הפינה הפסימית מחזור 21
Re: הפינה הפסימית מחזור 21
יש לנו ליגה פח זו הסיבה. תן לי משחק אחד גדול באמת שלנו חוץ מסכנין בחוץ. אבל משחק שבאמת שלטנו בו ותקפנו כמו שצריך ונתנו קונצרט
תן לי משחק גדול של מקקי...,dor69 כתב:יש לנו ליגה פח זו הסיבה. תן לי משחק אחד גדול באמת שלנו חוץ מסכנין בחוץ. אבל משחק שבאמת שלטנו בו ותקפנו כמו שצריך ונתנו קונצרט
אנחנו מקום שני נושפים בעורף של 120 מיליון ומקדימים שתי אימפריות עם תקציב כפול... אה ואנחנו עוד בגביע..,
תלונות...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
חס וחלילה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מאלה שמקללים ומבקרים כל היום אבל יש מקום לשיפור.OMERREMO כתב:
תן לי משחק גדול של מקקי...,
אנחנו מקום שני נושפים בעורף של 120 מיליון ומקדימים שתי אימפריות עם תקציב כפול... אה ואנחנו עוד בגביע..,
תלונות...
מכבי מבטלת את כל היריבות שלה לחלוטין ואם תיקח דוגמא בגול הראשון מהמשחק מולנו ועזוב את העבירה תראה אלמנט אחד מאלו שהזכרתי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי העונות האחרונות צריך להגיד תודה שאנחנו בכלל 6 נקודות ממכבי הרתעה וכוח כמו שיש למכבי לוקח זמן לבנות ואל תשכחו שעונה שעברה הם לא היו כאלו מדהימים עד ההגעה של זהבי את פריצה לדעתי האישית אם עונה הבאה נשכיל לשמור על הסגל ונלטש אותו איפה שצריך יהיה אפשר גם אם אלישע ליצור כדורגח יותר איכותי אבל כרגע יש לנו קבוצה טובה עם מאמן טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
dor69 כתב: חס וחלילה שלא תבין אותי לא נכון אני לא מאלה שמקללים ומבקרים כל היום אבל יש מקום לשיפור.
מכבי מבטלת את כל היריבות שלה לחלוטין ואם תיקח דוגמא בגול הראשון מהמשחק מולנו ועזוב את העבירה תראה אלמנט אחד מאלו שהזכרתי
אז לך תאהד את מכבי, באמת...
אין מה לעשות-זאתי הפועל באר שבע, אני מאושר שאנחנו מקום 2. מצדי שברדה היה מבקיע עם ה***, רק שיכנס. זה הכדורגל בסופו של דבר, אף אחד לא זוכר את הדרך ואם פירקת קבוצות או לא, התוצאה בסוף היא החשובה ובזה אלישע פעם אחרי פעם המנצח הגדול. "את הכסף סופרים במדרגות..."
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אל תגיד לי פהאת מי לאהוד זה ויכוח שמתאים גג לילדים בכיתה א׳ ולא מכבד את שנינו. אני סך הכל ציינתי דברים שזקוקים לשיפור בקבוצה ונהיה טובים יותר במשחק השוטף. אני יכול גם להגיד לך שמצדי לקחת גביע משער של אוסטין אג׳ידה בנבדל עם היד אחרי עבירה שלא הייתה דקה 90 וזה נכון. העליהום הזה לא מכובד ולא קשור בכלל לנושא
אני מסכים עם דור שאפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים הטובים שנתנו העונה ושיש מקום לשיפור .
וגם מסכים עם זה שגם מכבי לא נתנה הרבה משחקים גדולים אבל ההבדל פה שמכבי תמיד נותנת 20 דקות גדולות של כדורגל גדול ומכניעה את היריבה וגומרת את המשחק מוקדם וסוג של נחה בשאר דקות המשחק וזה ההבדל העיקרי בינינו , שלנו אין את הרבע שעה הטובה להכריע משחק בדר"כ נותנים גול וחוזרים קצת אחורה
וגם מסכים עם זה שגם מכבי לא נתנה הרבה משחקים גדולים אבל ההבדל פה שמכבי תמיד נותנת 20 דקות גדולות של כדורגל גדול ומכניעה את היריבה וגומרת את המשחק מוקדם וסוג של נחה בשאר דקות המשחק וזה ההבדל העיקרי בינינו , שלנו אין את הרבע שעה הטובה להכריע משחק בדר"כ נותנים גול וחוזרים קצת אחורה
קשה לי להאמין שנוכל להעלות את הרמה עונה הבאה ולהביא משהו חדש, אבל לגבי הפועל תל אביב ומכבי חיפה אין ספק ששנה הבאה תהיה אופרה אחרת.
אם נצליח להשתפר מבחינת סגנון משחק נוכל לתת פייט בצמרת שנים רבות, אבל אני לא רואה את אלישע לומד שנה הבאה דברים חדשים. אבל למרות שאנחנו לא משחקים מספיק טוב, אי אפשר לקחת את הקרדיט ממנו במיוחד בבחירת הסגל, שלדעתי אחד הסגלים הטובים שנבנו בקבוצה ישראלית ובבאר שבע ( בפרט) בשנים האחרונות ( יחד עם מכבי כמובן).
