הוגשה הצעה רישמית ליוסי בניון
Re: הוגשה הצעה רישמית ליוסי בניון
אין ספק שאם יוסי יגיע זה ברכה, אבל הקיץ הזה לפני הכל צריכה להיות לנו מטרה אחת להחזיר את המאור הביתה!!! אך כמה שהתגעגעתי לשחקן האדיר הזה.
ברדה מאמן יוסי מנהל מקצועי .
תחשבו על השחקנים שינחתו ברגע שהשניים יעבדו.
וכשיש לך אחד כמו ברדה שהאגו שלו כמעט לא קיים זה אולי יוכל לעבוד טוב.
תחשבו על השחקנים שינחתו ברגע שהשניים יעבדו.
וכשיש לך אחד כמו ברדה שהאגו שלו כמעט לא קיים זה אולי יוכל לעבוד טוב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מבחינה מקצועית נטו לדעתי לא צריך אותו בגלל שהוא כבר עבר מלא פציעות ולא שיחק כדורגל מעל לשנה, ואל תשוו לי אותו למאור בוזגלו, למה מאור בוזגלו בן 26 והוא בן 34 עוד מעט...
אבל מבחינה תדמיתית זה יהיה שיחוק רציני והוכחה לכך שאנחנו הופכים למועדון שצריך לשים אליו לב ולא אפיזודה חולפת...
אבל מבחינה תדמיתית זה יהיה שיחוק רציני והוכחה לכך שאנחנו הופכים למועדון שצריך לשים אליו לב ולא אפיזודה חולפת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שיש לך אפשרות להביא את השחקן הכי גדול בכל הזמנים בכדורגל הישראלי אתה לא אומר לא.
גם אם היכולת שלו לא קרובה לשיא הוא עדיין כמה רמות מעל הליגה שלנו.
בנוסף השיפור התדמיתי של המועדון עם החתמה שכזו שווה הרבה מאוד כסף.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מסכים מאוד.ערן כתב:שיש לך אפשרות להביא את השחקן הכי גדול בכל הזמנים בכדורגל הישראלי אתה לא אומר לא.
אם בינואר הייתי נגד. אז הפעם אני מאוד בעד כל עוד זה לא יבוא על חיזוק אמיתי במקומות החשובים.
הייתי שמח לראות אותו פה בקיץ.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ערן כתב:שיש לך אפשרות להביא את השחקן הכי גדול בכל הזמנים בכדורגל הישראלי אתה לא אומר לא.
אולי זה אני, אבל לא הייתי סומך ידיי על כך שהוא באמת ישדרג אותנו מקצועית כמו שאנשים מצפים... ככה שמדובר במפח נפש עצום בפוטנציה. ואין עוררין על כך שמדובר בגדול מכולם בכדורגל הישראלי.
חוץ מזה - כל הדיון בעיניי היפותטי - אני בספק אם אכן מדובר במשהו קונקרטי, וגם אם כן - לא רואה סרט שהוא מעדיף אותנו על פני מכבי חיפה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
צר לי אבל הוא לא יגיע לדעתי, אני מאמין שהוא ישחק שנה הבאה בליגה האמריקאית ואם יהיה מצב שהוא יחזור לארץ אז כנראה הוא יחזור לחיפה שכרגע יכולה להציע לו תשתית ניהולית יותר יציבה מאשר הפועל.
דבר נוסף שלדעתי הפועל צריכה לעשות זה להתחיל לסמן שחקנים ישראלים בליגה שכדאי להביא עם פוטנציאל שיכולים להגיע לשיא בדיוק אצלנו עם מחירים נורמלים. לא חושב שכדאי להעמיס את הקבוצה בכוכבים בשנות הדעיכה שלהם עם כל הכבוד הענק שאני רוכש אליהם (ברדה 32, בניון 34, מליקסון 30 בעונה הבאה). שחקנים בעייני כדוגמת: כליבאת, מוגרבי, גדיר, מנשרוב, סייף, ריף מסיקה, עגייב (אם בני יהודה תרד חייבים לקפוץ עליו - פוטנציאל ענק) ואצילי.
דבר נוסף שלדעתי הפועל צריכה לעשות זה להתחיל לסמן שחקנים ישראלים בליגה שכדאי להביא עם פוטנציאל שיכולים להגיע לשיא בדיוק אצלנו עם מחירים נורמלים. לא חושב שכדאי להעמיס את הקבוצה בכוכבים בשנות הדעיכה שלהם עם כל הכבוד הענק שאני רוכש אליהם (ברדה 32, בניון 34, מליקסון 30 בעונה הבאה). שחקנים בעייני כדוגמת: כליבאת, מוגרבי, גדיר, מנשרוב, סייף, ריף מסיקה, עגייב (אם בני יהודה תרד חייבים לקפוץ עליו - פוטנציאל ענק) ואצילי.
