דור העתיד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אלדר

דור העתיד

שליחה על ידי אלדר »

יש משהו שמאוד מציק לי ואפילו כואב
רובנו מתעסקים בעובדה שבאים 6-8 אלף אוהדים למשחקי הבית. אבל פעם בגיל 4 כבר היתי באצטדיון עם אבא שלי
אחי כבר בגיל 3 היה במשחקים

היום אני לא רואה ילדים, רוב מוחלט של האוהדים הם בני 15 עד 60.
החיידק היה קיים כבר מינקות. היום ההורים מגדלים את הילדים ומחכים שהילד יאהד את הקבוצה שיבחר, ואם זאת הפועל ב״ש בסופו של דבר מה טוב.

האלימות במגרשים ביחס לפעם פחתה וגם הקללות. אז איפה הבעיה?
לדעתי צריך להכניס ילדים עד גיל 6 חינם!
גם ככה כמות כזאת של אוהדים היא לא משמעותית כרגע באצטדיון
אז לקבוצה אין באמת הפסדים אם יבוא ילד בגיל 6.
אפשר למנוע את נושא ההתגנבויות בכך שתהיה קופה צדדית פעילה שתתן כרטיס לילד מתחת לגיל 6 בהצגת ת. זהות של אביו עם התאריך לידה.

בקצב הזה, כמות האוהדים תצטמצם ל 5000 במשחקים גדולים חיב לזהות את זה כבר עכשיו. ולפעול בהתאם!

הורים להתעורר

סמל אישי של משתמש
שי האדום

Re: דור העתיד

שליחה על ידי שי האדום »

תלך לגדרות בכל יציע ותופתע לגלות שרק שם יש כמה מאות של ילדים, דווקא לא כזה רואה שחור כמוך בצמיחה של הדור הצעיר.

מה שכן מסכים איתך באמת האחוזים בכל הקשור לכניסה חינם עד גיל 6.
תמונה

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

לא יודע מה איתך,אני רואה מלא ילדים
תמיד יש בגדרות ילדים.יש גם כאלה שמביאים כדור ומשחקים למטה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מעטים ההורים שישלחו את הילדים שלהם למשחק כדורגל בישראל בגיל כזה, ואי אפשר להאשים אותם

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

יש כאן הרבה חכמים שמצדדים את ההנהלה לגבי מחירים ושיווק וכו'.

הקבוצה ב7 שנים האחרונות עם 0 הצלחות ורק אכזבות. אבל הכי חשוב לשלם 80 שח לשער 3 זה בסדר.

אין שום צעד שיווקי בקבוצה ושום רצון לקרב את האוהדים וזאת הבעיה הכי גדולה שלנו.
עם קצת מאמץ וראייה לעתיד היינו רואים 5,000 מנויים העונה וכל משחק לפחות 10,000. חבל שלא ממנפים את ההצלחה.

לדעתי פחות מ 10,000 אוהדים נגד רמה"ש זאת תהיה האמא של האכזבה..אכזבה מצד ההנהלה בלבד.
קהל אוהדים נאמן ומסור יש 4,000-5,000. את כל השאר צריך להביא שיש הצלחות ואין מה לעשות זאת עובדה.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני זוכר שבתור ילד ילדים עד גיל חמש היו נכנסים חינם ,זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

הבעיה זה השעות של המשחקים. כשאני הייתי ילד, רוב המשחקים של ב"ש היו בצהריים. היום כל המשחקים בערבובמיוחד המשחק המרכזי שזה ממש מאוחר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א כתב:הבעיה זה השעות של המשחקים. כשאני הייתי ילד, רוב המשחקים של ב"ש היו בצהריים. היום כל המשחקים בערבובמיוחד המשחק המרכזי שזה ממש מאוחר.
אני זוכר שאת המשחק הראשון שראיתי זה היה בערב ככה שלא נראה לי שזאת הבעיה, אולי צריך להקדים את המשחקים לאזור השעה 18:00 בימי שבת ו19:00 מרכזי אבל לא משהו מעבר.
21:00 זה באמת מוגזם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

שמעון א כתב:הבעיה זה השעות של המשחקים. כשאני הייתי ילד, רוב המשחקים של ב"ש היו בצהריים. היום כל המשחקים בערבובמיוחד המשחק המרכזי שזה ממש מאוחר.
מסכים איתך, אף אחד לא חוזר הביתה לפני 22:00 במיוחד אם הוא גר באיזור של ב"ש ולא בעיר עצמה (ויש לא מעט כאלה)

