רכבת לילה לחיפה : טופיק מרוכז
Re: חייב להיות מפורסם גם כאן! ותודה בשם כולם על הדאגה להסעות.
מחאה טיפשית מאוד. !!
מדובר ביוזמה שבוצעה בשיתוף עם רכבת ישראל .
במהלכה רכבת ישראל מוסיפה רכבת מעבר לשעות הפעילות ( לרווחת אוהדי באר שבע וחיפה)
ניתן לרכוש כרטיסים רגילים לרכבת ( 108 הלוך חזור)
ניתן גם לרכוש בגרנד קניון ב100 שח ולקבל כרטיס מתנה (הרבה יותר שווה מאשר לקבל כרטיסים לשער 3 , שבכל מקרה יש מנוי)
עכשיו על מה המחאה פה? שיש אופציה בשיתוף הגרנד קניון לקבל נסיעה חינם? לא רוצים? תקנו כרטיס רכבת רגיל.
קישור לאתר הרכבת:
https://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Sch ... tball.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
מדובר ביוזמה שבוצעה בשיתוף עם רכבת ישראל .
במהלכה רכבת ישראל מוסיפה רכבת מעבר לשעות הפעילות ( לרווחת אוהדי באר שבע וחיפה)
ניתן לרכוש כרטיסים רגילים לרכבת ( 108 הלוך חזור)
ניתן גם לרכוש בגרנד קניון ב100 שח ולקבל כרטיס מתנה (הרבה יותר שווה מאשר לקבל כרטיסים לשער 3 , שבכל מקרה יש מנוי)
עכשיו על מה המחאה פה? שיש אופציה בשיתוף הגרנד קניון לקבל נסיעה חינם? לא רוצים? תקנו כרטיס רכבת רגיל.
קישור לאתר הרכבת:
https://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Sch ... tball.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: רכבת לחיפה
בס״ד
נגמרו כל 800 הכרטיסים לרכבת.
yossi כתב:בס״ד

אני מקווה שאנשים לקחו את הכרטיסים כדי לנסוע למשחק ולא סתם. ישראלים..

מרשים, אני מאמין שכבר 1000 אוהדים הבטיחו את מקומם.yossi כתב:בס״ד

צעד מבורך אני לא מבין על מה כול הרעש!!!
ייאלה הפועל.....
ייאלה הפועל.....
- The red one
בדוק שלא. זאת הבעיה .. שקיבלו 800 שוברים אבל לא כולם לקחו את הכרטיסים ..CrazyRed7 כתב:![]()
אני מקווה שאנשים לקחו את הכרטיסים כדי לנסוע למשחק ולא סתם. ישראלים..
חסר על מה להתלונן ? יש עוד רכבת שאינה ישירה שיוצאת ומי שמעוניין יכול לקנות כרטיס מרכבת ישראל.
בסה"כ גימיק נחמד שבסוף היום בא לקראת האוהדים, הרי אנשים קונים בקניון, גם חיילים, גם אנשים עם שלושה ילדים וגם ילדים בני 16.
אז לקנות ב100 ש"ח דברים שגם כך היית קונה(סכום הגיוני לכל הדעות), ולקבל כרטיס לרכבת בשווי דומה זה אחלה.
כל עוד זה תורם לבאז זה מבורך, ואם בעקבות זה הרווחנו עוד גרון בקריית אליעזר, מבחינתי זה שווה.
בסה"כ גימיק נחמד שבסוף היום בא לקראת האוהדים, הרי אנשים קונים בקניון, גם חיילים, גם אנשים עם שלושה ילדים וגם ילדים בני 16.
אז לקנות ב100 ש"ח דברים שגם כך היית קונה(סכום הגיוני לכל הדעות), ולקבל כרטיס לרכבת בשווי דומה זה אחלה.
כל עוד זה תורם לבאז זה מבורך, ואם בעקבות זה הרווחנו עוד גרון בקריית אליעזר, מבחינתי זה שווה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לגיטימי לגמרי היוזמה הזאת, במיוחד כי היא פשוט לא באה על חשבון משהו אחר.
מה שכן - מה לגבי ההסעות הרגילות?
מה שכן - מה לגבי ההסעות הרגילות?
פורסם בפייסבוק בעמוד "דרום אדום" או משהו בסגנון שכל 800 הכרטיסים לרכבת אזלו.
מישהו רשמי יכול לאשר זאת?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שי התבלבלת העליתי את זה לדיון! זה ליגיטימי שמי שדואג להסעות גם שהקבוצה לא במיטבה בלשון המעטה יגיד את דברו.זה שי ! כתב:מישל תגובה אומללה שלך סלח לי ,זה שי !
זו לא התגובה שלי,
בס״דONmyOWN כתב:פורסם בפייסבוק בעמוד "דרום אדום" או משהו בסגנון שכל 800 הכרטיסים לרכבת אזלו.
אכן אזלו, אני פספסתי בכמה דקות את הכרטיסים האחרונים.
ידידאל, כרגע לפחות אין הסעות רגילות (לפחות לי לא ידוע על כאלה).
ופה יש בעיה, טוב היה אם היו מוציאים לפחות אוטובוס אחד.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 02 אוקטובר 2013, 21:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
ביזיון אחד גדול!!!
ואת זה אני אומר כמי שהצליח להשיג כרטיס לרכבת המדוברת.
לא יכול להיות שכל מי שהביא חשבונית - קיבל ככה חופשי כרטיס לרכבת, בלי שיהיה לו כרטיס למשחק.
זה פתח לספסרות מכוערת שתיכף תתחיל באתרים השונים, וזה דופק את האוהדים האמיתיים שנתקעו עם כרטיסים וייאלצו לחזור הביתה בשלוש לפנות בוקר במקרה הטוב עם הרכבת המאספת.
אולי הכוונה הייתה טובה אבל התוצאה היא פשוט בושה אחת גדולה.
ואת זה אני אומר כמי שהצליח להשיג כרטיס לרכבת המדוברת.
לא יכול להיות שכל מי שהביא חשבונית - קיבל ככה חופשי כרטיס לרכבת, בלי שיהיה לו כרטיס למשחק.
זה פתח לספסרות מכוערת שתיכף תתחיל באתרים השונים, וזה דופק את האוהדים האמיתיים שנתקעו עם כרטיסים וייאלצו לחזור הביתה בשלוש לפנות בוקר במקרה הטוב עם הרכבת המאספת.
אולי הכוונה הייתה טובה אבל התוצאה היא פשוט בושה אחת גדולה.
כבר היה עדיף להתנות קבלת כרטיס לרכבת בקניית כרטיס למשחק (בנוסף לרכישה בגרנד קניון).
עכשיו תתחיל ספסרות מכוערת על כרטיסים לרכבת. לאור זאת אני צופה שיהיו בה עשרות מקומות ריקים של אנשים שלקחו כרטיסים סתם.
חבל מאוד!
עכשיו תתחיל ספסרות מכוערת על כרטיסים לרכבת. לאור זאת אני צופה שיהיו בה עשרות מקומות ריקים של אנשים שלקחו כרטיסים סתם.
חבל מאוד!
אז דבר ראשון כדאי להתחיל להתארגן על הסעות רגילות. בכמות כזו של אוהדים זה ייצא יותר זול.
הביזיון הגדול אגב - הוא זה שהמועדון ממשיך שנה אחרי שנה לאפשר ללונה טורס לעשות את העושק האמיתי. כמעט 20% עמלה על כל כרטיס!!!
הביזיון הגדול אגב - הוא זה שהמועדון ממשיך שנה אחרי שנה לאפשר ללונה טורס לעשות את העושק האמיתי. כמעט 20% עמלה על כל כרטיס!!!