הנהלה יקרה לא למדתם כלום מעונה שעברה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הנהלה יקרה לא למדתם כלום מעונה שעברה?
אשתקד עוד לפניי שבכלל הבאנו שחקנים וגם הם היו סוג של מה שהיה ולא מה שרצו שחררו את דיא סבע שחקן ההתקפה שעוד היה יכול לתרום לנו משהו ושחררו את אנג'ובו לפניי שהביאו במקומו שחקן זר אחר, בפועל נותרנו פגיעים אחריי ינואר וממש אבל ממש לא חזקים, והעונה ההנהלה לא למדו כלום ושוב פעם משחררים לפניי שמביאים, בלם מחליף טוב שחררו שלא החתימו במקומו זר עדיין, רוצים לשחרר את שני שחקני האגף היחידים שיכולים על אמת להתחרות עם נסאר בוזגלו (פלצ'וק ועוואד) ובנוסף רוצים לשחרר את אבולאבן...
שוב פעם ינואר אשתקד חוזר על עצמו, קבוצה חזקה חייבת סגל רחב גם במחיר מרמור שחקנים, שחקן שהייתי מעדיף למכור למשל או להשאיל זה את סוויסה לא את פלצ'וק שיכול לשחק באגף והוכיח את עצמו ובטח לא להשאיל לקבוצה שתתחרה איתנו אולי בפלייאוף העליון.
אם מישהו מההנלה קורא את זה זה עוד לא מאוחר לשנות את ההחלטה ואתם יכולים להשאיר את הסגל כפי שהוא ולהביא בלם וקשר כמו אייגיבור שחסרים לסגל, רק ככה אפשר יהיה באמת לעלות מדרגה לעבר קבוצות חזקות, עד אז אנחנו נהיה עוד קבוצה קטנה עם קהל אוהדים בינוני...
שוב פעם ינואר אשתקד חוזר על עצמו, קבוצה חזקה חייבת סגל רחב גם במחיר מרמור שחקנים, שחקן שהייתי מעדיף למכור למשל או להשאיל זה את סוויסה לא את פלצ'וק שיכול לשחק באגף והוכיח את עצמו ובטח לא להשאיל לקבוצה שתתחרה איתנו אולי בפלייאוף העליון.
אם מישהו מההנלה קורא את זה זה עוד לא מאוחר לשנות את ההחלטה ואתם יכולים להשאיר את הסגל כפי שהוא ולהביא בלם וקשר כמו אייגיבור שחסרים לסגל, רק ככה אפשר יהיה באמת לעלות מדרגה לעבר קבוצות חזקות, עד אז אנחנו נהיה עוד קבוצה קטנה עם קהל אוהדים בינוני...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הנהלה יקרה לא למדתם כלום מעונה שעברה?
דווקא בנתיים השחרורים די במקום לעומת שנה שעברה, ברור לי שקבוצה שרוצה לרוץ חזק בצמרת ואולי להתיימר להתחרות עם מכבי צריכה סגל רחב אבל...פלצוק הוא שחקן ספסל זניח מאוד השנה במשך 16 מחזורים הוא שיחק 99 דקות בלבד אין טעם להחזיק שחקן שמשתכר די הרבה בשביל 99 דקות, בהנהלה כבר הודיעו שאת הדקות שלו יקבל אבולבן דבר שהוא מבורך לדעתי ומגיע לילד הזדמנות.
אותו דבר לגבי מרקוביץ אומנם הוא בלם מחליף מעולה, אבל הוא משתכר די הרבה ויש לנו את אלגרבלי המוכשר שבינתיים לקח כל הזדמנות שקיבל ובמקרה הצורך גם את אראל. עכשיו על חשבון המשכורות שלהם אפשר להביא אחלה חיזוק ואני בטוח שהשנה לא יסתפקו בזרים סוג ג, אלא ילכו על חיזוק רציני בדיוק כמו שעשו בתחילת העונה.
וגם אם לא יגיע חיזוק לפחות החברה הצעירים יקבלו הזדמנות בקבוצה שרצה עם שחקנים איכותיים ומנוסים, ולא כמו בשנים עברו בהם שחקני נוער היו צריכים להציל את המולדת.
