מושחתים נמאסתם!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: לא משתתף בג'ונגל הזה!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אני מוכן להתערב עם כל אחד ש30 אחוז מאלו שעומדים עכשיו בתור, אין להם בכלל כרטיס למשחק מול אשדוד.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הולך להיות עידוד פח... פאדיחות מול אוהדי מכבי ומול כל המדינה...
חבל שהמועדון לא משכיל להבין את זה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אני רואה פה את התלונות על המועדון ואני מסכים רק בדבר אחד - שהמכירה הייתה צריכה להיות לבעלי מנויים בלבד.

אבל מעבר לזה, ההתנהלות בסדר. אל תחיו בסרט שמכירה באינטרנט הייתה עובדת. האתר היה קורס כמו שכל פעם גרבר ולאן קורסים ברגע שמתחילות מכירות של משחקים גדולים בכדורגל או בכל הופעת בידור אחרת.
ותמיד יש לחץ ודוחק בקופות בדיוק כמו שיש עכשיו בוסרמיל.

העניין הוא שאנחנו, כאוהדי הפועל באר שבע, לא מכירים את התופעה אלא תמיד קוראים עלייה בONE וספורט 5 שזה קורה לקבוצות אחרות וגם בטח מסננים איזה "חבורה של ברברים" ...

אז זה נראה לנו חדשני ורוב האנשים לא רגילים לישון לילה לפני מחוץ לקופות כדי להשיג כרטיס ובגלל זה אנחנו מתפלאים. אבל אם נהפוך לקבוצת צמרת לגיטימית, זה יהפוך לחלק מהשיגרה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

עם כל הכאב והתסכול שבעניין,אין יותר מדי מה לעשות,ככה זה היה גם במכבי ובהפועל ובמכבי חיפה,תורי ענק משעות הבוקר על כמות מצומצמת של כרטיסים,בכל מצב היו תלונות,אם היו עושים רק לבעלי מנויים היו אומרים למה רק לבעלי מנויים,אם היו עושים מכירה באינטרנט היה סיכוי גדול שאוהדי מכבי תל אביב היו משתלטים על מרבית הכרטיסים.
אסור לשכוח שהמועדון לא רגיל לסדר גודל כזה של ביקוש,ואם אני לא טועה זה פעם ראשונה שאנחנו משתתפים במשחק עונה,אני מקווה שישכילו ללמוד לקחים להמשך,בטח ובטח אם הקרב הזה יימשך גם בפלייאוף וצפויים עוד שתי מפגשים.
אסור לשכוח שזה גם חלק מתהליך למידה של קבוצה שחוזרת לצמרת הכדורגל הישראלי,גם לגדולות בכדורגל שלנו היו חבלי קליטה קשים עד שהגיעו לאידיאל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב:עם כל הכאב והתסכול שבעניין,אין יותר מדי מה לעשות,ככה זה היה גם במכבי ובהפועל ובמכבי חיפה,תורי ענק משעות הבוקר על כמות מצומצמת של כרטיסים,בכל מצב היו תלונות,אם היו עושים רק לבעלי מנויים היו אומרים למה רק לבעלי מנויים,אם היו עושים מכירה באינטרנט היה סיכוי גדול שאוהדי מכבי תל אביב היו משתלטים על מרבית הכרטיסים.
אסור לשכוח שהמועדון לא רגיל לסדר גודל כזה של ביקוש,ואם אני לא טועה זה פעם ראשונה שאנחנו משתתפים במשחק עונה,אני מקווה שישכילו ללמוד לקחים להמשך,בטח ובטח אם הקרב הזה יימשך גם בפלייאוף וצפויים עוד שתי מפגשים.
אסור לשכוח שזה גם חלק מתהליך למידה של קבוצה שחוזרת לצמרת הכדורגל הישראלי,גם לגדולות בכדורגל שלנו היו חבלי קליטה קשים עד שהגיעו לאידיאל.
מה עושים בשאר העולם? הרי אנחנו לא הראשונים שנתקלו ביותר ביקוש מהיצע. לא זוכר ששמעתי על תקריות אלימות בתור לרכישת כרטיסים. או על ניצול לרעה של אוהדי היריבה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בדיחה.
עומדים פה 3 שעות ונמחצים כמו סרדינים, פתחו את המכירה לדקה על השעון ואז הודיעו שנגמרו הכרטיסים.
חושבים שנולדנו אתמול, כל מה שהולך פה זה ביזיון אחד גדול.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

קהל פריאר , המועדון והשחקנים יסבלו מ ללא עידוד וללא תמיכה , חבל על הלחץ דם שלכם .
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:
מה עושים בשאר העולם? הרי אנחנו לא הראשונים שנתקלו ביותר ביקוש מהיצע. לא זוכר ששמעתי על תקריות אלימות בתור לרכישת כרטיסים. או על ניצול לרעה של אוהדי היריבה.
תגדיר שאר העולם. אני יודע מה קורה באנגליה וספרד אבל הם לא בליגה שלנו. שם אתה לא מגיע למצב שיש לך רק 1700 כרטיסים לקבוצה האורחת, כי האצטדיונים יכולים להכיל הרבה יותר מזה.

