מכבי ת"א - הפועל ב"ש : נושא אחוד - הרכבים טקטיקות ושאר ירקות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מכבי ת"א - הפועל ב"ש : נושא אחוד - הרכבים טקטיקות ושאר ירקות
במידה והקבוצה תנצח ביום שני אז אני הייתי במקום אלישע הולך הכי חזק שיש בכל משחק על מנת לנצח ומצהיר גם על אליפות כי מחזור 28 פער של 2 נקודות זה אומר מלחמה על האליפות, במידה של תיקו להמשיך כרגיל בקו העכשוי ובמידה של הפסד להבטיחאת המקום השני לפניי משחק הגביע ואז לתת לשחקני הסגל הרחב לשחק וכמובן לתת הכל בגביע, בקיצור המשחק ביום שני יכול להכריע את 5 המשחקים הבאים ואולי אף מה יקרה לנו בגביע! משחק עונה אמיתי הרבה יותר מהקודם, כי הפסד אומר 8 נקודות הפרש שיוותרו 26 זה פער גדול מדיי פער של 5 נקודןת עוד משאיר תקווה אבל פער של 2 אומר המלחמה האמיתית על האליפות החלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: ניצחון בשני או הפסד מה הלאה
בקבוצה יש אנשים חכמים ולא טיפשים .
הגענו לפליאוף העליון עם מרחק סביר לאליפות ובטוח שמפנטזים וחושבים על זה רק פשוט לא יוצאים לתקשורת עם הצהרה כזו .
התקשורת זה עם חרא שאוהב לעשות באלגן ורע במועדון יודעים ומכירים את זה . התקשורת מחכה שמישהו יצהיר על אליפות וברגע שנפסיד במשחק העונה או ניתן משחק חלש אפילו סתם מול סכנין יתחילו ללכלך ולהגיד זו קבוצה לאליפות ? ובלה בלה בלה .
אנחנו מצהירים המשכיות !!
הגענו לפליאוף העליון עם מרחק סביר לאליפות ובטוח שמפנטזים וחושבים על זה רק פשוט לא יוצאים לתקשורת עם הצהרה כזו .
התקשורת זה עם חרא שאוהב לעשות באלגן ורע במועדון יודעים ומכירים את זה . התקשורת מחכה שמישהו יצהיר על אליפות וברגע שנפסיד במשחק העונה או ניתן משחק חלש אפילו סתם מול סכנין יתחילו ללכלך ולהגיד זו קבוצה לאליפות ? ובלה בלה בלה .
אנחנו מצהירים המשכיות !!
אתה מאוד צודק, מה שכן - במידה וננצח ביום שני, אי אפשר להתחמק יותר וזה מתבקש להכריז שאנחנו רצים לאליפות.הראל כתב:בקבוצה יש אנשים חכמים ולא טיפשים .
אנחנו מצהירים המשכיות !!
השחקנים כקבוצה יצטרכו להתמודד עם הלחץ ולבוא לכל משחק כאילו זה מה שיקבע את האליפות ולתת 200% מעצמם, מה שמפריע זה הגביע, אלישע יצטרך לדעת לעשות רוטציות חכמות ולא כרוניות שישפיעו על התוצאות.
בכל מקרה, אם אני אלישע, אני הולך בכל הכח ביום שני בשביל לנצח. זה משחק על עונה שלמה ואין מה לפחד ולבוא לשחק על תוצאה כי בסוף נפסיד.
תיקו או הפסד מבחינתו זה הפסד, זה אומר שאין סיכוי לאליפות, או שהוא מאוד מאוד קטן.
בקיצור - מלחמה ביום שני, רק ניצחון! אין מה לפחד.
גם במקרה של תיקו, שבוע הבא אנחנו נגד הפועל בבית ומכבי מול קריית שמונה בחוץ. הפער יכול להצטצם גם אז ל2-3 נקודות שיישארו עוד 21 נקודות בקופה . לא צריך להיות חזירים. תיקו לא רע לנו בבלומפילד ובטח שהוא לא כמו הפסד.