אותו דבר לגבי מרקוביץ אומנם הוא בלם מחליף מעולה, אבל הוא משתכר די הרבה ויש לנו את אלגרבלי המוכשר שבינתיים לקח כל הזדמנות שקיבל ובמקרה הצורך גם את אראל. עכשיו על חשבון המשכורות שלהם אפשר להביא אחלה חיזוק ואני בטוח שהשנה לא יסתפקו בזרים סוג ג, אלא ילכו על חיזוק רציני בדיוק כמו שעשו בתחילת העונה.
וגם אם לא יגיע חיזוק לפחות החברה הצעירים יקבלו הזדמנות בקבוצה שרצה עם שחקנים איכותיים ומנוסים, ולא כמו בשנים עברו בהם שחקני נוער היו צריכים להציל את המולדת.
נערך לאחרונה על ידי פליימיקר ב 06 ינואר 2014, 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
נפתח על זה דיון כבר.
הכל בהתאם למטרות ששם למעלה בקודקוד מציבים לעצמם.

הדיון פה הוא לא על איכות או על האם צריך או לא להביא רכש, אלא על העובדה שמשחררים שחקנים טובים לפני שהחתימו מישהו בכלל.שי האדום כתב:נפתח על זה דיון כבר.
+1. שחרור פלצ'וק יאפשר דקות ליוסף ( לא סתם לא משאילים אותו) , מה שיגרום לשחקן רעב וצעיר לקבל דקות , ואנחנו נקבל עוד שחקן בית לרוטצייה. מרקוביץ' + פלצ'וק= הרבה כסף לשחקן זר כמו אייגבור , יותר דקות לאגרבלי ויוסף , ועם אלישע יחשוש להשאר רק עם שלושה בלמים בסגל אפשר להשאיל עד סוף העונה את ריף פרץ שיהיה בלם 4.פליימיקר כתב:דווקא בנתיים השחרורים די במקום לעומת שנה שעברה, ברור לי שקבוצה שרוצה לרוץ חזק בצמרת ואולי להתיימר להתחרות עם מכבי צריכה סגל רחב אבל...פלצוק הוא שחקן ספסל זניח מאוד השנה במשך 16 מחזורים הוא שיחק 99 דקות בלבד אין טעם להחזיק שחקן שמשתכר די הרבה בשביל 99 דקות, בהנהלה כבר הודיעו שאת הדקות שלו יקבל אבולבן דבר שהוא מבורך לדעתי ומגיע לילד הזדמנות.
כנראה שצריך לפנות תקציב. בכל מקרה אם פלצ'וק לא בתוכניות של אלישע אז לא פייר לייבש אותו עונה שלמה על הספסל.פליימיקר כתב:
הדיון פה הוא לא על איכות או על האם צריך או לא להביא רכש, אלא על העובדה שמשחררים שחקנים טובים לפני שהחתימו מישהו בכלל.
רוב הדקות מתחלקות בין סוויסה, דג'אני ופלט/נאסר שעולים מהספסל. חוץ מזה פלצ'וק שחקן יקר ושיחרור שלו יפנה כסף לשחקן חיזוק.
הבעיה יותר עמוקה ממה שנדמה לכם, עם שחרורו של פלצ'וק נותרנו קבוצה/סגל לא מאוזן כיום יש לנו רק 2 קשרי אגף והדגש הוא על קשרי אגף (בוזגלו ונסאר) לעומת זה נותרה האינפלציה בחלק הקדמי (4 חלוצים שכולם מרגישים שהם צריכים לפתוח ומגיע להם לפתוח-דהיינו אין הררכיה)
לכן החלק שבאמת 'צנום' אצלנו הוא הקישור, מה גם שאין לנו אף לא קשר אחד בקבוצה עם רגל שמאל.
לכן שמשחררים צריך לשחרר כאלה שנמצאים בעמדות עמוסות וחבל שפלצ'וק שהוא בין היחידים שנתן אופציה לחילוף באגף שהוא יכול לשחק כקשר אגף (דהיינו מהירות ולא כזה שישר חושב איך לבעוט לשער) הוא שוחרר.
