1. אני גם בעד רוטציה במשחק ואת דעתי עליה כתבתי בתחילת הפוסט.dor69 כתב:יש הבדל בין זילזול ללדעת את ההבדלים ואת היכולות שלך, כנראה שהלוזריות של המועדון בשנים שלפני שיבשה לכם את השכל אם לדעתכם בוזגלו וסוארס לכל הפחות לא יכולים לקבל מנוחה ואם אתם לא סומכים על סוויסה ואלגרבלי במשחק מול שעריים.
ועומר, אני נושם כדורגל כל החיים שלי ומבין לא פחות מכם אם לא יותר. תחשבו בגדול אתם גם תנצחו בגדול. אם הפועל תל אביב נותנת שביעיות לקבוצות האלה אין סיבה שאנחנו לא.
לעלות עם: אג׳ידה, תורג׳מן, פאיו, אלגרבלי, ביטון, אראל(רק אם אין מישהו אחר), דג׳אני, נאסר, סוויסה, גבאי ופלט מול קבוצה בליגה א׳ זה לא זילזול עם כל הכבוד לכם ולדעתכם זה נקרא רוטציה- תנו לבוזגלו, אראל וסוארס לנוח רבאק שלא נאבד אותם להמשך!!!! הם העוגנים שלנו ביחד עם ברדה
2. אני מאוד נגד הגישה שלך, מפחיד אותי שיהיו עוד אנשים שיחשבו כמוך שיגיעו לראות שביעיה ואם חלילה נרד למחצית ב 0-0 נראה את אפקט וסרמיל בשיאו, שריקות בוז, קללות בלתי פוסקות, ראינו כבר העונה איך אנרגיות שליליות באצטדיון משפיעות על התוצאות. אני אחד התומכים והמאמינים בקבוצה הזאת, מאמין שאפשר לזכות באליפות ועדיין זה יכול להיות משחק נורא קשה עם בונקר של 11 שחקנים ובשביל להעיף כדורים למעלה לא צריך קבוצה גדולה.
3.בגביע אין באמת חשיבות ליכולת והפועל תל אביב לצורך העניין מנצחת משחק כזה בדקה ה-90 משער עצמי ושולחת את שעריים עם המחמאות..זו קבוצה ווינרית.