מי מסתכל בכלל על הצד המקצועי??? רק המחשבה שהוא יתרום לצעירים מהניסיון הענק שלו, רק המחשבה שהבן אדם שיחק שנים במועדונים כמו ליברפול, צ׳לסי וארסנל ועכשיו ינחיל את כל מה שהוא ספג שם בבאר שבע. רק בשביל זה הייתי אומר כן, וזו גם המחשבה העיקרים של אלונה.
1- שיפור תדמיתי
2- תרומה לשחקנים צעירים
3- להביא לפה קצת אירופה
זהו
1- שיפור תדמיתי
2- תרומה לשחקנים צעירים
3- להביא לפה קצת אירופה
זהו
לא יודע איך לאכול מהלך כזה, יש פה כל כך הרבה היבטים להחתמה של בניון דווקא בעיתוי הנוכחי.
מבחינה כלכלית - האם הוא שווה את ההשקעה? מבחינה תדמיתית - הבאז יהיה גדול יותר מהעונה הנוכחית, מצד אחד חשוב שהקבוצה תשאר באור הזרקורים זהו מחיר התהילה, אבל צריך לבחון האם הקבוצה מתאימה מנטלית להגדרה חדשה של הציפיות ממנה וללחץ מסוג שונה.
אנחנו שנה הבאה באירופה (חמסה שום בצל) ואין ספק שגדול הליגיונרים של ישראל יחד עם ברדה ובוזגלו יעזרו לתקוע יתד בסביבה שהיא מאד מאד חשובה בהפיכת הפועל באר שבע למקום מצליח ומקום שירצו להגיע אליו השחקנים הכי טובים על הנייר שיש לליגה שלנו להציע.
האם יוסי יסכים להגיע ולא לקבל את סרט הקפטן (לא נראה לי שיש כאן מישהו שיצמוך בבניון ע"ח ברדה)?
ועוד שאלה כמובן, מה עם מליקסון ???
מבחינה כלכלית - האם הוא שווה את ההשקעה? מבחינה תדמיתית - הבאז יהיה גדול יותר מהעונה הנוכחית, מצד אחד חשוב שהקבוצה תשאר באור הזרקורים זהו מחיר התהילה, אבל צריך לבחון האם הקבוצה מתאימה מנטלית להגדרה חדשה של הציפיות ממנה וללחץ מסוג שונה.
אנחנו שנה הבאה באירופה (חמסה שום בצל) ואין ספק שגדול הליגיונרים של ישראל יחד עם ברדה ובוזגלו יעזרו לתקוע יתד בסביבה שהיא מאד מאד חשובה בהפיכת הפועל באר שבע למקום מצליח ומקום שירצו להגיע אליו השחקנים הכי טובים על הנייר שיש לליגה שלנו להציע.
האם יוסי יסכים להגיע ולא לקבל את סרט הקפטן (לא נראה לי שיש כאן מישהו שיצמוך בבניון ע"ח ברדה)?
ועוד שאלה כמובן, מה עם מליקסון ???
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אם להגיד את האמת? לא רואה סיכויי שהוא בא לפה.
בוודאות אם הוא יחליט לסיים את הקריירה שלו זה יהיה רק בחיפה מעבר לזה הוא כנראה דואג להיות מנומס כלפיי אלונה.
בוודאות אם הוא יחליט לסיים את הקריירה שלו זה יהיה רק בחיפה מעבר לזה הוא כנראה דואג להיות מנומס כלפיי אלונה.
- dardasmiley
לא רוצה אותו.
יעשה בלאגן בחדר ההלבשה עם כל האגו שלו.
שחקן גמור שבקושי לעלות מהספסל ל30 דקות יש לו אויר.
יעלה הרבה מאוד כסף.
ימשוך אלינו אש תקשורתית מיותרת כשפתאום כל הזרקורים יכוונו אלינו.
שילך לחפש "בית" בכרמל. מי ששוכח מאיפה הוא בא שלא יתפלא שלא יוכל לחזור.
יעשה בלאגן בחדר ההלבשה עם כל האגו שלו.
שחקן גמור שבקושי לעלות מהספסל ל30 דקות יש לו אויר.
יעלה הרבה מאוד כסף.
ימשוך אלינו אש תקשורתית מיותרת כשפתאום כל הזרקורים יכוונו אלינו.
שילך לחפש "בית" בכרמל. מי ששוכח מאיפה הוא בא שלא יתפלא שלא יוכל לחזור.
לדעתי מבחינה משפחתית לא בטוח שיוסי ירצה לחזור לארץ,והוא כבר אמר את זה באחד הראיונות כבר שמשפחתו מעדיפה להישאר בלונדון.
