עכשיו תורנו...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

Re: עכשיו תורנו...

שליחה על ידי oran »

העידוד נגד ביתר היה גרוע קודם כל בגלל המגרש והיציע שישבנו בו.

מאוד קשה לעודד ברמת גן ובטח ביציעים המזרחיים, בנוסף לא מבין איך למשחק כזה שגם ככה האקוסטיקה באיצטדיון על הפנים ויש 4000 אוהדים מביאים תוף אחד וגם הוא נקרע על ההתחלה, כל זה ביחד הביא לכך שהעידוד היה זוועה, אם המשחק היה בטדי עם 4000 אוהדים שלנו היינו מקבלים את אחת התצוגות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

MOTI2013 כתב:מאיפה לך לדעת שאוהדי ת"א ישבו ביציע 7,8?????
קראתי את זה באחד האתרים שאינני זוכר את שמו.אבל זה לא באמת משנה,כי מה שמשנה הוא שהקהל בעיקר הגוש הגדול של המעודדים יעשה את הקפיצת מדרגה הזאת ויכניס אותנו לחברי מועדון האוהדים האקסלוסיבי של המדינה,כמו שבאמת מגיע לנו אגב,יש כמות נהדרת של אוהדים,יש רצון,עד עכשיו לא הייתה קבוצה.... (אבל השנה אני מקווה שזה השתנה) אבל האיכות בהחלט חסרה,כי שבת זה גם מבחן לנו האוהדים,איך אנחנו דוחפים את הקבוצה ואיך אנחנו לוחצים את היריב,שזה מאוד משפיע במשחקי כדורגל.
ומולנו יעמוד (לדעתי בכל אופן) הקהל מספר אחת בארץ באיכותו (עם כל השנאה שיש לי אליהם) וזה לא משנה באיזה שער הוא יישב בוסרמיל 9 8 או 7,מה שחשוב זו האיכות.
ואם צריך אביזרי עידוד חדשים אז נקנה,מה קרה?
הכל בשביל לתת לקבוצה שלנו את הרגשת הביתיות וליריבה הרגשת גיהנום,וזה אפשרי בהחלט כמו ששער ג' של חיפה סוחף אחריו את כל היציעים,שער 5 של הפועל ושער 11 של מכבי ולפעמים גם המזרחי של טדי,אז גם אנחנו יכולים.
אין אקוסטיקה?? נצעק חזק יותר,נגדיל את הגוש המעודד ונגיע 40 דקות לפני המשחק כדי לתפוס את מקומות העידוד

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

https://eyoya.co.il/Articles/5108.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"אוהדי הפועל תל-אביב יישבו בשערים 7-8"

זה סופי,אחרי פגישה עם המשטרה..

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ההבדל בין משחקי חוץ לבית הם שאנחנו מתאחדים שער 5 ו2
יש לנו אוהדים שאוהבים לעודד ולצעוק הבעיה העיקרית שאנחנו מפוצלים בשערים.
ומשהו אישי עלי במשחקי חוץ אני מעודד כל עוד זה אפשרי ובבית אני ״אוהד מצטרף״ בשער 2. באמת שווסרמיל מוציא מאיתנו את העוקץ. נצטרך לחיות עם זה עוד שנה וחצי לפחות

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

טוב מאד שיושיבו אותם ב 7-8.. בקושי ישמעו אותם וזה חשוב מאד !!!!

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 50187.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ע"פ ספורט 5 - אוהדי הפועל ת"א ישבו בשער 9.

שלח תגובה