שלום לך ראש העיר רוביק דנילוביץ
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שלום לך ראש העיר רוביק דנילוביץ
מזל טוב על בחירתך לראש העיר.
הלוואי שיכולנו לתת לך ימי חסד .אבל מי כמוך שנולד כאן בעיר יודע.
שימיי חסד לעיר הזאת זה מצרך שלא נמצא בהישג יד לצערנו.
יכול להיות שאתה רוצה ומשקיע את כול המאמצים למען העיר הזו.
וידך קצרה מלהושיע. כי אולי זה לא אתה.אלא מדיניות ארוכת שנים
של המדינה של משרדי הממשלה. וגם בא כוחם של אותם משרדים.
אנו כאן רואים שאוטוטו עוד פרויקט חשוב שעמד לקום בעיר.
נגנז נעלם ומתפוגג. צר לנו מאוד. ועכשיו אנו לא מחפשים אשמים.
אנו מדברים על שינוי.שינוי שצריך להגיע מלמעלה.שינוי שהוא לא רק במילים.
אלא שינוי מהותי בתפיסה של כול המדיניות של מקבלי ההחלטות כאן בארצנו.
אנו כאן אזרחי העיר האנשים שצמחו וגדלו כאן.שואלים למה? למה אנחנו
לא מסוגלים לתת את קפיצת המדרגה הזו לעיר. הרי אתה לא שונה משאר
ראשי העיר במדינה ואולי יותר מוכשר. אתה וגם קודמך לתפקיד.
אז היכן הבעיה? ידברו כאן בטח על שחיתות! כאילו שבערים אחרות זה
לא קיים.
בטח יעלו ויאמרו גביית הארנונה. שכאן בעיר מוסר התשלומים לארנונה
נמוך. סיבה שחלפה לה מן העולם לפחות בשנים האחרונות.השכונות החדשות
30 אלף הסטודנטים שחיים כאן בטח שינו את זה.
רבותיי הסיבה היא עמוקה.הדברים החלו עוד מיום שהעיר הזו קמה בשלהי
שנות הארבעים.
והיא ממשיכה עד היום קליטת העלייה של האוכלוסיות החלשות!
דבר שמוביל להחלשה של העיר.מחד גיסא קליטה ומאידך גיסא עזיבה
של אוכלוסיה חזקה.
דבר שגרר כול השנים את הסיבה בהשקעות לרווחה ולחינוך אלמנטארי.
ולא דברים מעבר. בעצם השקעה רק בבסיס ולא מעבר.
אז נכון שהמדינה השקיעה בקליטה הראשונית אבל מה. השאירה את העיר להתמודד
עם כול ההשלכות שנוצרו בהמשך.ויתור על תשלומי ארנונה.על תשלומים לבית הספר.
על הנחות בכול צעד ושעל של אותם אנשים.שמצד שני אותם חזקים כבר אינם כאן
לשלם את המחיר המלא.
שלא תטעו את באר שבע אני אוהב. אוהב מאוד אפילו אין כמו האוויר. החמימות של התושבים.
התחושה שאיפוא שלא תהייה בעיר תרגיש שאתה בבית.וכן מערכת חינוך טובה ואולי גם
מצוינת.
שאף אחד לא יתבלבל עם כול הרצון והמצוינות של העיר של העיר.לא הפכנו
אף פעם לאטרקטיביים.לא בחינוך(את זה אפשר לשאול את מי שעומדת כיום בראש
אגף החינוך בעיר) ולא במגורים בעיר תשאלו את תושבי הלוויין.
למה? כן והסיבה לצערי היא הרצון לא להתחכך באוכלוסיה החלשה.
ובגלל כול הסיבות שציינתי וכאן אני מגיע בעצם לדרישה שאנו כעיר כזו צריכים
לדרוש ללא בושה.
"אפליה מתקנת"
בתקציבים בהשקעות בתשתיות ובכול תכנון עתידי במדינה הזו.
ואנו כאן יכולים להתחיל את זה מהאצטדיון.
צר לי לשמוע שחיפה מסוגלת לגייס את יתרת הסכום להקמת האצטדיון.ואנו לא.
