מושחתים נמאסתם!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
לא משתתף בג'ונגל הזה!
לא משתתף!
אני מתפלל שלמרות כל אמצעי האבטחה שהמועדון מעמיד היום ליד הקופות, כנראה זה לא יסתיים טוב,
ממה שמתרחש כרגע בשטח כנראה 1800 כרטיסים לא יהיו בקופות,
לכל היותר אני מאמין שיגיעו 1000 וגם זה בספק גדול,
אז למשחק הזה אולי אני לא אגיע, אבל המועדון צריך לעשות שינוי של 180 מעלות בניהול,
ללמוד לקחים ולעשות חריש עמוק לקראת העונה הבאה,
אלונה מקווה שהיום הזה יסתיים בשלום כי זה רק כדורגל.
אני מתפלל שלמרות כל אמצעי האבטחה שהמועדון מעמיד היום ליד הקופות, כנראה זה לא יסתיים טוב,
ממה שמתרחש כרגע בשטח כנראה 1800 כרטיסים לא יהיו בקופות,
לכל היותר אני מאמין שיגיעו 1000 וגם זה בספק גדול,
אז למשחק הזה אולי אני לא אגיע, אבל המועדון צריך לעשות שינוי של 180 מעלות בניהול,
ללמוד לקחים ולעשות חריש עמוק לקראת העונה הבאה,
אלונה מקווה שהיום הזה יסתיים בשלום כי זה רק כדורגל.
Re: לא משתתף בג'ונגל הזה!
אם הטענה שלך נכונה ובאמת כבר נמכרו כרטיסים כל כך רבים למקורבים אז זו תעודת עניות לכל מי שעומד בראשות המועדון (אסי וכמובן גם אלונה).
לא היה לי ספק שחלק מהכרטיסים ימסרו למקורבים, כי ככה זה תמיד עבר בהפועל ב"ש אבל אם מדובר על כמו של יותר מחמישים (אתה אפילו מדבר על כמות גדולה בהרבה) זה כבר סוג של שחיתות ורמאות.
לא היה לי ספק שחלק מהכרטיסים ימסרו למקורבים, כי ככה זה תמיד עבר בהפועל ב"ש אבל אם מדובר על כמו של יותר מחמישים (אתה אפילו מדבר על כמות גדולה בהרבה) זה כבר סוג של שחיתות ורמאות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הרבה הכרטיסים נימכרו בגלל שההוא מכיר את ההוא חח שמעתי על כך מדי הרבה אנשים..
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
הכל (לא) טוב ו(לא) יפה... אבל חברים ככה זה לא רק בבאר שבע..
תמיד יש ספסרים/עסקנים/מקורבים/חברים... עצוב אבל זאת המציאות...
בכל מקרה בהחלט נקווה שיעבור בלי נפגעים חלילה
תמיד יש ספסרים/עסקנים/מקורבים/חברים... עצוב אבל זאת המציאות...
בכל מקרה בהחלט נקווה שיעבור בלי נפגעים חלילה
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
מקווה שילמדו תלקח ושנה הבאה המנויים יהיו ממוספרים ורק מנוי יוכל לקיות גג שני כרטיסים ,זה שי !

