לחצים כבדים על בניון לחתום בב"ש
Re: לחצים כבדים על בניון לחתום בב"ש
לא יודע מה אני מרגיש. מצד אחד, כועס ופגוע ממנו, שילך לשחק בחיפה, שחקן גמור. מצד שני, ירגש אותי לראות עוד באר שבעי, בסדר גודל כזה אצלנו.
שורה תחתונה, לא הייתי מביא. יש מרקם מאוד עדין שלא הייתי רוצה שייהרס, השחקן היחיד שבאמת הייתי לוקח בשתי ידיים- מאור מליקסון!!!1
שורה תחתונה, לא הייתי מביא. יש מרקם מאוד עדין שלא הייתי רוצה שייהרס, השחקן היחיד שבאמת הייתי לוקח בשתי ידיים- מאור מליקסון!!!1
באמת כל המוסיף גורע...לא צריך אותו . יהיו שני קפטנים לקבוצה ברדה והוא . חדר החבשה יתפלג... לא צריך... שעונה הבאה תשקיע את הכסף ותחזער את מליקסון
מצד אחד הוא יכול להיות הערך המוסף של העונה הזאת.
מצד שני? יכול גם מאוד להיות הצעד שיהרוס אותנו.
מצד שני? יכול גם מאוד להיות הצעד שיהרוס אותנו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אם לא יהיה שינוי משמעותי מליקסון יירד ליגה(הקבוצה הכי גרועה בליגה כמו שזה נראה). לשמור את הכסף בשבילו.
חברים בוא נרגיע אתכם
בניון אם יחזור לארץ זה יהיה אך ורק למכבי חיפה, גם אם באר שבע תציע לו 2 מיליון יורו לחודש.
דפדפו עם בניון- הלאה עם הפנים לתרנגולים
בניון אם יחזור לארץ זה יהיה אך ורק למכבי חיפה, גם אם באר שבע תציע לו 2 מיליון יורו לחודש.
דפדפו עם בניון- הלאה עם הפנים לתרנגולים
רק שתדעו- זו חוצפה ממכם להתנגד לשחקן כמו יוסי בניון, מי אנחנו בכלל שנסרב ונדחה את השחקן הכי גדול בזמנים?!
זאת הבעיה באוהדי הפועל באר שבע- 3 ניצחונות רצופים וכל התחת שלכם מתרחב
לא מסכים עם עוצמת הבוטות, אבל נוטה להסכים עם רוח הדברים.טרכולסקי כתב:רק שתדעו- זו חוצפה ממכם להתנגד לשחקן כמו יוסי בניון, מי אנחנו בכלל שנסרב ונדחה את השחקן הכי גדול בזמנים?!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
ממש חיים בסרט פה אנשיםטרכולסקי כתב:רק שתדעו- זו חוצפה ממכם להתנגד לשחקן כמו יוסי בניון, מי אנחנו בכלל שנסרב ונדחה את השחקן הכי גדול בזמנים?!
עונה שעברה גדיר לא רצה לבוא אלינו אז הם מעיזים לעשות פוזות על בניון.. פגועים עלק. מי שישמע אלי זינו לא פגע בו
אני יודע בודאות שיוסי מעריך את ב״ש אבל כל הזכרונות שלו הם מחיפה, לגיטימי מאוד ולא רואה בזה דבר רע...
בכל מקרה מבטיח לבדוק באופן אישי את הנושא עם יוסי
ואם יהיה מה להודיע, תדעו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תאמינו לי שלא צריך אותו ולא בגלל שאני פגוע ממנו אלא כי זה יהרוס את המרקם החברתי והשחקן הזה ממילא הרבה מעבר לשיא וזה רק יהרוס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רציתי להגיד "סוס מת" ואז נזכרתי שהוא בכלל חמור.
הוא לא יגיע וטוב שכך, שחקן חכם צריך גם לדעת מתי לפרוש.
הוא לא יגיע וטוב שכך, שחקן חכם צריך גם לדעת מתי לפרוש.
לא רוצה לראות דבר כזה.
שחקן שבאופן גלוי והחלטי אומר שישחק בארץ רק בחיפה (למרות "חיבתו" להפועל ב"ש) ובנוסף מגיע לפה רווי פציעות ומניירות
ועל הדרך יגרוף משכורות עתק שלא שוות את זה?
לא,תודה.
מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה.
שחקן שבאופן גלוי והחלטי אומר שישחק בארץ רק בחיפה (למרות "חיבתו" להפועל ב"ש) ובנוסף מגיע לפה רווי פציעות ומניירות
ועל הדרך יגרוף משכורות עתק שלא שוות את זה?
לא,תודה.
מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה.
לא רוצים את בניון לא בגלל שהוא לא שחקן טוב , הוא לא סוס מת והוא מספיק טוב לליגה שלנו ,
אבל הסיבה שאנחנו לא רוצים שיגיע הוא בגלל שכרגע הסגל הולך טוב מאוד ביחד , ויותר מדי עומס בכישרון בתוספת אגו זה רק יכול להרוס למערכת .
אבל הסיבה שאנחנו לא רוצים שיגיע הוא בגלל שכרגע הסגל הולך טוב מאוד ביחד , ויותר מדי עומס בכישרון בתוספת אגו זה רק יכול להרוס למערכת .