ניב כתב:מעכשיו כל מידע בנושא וכל תגובה עליו יהיו בטופיק הזה.
שבת שלום.
האשכול הזה מאוד מבולגן.
ממליץ לך לפתוח אשכול ובו מידע על 2 דרכי ההגעה המרכזיים (הרכבת המיוחדת והרגילה( כולל פירוט מחירים ושעות יציאה, ומידע על מכירת הכרטיסים וזה יהיה הדיון המרקכזי, משום שכאן יש הודעות מכל השבוע האחרון, שהכל היה בו ממש מבולגן.
אני חייב לציין שלא מבין על מה כל המהומה.
לא שמעתי את אלי להב טוען שהוא תורם לאוהדים, ולי זה היה די ברור שיש פה אינטרס שיווקי.
אין שום בעיה עם זה, זה לגיטימי. מדובר ברכבת נוספת על מה שיש. זה לא שלקחו פה רכבת ציבורית ונתנו אותה לגראנד קניון.
יש רכבת רגילה, ישירה, שיוצאת ב17:42 (מגיעה לבת גלים ב19:52) מבאר שבע וחוזרת ב23:30. הכרטיס אליה עולה 107 שקל הלוך חזור. אני בטוח שנשארו אליה עוד המון כרטיסים.
yedidel כתב:אני חייב לציין שלא מבין על מה כל המהומה.
לא שמעתי את אלי להב טוען שהוא תורם לאוהדים, ולי זה היה די ברור שיש פה אינטרס שיווקי.
אין שום בעיה עם זה, זה לגיטימי. מדובר ברכבת נוספת על מה שיש. זה לא שלקחו פה רכבת ציבורית ונתנו אותה לגראנד קניון.
יש רכבת רגילה, ישירה, שיוצאת ב17:42 (מגיעה לבת גלים ב19:52) מבאר שבע וחוזרת ב23:30. הכרטיס אליה עולה 107 שקל הלוך חזור. אני בטוח שנשארו אליה עוד המון כרטיסים.
למען האמת, בתחילה הודיעו על רכבת יחידה ומיוחדת שיוצאת מבאר שבע לבת גלים ובחזרה, ורק יום לאחר מכן רכבת ישראל הודיעה שהיא מוציאה רכבת גם מטעמה. לכן באשכול הזה, שרובו נכתב ביום שלישי שבו היה את כל בלאגן הרכבות, הרבה מתמרמרים כי אז באותו זמן זו הייתה הדרך היחידה להגיע ברכבת.