גליינור פלט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: גליינור פלט

שליחה על ידי RedRock »

דר אדום בנשמה כתב:שחקן חלש שכנראה הצליח במקרה בהולנד ובלגיה שזה לא ליגות ותר גדולות בכמה רמות מהליגה הישראלית, הליגה ההולנדית אפילו הייתי אומר שווה היום לליגה הישראלית, הליגה הבלגית ברמה אחת מעל וגם זה לא בטוח...

איכשהו לא שמתי לב לזה בהתחלה ועכשיו הייתי חייב להגיב.
אין ספק שאתה הופך את עצמך לבדיחה עם הודעות כאלה...

סמל אישי של משתמש
דניב

שליחה על ידי דניב »

כן צודק בגלל אייאקס ניצחה אימפריה כמו ברצלונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דניב כתב:כן צודק בגלל אייאקס ניצחה אימפריה כמו ברצלונה.
התגובה של דר לא קשורה אבל גם זאת לא. גם באזל ניצחה פעמיים בצ׳מפיונס את צ׳לסי, זה אומר שהליגה השווייצרית יותר טובה מהאנגלית?

אנחנו ניצחנו את מכבי ת״א שניצחו את פרנפורקט, זה אומר שאנחנו יותר טובים מהגרמנים?

סמל אישי של משתמש
שלומי12

שליחה על ידי שלומי12 »

כנראה משהו משפיע עליו בחדר ההלבשה.. הוא חסר ביטחון, כנראה הסתגלות. מדובר עם שחקן עם רקוד מאוד מרשים (מבין כל השחקנים הזרים שהגיעו לכאן עד כה) אני בטוח שבהמשך עוד נהנה ממנו..
תנו לו את הזמן ואת השקט,אני דווקא מאוד מחזיק ממנו. ברדה מכיר אותו טוב,לא סתם הוא זה שנתן את ההמלצה לצוות המקצועי.. כישרון יש בשחקן הזה,הוא ישב בשנים האחרונות הרבה על הספסל וגם כאן הוא בקושי פתח,הוא צריך את הזמן שלו..

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

תמונה
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

העידן האינטרנטי והקדמה גרמו לכך שגם הקול השפוי מקבל ביטוי ובמה . ראיתי מיני קבוצות בפייסבוק שקוראות לעודד את פלט.
לצערי ביציע הן לא באות לידי ביטוי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

הליגה הבלגית בכמה וכמה רמות מעל הליגה הישראלית
הקבוצות בליגה הבלגית אומנם לא מי יודע מה הישגים באירופה, אבל אין ספק שזו ליגה מבוקשת כי המון שחקנים שעברו שם הגיעו לליגות הגדולות של אירופה-ליגת קפיצת מדרגה.

אני עדיין מאמין שפלט יכול להשתלב פה ככפפה ליד. חלוץ עם פיזיות עצומה שאף בלם בליגה לא יכול להסתדר איתה. יכול לשחק עם הגב לשער ולתרום להנעת הכדור, מה שחוץ מברדה, אף חלוץ אחר שלנו לא יודע לעשות זאת...
יש לו נוכחות ברחבה-שוב חוץ מברדה...
לדעתי הוא לא משתמש בטכניקה שלו(ויש לו) בצורה נכונה כי הוא חסר ביטחון, וגם צריך זמן התאקלמות. קודם כל חכו עד ינואר, חודשיים של חסד לא יזיקו- וגם אז אפשר לתת לו עוד זמן.

חברה אל תשכחו שהמטרה היא פליאוף עליון ואם נגיע לשם אז השאיפה תהיה לכרטיס לאירופה, שלא תטעו מהמיקום והמרחק שלנו ממכבי, 3-5 הוא המקום הרלוונטי לנו בליגה. יש משחקים שננצח את מכבי ונדרוס את סכנין, ויש גם משחקים שנפסיד לרמה"ש לק"ש. זהו כדורגל, תחביב שבו הכל נזיל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

היום הקהל עודד אותו , והשחקן קיבל יותר ביטחון ..
רץ מהר , הוריד כדורים לאגפים , מסר מהר ומדויק , שיחק טוב , הראה ניצוצות של שחקן טוב ..

