ניר, לדעתי המפתח הוא להתרחק ממקום 6.
ניצחונות על הקטנות חשובות יותר.
3 נקודות בשבילנו ו-3 נקודות לקבירת הקטנות.
מיקום מבחינתי הוא ממש לא חשוב. מה שחשוב הוא להבטיח את העלייה מהר ככל האפשר על מנת להתחיל בבנייה של השנה הבאה בעזרת השם.
משחקי היום בליגה שלנו ..!
- אדומה דרומית
Re: משחקי היום בליגה שלנו ..!
מיקום כן חשוב כי באר שבע אמורה וחייבת לעלות מ2 המקומות הראשונים. עם כזה תקציב וכאלו שחקנים אוי לנו אם נסתמך על העובדה ההזויה ש5 עולות השנה.
ברור שזה גם יעזור לשנה הבאה, כי אם תיקח את הלאומית ברצינו תותעלה מהמקומות הטבעיים תצליח יותר בהמשך.
אם גישה כמו : "אה ברור שנעלה כי 5 עולות", בסוף עוד נמצא את עצמנו במקום ה6!
כמו שישראל באולימפידיה היתה אלופת ה"כמעט" ווהרבתה להגיע למקום ה4 כך גם באר שבע. גם שנה שעברה 'כמעט' עלינו.
ברור שזה גם יעזור לשנה הבאה, כי אם תיקח את הלאומית ברצינו תותעלה מהמקומות הטבעיים תצליח יותר בהמשך.
כמו שישראל באולימפידיה היתה אלופת ה"כמעט" ווהרבתה להגיע למקום ה4 כך גם באר שבע. גם שנה שעברה 'כמעט' עלינו.
מה רע לעלות ממקום שישי אחרי משחקי מבחן מול....מכבי ת"א??
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מסכים איתך חלקית.אדומה דרומית כתב:מיקום כן חשוב כי באר שבע אמורה וחייבת לעלות מ2 המקומות הראשונים. עם כזה תקציב וכאלו שחקנים אוי לנו אם נסתמך על העובדה ההזויה ש5 עולות השנה.
אותי לא מעניין תקציב ומיקום. אותי מעניין לעלות ליגה ויהי מה!
בגלל זה חשוב לי יותר הפער ממקום 6 קודם כל ולא איך אני מגיע למקום 1(למרות שמקום 1 גבוה ממקום 6

ברגע שנבטיח את העליה ממקום 6 מבחינתי אפשר להתעסק במיקום סופי. אבל קודם כל להבטיח את העלייה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא לא לא לא לא.orenmass1 כתב:מה רע לעלות ממקום שישי אחרי משחקי מבחן מול....מכבי ת"א??
מת שמכבי ת"א תרד ליגה אבל ממש לא רוצה להגיע למעמד של משחקי מבחן.
רוצה לעלות בוודאות!!!!!
שאחרים יורידו אותם ליגה.
אביאל כתב: לא לא לא לא לא.
מת שמכבי ת"א תרד ליגה אבל ממש לא רוצה להגיע למעמד של משחקי מבחן.
רוצה לעלות בוודאות!!!!!
שאחרים יורידו אותם ליגה.
נכון!!

אפילו ממקום 5. אני, בניגוד לרוב האוהדים שלנו, לא חושב שאנחנו הבארסה של הליגה הלאומית ככה שגם מקום 5 יספק אותי.
מקום 6 כבר יכניס לפאניקות ולדפיקות לב מיותרות.
רק מקווה שלא

- אדומה דרומית
זהו שאנחנו לא הבארסה של הלאומית, אנחנו רק 'אמורים' להיות עם תקציב כזה ענק ששוה ערך לקבוצות בינוניות בליגת העל!
כמה שאני מתה לראות את מכבי יורדת לראשונה ליגה, אני ממש לא רוצה לחכות למבחני עליה מהמקום ה6.
צריך לשמור על המקום השני קודם כל, אם נעקוף את חיפה מה טוב.
כמה שאני מתה לראות את מכבי יורדת לראשונה ליגה, אני ממש לא רוצה לחכות למבחני עליה מהמקום ה6.
צריך לשמור על המקום השני קודם כל, אם נעקוף את חיפה מה טוב.