אם נצליח להשתפר מבחינת סגנון משחק נוכל לתת פייט בצמרת שנים רבות, אבל אני לא רואה את אלישע לומד שנה הבאה דברים חדשים. אבל למרות שאנחנו לא משחקים מספיק טוב, אי אפשר לקחת את הקרדיט ממנו במיוחד בבחירת הסגל, שלדעתי אחד הסגלים הטובים שנבנו בקבוצה ישראלית ובבאר שבע ( בפרט) בשנים האחרונות ( יחד עם מכבי כמובן).
אפשר לשפר בהחלט, הרוטציה תהיה יותר עמוקה ובעיקר איכותית. חוץ מזה הייתי בודק אפשרות להביא איזשהו שחקן כמו דור מיכה ולהביא גם כמובן את השחקן בעמדה שאלישע רצה. חוץ מזה בנושא הרכש השחקנים נבחרים בפינצטה בהחלט דבר שהשתפר מאוד ולא רואים פלופים כדוגמת ג׳וזף טאצ׳י (שעזורי הליצן התנפח כמו טווס ואמר בריאיון מפוצץ שהוא יהיה אחד הזרים הטובים שנחתו בארץ וזרק אותו לפני תחילת הליגה)zivmay כתב:קשה לי להאמין שנוכל להעלות את הרמה עונה הבאה ולהביא משהו חדש, אבל לגבי הפועל תל אביב ומכבי חיפה אין ספק ששנה הבאה תהיה אופרה אחרת.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אפשר לבקר את אלישע לוי, כן גם בעונה שאנחנו במקום השני ובשלבים מאוחרים של הגביע.
2. בנוגע למשחק אתמול, החילופים אכן היו מאוחרים.
3. ועם זאת, קצת קשה לי עם הביקורת שכן שלטנו במשחק בצורה מלאה ואם פלט מגיע למשחק אתמול חד יותר אנחנו גומרים את המשחק כבר במחצית הראשונה.
סכנין למעט שלושה מצבים (הפנדל, המצב במחצית השנייה עם הכדור רוחב והמצב בסוף המחצית הראשונה) לא עברו את חצי המגרש.
4. צריך גם לתת את הקרדיט לאלישע על החילוף של פלצ'וק. לא בגלל מי שנכנס, אלא בגלל השינוי הפנימי שאלישע עשה, כשבעקבות החילוף אליניב הלך להיות חלוץ חוד מה שהביא את שער הניצחון.
2. בנוגע למשחק אתמול, החילופים אכן היו מאוחרים.
3. ועם זאת, קצת קשה לי עם הביקורת שכן שלטנו במשחק בצורה מלאה ואם פלט מגיע למשחק אתמול חד יותר אנחנו גומרים את המשחק כבר במחצית הראשונה.
סכנין למעט שלושה מצבים (הפנדל, המצב במחצית השנייה עם הכדור רוחב והמצב בסוף המחצית הראשונה) לא עברו את חצי המגרש.
4. צריך גם לתת את הקרדיט לאלישע על החילוף של פלצ'וק. לא בגלל מי שנכנס, אלא בגלל השינוי הפנימי שאלישע עשה, כשבעקבות החילוף אליניב הלך להיות חלוץ חוד מה שהביא את שער הניצחון.
zivmay כתב:קשה לי להאמין שנוכל להעלות את הרמה עונה הבאה ולהביא משהו חדש, אבל לגבי הפועל תל אביב ומכבי חיפה אין ספק ששנה הבאה תהיה אופרה אחרת.
זיו מספיק שאנחנו בונים מסורת ושם של קבוצת צמרת בישראל יגיעו אלינו שחקנים ישראלים יותר טובים יותר(זה יקל עלינו בהכנת קבוצה) וגם יחזור לנו כוח ההרתעה וקבוצות שונות כולל הגדולות בישראל יבואו בידיעה שהם מאבדים נקודות נגד ב"ש.
דבר שני אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה הבאה, גם שנה שעברה אמרו שמכבי חיפה בעונה הבאה תהיה טובה יותר וזה לא נכון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגב לגביי עונה הבאה אי אפשר לדעת מה יהיה עם הפועל ועם מכבי חיפה, הפועל תל אביב על פי כל הסמינים אולי תלך בכלל לעונה של חסכון כלכלי והתקציב שלה אלא אם יבוא ויקנה אותה אוליגרך יעמוד על 25 מיליון, ומכבי חיפה למרות כל הדיבורים עדיין לא ברור איך היא תראה, הכל יכול להיות.
קבוצה שלדעתי תהיה יותר טובה שנה הבאה זאת בית"ר, ובכלל נראה שמאז שג'ורדי קרויף הגיע הליגה מתחזקת מאוד, עונה הבאה נתניה תעלה ואז בכלל תהיה מסיבה, תנו לי להיות בצמרת זה קודם כל, אם נזכה באליפות באחת מהעונות הבאות אז מעולה אם לא העיקר שנהיה קבוצת צמרת, שנהפוך לקבוצה שחושבת צמרת, ואם הזמן גם התארים יבואו.