עוד יפרע תשטרות.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

מפעולות שעשה היום מקבלים בטחון. מסירות קצרות, עצירת כדור ושחרור, תנועה למטה לעזרה באמצע. היום שמתי אקסטרה תשומת לב אליו והוא נראה קצת יותר טוב ואני מאוד מקווה שנראה גרף שיפור מתון אך חיובי

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אביב כתב: אל תצחיק אותי. אוהדים טובים מנסים לתקן מה שעשו חמורים אחרים ביציע.
מקווה שיסתום פיות כבר בשבת.
הפוך גוטה הפוך, אתמול הקהל שלנו הוכיח בדיוק ההפך, הרוב המוחלט התבגר, וזה רק הקומץ הרקוב שמידי פעם הורס לאלפי האוהדים הטובים שלנו.
עודדו אותו מהרגע הראשון, גם כשהלך להתחמם, גם בדרך לספסל, גם שנכנס למגרש, ובעוצמות הרבה יותר חזקות מהקללות/שריקות הבוז במשחק הקודם.

גאה בקהל שלנו, לא ניתן לקומץ לפגוע לנו באהבה!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedRock כתב:

איכשהו לא שמתי לב לזה בהתחלה ועכשיו הייתי חייב להגיב.
אין ספק שאתה הופך את עצמך לבדיחה עם הודעות כאלה...
בסדר, תדבר איתי שקבוצה מהליגה ההולנדית תצליח להגיע למשהו מעבר למה שהיה להם פעם, היום הליגה הישראלית לא נופלת מהליגה ההולנדית נקודה, הקבוצה במקום הראשון של הליגה ההולנדית לא הייתה יותר טובה מקבוצה במרכז הטבלה שלנו שיש להם למכבי חיפה גם ככה בעיות בהתקפה, אם למכבי חיפה היה חלוץ נורמלי קבוצה מהליגה הפאקינג הולנדית מהמקום הראשון הייתה מפסידה לקבוצה במרכז הטבלה בליגה הישראלית.

והרמה של הליגה הבלגית עלתה ועולה כל הזמן בגלל זה אמרתי רמה, כי אם כל הכבוד לליגה הבלגית עדיין לא ראיתי שם קבוצות מגיעות גבוה במעפלים האירופית.
ורמה אחת זה הבדל דיי גדול אגב...
וזה שאייאקס ניצחה את ברצלונה, אז מה, מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד לפניי עשור 3-0 מול מנצ'סטר יונייטד שאז הייתה אימפריה שברצלונה עדיין לא התחילה את תור הזהב שלה.
ככה שכן אני עומד מאחוריי דבריי, הליגה ההולנדית לא יותר טובה מהליגה הישראלית, והליגה הבלגית רמה מעל הליגה הישראלית.
הסיבה שהליגה הבלגית יותר טובה זה נטו תשתיות ועבודה פיזית קשה ועבודה קשה מילדים ועד הבוגרים, אם היינו עובדים פה ככה מי יודע איזו רמה הליגה שלנו הייתה.
הליגה ההולנדית בדאיכה בשנים האחרונות נקודה סוף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:בסדר, תדבר איתי שקבוצה מהליגה ההולנדית תצליח להגיע למשהו מעבר למה שהיה להם פעם, היום הליגה הישראלית לא נופלת מהליגה ההולנדית נקודה, הקבוצה במקום הראשון של הליגה ההולנדית לא הייתה יותר טובה מקבוצה במרכז הטבלה שלנו שיש להם למכבי חיפה גם ככה בעיות בהתקפה, אם למכבי חיפה היה חלוץ נורמלי קבוצה מהליגה הפאקינג הולנדית מהמקום הראשון הייתה מפסידה לקבוצה במרכז הטבלה בליגה הישראלית.