שההשקעה הבסיסית היא 135 מיליון ואת היתרה סמי עופר תורם(בעבור קריאת
האצטדיון על שמו) את חלקה של העירייה בטח דחו לקראת סוף הפרויקט כדי
שעד אז הם יצליחו להשלים את הסכום.
האבסורד בעיני והדרישה לאפליה מתקנת היא הסכום הראשוני שהוקצב לחיפה.
135 מיליון ₪! ואני שואל למה אחרי כול הסיבות שמניתי למעלה אנו לא יכולים
לקבל את אותו סכום מלכתחילה?
לא מעניין אותי היחס בהשקעה מעניין אותי הסכום הראשוני.
זה דומה לאותה מתנה שקיבל העני והעשיר.לשניהם הוענק רכב מרצדס יוקרתי.
אך שוד ושבר העשיר נסע באותו רכב מאושר ומבסוט. והעני?העני היא חנתה בחניה. תשאלו למה?
כי כסף לביטוח לצערו אין לו לשלם.
דומה הסיפור לסיפור עירנו לצערי.ואני לא בא ממקום של מסכנות.לא אני בא משם המדינה היא המסכנה
בעיני. היא אשר תגרום שוב פעם לפערים הללו.המדיניות הזו להעמיד אותנו כשווים כשאר הערים
היא זריית חול בעיני התושבים.עובדתית. שמעמדים לנו את אותם כלים לעשייה אנו לא מסוגלים
להתמודד איתם.
צר לי שאני מעלה דברים אלא מפוזיציה שלא נוחה כאן לחלק מהחברים.אבל עובדתית זו המציאות.
כאן אני פונה אילך ראש העיר שוב פעם.כמה שתהייה טוב ואולי גם מצוין אין לך את הכלים להתמודד.
עם זאת, לא נותר לנו אלא לדרוש אפליה מתקנת.
ועכשיו זה זמנך להגיש בג"ץ בדרישה להשוות את הסכום שחיפה קיבלה להקמת האצטדיון
לסכום שאנו קיבלנו.
צא לדרך רוביק.אנו מאחריך בהצלחה.
הלוואי שיכולנו לתת לך ימי חסד .אבל מי כמוך שנולד כאן בעיר יודע.
שימיי חסד לעיר הזאת זה מצרך שלא נמצא בהישג יד לצערנו.
יכול להיות שאתה רוצה ומשקיע את כול המאמצים למען העיר הזו.
וידך קצרה מלהושיע. כי אולי זה לא אתה.אלא מדיניות ארוכת שנים
של המדינה של משרדי הממשלה. וגם בא כוחם של אותם משרדים.
אנו כאן רואים שאוטוטו עוד פרויקט חשוב שעמד לקום בעיר.
נגנז נעלם ומתפוגג. צר לנו מאוד. ועכשיו אנו לא מחפשים אשמים.
אנו מדברים על שינוי.שינוי שצריך להגיע מלמעלה.שינוי שהוא לא רק במילים.
אלא שינוי מהותי בתפיסה של כול המדיניות של מקבלי ההחלטות כאן בארצנו.
אנו כאן אזרחי העיר האנשים שצמחו וגדלו כאן.שואלים למה? למה אנחנו
לא מסוגלים לתת את קפיצת המדרגה הזו לעיר. הרי אתה לא שונה משאר
ראשי העיר במדינה ואולי יותר מוכשר. אתה וגם קודמך לתפקיד.
אז היכן הבעיה? ידברו כאן בטח על שחיתות! כאילו שבערים אחרות זה
לא קיים.
בטח יעלו ויאמרו גביית הארנונה. שכאן בעיר מוסר התשלומים לארנונה
נמוך. סיבה שחלפה לה מן העולם לפחות בשנים האחרונות.השכונות החדשות
30 אלף הסטודנטים שחיים כאן בטח שינו את זה.
רבותיי הסיבה היא עמוקה.הדברים החלו עוד מיום שהעיר הזו קמה בשלהי
שנות הארבעים.
