שחקן שעזב VS שחקן שהצטרף - האם השתדרגנו ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיא ל

שחקן שעזב VS שחקן שהצטרף - האם השתדרגנו ?

שליחה על ידי גיא ל »

זה שמעון א
סבן - בן ביטון. לדעתי חבל ששחררו את סבן. המגן הימני הכי טוב מכל אלה שהביאו לכאן שנים האחרונות.

לוגסי - בן תורג'מן. בן תורג'מן עם יותר ניסיון. סביר להניח שהוא שידרוג(למרות שאני אישית עדיין הייתי משאיר את לוגסי).

בן שאנן - בן חמו. אני מאוד אהבתי את בן שאנן. לדעתי אחלה שוער.

גביש - פאיוביץ'. לא מכיר אותו. אני סומך על אלישע שהוא לא יפול שוב בעמדה הזאת.

אוסיאקו - דג'אני. דג'אני אגרסיבי יותר, אוסיאקו רואה את המשחק טוב יותר. לא יודע קשה לי להחליט.

קהת - אראל. אין ספק שאראל עם ניסיון חייב להיות טוב יותר.

אקסברד - ברדה. אקסברד יותר טוב... סתם ברור שאליה!

ברוכיאן - בוזגלו. בוזגלו בא רעב יותר. לדעתי זה שדרוג.

זאת דעתי כמובן.
תרשמו את דעתכם.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: שחקן שעזב VS שחקן שהצטרף - האם השתדרגנו ?

שליחה על ידי גיל שגיב »

לא מסכים.

אקסברד חלוץ עם יכולת מרשימה,

ברדה הוכיח שהוא סתם עגלה,

אקסברד כובש כל עונה עשרות שערים,

ברדה שחקן עם עבר לא מרשים,

אקסברד בעל שליטה מושלמת בכדור,

ברדה חסר כשרון שכזה וזה הרי ברור,

אקסברד מועמד לברצלונה תוך עונה,

ברדה לא יגיע לשם גם לא בעוד מאה שנה,

אקסברד חד מול השער ולא מחמיץ לעולם,

ברדה מחמיץ בצרורות וזאת יודעים כאן כולם,

אקסברד הוא חלומו של כל אוהד וזה מוסכם לכל הדעות,

אכן כן, תסכימו איתי שאקסברד הוא - חלום בלהות !!!!

חחחחחחחחחחחחחח............... :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

סבן מגן ימיני טוב?? אם הוא היה טוב אילוז לא היה הופך לשחקן הרכב, לדעתי השתדרגנו בכל העמדות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

לדעתי דג'אני זה לא לגמרי שדרוג. אבל זה חסך מקום של זר, אז שיהיה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אראל הגיע על המקום של אוסיאקו/סוארס, דג'אני הגיע גם כן על אותה פינה, נראה שאראל הוא זה שיתן את הפס לגול ממש כמו אוסיאקו, לדעתי לא השתדרגנו ולא נחלשנו.
בהגנה נחלשנו, היה לנו את בן והבה שהיה מצוין בסוף העונה ועכשיו יש לנו את סוארס שהוא בלם גרוע.
פאיוביץ' במקום גביש זה שדרוג, ככה שההגנה לא השתדרגה.
מרקוביץ' מהספסל, דומה בערך, סוארס הוא הגביש החדש ופאיוביץ' הבן והבה החדש ><, רק שההגנה הזאת תהיה יותר מהירה זה בטוח...

עכשיו לגביי הקישור ההתקפי וההתקפה, בהחלט השתדרגנו, אין ספק בזה בכלל, ועוד רוצים להביא עוד קשר הכרעה (אלישע רוצה) או חלוץ 9, מה שיהווה שדרוג על השדרוג.

אם היינו מביאים בלם זר-ישראלי איכותי במקום סוארס הייתי יכול לומר שבנינו קבוצה נהדרת שחסר לה רק שחקן הכרעה בקישור, מעבר לזה אין מה לומר, שאפו לאלישע הוא יודע מה הוא רוצה מעצמו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:אראל הגיע על המקום של אוסיאקו/סוארס, דג'אני הגיע גם כן על אותה פינה, נראה שאראל הוא זה שיתן את הפס לגול ממש כמו אוסיאקו
מתי אוסיאקו נתן פס לגול?

דג'אני הוא שדרוג לעומת אוסיאקו ואתם תראו את זה העונה.
בנוסף, ייתכן וההסטה של סוארס להגנה תוריד מעט מהאגרסיביות במרכז המגרש (לא בטוח) אבל בהחלט תתרום
רבות לשטף המשחק. סוארס הוא תוקע משחק סדרתי, אם אראל ישתלב טוב המשחק יהיה הרבה יותר זורם.
לגבי ההגנה אני ממש לא שלם, אבל גם לא חושב שמדובר באסון. סוארס יכול להצליח כבלם וגם יכול להיכשל. במקרה הכי
גרוע יש לנו חלופה מצוינת בדמותו של מרקוביץ', ששילוב שלו עם פאיוביץ' יהיה לדעתי יותר טוב ממה שהיה לנו בעונה שעברה.
בהתקפה ברור שהתחזקנו בצורה משמעותית, אם כי עדיין חסר לי קשר תוקף או חלוץ (למרות שממש לא חובה).

