המשוגע האדום כתב:לא שמתי לב אם זה רשום פה אבל גם אם בסיום העונה ישראל תכנס למקום שממנו מקבלים 2 כרטיסים למוקדמות האלופות,הכרטיס השני יגיע רק בעוד שנתיים,ככה שלעכשיו זה לא רלוונטי לגבינו
ידוע...
אגב זה רלוונטי לעונה הבאה לא לעוד שנתיים, כלומר עונה הבאה הקבוצה שמסיימת במקום השני (במידה ונעלה למקום ה15 העונה!) תעלה לליגת האלופות.
דר אדום בנשמה כתב: ידוע...
אגב זה רלוונטי לעונה הבאה לא לעוד שנתיים, כלומר עונה הבאה הקבוצה שמסיימת במקום השני (במידה ונעלה למקום ה15 העונה!) תעלה לליגת האלופות.
אני לא מאמין שיהיה אפשרי להגיע לליגת האלופות מהמקום השני, אף ישראלית לא תצליח. אתם כל כך מתרגשים מזה שאתם שוכחים את העובדה שזה מוביל למסלול הלא אלופות שם נמצאות קבוצות מהמקום הרביעי באנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה וכו׳
dor69 כתב:אני לא מאמין שיהיה אפשרי להגיע לליגת האלופות מהמקום השני, אף ישראלית לא תצליח. אתם כל כך מתרגשים מזה שאתם שוכחים את העובדה שזה מוביל למסלול הלא אלופות שם נמצאות קבוצות מהמקום הרביעי באנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה וכו׳
זה נכון, אך הדחה בשלב הזה מעבירה אותך ישירות להתמודדות על הבתים בליגה האירופית.
בשביל הדירוג המסורת באירופה חשובה מאוד. עוד כרטיס יהפוך את ההגעה לאירופה עונה אחרי עונה לאפשרית יותר מן הסתם.
yossi כתב:
זה נכון, אך הדחה בשלב הזה מעבירה אותך ישירות להתמודדות על הבתים בליגה האירופית.
בשביל הדירוג המסורת באירופה חשובה מאוד. עוד כרטיס יהפוך את ההגעה לאירופה עונה אחרי עונה לאפשרית יותר מן הסתם.
שמח שהדיון פורה
דולב הקדימו אותי ורשמו את שיטת הניקוד שהיא מדוייקת על פי מה שרשמו.
לדעתי הצכיות לא ישרדו את הסיבוב הנוכחי , מה שיישאיר אותנו רק עם זלצבורג.
כמה שאנחנו לא סובלים את המכביסטים כולנו צריכים להחזיק לה אצבעות ולקוות שתצלח את הגומלין בשווייץ.
זלצבורג זו כבר תהיה אופרה אחרת.
שי האדום כתב:עכשיו את מבינים שזה אפשרי ??
בעזרת השם המכביסטים ינצחו היום את הגויים ויהיה אפשר לחלום.
אתה רציני?????
זה אפשרי תאורטית בלבד(כמו שחיפה תקח אליפות השנה...)
בתאכלס קשה לי להאמין שאפילו את באזל הם יעברו, על אחת כמה וכמה את הסיבוב הבא(1/8 גמר)
taltal כתב:עדיף לנו כקבוצה להתחיל עם הליגה האירופאית.
למרות שזה לא קשור(הדירוג ממילא לעוד שנתיים) , מעניין אותי לדעת למה אתה חושב ככה? נקודות דירוג? הצמפיונס נותן יותר, כסף גם. אז למה עדיף להתחיל מהליגה האירופית?
אם נגיע לאירופה מה שככול הנראה יהיה אני מאמין שתהיה קבוצה טובה שתוכל להתמודד עם קבוצות בדרג הבינוני ולא הדרג הגבוה למרות שגם בליגה האירופית יש קבוצות בדרג גבוה. הקבוצה צריכה הדרגה על מנת שלא נקבל סטירה שתשפיע על הליגה עונה הבאה.