גליינור פלט
Re: גליינור פלט
ביטחון משפיע על כל שחקן ובכל רמה.
מי שקצת עוקב אחרי ריאל מדריד לדוגמא, ראה העונה את החודשיים הכי חלשים שאני זוכר מאז שהייתי ילד מחלוץ של ריאל, ואני מדבר כמובן על בנזמה שרשם החמצות מדהימות, כאלה שצריך להתאמץ כדי לפספס כולל כמה מול שער ריק (ולא כביטוי, באמת שער ריק) ממספר מטרים בודדים.
מסכים עם red ultras שכרגע במצב העניינים הנוכחי להכניס אותו כמחליף על תקן מושיע בדקות לחוצות יכול לעשות נזק הן לקבוצה והן לשחקן עצמו שביטחונו ימשיך להיפגע.
לפתוח איתו או להכניס במצב של יתרון הן אופציות עדיפות.
מי שקצת עוקב אחרי ריאל מדריד לדוגמא, ראה העונה את החודשיים הכי חלשים שאני זוכר מאז שהייתי ילד מחלוץ של ריאל, ואני מדבר כמובן על בנזמה שרשם החמצות מדהימות, כאלה שצריך להתאמץ כדי לפספס כולל כמה מול שער ריק (ולא כביטוי, באמת שער ריק) ממספר מטרים בודדים.
מסכים עם red ultras שכרגע במצב העניינים הנוכחי להכניס אותו כמחליף על תקן מושיע בדקות לחוצות יכול לעשות נזק הן לקבוצה והן לשחקן עצמו שביטחונו ימשיך להיפגע.
לפתוח איתו או להכניס במצב של יתרון הן אופציות עדיפות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על מה אתם מדברים לעזאזל?
הוא אמר בעצמו שאין לו בעיה בביטחון אז איך זאת בעיה של ביטחון?
הוא אמר בעצמו שאין לו בעיה בביטחון אז איך זאת בעיה של ביטחון?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ייקח זמן, יתאקלם ויהיה חלוץ אימתני, חלוץ של ממוצע של 10 שערים בליגה הראשונה בהולנד (קצת קצת יותר טובה משלנו) ו10 שערים בעונה שעברה בגנק (קצת קצת יותר טובה מאתנו) מראה שעל פניו זה החלוץ עם הרקורד הכי טוב, מה גם שמגיע בגיל טוב.
אבל מה לעשות? זו ליגה שקשה להתאקלם אליה, תוסיפו על זה קהל חצוף שלא נותן כבוד גם לגדולים ממנו (דש מאוברוב ופולוקארוב) ותקבלו תמהיל שבכל נגיעה שלו בכדור יש זמזום.
מספיק היה לראות את הנגיחה שלו נגד בני יהודה בשביל להבין דבר אחד בסיסי.
שהוא משחק כל הכדורים חייבים להגיע מהאגף, אסור לשחק על הארץ בשום אופן אליו, רק בהגבהות, ולצערי זה אומר שבן ביטון שהגבהותיו יותר מדוייקות חייב להיות על המגרש (לפי איך שהמגן הימני שלנו משחק זו לא אבידה גדולה) אבל לא ייתכן שיגביהו ממחצית המגרש ויצפו שהוא יעבור 4 שחקנים ויבעט לחיבור.
פשוט לא משחקים חכם איתו, אין תכנית משחק לסיטואציה שגליינור פלט נכנס לשחק.
סבלנות אל תשחטו, מורכב לעבור לסגנון הסטטי שיש פה, שכולם עומדים ואין אפשרויות מסירה נורמליות.
אבל מה לעשות? זו ליגה שקשה להתאקלם אליה, תוסיפו על זה קהל חצוף שלא נותן כבוד גם לגדולים ממנו (דש מאוברוב ופולוקארוב) ותקבלו תמהיל שבכל נגיעה שלו בכדור יש זמזום.
שהוא משחק כל הכדורים חייבים להגיע מהאגף, אסור לשחק על הארץ בשום אופן אליו, רק בהגבהות, ולצערי זה אומר שבן ביטון שהגבהותיו יותר מדוייקות חייב להיות על המגרש (לפי איך שהמגן הימני שלנו משחק זו לא אבידה גדולה) אבל לא ייתכן שיגביהו ממחצית המגרש ויצפו שהוא יעבור 4 שחקנים ויבעט לחיבור.
סבלנות אל תשחטו, מורכב לעבור לסגנון הסטטי שיש פה, שכולם עומדים ואין אפשרויות מסירה נורמליות.
ואני מקווה שהקהל יקדיש כמה דקות עידוד רק לפלט , (קובאני , עידן כהן לטיפולכם)
ושאלישע יפתח איתו ויתן לו בטחון
ושאלישע יפתח איתו ויתן לו בטחון

ויחד עם זה..... משהו במגע שלו עם הכדור.....במסירה......העצירה......כאילו מדובר בשחקן לא מקצועי....לא יודע, אבל זה לא נראה טוב.sumsum כתב:ייקח זמן, יתאקלם ויהיה חלוץ אימתני, חלוץ של ממוצע של 10 שערים בליגה הראשונה בהולנד (קצת קצת יותר טובה משלנו) ו10 שערים בעונה שעברה בגנק (קצת קצת יותר טובה מאתנו) מראה שעל פניו זה החלוץ עם הרקורד הכי טוב, מה גם שמגיע בגיל טוב.