והיא ממשיכה עד היום קליטת העלייה של האוכלוסיות החלשות!
דבר שמוביל להחלשה של העיר.מחד גיסא קליטה ומאידך גיסא עזיבה
של אוכלוסיה חזקה.
דבר שגרר כול השנים את הסיבה בהשקעות לרווחה ולחינוך אלמנטארי.
ולא דברים מעבר. בעצם השקעה רק בבסיס ולא מעבר.
אז נכון שהמדינה השקיעה בקליטה הראשונית אבל מה. השאירה את העיר להתמודד
עם כול ההשלכות שנוצרו בהמשך.ויתור על תשלומי ארנונה.על תשלומים לבית הספר.
על הנחות בכול צעד ושעל של אותם אנשים.שמצד שני אותם חזקים כבר אינם כאן
לשלם את המחיר המלא.
שלא תטעו את באר שבע אני אוהב. אוהב מאוד אפילו אין כמו האוויר. החמימות של התושבים.
התחושה שאיפוא שלא תהייה בעיר תרגיש שאתה בבית.וכן מערכת חינוך טובה ואולי גם
מצוינת.
שאף אחד לא יתבלבל עם כול הרצון והמצוינות של העיר של העיר.לא הפכנו
אף פעם לאטרקטיביים.לא בחינוך(את זה אפשר לשאול את מי שעומדת כיום בראש
אגף החינוך בעיר) ולא במגורים בעיר תשאלו את תושבי הלוויין.
למה? כן והסיבה לצערי היא הרצון לא להתחכך באוכלוסיה החלשה.
ובגלל כול הסיבות שציינתי וכאן אני מגיע בעצם לדרישה שאנו כעיר כזו צריכים
לדרוש ללא בושה.
"אפליה מתקנת"
בתקציבים בהשקעות בתשתיות ובכול תכנון עתידי במדינה הזו.
ואנו כאן יכולים להתחיל את זה מהאצטדיון.
צר לי לשמוע שחיפה מסוגלת לגייס את יתרת הסכום להקמת האצטדיון.ואנו לא.
שההשקעה הבסיסית היא 135 מיליון ואת היתרה סמי עופר תורם(בעבור קריאת
האצטדיון על שמו) את חלקה של העירייה בטח דחו לקראת סוף הפרויקט כדי
שעד אז הם יצליחו להשלים את הסכום.
האבסורד בעיני והדרישה לאפליה מתקנת היא הסכום הראשוני שהוקצב לחיפה.
135 מיליון ₪! ואני שואל למה אחרי כול הסיבות שמניתי למעלה אנו לא יכולים
לקבל את אותו סכום מלכתחילה?
לא מעניין אותי היחס בהשקעה מעניין אותי הסכום הראשוני.
זה דומה לאותה מתנה שקיבל העני והעשיר.לשניהם הוענק רכב מרצדס יוקרתי.
אך שוד ושבר העשיר נסע באותו רכב מאושר ומבסוט. והעני?העני היא חנתה בחניה. תשאלו למה?
כי כסף לביטוח לצערו אין לו לשלם.
דומה הסיפור לסיפור עירנו לצערי.ואני לא בא ממקום של מסכנות.לא אני בא משם המדינה היא המסכנה
בעיני. היא אשר תגרום שוב פעם לפערים הללו.המדיניות הזו להעמיד אותנו כשווים כשאר הערים
היא זריית חול בעיני התושבים.עובדתית. שמעמדים לנו את אותם כלים לעשייה אנו לא מסוגלים
להתמודד איתם.
צר לי שאני מעלה דברים אלא מפוזיציה שלא נוחה כאן לחלק מהחברים.אבל עובדתית זו המציאות.
כאן אני פונה אילך ראש העיר שוב פעם.כמה שתהייה טוב ואולי גם מצוין אין לך את הכלים להתמודד.
עם זאת, לא נותר לנו אלא לדרוש אפליה מתקנת.
ועכשיו זה זמנך להגיש בג"ץ בדרישה להשוות את הסכום שחיפה קיבלה להקמת האצטדיון
לסכום שאנו קיבלנו.
צא לדרך רוביק.אנו מאחריך בהצלחה.
Re: שלום לך ראש העיר רוביק דנילוביץ
הפרוייקט של חיפה מוערך ב-400 מיליון ש"ח
שלנו ב-250 מיליון..
מישהו יודע כמה כסף נתן הטוטו לפרוייקט שלנו?
(אם אני לא טועה 50 מיליון)..
אולי במקום לבכות לטוטו ולערב בג"צ ,תהליך שיכול לקחת כמה שנים..
למצוא תורם כמו סמי עופר לפרוייקט,כי בלי התרומה שלו(85 מיליון)
הפרוייקט שלהם לא היה יוצא לפועל..
שלנו ב-250 מיליון..
בשביל מרכז הצעירים ותיאטרון רוביק מצא תקציב ? ? ?
אז שלא ימכור לנו לוקשים !!!!
אז שלא ימכור לנו לוקשים !!!!
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
אולי לדרוש מסמי עופר - שאת ה85 מיליון תרומה שלו הוא מביא מהרווחים של המפעלים פה ברמת חובב - שמן הראוי שאת הכסף ישקיע פה.מר ספאם כתב:הפרוייקט של חיפה מוערך ב-400 מיליון ש"ח
שלנו ב-250 מיליון..
הסרט "שיטת השקשוקה" מעולם לא נראה כה רלוונטי.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
רוביק תיקרא ותפנים ותתחיל להזרים מזומנים!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אם הוא ירצה לבנות איטדיון לא חסר לו תירוצים- "החינוך חשוב יותר " אין ספק אבל מה הקשר? למה זה צריך לבוא אחד על חשבון השני? קצץ במקום אחר, שנה פאזה, תנסה למצוא תורמים וללחוץ על הטוטו במקום לברוח לוסרמיל. אי אפשר לשפץ אותו והגיע הזמן לצאת המהסרט.
החינוך חשוב, אפילו מאוד חשוב וכן,, הוא יותר חשוב מכדורגל, אבל עירייה לא עושה רק חינוך ואסור, אסור אסור שזה יהיה כך. מערכת חינוך מצויינת זה נהדר, אבל אותם ילדים שאתה מנסה להקציב להם זמן וכסף בבתי הספר, הולכים בסוף שבוע לדיר חזירים שנקרא וסרמיל, במקום להקים איציטדיון חדש, להפוך את הכדורגל לספורט של משפחות, לעשות יציע למעודדים ויציע למשפחות, במקום, שהקבוצה תיקח אחריות על העיר ולהיפך אלונה, שהצילה את אחד מהדברים המרכזיים שמעניינים אנשים פה בבאר שבע, צריכה להיות לבד.
רוביק, הגיע הזמן להתוערר, אני דורשת כסף מהעירייה, אבל ת'כלס חסרים תורמים באזור? מה עם מפעלי רמת חובב? מה עם יוצאי באר שבע?
מה קרה ללחוץ על הטוטו לעוד כסף? חסרים אנשים בעלי השפעה שבאר שבע נמצאת במקום גבוה ברשימת סדרים העדיפיות שלהם (איפה סילבן שלום שלפני חודש דיבר על כך שבזכותו עומד להיבנות איצטדיון חדש בבאר שבע? איצטדיון חדש בחיפה?).
וכן אתה תתרום כסף, כי הקבוצה יכולה להיות חלק חשוב מהחינוך בעיר, וזה בדיוק מה שאלונה רוצה לקבוצה הזו. ואם תיתן לה לעשות זאת, אולי יצוצו לך בתי ספר איכותיים שמתבססים על נושא הכדורגל. וכן גם על חינוך.
החינוך חשוב, אפילו מאוד חשוב וכן,, הוא יותר חשוב מכדורגל, אבל עירייה לא עושה רק חינוך ואסור, אסור אסור שזה יהיה כך. מערכת חינוך מצויינת זה נהדר, אבל אותם ילדים שאתה מנסה להקציב להם זמן וכסף בבתי הספר, הולכים בסוף שבוע לדיר חזירים שנקרא וסרמיל, במקום להקים איציטדיון חדש, להפוך את הכדורגל לספורט של משפחות, לעשות יציע למעודדים ויציע למשפחות, במקום, שהקבוצה תיקח אחריות על העיר ולהיפך אלונה, שהצילה את אחד מהדברים המרכזיים שמעניינים אנשים פה בבאר שבע, צריכה להיות לבד.