הכל מלבד הפסד, בעיקר מנטלית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בניסיון, ניצחון מוחץ למכבי
אולי זה הפרמטר החשוב ביותר בקבוצת כדורגל, בטח כזו שנלחמת שבוע אחר שבוע כנגד אובדן נק'
שיכריע עונה, בפרמטר הזה, מכבי מנצחת בענק, הניסיון.
אף שחקן סגל שלנו מלבד הובר וברדה לא היה חלק מקבוצה שרצה לאליפות,
רובם לא מכירים את החלק הזה של הטבלה ואצלם? בשפע.
טיבי- 2 אליפויות
זיו- 3
אלברמן- 3
זהבי- 2
פריצה- 3
יצחקי- 3
וזה מבלי להזכיר את השותפים לאליפות האחרונה אשתקד
שיכריע עונה, בפרמטר הזה, מכבי מנצחת בענק, הניסיון.
אף שחקן סגל שלנו מלבד הובר וברדה לא היה חלק מקבוצה שרצה לאליפות,
רובם לא מכירים את החלק הזה של הטבלה ואצלם? בשפע.
טיבי- 2 אליפויות
זיו- 3
אלברמן- 3
זהבי- 2
פריצה- 3
יצחקי- 3
וזה מבלי להזכיר את השותפים לאליפות האחרונה אשתקד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
צריך לתת המשכיות אבל ניצחון על מכבי בבלומפילד שווה הצהרה ומזה כבר אין למאמן ולשחקנים לאן לברוח מהצהרות.
Re: בניסיון, ניצחון מוחץ למכבי
גם לקריית שמונה לא היה ניסיון.
מה לעשות שהשנה לנו יש את מכבי שלהוציא אותה אנחנו עם רגל וקצת בדרך לאליפות.
ניסיון לאו דווקא מגיע בגלל אליפויות, אלא גם להשתייך לצמרת הגבוהה בכל שנה ולנו אין את זה, אבל בתקווה להתחיל לפתח מסורת שכזו.
בקיצור אני דווקא לא חושב שהניסיון הוא זה שיקבע. קבוצה שתאבד פחות נקודות ותהיה טובה יותר מנטלית תיקח את האליפות.
ומנטליות זה לא רק ניסיון אלא עוד כמה פרמטרים.
מה לעשות שהשנה לנו יש את מכבי שלהוציא אותה אנחנו עם רגל וקצת בדרך לאליפות.
ניסיון לאו דווקא מגיע בגלל אליפויות, אלא גם להשתייך לצמרת הגבוהה בכל שנה ולנו אין את זה, אבל בתקווה להתחיל לפתח מסורת שכזו.
בקיצור אני דווקא לא חושב שהניסיון הוא זה שיקבע. קבוצה שתאבד פחות נקודות ותהיה טובה יותר מנטלית תיקח את האליפות.
ומנטליות זה לא רק ניסיון אלא עוד כמה פרמטרים.
לא יודע לגבי אליפות, אבל תרשום ניצחון בשני.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

גם אם לא ניקח אליפות לא קרה כלום!!!
מי חלם על עונה חלומית שכזו!!!
מי חלם על עונה חלומית שכזו!!!
אף אחד לגמרי לא חלם...עונה מדהימה
גם לי יש הרגשה חזקה של ניצחון בשני משהו באנרגיות של הקבוצה
גם לי יש הרגשה חזקה של ניצחון בשני משהו באנרגיות של הקבוצה
- דר אדום בנשמה
במשחק הקודם קיוויתי לניצחון הפעם יש לי תחושה שזה גם יקרה למרות שאנחנו בלי סוארס
היתי פותח עם ההרכב שפתח בשני המשחקים האחרונים רק משנה עמדות .
לוטם הובר ואראל באמצע , שלושה קשרים אחורים לעבות את האמצע שלנו מול האמצע של מכבי
לוטם הובר ואראל באמצע , שלושה קשרים אחורים לעבות את האמצע שלנו מול האמצע של מכבי