ושוב, למרות שאני מאמין שיש לו יכולות והלוואי שיבואו לידי ביטוי.
הקהל שלנו זה קהל שנדבק למשהו ולא עוזב .sumsum כתב:ייקח זמן, יתאקלם ויהיה חלוץ אימתני, חלוץ של ממוצע של 10 שערים בליגה הראשונה בהולנד (קצת קצת יותר טובה משלנו) ו10 שערים בעונה שעברה בגנק (קצת קצת יותר טובה מאתנו) מראה שעל פניו זה החלוץ עם הרקורד הכי טוב, מה גם שמגיע בגיל טוב.
קשה לי להאמין שלא נראה שריקות בוז בשבת שאלישע יחליט להכניס אותו למשחק..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סבלנות זאת לא מילה גסה.
יכשל או יצליח, עדין מגיע לו ימי חסד.
בואו נתמוך בו ונדחוף אותו, הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
יכשל או יצליח, עדין מגיע לו ימי חסד.
בואו נתמוך בו ונדחוף אותו, הצלחה שלו היא הצלחה שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני האחרון שיוצא נגד שחקנים.
אני בטוח במיליון אחוז שהוא שחקן טוב.
החמצות, עם כל כמה שהן היו מעצבנות, אני יכול להבין.
הבעיה שלי היא עם הניסיון ללכת בכח.
מהרגע שנכנס, בטח ובטח אחרי ההחמצה, העדיף דריבלים הזויים שהוא לא יודע במקום לשחרר לשחקנים פנויים ממנו, התמזמז עם הכדור ובעיקר ניסה 'להוכיח'. טובת הקבוצה לפני הכל, אסור לאף אחד לשכוח את זה.
ועדיין, מקווה מאוד שיצליח.
בכל מקרה, מסכים עם red ultras.
אני בטוח במיליון אחוז שהוא שחקן טוב.
החמצות, עם כל כמה שהן היו מעצבנות, אני יכול להבין.
הבעיה שלי היא עם הניסיון ללכת בכח.
מהרגע שנכנס, בטח ובטח אחרי ההחמצה, העדיף דריבלים הזויים שהוא לא יודע במקום לשחרר לשחקנים פנויים ממנו, התמזמז עם הכדור ובעיקר ניסה 'להוכיח'. טובת הקבוצה לפני הכל, אסור לאף אחד לשכוח את זה.
ועדיין, מקווה מאוד שיצליח.
בכל מקרה, מסכים עם red ultras.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כבר אמרנו שהאוהדים שלנו התגברו ושינו גישה? (:

אל תצחיק אותי. אוהדים טובים מנסים לתקן מה שעשו חמורים אחרים ביציע.Sir Alex Ferguson כתב:כבר אמרנו שהאוהדים שלנו התגברו ושינו גישה? (:
מקווה שיסתום פיות כבר בשבת.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- The red one
אז בן אדם אחד עשה כרזה בפוטושופ. אני לא אהיה בוסרמיל בשבת, אבל אתה משה כנראה תהיה, ותדווח לי אחרי המשחק איך יגיבו אם פלט ייכנס.Sir Alex Ferguson כתב:כבר אמרנו שהאוהדים שלנו התגברו ושינו גישה? (:
רמז: ברננדו ואשקנסולס.
דוגמא מצויינת. מלך השערים של הליגה הקפריסאית בעונה שעברה אגב.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז בן אדם אחד עשה כרזה בפוטושופ. אני לא אהיה בוסרמיל בשבת, אבל אתה משה כנראה תהיה, ותדווח לי אחרי המשחק איך יגיבו אם פלט ייכנס.
רמז: ברננדו ואשקנסולס.
דוגמא טובה לאיך מספידים שחקן מוקדם מדי, ובליגה אחרת הוא מתברר כשחקן ברמה גבוהה, לפלט רזומה מאוד מרשים, אגב פגשתי אותו השבוע במקרה, דיברתי איתו, אמרתי לו שאני בטוח שהוא חלוץ ברמה גבוהה, הוא אמר שהוא צריך קצת זמן, 20 דקות וחצי שעה לא מספיקים לו, הוא רוצה לפתוח משחקים שלמים כדי להיכנס לכושר מהר.yedidel כתב:
דוגמא מצויינת. מלך השערים של הליגה הקפריסאית בעונה שעברה אגב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סונארה, זוכרים? כנראה שמה שלא טוב לנו מספיק טוב לליגה הראשונה בקרואטיה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחחחחחחחחח!דר אדום בנשמה כתב:שחקן חלש שכנראה הצליח במקרה בהולנד ובלגיה שזה לא ליגות ותר גדולות בכמה רמות מהליגה הישראלית, הליגה ההולנדית אפילו הייתי אומר שווה היום לליגה הישראלית, הליגה הבלגית ברמה אחת מעל וגם זה לא בטוח...