אני לא יודע למשל מה קורה בבלגיה או קפריסין. שם יש מגרשים בגודל של בלומפילד לרוב הקבוצות הקטנות, ומה קורה שקבוצות גדולות באות להתארח שם? שאלה טובה.

אני כן יודע מה קורה בארץ. ובארץ זה תמיד ככה, פשוט אנחנו לא רגילים לזה...

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

yossi כתב:בדיחה.
עומדים פה 3 שעות ונמחצים כמו סרדינים, פתחו את המכירה לדקה על השעון ואז הודיעו שנגמרו הכרטיסים.
חושבים שנולדנו אתמול, כל מה שהולך פה זה ביזיון אחד גדול.
לונה טורוס מתגלה במערומיה! בזיון!!!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

עד עכשיו דיי לא הבנתי את הכעס של הקהל כלפיי המועדון מה הם אשמים שמכבי הקצתה רק 1800..

אך כרגע הכעס מופנה אך ורק לשם, שלא יספרו סיפורים לא מכרו 1800 כרטיסים בקופות ואפילו לא 1000..

אין סיכויי שמכירה שנפתחה ב4 נגמר ה4:05, הקומבינה פה גלויה לכל, לא נורא, כמו שנאמר פה כבר מקודם שיתבשמו להם עם "התצוגת עידוד" שתיהיה, מישהו אמר קריאות "באר שבע, באר שבע"?!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מכרו אותנו. מכרו אותנו בצורה הכי בזויה ומגעילה שיש.
חילקו את כל הכרטיסים למקורבים ועסקנים, הוציאו הודעת סרק שימכרו כרטיסים וגרמו למאות לעמוד למעלה משלוש שעות בשמש ובצפיפות נוראית.
מבחינתי העונה הזאת יכולה ללכת לעזאזל, אם הדבר הזה עובר בשקט אנחנו לא קהל.
ירקתם בפנים של האוהדים, תתביישו. הנהלה של מושחתים.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

RedHell כתב:עד עכשיו דיי לא הבנתי את הכעס של הקהל כלפיי המועדון מה הם אשמים שמכבי הקצתה רק 1800..

אך כרגע הכעס מופנה אך ורק לשם, שלא יספרו סיפורים לא מכרו 1800 כרטיסים בקופות ואפילו לא 1000..

אין סיכויי שמכירה שנפתחה ב4 נגמר ה4:05, הקומבינה פה גלויה לכל, לא נורא, כמו שנאמר פה כבר מקודם שיתבשמו להם עם "התצוגת עידוד" שתיהיה, מישהו אמר קריאות "באר שבע, באר שבע"?!
הקופה שעמדתי כלל לא נפתחה זו שלידי נפתחה פעמיים ונמכרו כרטיסים ל 3 אנשים בלבד. :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ג'וני כתב:
הקופה שעמדתי כלל לא נפתחה זו שלידי נפתחה פעמיים ונמכרו כרטיסים ל 3 אנשים בלבד. :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:

עזוב אחי אני לא צריך הוכחות שהיה שם משהו מסריח, זה ברור לכולם...

מאכזב אותי שדווקא הקהל שבשנים הכי קשות של הקבוצה הזו המשיך להגיע ולתמוך בכל מקום בארץ לא ייזכה להינות מהטיפה רגעי נחת האלה שסוף סוף יש, חלם, רמאות, ביזיון, תקראו לזה איך שבא לכם...

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

טוב, באשכול דומה יצאתי נגד ״העליהום״ על ההנהלה אני עדיין חושב שאין הרבה מה לעשות מבחינת כמות הכרטיסים ודרך מכירתם(קופות/אינטרנט) אבל וכאן מגיע אבל ענק אם כל מה שמפורסם נכון זה כבר ממש ממש ממש ביזיון!
אם באמת מכרו רק עשרות בודדות מתוך 1800 זה עליבות וניבזות.
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
Totti

מושחתים נמאסתם!

שליחה על ידי Totti »

מ-12:00 בצהריים עמדתי בתור ושום דבר לא שבר אותי,
ב-16:00 הגיעו הבנות של "לונה", פתחו את הקופה ל-3 דק' וסגרו.

הגברת ציפורה חלפון מכרה 500 כרטיסים לפרסונלים שבוע מראש, הייתי גם מאלה שניסו
לקנות ממנה אבל לא מספיק מקורב.

זו יריקה בפנים של הקהל האמיתי שליווה את הקבוצה הזו לסכנין, קרית שמונה ולחורים של
ליגה לאומית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה