ווסרמיליה זה המועדון! ומרגיז שבכלל צריך לשקול! זה צעד מתבקש מתוך שותפות מלאה בין המועדון לאוהדים ומתוך הבנה ברורה, שרוכשי המנויים הם לא אוהדי ההצלחות שקפצו על רכבת ההצלחות.סניור כתב:"וסרמיליה" מפרסמים היום שההנהלה שוקלת את הצעד, כמובן שבפייסבוק התגובות מעורבות, אבל הרוב מבינים שמדובר בצעד מתבקש- לא הגרלה כמובן אלא זכות ראשונים.
קדימות למנויים
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: קדימות למנויים
וסרמיליה זה עמוד אוהדים בדיוק כמו אדום מהדרום (ופחות איכותי מהאחרון לטעמי אבל לא ניכנס לזה), בדקתי מול גורמים במועדון וזה עלה כבר לפני זמן מה לגורמים הרלוונטיים, עכשיו רק נותר לקוות לתשובה חיובית
אדום מהדרום לעומת זאת מפרסמים לפני כמה דקות שהמכירה תתחיל ככול הנראה ביום חמישי, בלי קדימות למנויים אבל תוגבל ל-6 כרטיסים לרוכש...
הצעד מתבקש אבל אני מנוי של 18 שנה עלול לפספס משחק כזה כי אבד לי המנוי מול מכבי חיפה זה מבאס תחת ,זה שי !

. מקווה שיקבלו את ההחלטה הנכונה וייתנו את זכות הראשונים לבעלי המנויים. ולגבי דף האוהדים אדום מהדרום היה איכותי עד שכל אחד שמצלם את עצמו מחרבן התחיל לתייג אותם. וכבר אי אפשר לראות פירסומים על הקבוצה. כל הדף זה סירטונים ותמונות שפגעו בעמוד. וסרמיליה רק התחיל ונראה הרבה יותר טוב ויותר עינייני פירסומים ודיווחים על הקבוצה.dor69 כתב:וסרמיליה זה עמוד אוהדים בדיוק כמו אדום מהדרום (ופחות איכותי מהאחרון לטעמי אבל לא ניכנס לזה), בדקתי מול גורמים במועדון וזה עלה כבר לפני זמן מה לגורמים הרלוונטיים, עכשיו רק נותר לקוות לתשובה חיובית
באתר ווסרמיליה עצמו מפרסמים את התגובה הרשמית של המועדון
מהנהלת המועדון נמסר בתגובה:
"אנו עושים את כל המאמצים בכדי להסדיר את עניין מכירת הכרטיסים למשחק העונה.
בימים הקרובים נבחן את האפשרויות ואם נדע שיש לנו את הכלים והיכולת לבצע מכירת כרטיסים לבעלי מנויים בלבד, נעשה זאת״.
אפשר לחשוב הולכים לפרוץ לפנטגון, מקווה מאוד שיפתחו את המכירה לבעלי מנויים, ובכל מקרה מקווה שאחרי כל הבלאגן שהולך להיות במועדון יפיקו לקחים לטירוף שהולך להיות בפליאוף העליון.
מהנהלת המועדון נמסר בתגובה:
"אנו עושים את כל המאמצים בכדי להסדיר את עניין מכירת הכרטיסים למשחק העונה.
בימים הקרובים נבחן את האפשרויות ואם נדע שיש לנו את הכלים והיכולת לבצע מכירת כרטיסים לבעלי מנויים בלבד, נעשה זאת״.
אפשר לחשוב הולכים לפרוץ לפנטגון, מקווה מאוד שיפתחו את המכירה לבעלי מנויים, ובכל מקרה מקווה שאחרי כל הבלאגן שהולך להיות במועדון יפיקו לקחים לטירוף שהולך להיות בפליאוף העליון.
הפלייאוף העליון הולך להיות מטורף, ואם כבר יש איזשהו סיכוי לעבור את מכבי זה רק שם
מכל הסיפור הזה אפשר להבין דבר אחר, למועדון אין מושג איך להתנהל והוא לגמרי לומד תוך כדי תנועה.
ולכן, אני מתפלל שעם המעבר לאיצטדיון החדש המועדון יידע להסתכל על אירופה וללמוד איך מתנהלים שם הדברים וככה החיים של כולנו יהיו הרבה יותר קלים.
לצורך העניין, במועדונים גדולים באירופה בהם לקנות מנוי צריך להיכנס לרשימת המתנה של שנים, לכל אוהד, יש FAN CARD, משמע כרטיס אוהד, שאיתו הוא יכול לקנות כרטיסים למשחקים וכל המידע נשמר בו וכך בעזרתו אפשר לגשת לכל שלב במכירת כרטיסים למשחק מסויים על פי הדרגות שנקבעו, לדוגמא במשחקי חוץ קודם כל הזכות לאוהדים שקנו כרטיסים לכמה שיותר משחקי בית וחוץ העונה, וכך כל שלב מכירה יותר פתוח בהדרגה.
ולכן, אני מתפלל שעם המעבר לאיצטדיון החדש המועדון יידע להסתכל על אירופה וללמוד איך מתנהלים שם הדברים וככה החיים של כולנו יהיו הרבה יותר קלים.
לצורך העניין, במועדונים גדולים באירופה בהם לקנות מנוי צריך להיכנס לרשימת המתנה של שנים, לכל אוהד, יש FAN CARD, משמע כרטיס אוהד, שאיתו הוא יכול לקנות כרטיסים למשחקים וכל המידע נשמר בו וכך בעזרתו אפשר לגשת לכל שלב במכירת כרטיסים למשחק מסויים על פי הדרגות שנקבעו, לדוגמא במשחקי חוץ קודם כל הזכות לאוהדים שקנו כרטיסים לכמה שיותר משחקי בית וחוץ העונה, וכך כל שלב מכירה יותר פתוח בהדרגה.
אני רק חושב על מה שיקרה בשנה הבאה ברבע הגמר הצ'מפיונס כשנארח את באיירן 