רוביק, הגיע הזמן להתוערר, אני דורשת כסף מהעירייה, אבל ת'כלס חסרים תורמים באזור? מה עם מפעלי רמת חובב? מה עם יוצאי באר שבע?
מה קרה ללחוץ על הטוטו לעוד כסף? חסרים אנשים בעלי השפעה שבאר שבע נמצאת במקום גבוה ברשימת סדרים העדיפיות שלהם (איפה סילבן שלום שלפני חודש דיבר על כך שבזכותו עומד להיבנות איצטדיון חדש בבאר שבע? איצטדיון חדש בחיפה?).
וכן אתה תתרום כסף, כי הקבוצה יכולה להיות חלק חשוב מהחינוך בעיר, וזה בדיוק מה שאלונה רוצה לקבוצה הזו. ואם תיתן לה לעשות זאת, אולי יצוצו לך בתי ספר איכותיים שמתבססים על נושא הכדורגל. וכן גם על חינוך.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
סמי עופר לא חייב לנו שום דבר והוא מרוויח לא פחות כסף מבתי הזיקוק והנפט בחיפה, ככה שכן ישyedidel כתב:
אולי לדרוש מסמי עופר - שאת ה85 מיליון תרומה שלו הוא מביא מהרווחים של המפעלים פה ברמת חובב - שמן הראוי שאת הכסף ישקיע פה.
הסרט "שיטת השקשוקה" מעולם לא נראה כה רלוונטי.
לו זיקה לעיר חיפה. כל הכבוד להם שהם הצליחו לגייס אדם כזה לפרוייקט. אנחנו יכולים להמשיך
לבכות עד מחר ואנחנו יכולים לפתוח מפעל לרגשי נחיתות. בג"ץ לא יעזור והוא גם לא יתעסק בזה
כי זה לא מתפקידו. הכל תלוי בכמה מנהיגי העיר ובראשם אדון רוביק יהפכו עולמות כדי שזה ייצא לפועל
ולא יחפשו פתרונות קלים כמו שיפוץ בטענה של מיתון כלכלי.
- הסניגור האדום
העדפה מתקנת היא מתן עדיפות לאנשים על סמך השתייכותם לקבוצה מסוימת באוכלוסייה, הנחשבת לחלשה יותר, על פני אנשים המשתייכים לקבוצות אחרות, אשר נחשבות לחזקות. לעתים מתוארת האפליה המתקנת ככלי שנועד לנתץ את "תקרת הזכוכית" - מחסום בלתי נראה המוצב בפני התקדמותם של החלשים בחברה.
זהו הניסוח לאפליה מתקנת(מתוך ויקיפדיה) אם יש עורכי דין ראויים בעיר הזו הם יכולים ומסוגלים
להוכיח את זה.לדוגמא:
העדפה מתקנת היא סוגיה קשה מבחינה תאורטית ופילוסופית ושנויה במחלוקת מבחינה משפטית ופוליטית.
מחד גיסא, דומה כי אם היא מופעלת כהלכה היא עשויה לתרום רבות לעידוד שוויון מהותי בחברה - כזה שבו לחברי הקבוצה השונים אין רק אותן זכויות משפטיות, במובן הטכני של המילה, אלא הם נהנים ממצב דומה ומשוויון הזדמנויות מלא ואמיתי. יש מחקרים הטוענים כי בחברה שבה הונהגה אפליה קשה כלפי קבוצה חלשה, הרי שאי אפשר יהיה להגיע לשוויון אמיתי, בפרק זמן סביר, אלא אם תונהג העדפה מתקנת, לפרק זמן קצוב.
