רכבת לילה לחיפה : טופיק מרוכז
Re: כרטיסים לרכבת !
מישהו אולי מוכר כרטיס לרכבת ??
בס״ד
כשכתבתי שנגמרו הכרטיסים, הכוונה הייתה לכרטיסים לרכבת (זה נושא הטופיק), מצטער אם מישהו הבין לא נכון.
לא יודע מה המצב מבחינת כרטיסים למשחק.
כשכתבתי שנגמרו הכרטיסים, הכוונה הייתה לכרטיסים לרכבת (זה נושא הטופיק), מצטער אם מישהו הבין לא נכון.
לא יודע מה המצב מבחינת כרטיסים למשחק.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ידוע האם הרכבת חזור שתהיה זאת הרכבת שתהיה ב23:30 או שתהיה עוד רכבת ישירה מטעם אלי להב?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הרכבת של 11:30 זאת רכבת רגילה , הרכבת שלנו עוד לא פורסמה שעת יציאה.דר אדום בנשמה כתב:ידוע האם הרכבת חזור שתהיה זאת הרכבת שתהיה ב23:30 או שתהיה עוד רכבת ישירה מטעם אלי להב?
- דר אדום בנשמה
שאלתי את זה כי אחותי התווכחה איתי הבוקר שהרכבת של 23:30 המדוברת היא הרכבת וכולם פשוט יעלו עלייה ולכן אני שואל כדיי לא להתבלבל בטעות או משהו כזה ואם יש רכבת ישירה זה עדיף כי עד שהרכבת הרגילה תעצור בתחנות זה ייקח 20 שנה (אני סתם מגזיםגיא חניה כתב: הרכבת של 11:30 זאת רכבת רגילה , הרכבת שלנו עוד לא פורסמה שעת יציאה.

אני כבר צופה איזה באלאגן הולך להיות ברכבת הלוך ובעיקר בחזור...אנשים ינסו להתפלח לרכבת הישירה עם כרטיסים של הרכבת הרגילה וכמובן לא יהיה מי שימנע את הברדק הזה.דר אדום בנשמה כתב:שאלתי את זה כי אחותי התווכחה איתי הבוקר שהרכבת של 23:30 המדוברת היא הרכבת וכולם פשוט יעלו עלייה ולכן אני שואל כדיי לא להתבלבל בטעות או משהו כזה ואם יש רכבת ישירה זה עדיף כי עד שהרכבת הרגילה תעצור בתחנות זה ייקח 20 שנה (אני סתם מגזים) וזה שעות מאוחרות :\
- The red one
נכון. ברגע שאנשים שחוזרים מהמשחק נכנסים עם הכרטיס הרגיל ועם הכרטיס של רכבת האוהדים, אין מישהו שיכול למנוע מהם לעלות על רכבת האוהדים עם כרטיס לרכבת הרגילה, אלא אם כן הרכבת תציב שומרים בכניסה לרכבת עצמה שיבדקו את זה וימנעו את זה, דבר שכנראה לא יקרה.8red כתב: אני כבר צופה איזה באלאגן הולך להיות ברכבת הלוך ובעיקר בחזור...אנשים ינסו להתפלח לרכבת הישירה עם כרטיסים של הרכבת הרגילה וכמובן לא יהיה מי שימנע את הברדק הזה.
בכלל, אני דואג מאוד מהבחינה הלוגיסטית למשחק הזה. אני מאוד מקווה שלא יהיה עומס ודוחק ברכבות, אבל בעיקר בכניסה למשחק. יש רק 1800 מקומות ביציעים 6-8 בקרייה. רכבת מלאה מביאה איתה 800 אוהדים והרבה יעלו על הרכבת הרגילה, שגם היא תביא כ600-700 איש. זה כבר כמעט תכולת כל היציע, וזה בלי להזכיר צפוניים וחבר'ה מהמרכז שיגיעו ברכבים.
הכי אני חושש מהכניסה לאצטדיון. בבת אחת יגיעו כ1400 איש מהרכבות .. ולכו תדעו איזה מנדרז' יהיה שם בכניסה לקריית אליעזר.
אני כבר רואה את ההודעות כאן על דוחק, ילדים קטנים שנרמסו ובלאגן עצום בכניסה וביציאה. הלוואי ובהנהלת מכבי חיפה נערכים כמו שצריך לאירוע הזה.
כרטיס לרכבת למכירה
מישהו אולי מוכר כרטיס לרכבת??
- The red one
Re: כרטיס לרכבת למכירה
פשוט תקנה לרכבת הרגילה וזהו, מה הבעיה?
- דר אדום בנשמה
Re: כרטיס לרכבת למכירה
יש רכבת רגילה ב23:30 שתצא מחיפה בת גלים (התחנה ליד קריית אליעזר) תקנו כרטיסים רגילים הלוך וחזור ותסעו זה לא בעיה, אומנם זה עולה יותר אבל זה לא אמור לשנות לכם אם אתם רוצים ללכת למשחק...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: חייב להיות מפורסם גם כאן! ותודה בשם כולם על הדאגה להסעות.
Guevara כתב:חסר על מה להתלונן ? יש עוד רכבת שאינה ישירה שיוצאת ומי שמעוניין יכול לקנות כרטיס מרכבת ישראל.
בסה"כ גימיק נחמד שבסוף היום בא לקראת האוהדים, הרי אנשים קונים בקניון, גם חיילים, גם אנשים עם שלושה ילדים וגם ילדים בני 16.
אז לקנות ב100 ש"ח דברים שגם כך היית קונה(סכום הגיוני לכל הדעות), ולקבל כרטיס לרכבת בשווי דומה זה אחלה.
כל עוד זה תורם לבאז זה מבורך, ואם בעקבות זה הרווחנו עוד גרון בקריית אליעזר, מבחינתי זה שווה.
MOTI2013 כתב:צעד מבורך אני לא מבין על מה כול הרעש!!!
ייאלה הפועל.....
1. אלי להב לקח ב1997 קבוצה שלקחה גביע, שסיימה במקום השלישי בליגה (רק בגלל הפרש שערים פחות טוב מהשנייה בטבלה) וששנה לאחר מכן עלה לבוגרים שלה אחד בשם יוסי בניון ועשה בה מכירת חיסול.yakar כתב:מחאה טיפשית מאוד. !!
מדובר ביוזמה שבוצעה בשיתוף עם רכבת ישראל .
במהלכה רכבת ישראל מוסיפה רכבת מעבר לשעות הפעילות ( לרווחת אוהדי באר שבע וחיפה)
ניתן לרכוש כרטיסים רגילים לרכבת ( 108 הלוך חזור)
ניתן גם לרכוש בגרנד קניון ב100 שח ולקבל כרטיס מתנה (הרבה יותר שווה מאשר לקבל כרטיסים לשער 3 , שבכל מקרה יש מנוי)
עכשיו על מה המחאה פה? שיש אופציה בשיתוף הגרנד קניון לקבל נסיעה חינם? לא רוצים? תקנו כרטיס רכבת רגיל.
קישור לאתר הרכבת:
https://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Sch ... tball.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
לא רק שלא מימשו את הפוטנציאל שהיה בקבוצה ההיא (שהייתה יכולה להיאבק על אליפות עם התוספת של בניון בשנה לאחר מכן) אלא שהוא הוביל אותה לירידת ליגה שנה לאחר מכן (ולתבוסה המשפילה בהיסטוריה שלנו מול רודה).
הכתם על אלי להב לא ירד מבחינתי לעולם. חוץ מזה, מי שמסתכל על "המבצעים" האחרונים של אלי להב בעיניים פקוחות, מבין שאין כאן שום רצון לתרום לאוהדים. בכל הפעמים שחולקו כרטיסים זה קרה רק בכפוף לקניה של 100/200 ₪ בקניון החדש של אלי להב.
2. אני לא עיוור ולא טיפש ואני יודע לזהות מתי באמת תורמים לאוהדים ומתי משתמשים באוהדים כדי לשווק את הקניון החדש שאלי להב פתח.
לא מתכוון להגיד לאלי להב תודה על הרכבת שיוצאת שכן את הרכבת האוהדים סבסדו מכספם.
ברגע שאוהד צריך להוציא מכספו סכום של 100 ₪ כדי לקבל כרטיס לרכבת, גם אם ה100 ₪ האלה מזכים אותו במוצר בקניון, זה מבחינתי כאילו האוהד שילם על הכרטיס מכספו.
מה יעשו חיילים או אוהדים שהמצב הכלכלי שלהם פחות טוב ואין להם צורך במוצר מהקניון? בימים האחרונים היו לא מעט כאלה ולכן האוהדים הפעילו לחץ שימכרו כרטיסים לרכבת במחיר של 40 ₪ בלונה טורס בלי דרישה לקנות מוצרים בקניון בסכום של 100 ₪.
3. מי שבאמת רוצה להוציא רכבת למען האוהדים, בטח כשמדובר בגופים גדולים עם כיס עמוק מאוד כמו הגופים למעלה (גרנד קניון באר שבע, mobli, מועצה תעשייתית נאות חובב ומפעלי נאות חובב ), מוציא רכבת ללא תשלום ופשוט דורש לראות כרטיס למשחק כדי לקבל כרטיס לרכבת.
מסכים איתך משה.רק למען האמת חשוב לציין שאלי להב לא לקח קבוצה שזכתה בגביע וסיימה מקום 3 אלא בנה קבוצה כזאת, ואז פירק אותה.
כל ההשגות שלך לגבי להב נכונות, ועדיין הרכבת היא יוזמה ברוכה, גם אם בדרך היא מקדמת במקביל את האינטרס של שנוא ליבך.
לכל אחד שרוצה לנסוע למשחק יש מכר/חבר/דוד וכד' שצריך משהו מהקניון ויכול להשיג כרטיס... אז לא צריך להפוך את זה למחאת הקטוטג' 2...
כל ההשגות שלך לגבי להב נכונות, ועדיין הרכבת היא יוזמה ברוכה, גם אם בדרך היא מקדמת במקביל את האינטרס של שנוא ליבך.
לכל אחד שרוצה לנסוע למשחק יש מכר/חבר/דוד וכד' שצריך משהו מהקניון ויכול להשיג כרטיס... אז לא צריך להפוך את זה למחאת הקטוטג' 2...
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צריך להעמיד את הדברים באור הנכון.nitsande כתב:מסכים איתך משה.רק למען האמת חשוב לציין שאלי להב לא לקח קבוצה שזכתה בגביע וסיימה מקום 3 אלא בנה קבוצה כזאת, ואז פירק אותה.
להוציא רכבת לאוהדים? יוזמה מבורכת.
אבל שלא יהפכו את אלי להב לאיזה פילנתרופ או את האוהדים לכפוי טובה.
אלי להב רוצה לשווק את הקניון, אלי להב לא עושה טובה לאף אחד.
ולא אמרנו מילה על הארגון של האירוע שגרם לכך שיש אוהדים עם כרטיס למשחק שלא הצליחו לקנות כרטיס לרכבת ועכשיו צריכים לקנות כרטיס מספסרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: רכבת לילה לחיפה : טופיק מרוכז
מעכשיו כל מידע בנושא וכל תגובה עליו יהיו בטופיק הזה.
שבת שלום.
שבת שלום.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."