סתם משהו מעניין וכמובן שזה לא אומר שום דבר חוץ מזה שהחבר'ה באדום לבן חייבים להמשיך להשאר עם הרגליים על הקרקע ולהמשיך לעבוד קשה.
זה בדיוק מה שרשמתי, זה רק היה פיקנטריה, אני ממש לא חושב שנזכה באליפות ואפילו מקום 3 נראה לי יהיה קשה להשיג, תן לי מקומות 6-3 ואני מאושר...אלדר כתב:די עם מכבסת המילים של התקשורת שמפילה אותכם בפח עם המילה אליפות הם מחפשים כותרות.
בהפסד הראשון של הקבוצה הם ידאגו טוב מאוד להזכיר את באר שבע הנאיבית של השנים האחרונות
נראה את מצבנו במחזור 13-15 ואז נדע טוב יותר לאן אנחנו הולכים. אם בנחזורים האלה נציג יכולת טובה ונהיה מקום 1-3 בפער קטן מהמוליכה אפשר להתחיל לדבר על המטרות שלנו ולהבין יותר לאן הקבוצה הולכת...
זה מפחיד אותי, כי אחרי 2 מחזורים האוהדים הכי פסימיים של הקבוצה פתאום נהיו דןגמאת מופת לאופטימיות, ואני יודע מה יקרה פה אחרי 2 משחקים שלא ילך לנו (חס וחלילה) הכל יתפוצץ לנו בפנים בצורה קשה.. וזה גרוע למועדון ששם לעצמו מטרה לבנות את עצמו מנטאלית, תדמיתית וניפוץ סטטיסטיקות שליליות מהעבר. הכדןר שלג יגדל בקצב מטורף. המבחן הוא יותר שלנו כאוהדים לתמוך גם אם הקבוצה תהיה פחות טובה בחלק מהעונה כי כשאנחנו נתפסים על שחקן/מאמן גם ה׳ לא יוציא אותו מהסחרחורת שיקבל.דר אדום בנשמה כתב:זה בדיוק מה שרשמתי, זה רק היה פיקנטריה, אני ממש לא חושב שנזכה באליפות ואפילו מקום 3 נראה לי יהיה קשה להשיג, תן לי מקומות 6-3 ואני מאושר...
אבל סתם למי שכן מאמין בסיכוי ההזוי לאליפות פיקנטריה מעניינת, זה הכל.
אני ממש לא בה ומצהיר הצהרות ואני יודע בתור אוהד של הקבוצה הזאת שהסיכוי שזה יקרה הוא כמו הסיכוי שדויד מנגה יגיע אלינו, יש סיכוי כזה אבל הוא מזערי... (0.0000000001 אחוז).