מאידך גיסא, מתנגדי ההעדפה המתקנת תוקפים אותה משתי זוויות שונות. מצד אחד, יש הטוענים כי הבעיה עם ההעדפה המתקנת היא שהיא, בפשטות, מפלה. כך למשל, נטען, כי ההעדפה המתקנת בקבלה לאוניברסיטאות בארצות הברית, גורמת לכך שלבן מוכשר לא יתקבל לאוניברסיטה, כי את מקומו יתפוס אפרו-אמריקאי, המוכשר ממנו פחות, רק בשל צבע עורו (השופט אנטונין סקאליאה הוא מהדוברים הבולטים המעלים את טיעון זה). כלומר, אם, כמו שטענו מתנגדי ההפרדה הגזעית נגד שחורים במשך שנים, החוקה אכן עיוורת לצבע העור של האזרח, הכיצד זה ניתן להשלים עם אפליה נגד לבנים?
מהזווית האחרות, יש הטוענים כי הבעיה עם ההעדפה המתקנת היא העובדה שהיא מנציחה את הסטראוטיפים נגד קבוצת המיעוט, ואף מעודדת שנאה נגדה (השופט קלרנס תומס, שיש האומרים שהוא בעצמו נהנה מהעדפה מתקנת, הוא מהדוברים הבולטים המעלים את טיעון זה). כך למשל, ההעדפה המתקנת למען אפרו-אמריקאים בקבלה לאוניברסיטאות בארצות הברית מחזקת את הרושם כי אדם שחור עור לא יכול להצליח בלימודים בכוחות עצמו, אלא צריך להיעזר בגורמים חיצוניים לשם כך. כמו כן, הדבר יוצר פקפוק כלפי כל אפרו-אמריקאי מצליח, שכן לא ניתן לדעת באם הוא היה מצליח באותה מידה בהיעדר העדפה מתקנת.
הדוגמא כאן היא אומנם על אפרו אמרקאי בארצות הברית.אבל כאן בארץ התקבלו כמה וכמה החלטות
על ערבי המדינה.וכן על יוצאי אתיופיה.ואני לא מחפש תקדימים יכול להיות שיש או אין אני לא יודע.
אנחנו צריכים להיות התקדים.כי אם אין. זה עדיין לא אומר שלא מגיע לנו את זה.
עם כול הקושי אריק.זו המציאות שלנו כמה שננסה להסתירה לא נוכל לברוח ממנה.
זהו הניסוח לאפליה מתקנת(מתוך ויקיפדיה) אם יש עורכי דין ראויים בעיר הזו הם יכולים ומסוגלים
להוכיח את זה.לדוגמא:
העדפה מתקנת היא סוגיה קשה מבחינה תאורטית ופילוסופית ושנויה במחלוקת מבחינה משפטית ופוליטית.
מחד גיסא, דומה כי אם היא מופעלת כהלכה היא עשויה לתרום רבות לעידוד שוויון מהותי בחברה - כזה שבו לחברי הקבוצה השונים אין רק אותן זכויות משפטיות, במובן הטכני של המילה, אלא הם נהנים ממצב דומה ומשוויון הזדמנויות מלא ואמיתי. יש מחקרים הטוענים כי בחברה שבה הונהגה אפליה קשה כלפי קבוצה חלשה, הרי שאי אפשר יהיה להגיע לשוויון אמיתי, בפרק זמן סביר, אלא אם תונהג העדפה מתקנת, לפרק זמן קצוב.
מאידך גיסא, מתנגדי ההעדפה המתקנת תוקפים אותה משתי זוויות שונות. מצד אחד, יש הטוענים כי הבעיה עם ההעדפה המתקנת היא שהיא, בפשטות, מפלה. כך למשל, נטען, כי ההעדפה המתקנת בקבלה לאוניברסיטאות בארצות הברית, גורמת לכך שלבן מוכשר לא יתקבל לאוניברסיטה, כי את מקומו יתפוס אפרו-אמריקאי, המוכשר ממנו פחות, רק בשל צבע עורו (השופט אנטונין סקאליאה הוא מהדוברים הבולטים המעלים את טיעון זה). כלומר, אם, כמו שטענו מתנגדי ההפרדה הגזעית נגד שחורים במשך שנים, החוקה אכן עיוורת לצבע העור של האזרח, הכיצד זה ניתן להשלים עם אפליה נגד לבנים?