אבל אם הוא יחליט כן לחזור בהחלט הוא נמצא בדילמה קשה,כי מצד אחד הוא בהחלט מחובר יותר חברתית למכבי חיפה ולאנשים הסובבים שם,מצד שני יש משהו ברגש ובנוסטלגיה שאולי יקבל החלטה להגיע לב"ש.
אולי פעם כעסתי עליו על האופן שבו הוא עזב,אבל בדיעבד היום אני בהחלט מבין את הסיטואציה שגרמה לו לעזוב (ירידת ליגה,רצון למצות את הפוטנציאל הענק שלו).
בכל מקרה הגעה שלו היא נכס בלתי רגיל להפועל ב"ש,מבחינה תדמיתית,מקצועית וכו',ואני לא מסתכל על מה שיתרום על הדשא,למרות שגם עם עין סתומה,רגל קשורה ויד מאחורי הגב הוא יהיה פה בליגת הפח בולט מאוד.
אני מסתכל אל העתיד ולאן שהפועל ב"ש מכוונת,אדם עם ניסיון ענק באירופה,קשרים,שיטות משחק,אימונים חדשניים,רק יעזור לנו בעתיד.
כל הדיבורים כאן על אגו וחדר הלבשה הם לא רלוונטיים,הוא הרוויח את הכבוד שלו בצדק רב,ולכן יקבל כבוד גדול מהשחקנים והצוות המקצועי,מעבר לעובדה שיוכל לשמש מנטור לצעירים וחיבור שלו לברדה בעתיד כצוות מקצועי יניב רק דברים טובים,זה לא אייל ברקוביץ להזכירכם.
לגבי הפחד של להיות באור הזרקורים,אני לא מצליח להבין,מה אתם רוצים להישאר כל הזמן קטנים?? כן..עם ההצלחות מגיעים גם הזרקורים,עם הגדולה מגיעה גם הביקורת והפוקוס,זה המחיר שלהיות קבוצה גדולה וכדאי שכולנו נתחיל להתרגל,כי אנחנו בדרך הנכונה והבטוחה לשם.
אבל אם הוא יחליט כן לחזור בהחלט הוא נמצא בדילמה קשה,כי מצד אחד הוא בהחלט מחובר יותר חברתית למכבי חיפה ולאנשים הסובבים שם,מצד שני יש משהו ברגש ובנוסטלגיה שאולי יקבל החלטה להגיע לב"ש.
אולי פעם כעסתי עליו על האופן שבו הוא עזב,אבל בדיעבד היום אני בהחלט מבין את הסיטואציה שגרמה לו לעזוב (ירידת ליגה,רצון למצות את הפוטנציאל הענק שלו).
בכל מקרה הגעה שלו היא נכס בלתי רגיל להפועל ב"ש,מבחינה תדמיתית,מקצועית וכו',ואני לא מסתכל על מה שיתרום על הדשא,למרות שגם עם עין סתומה,רגל קשורה ויד מאחורי הגב הוא יהיה פה בליגת הפח בולט מאוד.
אני מסתכל אל העתיד ולאן שהפועל ב"ש מכוונת,אדם עם ניסיון ענק באירופה,קשרים,שיטות משחק,אימונים חדשניים,רק יעזור לנו בעתיד.
כל הדיבורים כאן על אגו וחדר הלבשה הם לא רלוונטיים,הוא הרוויח את הכבוד שלו בצדק רב,ולכן יקבל כבוד גדול מהשחקנים והצוות המקצועי,מעבר לעובדה שיוכל לשמש מנטור לצעירים וחיבור שלו לברדה בעתיד כצוות מקצועי יניב רק דברים טובים,זה לא אייל ברקוביץ להזכירכם.
לגבי הפחד של להיות באור הזרקורים,אני לא מצליח להבין,מה אתם רוצים להישאר כל הזמן קטנים?? כן..עם ההצלחות מגיעים גם הזרקורים,עם הגדולה מגיעה גם הביקורת והפוקוס,זה המחיר שלהיות קבוצה גדולה וכדאי שכולנו נתחיל להתרגל,כי אנחנו בדרך הנכונה והבטוחה לשם.
אני חושב שאם דיברנו על "אפקט ברדה" ככזה שהביא לפה שחקנים ברמה של בוזגלו ופלט. הרי ש"אפקט בניון" יהיה כפול ומכופל .
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מי יודע? אולי סטיבן ג׳רארד ישתכנע להגיע לבאר שבעניב כתב:אני חושב שאם דיברנו על "אפקט ברדה" ככזה שהביא לפה שחקנים ברמה של בוזגלו ופלט. הרי ש"אפקט בניון" יהיה כפול ומכופל .