זה לא זבנג וגמרנו החזרת הקבוצה לגדולתה, למכבי זה לקח מעט זמן כי היה להם סך הכל ימים קלים לעומת מה שהקבוצה שלנו עברה, ירידה לליגה הלאומית, 4 שנים בליגה הלאומית, וגם ירידה של קבוצת הנוער פעמיים באותם שנים, זה לא פשוט בכלל כל העניין הזה ולוקח זמן להפוך להיות קבוצה שבאמת יכולה להיות גדולה, אבל אם במהלך העונות הקרובות זה יקרה זה יהיה נהדר גם אם לא נזכה בתואר כלשהו...
קבוצה שלדעתי תהיה יותר טובה שנה הבאה זאת בית"ר, ובכלל נראה שמאז שג'ורדי קרויף הגיע הליגה מתחזקת מאוד, עונה הבאה נתניה תעלה ואז בכלל תהיה מסיבה, תנו לי להיות בצמרת זה קודם כל, אם נזכה באליפות באחת מהעונות הבאות אז מעולה אם לא העיקר שנהיה קבוצת צמרת, שנהפוך לקבוצה שחושבת צמרת, ואם הזמן גם התארים יבואו.
זה לא זבנג וגמרנו החזרת הקבוצה לגדולתה, למכבי זה לקח מעט זמן כי היה להם סך הכל ימים קלים לעומת מה שהקבוצה שלנו עברה, ירידה לליגה הלאומית, 4 שנים בליגה הלאומית, וגם ירידה של קבוצת הנוער פעמיים באותם שנים, זה לא פשוט בכלל כל העניין הזה ולוקח זמן להפוך להיות קבוצה שבאמת יכולה להיות גדולה, אבל אם במהלך העונות הקרובות זה יקרה זה יהיה נהדר גם אם לא נזכה בתואר כלשהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלישע לוי מאמן גדול סליחה ענק.
תנסו יותר להנות מהקבוצה,משחקים,מהעונה המיוחדת הזאת במקום להתעסק בלהיות מנג'רים.
תנסו יותר להנות מהקבוצה,משחקים,מהעונה המיוחדת הזאת במקום להתעסק בלהיות מנג'רים.
איזה זיוני מוח יש המון דברים טובים העונה לדעתי בהרכב מלא אנחנו לא נופלים ממכבי כמעט בכלום ,תמיד יחפשו תרע ,תסתכלו על הטוב ,זה שי !

dor היקר,אתה נשמע בחור נחמד,עם הרבה להט ואהבת הקבוצה.dor69 כתב:למה להעמיד פנים שהכל ורוד??? אנחנו מנצחים כי יש לנו איכויות שאין להרבה קבוצות וחלקן לא בצד המקצועי בכלל!! הביקורות על אלישע סופר מוצדקות המאמן הזה כמו ספר פתוח ראש בקיר בכל משחק- אין רוטציה בריאה, אין הכנה טקטית ראוייה, חילופים מאוחרים וקבועים ומעל לכל חוסר התאמת המשחק ליריבה. רבאק לעלות לשחק מול מכבי תל אביב בהלומפילד עם הגנה פצועה הצעד המתבקש הוא לעבות מרכז שדה, עשה את זה?
אבל אתה עושה פה גם עוול,שאתה מצפה שכל משחק ייתנו פה הצגה.
עצם ההשוואה שלך לסוזה,היא בכלל לא במקום,כי עם סגל כמו שיש למכבי גם אלישע,יוסי מזרחי ואפילו לחמן הדביל הזה הם עושים עונת אליפות.
העומק שלו בספסל מאפשר לשחק ולהתאמן בצורות וסגנונות שונים,תוסף לזה את האיכות,הליגה הלא כל כך חזקה ותקבל קבוצה מפלצתית.
אלישע לוי בכלים שלו עושה עונה פנטסטית והוא גם יקבל את תואר מאמן העונה שלא תתבלבל.
אחוזי ההצלחה שלו עד כה הם מטורפים ביחס לסגל שיש לו.
הגדולה שלו זה לזהות אצל השחקנים הטובים ולשפר אותם ולתת גב ענק למובילים,הוא עשה את זה עם קטן,רפאלוב,גולסה,דאבלשוילי,בוזגלו וירבוריאן.
נכון,הוא לא טקטיקן גדול,אבל גם לופא המאמן הכי מצליח פה ב15 שנים האחרונות לא היה טקטיקן גדול.
גדולתם היא שהם מסוגלים בדרכם הייחודית להוציא 200% מכל שחקן.
עכשיו אל תיתן לי להזכיר לך מה אמרו על סוזה שהוא בא לכאן: "בונקריסט","לא הצליח בשום קבוצה","שחצן,יהיר וכו'",
אז כמו שלא הקשבנו לאותם אילו שהעבירו עליו ביקורת בהתחלה,אל תקשיב להם יותר מדי גם עכשיו שבם מאוננים עליו.