מהזווית האחרות, יש הטוענים כי הבעיה עם ההעדפה המתקנת היא העובדה שהיא מנציחה את הסטראוטיפים נגד קבוצת המיעוט, ואף מעודדת שנאה נגדה (השופט קלרנס תומס, שיש האומרים שהוא בעצמו נהנה מהעדפה מתקנת, הוא מהדוברים הבולטים המעלים את טיעון זה). כך למשל, ההעדפה המתקנת למען אפרו-אמריקאים בקבלה לאוניברסיטאות בארצות הברית מחזקת את הרושם כי אדם שחור עור לא יכול להצליח בלימודים בכוחות עצמו, אלא צריך להיעזר בגורמים חיצוניים לשם כך. כמו כן, הדבר יוצר פקפוק כלפי כל אפרו-אמריקאי מצליח, שכן לא ניתן לדעת באם הוא היה מצליח באותה מידה בהיעדר העדפה מתקנת.
הדוגמא כאן היא אומנם על אפרו אמרקאי בארצות הברית.אבל כאן בארץ התקבלו כמה וכמה החלטות
על ערבי המדינה.וכן על יוצאי אתיופיה.ואני לא מחפש תקדימים יכול להיות שיש או אין אני לא יודע.
אנחנו צריכים להיות התקדים.כי אם אין. זה עדיין לא אומר שלא מגיע לנו את זה.
עם כול הקושי אריק.זו המציאות שלנו כמה שננסה להסתירה לא נוכל לברוח ממנה.
מישל נדמה לי כאילו ויתרת מהר מידי.
עתירה לבגץ למה? בגץ לא יתעסק בזה וזה לא מתפקידו.
אם העייריה תרצה להתייחס ברצינות לפרוייקט הזה הוא יצא לפועל.
אם יחפשו פתרונות קלים? זה לא יהיה גם עוד 48 שנה.
אסור להרפות מהמאבק (שלצערי הרב עוד לא התחיל) לבניית האיצטדיון.
להפעיל לחץ על כל גורם אפשרי, העייריה (הגורם המרכזי), הטוטו, ההתאחדות לכדורגל, משרדי הממשלה, כל מי שקשור לפרוייקט הזה.
הצלחנו להעיף את ז'ינו, ראינו איזה כוח גדול יש לנו, נצליח גם לגרום לפרוייקט הזה לזוז, אם גם אנחנו נתייחס אליו ברצינות כמו שאנחנו רוצים שיתחסו אליו בעייריה ולא סתם לשבת בחיבוק ידיים ולכתוב כמה עצוב זה שאין לנו איצטדיון ולמה לחיפה מגיע ולנו לא.
עתירה לבגץ למה? בגץ לא יתעסק בזה וזה לא מתפקידו.
אם העייריה תרצה להתייחס ברצינות לפרוייקט הזה הוא יצא לפועל.
אם יחפשו פתרונות קלים? זה לא יהיה גם עוד 48 שנה.
אסור להרפות מהמאבק (שלצערי הרב עוד לא התחיל) לבניית האיצטדיון.
להפעיל לחץ על כל גורם אפשרי, העייריה (הגורם המרכזי), הטוטו, ההתאחדות לכדורגל, משרדי הממשלה, כל מי שקשור לפרוייקט הזה.
הצלחנו להעיף את ז'ינו, ראינו איזה כוח גדול יש לנו, נצליח גם לגרום לפרוייקט הזה לזוז, אם גם אנחנו נתייחס אליו ברצינות כמו שאנחנו רוצים שיתחסו אליו בעייריה ולא סתם לשבת בחיבוק ידיים ולכתוב כמה עצוב זה שאין לנו איצטדיון ולמה לחיפה מגיע ולנו לא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אלונה התבטאה בעבר שכדאי לעשות שיפוץ אבל כנראה שגם היא הבינה שזה פתרון
קל ושהעיר ראויה לאיצטדיון. בראיון לאחד המקומונים התבטאה אלונה ואמרה שבאר-שבע
ראויה לאיצטדיון מפואר ולא לוסרמיל. בנוסף אמרה אלונה שלטעמה בניית איצטדיון זה לא מה
שישבור את עיריית באר-שבע. יעקב טרנר התבאט ואמר כי חובה להמשיך לפעול להקמת
האיצטדיון וכרגע כבר יש 180 מיליון שקל שמורכבים מהטוטו ומהלוואה מחו"ל שקיבלה
העירייה.
