הילד ענק!!! המצטיין בנבחרת היום(אם אפשר לבחור בכלל מהמשחק הזה חחח)
ברדה נכנס עם רעב וכולם ראו שהוא היה צריך לפתוח
שכטר האפס הזה גם את הכדור שהביא לו אופיר כמעט פספס חחח יצא לו דרדלה
אם יש נקודת אור אחת מהתוצאה המבישה הזאת היא שאולי מישהו שם למעלה יקבל קצת שכל וימנה בקדנציה
הבאה מאמן שמתאים לאמן נבחרת, מאמן שיודע להיות אובייקטיבי ולבחור את השחקנים הנכונים, מאמן שתהיה
לו הכריזמה להכניס רוח לחימה בשחקנים הנרפים, מאמן שהנבחרת שלו לפחות תנסה לשחק כדורגל ולא תיראה
כמו אסופה של אנשים חסרי קשר למקצוע, מאמן שישחק במשחק כל כך מכריע מול אחת מנמושות הבית עם
יותר מחלוץ בודד, שני קשרים אחוריים ומגן ימני שלא יודע לתת פס אחד לרפואה.
אהה ויש עוד נקודת אור, אופיר עם הופעת בכורה טובה מאוד, שרק ימשיך בדרך הזו.
ForeverRed כתב:אם יש נקודת אור אחת מהתוצאה המבישה הזאת היא שאולי מישהו שם למעלה יקבל קצת שכל וימנה בקדנציה
הבאה מאמן שמתאים לאמן נבחרת, מאמן שיודע להיות אובייקטיבי ולבחור את השחקנים הנכונים, מאמן שתהיה
לו הכריזמה להכניס רוח לחימה בשחקנים הנרפים, מאמן שהנבחרת שלו לפחות תנסה לשחק כדורגל ולא תיראה
כמו אסופה של אנשים חסרי קשר למקצוע, מאמן שישחק במשחק כל כך מכריע מול אחת מנמושות הבית עם
יותר מחלוץ בודד, שני קשרים אחוריים ומגן ימני שלא יודע לתת פס אחד לרפואה.
אהה ויש עוד נקודת אור, אופיר עם הופעת בכורה טובה מאוד, שרק ימשיך בדרך הזו.
clark kent כתב:
שלמה שרף הלוואי! בתקופתו היה כיף לראות נבחרת
לשלמה שרף היה את הנבחרת הכי מוכשרת שהשתינה במכנסיים ולא השיגה תוצאות טובות.
אני מעדיף שיחזירו את גרנט, בקמפיין שלו האחרון ראו פה בעיניים של השחקנים את הקבוצתיות ואת הרצון העז לעשות הכל למען הנבחרת, איפה זה ואיפה קמפיין הרפאים של גוטמן?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
עד כמה שזה ישמע מוזר ולמרות שהוא פושע קטן עדיף כבר אותו על פניי עוד מאמן שמצליח בליגה וייכשל בנבחרת...
מאמן נבחרת צריך להיות אחד שיחבר את השחקנים ביחד ולא משנה מי יפתח כולם יתנו בשבילו 5000 אחוז על המגרש...