סמל אישי של משתמש
סתיו רווח!.!
Title: למסגרת במספרת הללויה!
יצירת קשר:

שליחה על ידי סתיו רווח!.! »

אוסיאקו אחד הזרים הכושלים של עונה שעברה בליגה
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל :דגל:
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה :משוגע:
באר שבע גם בטוב אווו אווו :תופים:
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ForeverRed כתב:
מתי אוסיאקו נתן פס לגול?

דג'אני הוא שדרוג לעומת אוסיאקו ואתם תראו את זה העונה.
בנוסף, ייתכן וההסטה של סוארס להגנה תוריד מעט מהאגרסיביות במרכז המגרש (לא בטוח) אבל בהחלט תתרום
רבות לשטף המשחק. סוארס הוא תוקע משחק סדרתי, אם אראל ישתלב טוב המשחק יהיה הרבה יותר זורם.
לגבי ההגנה אני ממש לא שלם, אבל גם לא חושב שמדובר באסון. סוארס יכול להצליח כבלם וגם יכול להיכשל. במקרה הכי
גרוע יש לנו חלופה מצוינת בדמותו של מרקוביץ', ששילוב שלו עם פאיוביץ' יהיה לדעתי יותר טוב ממה שהיה לנו בעונה שעברה.
בהתקפה ברור שהתחזקנו בצורה משמעותית, אם כי עדיין חסר לי קשר תוקף או חלוץ (למרות שממש לא חובה).
הוא לא בישל אבל אוסיאקו נתן כמה מסירות עומק שהייתי יכול להתענג עליהן שוב ושוב, כמה חוכמת משחק יש לו, חבל שהוא איטי, עם הוא היה מהיר וזריז הוא היה יכול להגיע לקבוצות באמת מצוינות בחו"ל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב: הוא לא בישל אבל אוסיאקו נתן כמה מסירות עומק שהייתי יכול להתענג עליהן שוב ושוב, כמה חוכמת משחק יש לו, חבל שהוא איטי, עם הוא היה מהיר וזריז הוא היה יכול להגיע לקבוצות באמת מצוינות בחו"ל.
שחקן אמצע לא חייב להיות מהיר, ראה ערך צ'אבי, צ'אבי אלונסו ועוד אינסוף שחקנים מובילים.
שני כדורי עומק, מענגים ככל שיהיו, במהלך עונה שלמה הם בגדר היוצא מן הכלל. בפועל השחקן היה רחוק מלהרשים
התקפית, שיחק בעיקר לרוחב וסיים עם 0 בישולים. מאזן עלוב ביותר.
בקיצור שחקן נחמד, לא בשבילנו. האמת גם שאר קבוצות הליגה לא ממש הביעו בו עניין למרות היותו שחקן חופשי ולא יקר
במיוחד אז כנראה שהוא לא כזאת מציאה כמו שאתה חושב.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

ForeverRed כתב:
שחקן אמצע לא חייב להיות מהיר, ראה ערך צ'אבי, צ'אבי אלונסו ועוד אינסוף שחקנים מובילים.
שני כדורי עומק, מענגים ככל שיהיו, במהלך עונה שלמה הם בגדר היוצא מן הכלל. בפועל השחקן היה רחוק מלהרשים
התקפית, שיחק בעיקר לרוחב וסיים עם 0 בישולים. מאזן עלוב ביותר.
בקיצור שחקן נחמד, לא בשבילנו. האמת גם שאר קבוצות הליגה לא ממש הביעו בו עניין למרות היותו שחקן חופשי ולא יקר
במיוחד אז כנראה שהוא לא כזאת מציאה כמו שאתה חושב.
סיים עם 0 בישולים בגלל חלוצים חלודים. דרך אגב, גם דריו פרננדז סיים עם 0 בישולים וחולים עליו בבית"ר.
לאוסיאקו היו הרבה יותר משני כדורי עומק. שחקן חכם שידע להניע את המשחק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