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אין לי מנוי ( מזה שנתיים הפסקתי ללכת בשבתות כך שלא משתלם), אבל בהחלט חושב שזהו צעד מתבקש מבחינת הצדק הטבעי.
לגבי הספסרות - כל מנהלי הדפים השונים של אוהדי הקבוצה ברשתות החברתיות חייבים להיכנס לעובי הקורה ולא לתת במה לשרלטנים!!
לגבי הספסרות - כל מנהלי הדפים השונים של אוהדי הקבוצה ברשתות החברתיות חייבים להיכנס לעובי הקורה ולא לתת במה לשרלטנים!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
נראה לי שאתה קצת מתבלבל .. אדום מהדרום זה דף פייסבוק ולא יכולים לתייג אותנו,הקיר שלנו סגור לפרסומים מצד אנשים אחרים בקיצור אתה מוזמן לבדוק אותי לכתוב אדום מהדרום בחיפוש ולראותyakov7 כתב:. מקווה שיקבלו את ההחלטה הנכונה וייתנו את זכות הראשונים לבעלי המנויים. ולגבי דף האוהדים אדום מהדרום היה איכותי עד שכל אחד שמצלם את עצמו מחרבן התחיל לתייג אותם. וכבר אי אפשר לראות פירסומים על הקבוצה. כל הדף זה סירטונים ותמונות שפגעו בעמוד. וסרמיליה רק התחיל ונראה הרבה יותר טוב ויותר עינייני פירסומים ודיווחים על הקבוצה.

המועדון הוציא הודעה שמחר בצהריים תצא הודעה מסודרת עם כל הפרטים לקראת מכבי
נערך לאחרונה על ידי דולב פרץ ב 27 ינואר 2014, 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
צודק! טעות שלי. התבלבלתי בינכם לצבא האדום. סורי 
בקטנהyakov7 כתב:צודק! טעות שלי. התבלבלתי בינכם לצבא האדום. סורי

- The red one
שימו לב שהמשחק צפוי להיות בראשון בשל שמינית גמר הגביע ולא בשני כמו שכולם סבורים. זאת במידה ושתינו נעבור מחר את סיבוב ח׳.