קל ושהעיר ראויה לאיצטדיון. בראיון לאחד המקומונים התבטאה אלונה ואמרה שבאר-שבע
ראויה לאיצטדיון מפואר ולא לוסרמיל. בנוסף אמרה אלונה שלטעמה בניית איצטדיון זה לא מה
שישבור את עיריית באר-שבע. יעקב טרנר התבאט ואמר כי חובה להמשיך לפעול להקמת
האיצטדיון וכרגע כבר יש 180 מיליון שקל שמורכבים מהטוטו ומהלוואה מחו"ל שקיבלה
העירייה.
מישל, בואו ניתן לרוביק קצת ימי חסד, הבנאדם רק נכנס לתפקיד, יש לו אינספור גרעונות שצריך לסתום עם חומר חזק ביותר ...
הרי טרנר קיבל מאיתנו בלי סוף ימי חסד, עזבו את העובדה שרוביק הצטלם לכולנו "אנטי כדורגל" למרות שהוא ממש לא כזה, בואו נהיה קצת סבלניים כלפיו כמו שאתם מבקשים ממני סבלנות כלפי גיא לוי, אני מבטיח לכם שהבנאדם עושה כל דבר בשקט ובתבונה, וגם איצטדיון חדש יהיה לנו ...
חבל לטרוף את הקלפים כל כך מהר ...
הרי טרנר קיבל מאיתנו בלי סוף ימי חסד, עזבו את העובדה שרוביק הצטלם לכולנו "אנטי כדורגל" למרות שהוא ממש לא כזה, בואו נהיה קצת סבלניים כלפיו כמו שאתם מבקשים ממני סבלנות כלפי גיא לוי, אני מבטיח לכם שהבנאדם עושה כל דבר בשקט ובתבונה, וגם איצטדיון חדש יהיה לנו ...
חבל לטרוף את הקלפים כל כך מהר ...
- נתן אימפריה
צריך לעשות הפגנה וזהו!! נמאס כבר!
[thumbnail]http://albums.tapuz.co.il/flix/buffer/t ... 3_01_3.jpg[/thumbnail]
אולי אני לא כל כך קשור לדיון ולנושא הספציפי אותו רוצה פותח הטופיק לטעון אבל תודו שהיה ממש נחמד לשמוע את קולו של דנילוביץ' בטלוויזיה, איזה דיבור, איזה בטחון, ממש כל הכבוד... 

- הסניגור האדום
הוא צבר כמה נקודות זכות בימים אילו. נקווה שלאחר המבצע בימים אחרים הוא ימנף את זה למען איצטדיון חדש.dudi2002 כתב:אולי אני לא כל כך קשור לדיון ולנושא הספציפי אותו רוצה פותח הטופיק לטעון אבל תודו שהיה ממש נחמד לשמוע את קולו של דנילוביץ' בטלוויזיה, איזה דיבור, איזה בטחון, ממש כל הכבוד...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
והכתבה היום אצל שלח ודרוקר בערוץ 10 נתנה לו אצלי עוד כמה נק' זכות. אם כי היו שם כמה קטעים שהוא יצא ממש "צעיר"...אבל הביטחון, הדאגה ושפת הגוף הרשימו מאוד. במיוחד הדרך שבה דיבר עם מתן וילנאי, ביטחוניסט ותיק ושועל ותיק בפוליטיקה...הסניגור האדום כתב: הוא צבר כמה נקודות זכות בימים אילו. נקווה שלאחר המבצע בימים אחרים הוא ימנף את זה למען איצטדיון חדש.