לא רק חלוצים חלודים, גם בקושי קישור התקפי היה לו בשביל למסור לגול, פלצ'וק היה פצוע רוב העונה, נסאר היה חלוד בגלל שהוא לא עשה מחנה אימונים נורמלי עם הקבוצה.
היה לנו לפניי שנה אמון תקלות, אמצע המגרש לא היה חלק מהתקלות הללו...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yedidel כתב:
סיים עם 0 בישולים בגלל חלוצים חלודים. דרך אגב, גם דריו פרננדז סיים עם 0 בישולים וחולים עליו בבית"ר.
אי אפשר להאשים רק את החלוצים. את דריו פרננדז אוהבים בבית"ר בגלל המזג והמלחמה, אני לא יותר מידיי מחזיק ממנו.
בנוסף, פרננדז משחק בבית"ר כקשר אחורי בעוד שאוסיאקו הגיע לכאן על תקן שחקן אמצע שאמור לתמוך גם לא מעט בהתקפה
וזה לא קרה.
שחקנים זרים, במיוחד בתפקידים מהסוג הזה אמורים להיות כאלה שמשדרגים קבוצה, אוסיאקו שחקן לא רע אבל לא עונה להגדרה
הזאת.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

סבן - בן ביטון. חיזוק-הראשון היה כישלון טוטאלי וסוס מת, בעוד עכשיו אתה מחזיק מגן צעיר עם שכר יחסית נמוך.

לוגסי - בן תורג'מן. חיזוק ממש במעט, ללוגסי לא היה סיבולת בגרוש, בעוד תורגמן יחסית איטי...

בן שאנן - בן חמו. אין הבדל, שוערים משנים :|

גביש - פאיוביץ'. חיזוק- גביש היה איטי מאוד בלי שום חוכמת משחק, בעוד פאיוביץ מהיר יותר(למרות שלא זריז) אבל צריך לראות עוד את פאיוביץ משחק כדי לתת דעה מכריעה

אוסיאקו - דג'אני. האגרסיביות של שניהם שווה, אולי דג'אני גולש יותר. אבל ההבדל המרכזי הוא כשדג'אני תמיד(כל התקפה בדוק) יורד קרוב מאוד לבלמים ולקשר השני כדי לקבל את הכדור ולנהל את המשחק, בעוד אוסיאקו היה בורח מאחריות, וגם תמיד היה מחפש את הרוחב, כשדג'אני מחפש הרבה את העומק...

קהת - ז'ינו. שניהם פרווה, רק שהאחרון שחקן בית וחתום ארוך טווח ולא מושאל בלי תועלת...

אקסברד - ברדה. נו באמת אני לא עונה על זה..

ברוכיאן - בוזגלו. שניהם באים מחול אחרי תקופה לא מוצלחת, שניהם שחקנים עם תארים, רק שהאחרון צעיר ועוד יכול לצאת (ורוצה) לחול לשוב-רעב, וכמובן הכישרון שלו גדול בהרבה

זאת דעתי כמובן.
תרשמו את דעתכם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

התחזקנו מאוד מעבר לזה שנשווה כל שחקן לשחקן
בניגוד לשנים קודמות הבאנו מנהיגים שזה המפתח החשוב להצלחה!!

ברדה סוחב קבוצה ברגעים קשים וכשצריך יורד לאמצע לקבל כדור
מהיר, טכני, גולר

דג׳אני היה המנהיג הבלתי מעורער של נתניה ותמיד דאג להיות פאקטור באמצע סחף אחריו שחקנים הדליק ניצוץ כשהעסק היה מת וידע לגרום לקהל לקום ולעודד עם פרובוקציות וגליצים של התאבדות

בוזגלו מנהיג ולחץ זה השם השני שלו עבר כמעט הכל חווה הכל ואחרי תקופה לא טובה הגיע רעב להוכיח לכולם מי זה מאור דוחף קדימה ובפעולות טכניות ידע להרים את הקהל מהכסא וכשהקהל שלנו רואה דברים כאלה יודע לדחוף וחזק!

אראל המנוע של חיפה בשנים האחרונות עשה את העבודה בשקט אבל תמיד היה שם כשהיה צריך אותו... שחקן מגוון שמשתתף בהתקפה ורוצח באמצע בהחלט שחקן שיתרום לגמישות של הקבוצה ולתנועה תמידית

פאיוביץ- לא ראינו הרבה אבל מהמעט נראה חד החלטי פיזי ויותר מהיר מגביש

המגנים החדשים יתנו עומק אדיר ויצרו תחרות. המקום של אילוז לא מובטח ואני חושב שזה יעשה טוב לשתי הצדדים
מקומו של דודזאדה הרבה יותר בטוח אבל תשאלו כל ספורטאי
מה גרם לו להשתפר זה תמיד תהיה אותה התשובה -תחרות-
וזה המכות בטוסיק שאופיר היה צריך!

בכללי יש תחרות בריאה בכל עמדה וזה מה שחשוב

לדעתי עוד קשר עושה משחק ואנחנו עם עתיד מובטח

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yedidel כתב:
למיטב זכרוני אוסיאקו בישל את הגול השני נגד מכבי תל אביב בסיבוב הראשון.
דריו פרננדז היה הרבה יותר דומיננטי וחשוב בביתר מאוסיאקו בבאר שבע.

שלח תגובה