עומק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

Re: עומק

שליחה על ידי משתמש חדש »

כנראה שאני מעריך את היכולת של פרדה יותר מכם , תעיפו מבט על הקליפ שלו ביו טיוב סתם בשביל לרענן את הזיכרון, אין עוד שחקנים ישראלים שמשחקים ככה לעומק ומעמידים חלוץ מול שוער . במצב הנוכחי, שיש לנו המון בועטים טובים של מצבים נייחים אז המעלה העיקרית של סוויסה כבר לא כך כך יקרת ערך ועצם זה שהוא עולה מהספסל ומועדף על פני אבו לבן זה לא משתלם ויוצר הפסד כפול ,גם שכר גבוה וגם דקות משחק שאבו לבן לא מקבל. ולגבי פלצ׳וק , גם ככה המאמן שרף אותו במשחקי אימון ובתקשורת. כל פעם שהוא יעלה מהספסל הוא עולה עם משקולת של 30 ק״ג וכל פס שלו נבחן ב 1000 עיניים , נדירים המקרים בהם ה-״ שעיר לעזאזל״ מצליח לפרוץ את כל המחסומים שהציבו בפניו ולכן בעיניי זה ישתלם לכולם וגם ניתן ליישם את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

משתמש חדש כתב:כנראה שאני מעריך את היכולת של פרדה יותר מכם , תעיפו מבט על הקליפ שלו ביו טיוב סתם בשביל לרענן את הזיכרון, אין עוד שחקנים ישראלים שמשחקים ככה לעומק ומעמידים חלוץ מול שוער . במצב הנוכחי, שיש לנו המון בועטים טובים של מצבים נייחים אז המעלה העיקרית של סוויסה כבר לא כך כך יקרת ערך ועצם זה שהוא עולה מהספסל ומועדף על פני אבו לבן זה לא משתלם ויוצר הפסד כפול ,גם שכר גבוה וגם דקות משחק שאבו לבן לא מקבל. ולגבי פלצ׳וק , גם ככה המאמן שרף אותו במשחקי אימון ובתקשורת. כל פעם שהוא יעלה מהספסל הוא עולה עם משקולת של 30 ק״ג וכל פס שלו נבחן ב 1000 עיניים , נדירים המקרים בהם ה-״ שעיר לעזאזל״ מצליח לפרוץ את כל המחסומים שהציבו בפניו ולכן בעיניי זה ישתלם לכולם וגם ניתן ליישם את זה.
על פי קליפים ביוטיוב עידו אקסבפח הוא לא פח אלא החלוץ הישראלי הכי טוב בליגה, בוזגלו הוא מינימום רונאלידניו, וגבאי בכלל...

קליפים ביוטיוב לא אומרים כלום על היכולת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

פלצוק, סוויסה ואקסברד??? אולי גם נעשה להם מסאז'??

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

yedidel כתב:
לא בשביל זה הביאו את מאור בוזגלו?
אני גם חושב ככה אבל נראה שמתכננים לבזבז אותו בצד ימין וחבל,כי אחרי הפציעה הוא העלה המון מסת שריר ואיבד מהמהירות שלו כך שלשחק באגף הוא כבר לא מתאים. מרכז המגרש תפור עליו אבל שיקולים מקצועיים של המאמן , לך תדע.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

שמעון א כתב:פלצוק, סוויסה ואקסברד??? אולי גם נעשה להם מסאז'??
2 מיליון שקל ממורמרים על הספסל ועוד חצי מיליון שקל ביציע זה יותר משתלם נכון ? (הסכומים אותם שילמנו על השלושה*הערכה גסה* ותחשוב על כל יתר ההוצאות שכר רכב דירה וכו׳)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יש לי רעיון איך נביא את פרדה, נציע למכבי פתח תקווה את כל השחקנים שיש לנו תמורתו, דני פרדה מול כל הקבוצות יזכה באליפות (לא...).

אי אפשר לוותר על שני שחקנים טובים כמו סוויסה ופלצ'וק ששייכים לסגל הרחב בשביל קשר שמה שהוא עשה בקריירה שלו זה מכבי פתח תקווה+ירידת ליגה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

כל אחד פה נהיה יועץ פיננסי ומקצועי של אלונה
אתה משלם? מה אכפת לך כמה כסף מקבל כל שחקן
ואם הוא על הספסל או משחק? מה יגידו בחיפה ותא?
קבוצה טובה צריכה עומק. זאת עונה ארוכה ונצטרך את כולם גם את פלצוק. תחרות מעלה את הרמה באימונים ומשליך למשחקים.
פרדה כמה טוב שיהיה אנחנו לא צריכים אותו כרגע
כמו שלא הינו צריכים את גלבאן
זה לא מנג׳ר! יש מי שישלם, יש מי שיקח אחריות על מעשיו (אלישע) הוא רואה אותם יום יום באימונים משתלט על האגו שיש בקבוצה אנחנו לא צריכים עוד בלון נפוח כמו פרדה שלא עושה הגנה וחושב שהשמש זורחת לו מהתחת.
צריך שחקן אחד שיאזן באמצע ולסגור את הסגל

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

משתמש חדש כתב:למרות הדם הרע שיש לביננו למכבי פתח תקווה ועל אף הערכה שיש לי לפלצ׳וק (לפי איך שזה נראה הוא שרוף אצל המאמן) שווה להציע לפ״ת את פלצ׳וק סוויסה ואקסברד (קומבינציה ) בתמורה לפרדה. ישתלם לכל הצדדים, יחסוך מירמור בסגל ויאפשר לקדם חלוצים כמו אוזן ואבו לבן . אני יודע שזה כמו בדיה ממשחק המנג׳ר המפורסם ,אבל אני לא רואה קבוצה בארץ (למעט הגדולות ) שתסרב לדבר כזה.
עוד משהו? אולי נציע להם גם שאלונה תיסע כל בוקר למושבה בפתח תקווה ותעשה לעמוס לוזון קפה שחור שניים סוכר?? אתה אמיתי?
מי זה דני פרדה? בלון נפוח שהעונה הטובה בקריירה שלו הייתה בגיל 27 בליגה לאומית. מתי הוא נתן עונה יציבה וטובה בליגת העל?
גם שי בירוק היה שחקן כישרוני.. אולי נחתים גם אותו??
נמאס לי לשמוע את השם של פרדה, שחקן בינוני ובעייתי שיכול לפורר חדר הלבשה.
אם יש משהו שהקבוצה הזאת צריכה זה קשר מרכזי שיודע לקשר בין הגנה להתקפה ולא מפסיק לעבוד על המגרש. אחד שיסחף אחריו
את שאר שחקני הקישור בדקות שהם מחליטים להיעלם.
אם לא מוצאים אז אפשר כתחליף להביא חלוץ גולר שישחק ליד ברדה. זהו! לא פרדה, לא סולליך ולא גרביים.

שלח תגובה