הפינה הפסימית למחזור 25
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה הפסימית למחזור 25
בן תורג'מן: במשחקים האחרונים היה בקו שיפור, היום משחק לא טוב שלו, וחגגו עליו באגף.
אליה ופלט: משחק חלש של השניים, ברדה אומנם ניסה אבל משחק חלש שלו, ופלט כמעט הורחק עם חצי הרמת רגל חצי המשך של ריצה...
הובר: תגידו יש מצב שהוא לא שיחק היום? לא הרגשתי שהוא בכלל שיחק, נתן משחק רע מאוד, חייב להיות יותר ליד הכדור בשביל לפתח התקפות...
אליה ופלט: משחק חלש של השניים, ברדה אומנם ניסה אבל משחק חלש שלו, ופלט כמעט הורחק עם חצי הרמת רגל חצי המשך של ריצה...
הובר: תגידו יש מצב שהוא לא שיחק היום? לא הרגשתי שהוא בכלל שיחק, נתן משחק רע מאוד, חייב להיות יותר ליד הכדור בשביל לפתח התקפות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הפינה הפסימית למחזור 25
דווקא תורג'מן שאני די לא מחזיק ממנו היה סביר .
ואיך שכחת את צמד החמד השבועי של הפינה הפסימית , גבאי את אראל . חושך מצרים .
אה והקהל , הייתה היום אוירה של סוף עונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גבאי היה פעלתן וממש לא גרוע, ואראל לדעתי בפינה האופטימית וגם הוספתי אותו לשם...הראל כתב:דווקא תורג'מן שאני די לא מחזיק ממנו היה סביר .
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אראל אופטימי ? לא יודע מה ראית
הפעלתנות של גבאי לא מספקת , מקבל כדור ועוצר וחושב יותר מדי ומאבדים הזדמנויות
הפעלתנות של גבאי לא מספקת , מקבל כדור ועוצר וחושב יותר מדי ומאבדים הזדמנויות
משהו רע עובר על ברדה.. הוא משחק לא חכם,הפסים והבעיטות שלו חלשות ומוזרות מאוד..
- The red one
מה? דווקא הקהל הפתיע אותי לטובה (הרחבה בפינה הפסימית)הראל כתב:דווקא תורג'מן שאני די לא מחזיק ממנו היה סביר .
פסימי בערך כל הקבוצה חוץ מסוארז. משחק לא זורם בכלל, כל כך הרבה חוסר דיוקים (המסירה ההיא חזקה מדיי ההיא הצידה מדיי ההוא רץ למרות שהשחקן השאיר לו וכו' וכו').
בלטו בפסימיותם הם גל אראל ודובב גבאי. משחקים גרועים מאוד שלהם, הרבה יותר מבדרך כלל. חלאס - גבאי צריך לרדת לספסל ונאסר/פלצ'וק לקבל את ההזדמנות בהרכב. כמה עוד משחקים כאלה אלישע רוצה לראות מגבאי עד שיבין?!
אגב שחקני ופסימות שחוגגים ניצחון מול הקהל אתה מצפה שכולם יהיו שם לשמוח אתך ולא שחלק ירדו לחדר הלבשה , יש כאלה שלא משחקים לא מרוצים וזה מובן כמו דג'אני למשל אבל אחד כמו סויסה שמקבל את הצאנסים הולך לחדר הלבשה ולא נשאר לחגיגות זה מאכזב .
מלבד אגידה , סוארז , פאיו , ת'ורגמן , אראל , ובוזגלו כולם היו חלשים כולל אלישע עם ניהול משחק גרוע.
משחק הבא גבאי לספסל דחוף כי נמאס.
משחק הבא גבאי לספסל דחוף כי נמאס.
ברדה היה היום במשחק הכי טוב שלו בסיבוב הזה! כל נגיעה שלו קסם היחיד שעשה משהו או לפחות ניסה גם אם זה לא צלח, כל מהלך התחיל אצלו גם הגול התחיל ממנו כשקיבל כדור חוסר בקישור.
- The red one
הא עוד דבר ממש קטנוני - כל שער 3 וחצי משערים 2 ו5 ראו שניקוליץ' הבקיע שער עצמי. הכרוז השתהה עם ההכרזה על מבקיע השער, ושזה בכל זאת קרה - הוא נתן את הקרדיט לפלט. למה? הכרוז לא יכול לקבל תשובה ברורה מי כבש?
סתם מציק שהוא גורם לכל המגרש לחשוב שפלט כבש את השער וצריך לגלות מהפלאפונים שמדובר בשער עצמי.