והרמה של הליגה הבלגית עלתה ועולה כל הזמן בגלל זה אמרתי רמה, כי אם כל הכבוד לליגה הבלגית עדיין לא ראיתי שם קבוצות מגיעות גבוה במעפלים האירופית.
וזה שאייאקס ניצחה את ברצלונה, אז מה, מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד לפניי עשור 3-0 מול מנצ'סטר יונייטד שאז הייתה אימפריה שברצלונה עדיין לא התחילה את תור הזהב שלה.
ככה שכן אני עומד מאחוריי דבריי, הליגה ההולנדית לא יותר טובה מהליגה הישראלית, והליגה הבלגית רמה מעל הליגה הישראלית.
הסיבה שהליגה הבלגית יותר טובה זה נטו תשתיות ועבודה פיזית קשה ועבודה קשה מילדים ועד הבוגרים, אם היינו עובדים פה ככה מי יודע איזו רמה הליגה שלנו הייתה.
תיכף תגיד שהליגה הישראלית היא השישית באירופה.
הליגה ההולנדית גדולה בשלוש רמות על הישראלית. כל קבוצה בהולנד תנצח כל קבוצה בישראל בכל רגע נתון. זה שאלקמאר ניצחה את מכבי חיפה פעמיים זה מדד מעולה, אלקמאר היא לא מאריות הליגה ההולנדית גם אם עכשיו היא במקום הראשון. חיפה גם עם עוד חמישה חלוצים לא מצליחה לנצח אותם.
ואת הליגה הבלגית בכלל אין מה להשוות לישראלית. הליגה הבלגית והישראלית דשדשו פחות או יותר באותה רמה לפני עשר שנים. איפה הם ואיפה אנחנו. הבדלים של שמים וארץ.
תעשה לעצמך טובה ותחסוך מאיתנו את חוסר ההבנה בכדורגל הזה...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:בסדר, תדבר איתי שקבוצה מהליגה ההולנדית תצליח להגיע למשהו מעבר למה שהיה להם פעם, היום הליגה הישראלית לא נופלת מהליגה ההולנדית נקודה, הקבוצה במקום הראשון של הליגה ההולנדית לא הייתה יותר טובה מקבוצה במרכז הטבלה שלנו שיש להם למכבי חיפה גם ככה בעיות בהתקפה, אם למכבי חיפה היה חלוץ נורמלי קבוצה מהליגה הפאקינג הולנדית מהמקום הראשון הייתה מפסידה לקבוצה במרכז הטבלה בליגה הישראלית.

מכיר הרבה קבוצות ישראליות שהיו מנצחות את ברצלונה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

bs war כתב:
הדיון הזה מאוד מטומטם ומאוד לא קשור אבל אני שונא את התגובות הילדותיות האלה.
זה שאיי אקס ניצחה את ברצלונה לא בהכרח אומר שהכדורגל ההולנדי טוב מהכדורגל האנגלי כי האנגליות לא מצליחות לנצח את בארסה.

הליגה ההולנדית נחלשה אבל היא הרבה יותר טובה משלנו והליגה הבלגית התחזקה והיא יותר טובה משלנו. ואם פלט הצליח להסתדר ים הגנות בליגה הבלגית - שהיא ליגה פיזית הרבה יותר משלנו - הוא יצליח להסתדר גם פה!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:
מה הקשר?
שוב פעם בעונה ההיא מכבי חיפה ניצחה את מנצ'סטר יונייטד הגדולה שאותם שנים הייתה נחשבת לברצלונה של היום אז דיי כבר לומר שניצחון אחד אומר משהו.
הליגה ההולנדית נחלשה ולדעתי הליגה הישראלית וההולנדית שוות.

ולמי ששאל איזה מקום הליה הישראלית, אז מקום 12, לא הליגה השישית בטיבה אלא ה13 בטיבה...
ההולנדית לצורך העניין היא ה12 בטיבה והבלגית ה10 בטיבה...
ואני מדבר על אירופה כמובן...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה