי עטיה, יחיאל צגאי) זה דבר שלא יישכח המון זמן, לפחות לא מאוהדי הפועל ב"ש.
- אריאל - R.E.L
- Title: תנו לצה"ל לכסח !
אז גם היית סולח לחברה שלך אם עבריין בכיר היה מאיים עליה והיא הייתה שוכבת איתו תמורת תשלום ???מוטי כתב: אולי מספיק כבר להעלות את המקרה הזה בכל פעם!
אי אפשר לסלוח על בגידה שכזאת - כן יום כיפור לא יום כיפור כן שחקן בית לא שחקן לא ממש איכפת לי הוא עשה מעשה שלא ייעשה .
היחיד שיש לו זכות לטיפת מחילה הוא מיקי עטיה שחשף את הפרשה ככה אם היא לא הייתה מתפוצצת הוא היה עולה לשחק כמו כלום.
מבחינת איפרגן זה צעד טוב בשבילו הוא שחקן צעיר והוא חייב להרוויח את הדקות שלו ולכו תדעו הוא אולי יפתיע אותנו גם חליבה בזמנו ירד לשחק בליגה ב במשוש ובסוף הצליח לשחק אותה (למרות הקירטוע שלו עכשיו).