סתם מציק שהוא גורם לכל המגרש לחשוב שפלט כבש את השער וצריך לגלות מהפלאפונים שמדובר בשער עצמי.
בכלל בזמן האחרון עובר עליו משהו רע,אני לא בטוח ומסכים עם מה שאתה אומר,מאז המשחק מול הפועל תל אביב שבו הוא הבקיע (בוסרמיל)- מאז יש עליו ירידה ביכולת!talb55 כתב:ברדה היה היום במשחק הכי טוב שלו בסיבוב הזה! כל נגיעה שלו קסם היחיד שעשה משהו או לפחות ניסה גם אם זה לא צלח, כל מהלך התחיל אצלו גם הגול התחיל ממנו כשקיבל כדור חוסר בקישור.
השער הוא של פלט.. אם הוא לא היה פוצע את ראש- חיפה לא היית מכניסה את ניקוליץ בתור בלםאדום בלב בנשמהההה כתב:הא עוד דבר ממש קטנוני - כל שער 3 וחצי משערים 2 ו5 ראו שניקוליץ' הבקיע שער עצמי. הכרוז השתהה עם ההכרזה על מבקיע השער, ושזה בכל זאת קרה - הוא נתן את הקרדיט לפלט. למה? הכרוז לא יכול לקבל תשובה ברורה מי כבש?

שוב ניצחנו בחוואה.
בדר״כ אנחנו תמיד בינוניים ואז נותנים דקות טובות וגורמים את המשחק, לצערי אפילו זה לא היה היום.
עד מתי גבאי ימשיך להסריח את הדשא??
לא יכול לראות אותו כבר, נאסר/סוויסה חייבים להיכנס.
בן אוויר תורג׳מן, נס (בשם סוארז) שאנחנו לא סופגים מהאגף שלו גול כדרך קבע.
בדר״כ אנחנו תמיד בינוניים ואז נותנים דקות טובות וגורמים את המשחק, לצערי אפילו זה לא היה היום.
עד מתי גבאי ימשיך להסריח את הדשא??
לא יכול לראות אותו כבר, נאסר/סוויסה חייבים להיכנס.
בן אוויר תורג׳מן, נס (בשם סוארז) שאנחנו לא סופגים מהאגף שלו גול כדרך קבע.
לא מסכים איתך אחי, אבל זה מה שיפה שלכל אחד דעה משלו.שלומי12 כתב:
בכלל בזמן האחרון עובר עליו משהו רע,אני לא בטוח ומסכים עם מה שאתה אומר,מאז המשחק מול הפועל תל אביב שבו הוא הבקיע (בוסרמיל)- מאז יש עליו ירידה ביכולת!
שחקן בן 32 שרץ לדעתי פי 2 בכמות יותר מכל שחקן אחד בשדה.
אשמח אם תראה את המשחק בשידור חוזר ותראה שברדה נגע בכל מהלך במשחק בכדור. לא תמיד צריך להבקיע או לבשל בשביל להשפיע.
נקודה ממש חשובה למחשבה זה להתחיל להריץ לקראת הפלייאוף העליון את נסאר בחזרה כי הוא שחקן מעולה עם יכולות טכניות יפיפיות ושילוב של ב&ב+ נאסר יביא שילוב יפיפייה. (לראייה המהלך שנאסר פתח רגלים לברדה אחרי פס של בוזגלו.
אני מדבר על פעולות פשוטות שלו שלא הולכות....... אם זה המסירות,אם זה הבעיטות.. הכל מסורבל אצלוtalb55 כתב:
לא מסכים איתך אחי, אבל זה מה שיפה שלכל אחד דעה משלו.
שחקן בן 32 שרץ לדעתי פי 2 בכמות יותר מכל שחקן אחד בשדה.
אשמח אם תראה את המשחק בשידור חוזר ותראה שברדה נגע בכל מהלך במשחק בכדור. לא תמיד צריך להבקיע או לבשל בשביל להשפיע.
נקודה ממש חשובה למחשבה זה להתחיל להריץ לקראת הפלייאוף העליון את נסאר בחזרה כי הוא שחקן מעולה עם יכולות טכניות יפיפיות ושילוב של ב&ב+ נאסר יביא שילוב יפיפייה. (לראייה המהלך שנאסר פתח רגלים לברדה אחרי פס של בוזגלו.
אם כל הערכה שיש לי עליו על כל ההשקעה שהוא נותן על המגרש- הוא חייב לשפר אצלו כמה דברים\