כל המכירה הזו שפתוחה לכל דורש הוא ביזיון אחד גדול.
עד שסוף סוף יש למועדון הזדמנות לצ'פר את אלה שהולכים אחריהם לכל חור וגם בתקופות קשות הם לא עושים זאת.
אנחנו גם מפסידים מנויים לעתיד, ברגע שיראו שרק מנויים יזכו ללכת למשחקים האטרקטיביים זה יגרום ללא מעט שבקיץ מתלבטים ובסוף לא עושים, כן לעשות.
רק שיעבור בשלום.
עד שסוף סוף יש למועדון הזדמנות לצ'פר את אלה שהולכים אחריהם לכל חור וגם בתקופות קשות הם לא עושים זאת.
אנחנו גם מפסידים מנויים לעתיד, ברגע שיראו שרק מנויים יזכו ללכת למשחקים האטרקטיביים זה יגרום ללא מעט שבקיץ מתלבטים ובסוף לא עושים, כן לעשות.
רק שיעבור בשלום.
אוהדי מכבי בכדורסל ישנו מחוץ לקופות "לאן" כדי להיות הראשונים שזוכים לטוס עם האהבה שלהם לפריז(כמדומני), הגיע זמננו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
השעה 13:20 250 אוהדים ממתינים ליד הקופות...
האמת ? לי כבר נימאס לדבר על זה , לאף אחד לא אכפת וגם לקהל לא , כי אם כולם היו אומרים די זה לא היה קורה ,
התנהלות הנהלה ביזיונית , ולא רק בנוגע לכרטיסים שאין קנייה נורמלית באינטרנט !!! פאק אנחנו ב 2014 !
התנהלות הנהלה ביזיונית , ולא רק בנוגע לכרטיסים שאין קנייה נורמלית באינטרנט !!! פאק אנחנו ב 2014 !

שנים שאני עושה מנוי (כולל ליגה לאומית). נוסע להרבה משחקי חוץ (כולל לוד, רשל"צ, וינטר ועוד....). גר מרחק נסיעה של 40 דק' מב"ש. נראה לי שאני מוותר מראש. לא יכול לצאת שעות מוקדם יותר מהעבודה בשביל כרטיס. בעסה!!!!!!!!
אני בספק גדול אם יש 800 כרטיסים בקופות .
הבנתי גם השחקנים חגגו על קומבינת הכרטיסים
הבנתי גם השחקנים חגגו על קומבינת הכרטיסים
כמה אשכולות בנושא הכרטיסים...
ככה זה תמיד רק שאנחנו לא היינו חלק מזה...״משחקי עונה״ כל מפגש בין הגדולות תמיד האורחים רוצים יותר ורק 2000+- מתוך אלפים רבים זוכים....
ואם המכירה הייתה באינטרנט?? נכון זה יותר בטיחותי אבל גם אז בטח היו קומבינות והאתר היה קורס וכו׳....
בקיצור אין הרבה מה לעשות.... אולי להתנחם ביוזמה של לראות ברחבת בעייריה...
ככה זה תמיד רק שאנחנו לא היינו חלק מזה...״משחקי עונה״ כל מפגש בין הגדולות תמיד האורחים רוצים יותר ורק 2000+- מתוך אלפים רבים זוכים....
ואם המכירה הייתה באינטרנט?? נכון זה יותר בטיחותי אבל גם אז בטח היו קומבינות והאתר היה קורס וכו׳....
בקיצור אין הרבה מה לעשות.... אולי להתנחם ביוזמה של לראות ברחבת בעייריה...
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
מי שרוצה אני מספסר 3 כרטיסים... 450 ש"ח לכרטיס... בלעדי בלי תור ובלי לחץ... הכי זול בארץ אצל הספסרים..
מהר מהר לפני שייגמר
מהר מהר לפני שייגמר

אין מה לעשות..כשיש כל כך מעט כרטיסים לעומת ביקוש ענק, אין דרך לפתור את זה כנראה.
אני חושב שמגיע למנויים זכות ראשונים וחבל שזה לא קרה. חבל שרוב האוהדים המסורים שמנויים כבר שנים ונוסעים לכל חור בארץ לא יזכו להגיע למשחק העונה.
וכן, גם אני ויתרתי מראש
אני חושב שמגיע למנויים זכות ראשונים וחבל שזה לא קרה. חבל שרוב האוהדים המסורים שמנויים כבר שנים ונוסעים לכל חור בארץ לא יזכו להגיע למשחק העונה.
וכן, גם אני ויתרתי מראש
תצוגת העידוד במשחק הזה גם תיהיה בהתאם...
ייהיו שם אוהדים שיודעים לעודד רק "באר שבע באר שבע" ולא מכירים אף שיר שקיים
ייהיו שם אוהדים שיודעים לעודד רק "באר שבע באר שבע" ולא מכירים אף שיר שקיים