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אני חושב שזה צירוף של כל מה שנאמר כאן - שעות המשחקים ( אני את הבן שלי לא הבאתי למשחק נגד מכבי רק בגלל השעה המאוחרת באמצע שבוע), פחד מאלימות/ צפיפות/ דוחק/ רימון גז ביציע ושאר רעות חולות שלעתים מגיחות למגרש.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אביב כתב:אני חושב שזה צירוף של כל מה שנאמר כאן - שעות המשחקים 0 אני את הבן שלי לא הבאתי למשחק נגד מכבי רק בגלל השעה המאוחרת באמצע שבוע), פחד מאלימות/ צפיפות/ דוחק/ רימון גז ביציע ושאר רעות חולות שלעתים מגיחות למגרש.
אפילו הרימון גז לא הרגיע אותך, רחם על הילד, תן לו תחביב אחר, בדמינגטון לדוגמא, למה להרוס לילד את הבריאות?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דסקל בדיוק כתב על זה לאחרונה -

https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 07,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"למשל מכבי תל אביב, הקבוצה הפופולארית ביותר בישראל, הפכה לקבוצה למבוגרים בלבד. המשחקים בשעות מאוחרות ולא מאפשרים להביא את הילדים או את בני המשפחה אליהם. העונה: במחזור הראשון מכיב התמודדה בחוץ מול הפועל עכו בשעה 17:50 (השעה המוקדמת ביותר של משחק שרוב האוהדים לא חוזרים ממנו הביתה לפני השעה 22:00). מאז כל המשחקים התקיימו ב- 21:00, 21:00, 20:00, 20:10, 20:10, בית 21:00, 21:00. מחזור הבא? משחק בית בשעה 20:00.

"מכבי תל אביב היא קבוצה לבני 18+ כמו סרטים למבוגרים", אומר אוהד מכבי ואבא לילד בן 7. "הילד שלי בן ה-7 ואחרי כל משחק יש לו לימודים. הוא פשוט לא זכה לראות משחקים בשידור חי מאז המחזור הראשון. נתתי לו לראות את המשחק מול חיפה כי היה חופשת סוכות למחרת". אפילו בטלוויזיה מקשים על דור העתיד להתחבר לכדורגל. הפועל תל אביב שיחקה פעם אחת בשעה 16:00 והגיעו הרבה ילדים לאצטדיון והאווירה היתה נדירה. אבל קבוצות רבות, במיוחד הגדולות, משחקות בשעות מאוחרות מדי כדי לקחת את הילדים למשחקים. ובמקרה של מכבי תל אביב – פשוט מקשים על ילדים לצפות במשחקים – אפילו בטלוויזיה.

מישהו בכלל שם לב לזה בהתאחדות? המנהלת המדוברת בכלל חושבת לדון על הנושא? האם חושבים שם שהעתיד תלוי אך ורק בזכויות שידור ולא באוהדים - שמביאים יותר כסף גם כשלא משקיעים בכלל בשיווק?"

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הכסף הרס את הכדורגל שלנו

אנחנו מדינה קטנה וספורט אמור להיות מאסט במדינה הזאת
כל הזמן מלחמות ופיגועים, אנסים, רוצחים והספורט מאחד את כולנו גורם לנו להתרגש. זה כוח תרבותי אדיר שחייבים להשקיע בו
ככל שתהיה יותר אהדה לכדורגל ההכנסות מכרטיסים תהיה גבוהה יותר בעתיד וכל אצטדיון בארץ יהיה מלא.
בנושא הזה איזי שרצקי עולה על כולם וכל הכבוד לו!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

תתפלא , אבל כמות הילדים שאוהדים את ב"ש גדולה אף יותר מבעבר , דווקא היום הילדים קטנים מקבלים חינוך מההורים לאהוד את הקבוצה בכל מצב .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

sumsum כתב:
אפילו הרימון גז לא הרגיע אותך, רחם על הילד, תן לו תחביב אחר, בדמינגטון לדוגמא, למה להרוס לילד את הבריאות?
ולמה להיות ציפוי של בורקס או עוגיות עבאדי?!

כי זה הגורל שלנו..

:מעודדת:
:דופק את הראש בקיר:

שלח תגובה