זה שי ! כתב:
אותו גבאי האנמי השאיר אותך בליגה בעונה שעברה בזמן שחבר שלף סויסה עשה בעיות גם בעונה שעברה מה שגבאי רץ במשחק אלד סויסה לא רץ באימון ומשחק ביחד בזמן שגבאי משחק מהלב בשביל הקבוצה עושה הגנה התקפה מפרגן לחברים להתקפה זה מה שלבר שלך סויסה לא עושה ועם גבאי בהרכב אין לנו הפסד עם סויסה בהרכב יש לנו הפסד ,את גבאי לא מעניין מי מבקיע הוא שמח שהקבוצה מנצחת לסויסה משנה מי הבקיע כי ירד לנו הדקות משחק גם אם גבאי ישב בחוץ חמש משחקים רצוף על הספסל ולא יראה דקה הוא לא יעשה תמעשה המבייש שעשה תומר יסלח לי אבל הוא הורס לעצמו את כל המוניטין ,אלישע לוי יודע למה גבאי משחק בהרכב הוא נמצא איתם באימונים ורואה מי רוצה ומי פחות הגיע הזמן שתבין משה אוחיון שכולים זה לא הכל ,זה שי !
1. מי שהשאיר אותך בליגה היה קודם כל תומר סוויסה שסחב אותנו על הגב בסיבוב הראשון עם 8 שערים ו3 בישולים מתוך 12 שערים שהקבוצה כבשה ב10 המחזורים הראשונים :
viewtopic.php?f=2&t=9980" onclick="window.open(this.href);return false;
2. לעומת סוויסה, זאת הייתה התרומה של דובב גבאי לקבוצה ב11 המחזורים הראשונים של העונה -
viewtopic.php?f=2&t=9972" onclick="window.open(this.href);return false;
אם בסיבוב הראשון לא היה לנו את סוויסה והיינו מסתמכים רק על גבאי, היינו היום בלאומית.
אם תומר סוויסה לא היה נפצע וסוחב איתו את הפציעה עונה שלמה, היינו בפליאוף העליון בשנה שעברה.
חלוץ נמדד במספרים. חלוץ שבשום עונה בליגת העל לא עבר את ה-10 שערים/בישולים בעונה למרות שהוא כבר מס' עונות מגיע למעל 30 משחקים בעונה, הוא לא חלוץ להרכב הפותח של קבוצת צמרת.
מעדיף בכל יום את סוויסה, האגואיסט, החוצפן, אבל הקילר, על גבאי, הבחור הטוב שכשהיינו בפיגור בשנה שעברה והיינו במתפרצת עצר את המתפרצת והרחיק את הכדור החוצה כי שחקן של היריבה שכב על הדשא, גבאי שרץ בלי הפסקה רק כדי להחטיא פעם אחר פעם אחד על אחד עם השוער.
יש לי כבר שחקן אחד שלוחץ את ההגנה, שמפנה שטחים, שלוקח איתו שחקנים, וקוראים לו אליניב ברדה. והוא גם מספק מספרים בניגוד לגבאי. ליד ברדה אני רוצה חלוץ קילר שישים את ה15+ שערים לעונה ויסיים את ההתקפות ברשת כדי שנוכל לנצח משחקים מול רעננה ורמת השרון ולא לדבר על המצבים שגבאי החמיץ בסוף המשחק.