צריך לחשוב איך מחזקים איפה שצריך ולא איפה מחלישים בגלל החלטות פוליטיות.
לכן החלק שבאמת 'צנום' אצלנו הוא הקישור, מה גם שאין לנו אף לא קשר אחד בקבוצה עם רגל שמאל.
לכן שמשחררים צריך לשחרר כאלה שנמצאים בעמדות עמוסות וחבל שפלצ'וק שהוא בין היחידים שנתן אופציה לחילוף באגף שהוא יכול לשחק כקשר אגף (דהיינו מהירות ולא כזה שישר חושב איך לבעוט לשער) הוא שוחרר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תודה רבה!sumsum כתב:הבעיה יותר עמוקה ממה שנדמה לכם, עם שחרורו של פלצ'וק נותרנו קבוצה/סגל לא מאוזן כיום יש לנו רק 2 קשרי אגף והדגש הוא על קשרי אגף (בוזגלו ונסאר) לעומת זה נותרה האינפלציה בחלק הקדמי (4 חלוצים שכולם מרגישים שהם צריכים לפתוח ומגיע להם לפתוח-דהיינו אין הררכיה)
על זה בדיוק אני מדבר, אנשים חושבים שסוויסה וגבאי יכולים לשחק באגפים וזאת שטות מוחלטת הם לא שחקני אגף ואם כבר לשחרר או להשאיל ישהו אז עדיף להשאיל את סוויסה ולא את פלצ'וק שהוא קשר אגף הרבה יותר מחלוץ וסוויסה הוא חלוץ ואחד אגואיסט...
ודובב גבאי לא קשר אגף כי הוא לא בנוי לזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
sumsum כתב:הבעיה יותר עמוקה ממה שנדמה לכם, עם שחרורו של פלצ'וק נותרנו קבוצה/סגל לא מאוזן כיום יש לנו רק 2 קשרי אגף והדגש הוא על קשרי אגף (בוזגלו ונסאר) לעומת זה נותרה האינפלציה בחלק הקדמי (4 חלוצים שכולם מרגישים שהם צריכים לפתוח ומגיע להם לפתוח-דהיינו אין הררכיה)
כל מה שרשמתם הוא נכון אך ורק ברמה התאורטית, בפועל אלישע לוי מעדיף גם את גבאי סוויסה בוזגלו ונאסר באגפים לפני פלצ'וק, תאורטית אנחנו רק 2 עם שחקני אגף מעשית עם 5 כשגם אבולבן כנראה מיועד לאגף. התגובות שלכם קצת סוטות מהנושא של הטופיק שהוא "איך משחררים שחקנים מבלי שהביאו מחליפים" ודן בסוגיה אחרת האם עדיף באגף את פלצ'וק כקיצוני טבעי( למרות שנדמה לי שהוא שיחק בעכו חלוץ) על פני גבאי וסוויסה שהם חלוצים טבעים זה אכן נושא שאפשר לדון עליו אבל בתחלס אלישע לא סופר את פלצ'וק ולא באמת משתמש בו כך שגם אם אחד משחקני האגף שלנו נפצע הוא גם ככה לא היה נלקח בחשבון. פלצ'וק שיחק עד עכשיו רק 99 דקות אנחנו יכולים להרשות לעצמו לוותר על אותם דקות בשביל אבולבן נגיד, ובאותו זמן להתחזק במרכז השדה שאומנם יש לנו בו מספיק שחקנים 3 רבים על 2 מקומות אך זהו החלק הפחות איכותי שלנו בקבוצה.דר אדום בנשמה כתב:תודה רבה!
על זה בדיוק אני מדבר, אנשים חושבים שסוויסה וגבאי יכולים לשחק באגפים וזאת שטות מוחלטת הם לא שחקני אגף ואם כבר לשחרר או להשאיל ישהו אז עדיף להשאיל את סוויסה ולא את פלצ'וק שהוא קשר אגף הרבה יותר מחלוץ וסוויסה הוא חלוץ ואחד אגואיסט...
