מכבי תל אביב vs הפועל באר שבע הטופיק המרכזי.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: שורה אובארוב

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

כן, קלטתי את זה מהיציע. ג׳נטלמן
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: כמה דברים מאתמול

שליחה על ידי shovalb9 »

נאסר וסוויסה בלי קשר למשחק הזה צריכים להתעורר ולהבין שההרכב בר השגה ושכדאי לעשות זאת צריך לתת הרבה הקרבה ושריפת שטחים ב10 דקות שהם נכנסים וגם באימונים, ואז כשהם מקבלים צאנס אמיתי בהרכב לקחת אותו בשתי ידיים..

כנראה באימונים דובב נותן הכל ונאסר וסוויסה לא.. אלישע רואה את הדברים אחרת ואני מאמין לו..

בקשר לפלט, יש כאלה שחושבים שאתה מתהפך-שבוע אחד אומר שפלט החוצה, ושבוע אחרי זה פלט בפנים
אבל אני יכול להגיד לך חד משמעית שאני איתך-מאז שהוא הגיע אני הייתי בעדו(כמובן שאני לא הייתי מהתומכים של גבאי, או סוארס בהגנה אבל כולם עושים טעיות :) )
נשארת באותה דעה גם אחרי ההחמצות שלו וגם אני, לפי דעתי (זה כבר דיון של טקטיקות) הצטרפותו של הובר הנייד והדינמי יכולה לשחרר קצת את ברדה לעמדותו הטבעית ולתת לו קצת חופש התקפי..
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חייב להגיד גם על אגידה. הכל הראשון פשוט הרגיז
אז נכון היה עבירה אבל מה אתה מרים תיד?! זה מה שיגרום לעצור תמשחק?! לא יודע אם הוא לא היה מרים תיד אז הוא היה עוצר כי זה היה בעיטה מעולה אבל הוא הגיב באיחור גדול בגלל זה. מחרפן שאני רואה שחקנים שעל דעת עצמם עוצרים תמשחק

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

niv1 כתב:חייב להגיד גם על אגידה. הכל הראשון פשוט הרגיז
אז נכון היה עבירה אבל מה אתה מרים תיד?! זה מה שיגרום לעצור תמשחק?! לא יודע אם הוא לא היה מרים תיד אז הוא היה עוצר כי זה היה בעיטה מעולה אבל הוא הגיב באיחור גדול בגלל זה. מחרפן שאני רואה שחקנים שעל דעת עצמם עוצרים תמשחק
אם ואם ואם. שורה תחתונה הם היו יותר טובים וניצחו, שחררו, נגמר, תלמדו לעבור הלאה, די עם התסכול.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

niv1 כתב:חייב להגיד גם על אגידה. הכל הראשון פשוט הרגיז
אחרון שאפשר להגיד עליו משהו רע זה אגידה. משחק הרואי שלו , מלבד סוארז אף שחקן הגנה לא הצליח לעצור את התקפות של מכבי.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

גיא חניה כתב: אחרון שאפשר להגיד עליו משהו רע זה אגידה. משחק הרואי שלו , מלבד סוארז אף שחקן הגנה לא הצליח לעצור את התקפות של מכבי.
אין ספק שהיה נהדר ובכלל לטעמי השוער הטוב בליגה. אבל אחרי שראיתי שוב את ההילוך החוזר אני די בטוח שאם לא היה מרים תיד היה עוצר כי הכדור נבעט לאיפה שעמד. זה שהוא תותח לא אומר שלא עושה טעויות וזה שהשחקנים(שבראשם אגידה) במקום להמשיך לשחק הם על דעת עצמם עוצרים ומרימים תיד זה טמטום לחטוף על זה גול

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: שורה אובארוב

שליחה על ידי אלדר »

רק לתקן טיפה.. היתי למטה ואובארוב קיבל מחיאות כפיים מהקהל והחזיר במחיאות כפיים, כיבדנו אותו על התרומה שלו לכדורגל בישראל

סוזה מחא לנו כפיים והחזרנו לו

שלח תגובה