ודובב גבאי לא קשר אגף כי הוא לא בנוי לזה...
- ForeverRed
פליימיקר נגע בדיוק בנקודה. אי אפשר להתייחס לפלצ'וק כ"שחקן האגף היחידי על
הספסל" כשבפועל אלישע מעדיף את סוויסה, גבאי ובמקרה הצורך אפילו את ברדה
בשביל למלא את התפקיד, בין אם בצדק ובין אם לא.
בשורה התחתונה פלצ'וק הוא אכזבה גדולה, לא תרם כלום מאז שהגיע למרות
שאני דווקא כן מחזיק מהיכולות שלו. אולי היה נכון יותר לשחק איתו כחלוץ ולא
בקישור, שם לא הצליח לבוא לידיי ביטוי בקבוצה.
הספסל" כשבפועל אלישע מעדיף את סוויסה, גבאי ובמקרה הצורך אפילו את ברדה
בשביל למלא את התפקיד, בין אם בצדק ובין אם לא.
בשורה התחתונה פלצ'וק הוא אכזבה גדולה, לא תרם כלום מאז שהגיע למרות
שאני דווקא כן מחזיק מהיכולות שלו. אולי היה נכון יותר לשחק איתו כחלוץ ולא
בקישור, שם לא הצליח לבוא לידיי ביטוי בקבוצה.
נו ואם הוא מעדיף לתת לשחקנים 'צעקניים' עושי פרצופים לשחק לפני אחרים זה אומר שהוא צודק?
סוויסה חושב על שני אנשים לפני הקבוצה 1. תומר 2. סוויסה
לצערי עם כל האהבה שהייתה לי אליו בעונה שעברה, היחס שלו כלפי החברים בקבוצה וההתנהגות לא מתאים לקבוצת צמרת, דעתי בלבד.
לצערי עם כל האהבה שהייתה לי אליו בעונה שעברה, היחס שלו כלפי החברים בקבוצה וההתנהגות לא מתאים לקבוצת צמרת, דעתי בלבד.
תיזהר, תכף כל הסנגורים של סוויסה יקפצו עליך..sumsum כתב:נו ואם הוא מעדיף לתת לשחקנים 'צעקניים' עושי פרצופים לשחק לפני אחרים זה אומר שהוא צודק?
גם אני לא מחובבי תומר סוויסה, גם אני לא מת על הגישה שלו, הכוונה הייתה שבסיטואציה הנוכחית שבה סוויסה מועדף על פני פלצוק גם באגף, כמו עוד 3-4 שחקנים, אין טעם להשאיר את פלצ'וק כשחקן שעולה פעם בשלוש משחקים לרבע שעה במיוחד כשיש לו משכורת יפה שאפשר להיפטר ממנה.sumsum כתב:נו ואם הוא מעדיף לתת לשחקנים 'צעקניים' עושי פרצופים לשחק לפני אחרים זה אומר שהוא צודק?
פייר אני שואל אתכם אתם באמת מבכים את לכתו של ניקו?
עם כל הכבוד השחקן הזה שנה וחצי פה ולא ראיתי ממנו כלום, לא מהירות שכולם מדברים עלייה, לא תחכום מיוחד, מצטער פשוט כלום.
עם המשכורת שלו באמת שאין טעם להחזיק אותו פה, נקווה שייכנס לכושר משחק ושנה הבאה נרוויח אותו מחדש.
עם כל הכבוד השחקן הזה שנה וחצי פה ולא ראיתי ממנו כלום, לא מהירות שכולם מדברים עלייה, לא תחכום מיוחד, מצטער פשוט כלום.
עם המשכורת שלו באמת שאין טעם להחזיק אותו פה, נקווה שייכנס לכושר משחק ושנה הבאה נרוויח אותו מחדש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היינו צריכים להשאיר את פלצ'וק, שיכול לשחק גם כקשר אגף, ולתת ליוסף לצאת להשאלה בקבוצה שבה הוא יקבל דקות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!