מרקוביץ' ופאיוביץ' סיפור אהבה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מרקוביץ' ופאיוביץ' סיפור אהבה
https://eyoya.co.il/Articles/1563.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כתבה נחמדה מאתר חדש יחסית ונעים לקריאה.
כתבה נחמדה מאתר חדש יחסית ונעים לקריאה.
Re: מרקוביץ' ופאיוביץ' סיפור אהבה
לקחת דוגמא, מרקוביץ בהחלט מתאים לסגל הרחב. במהלך העונה יצטרך להיאבק על מקומו.

מרקוביץ אולי לא פויל הבוסני, אבל יש לו אופי מדהים.
כל הכבוד לו
כל הכבוד לו
הלוואי שהיו ויהיו עוד דמויות כאלו בקבוצה!
כשלוקחים בחשבון את הרמה המקצועית והחברתית אני בהחלט לא מבין למה יש כוונה לשחרר את מרקוביץ. שחקן שהתחבר למועדון בצורה מדהימה. מספיק היה לראות איך הוא שמח במשחק האחרון בנתניה (כאילו גדל במועדון) כדי להבין שהוא חייב להיות במועדון.
יותר לא מובן היה לי כשהעדיפו את עודד גביש על פניו. החלטה תמוהה בעיני.
יותר לא מובן היה לי כשהעדיפו את עודד גביש על פניו. החלטה תמוהה בעיני.
[align=center]
GIFSoup[/align]

זה חסוב לי מאוד לציין שהמאמן לקח לא רק החלטה אחת תמוהה אלא מספר החלטות תמוהות, ויש כמובן לציין ששום שחקן צעיר או שחקן בכלל לא התקדם תחתיו-אבל העדפת גביש (על אף יכולתו הירודה, על אף המרדת חדר ההלבשה, על אף התקרית המפורסמת עם אסי רחמים") קיבל עדיפות על הבלם הכי יציב שהיה לנו מאז מדונוביץ'.
לאלישע הפתרונים.
לאלישע הפתרונים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שמרקוביץ היה אחת הסיבות המרכזיות לשיפור ההגנתי שלנו בשנה שעברה. לא קיבל מספיק קרדיט על הבנת וחוכמת המשחק שלו, על קריאת המשחק ועל הסדר שהוא הוסיף להגנה.
גם בסוף השנה, כשאלישע הוריד אותו לספסל, הוא התנהג במקצוענות, המשיך להתאמן חזק ומי שהתמקד בו לפני משחקים ראה שמרקוביץ עזר לאג'ידה בחימום לפני כל משחק בתרגול כדורי גובה.
הבנתי שמרקוביץ ממשיך כבלם שלישי, מקווה מאוד שזה נכון, מההכרות עם סוארס והתפקוד שלו כבלם, יתכן שאחרי מספר מחזורים כבר נראה את מרקוביץ' שוב בהרכב.
גם בסוף השנה, כשאלישע הוריד אותו לספסל, הוא התנהג במקצוענות, המשיך להתאמן חזק ומי שהתמקד בו לפני משחקים ראה שמרקוביץ עזר לאג'ידה בחימום לפני כל משחק בתרגול כדורי גובה.
הבנתי שמרקוביץ ממשיך כבלם שלישי, מקווה מאוד שזה נכון, מההכרות עם סוארס והתפקוד שלו כבלם, יתכן שאחרי מספר מחזורים כבר נראה את מרקוביץ' שוב בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
זה יהיה כל כך טיפשי להרוס חיבור כזה עם שחרור של מרקוביץ'.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מרקוביץ' הוא ללא ספק מקצוען אמיתי, אומנם לא פויול או דקל קינן אבל מקצוען אמיתי שנותן מעצמו 100 אחוז ורואים עליו שהוא מחובר לקבוצה והלוואי שכל שחקן היה כמוהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נקווה שההנהלה והצוות המקצועי ימשיך במגמה של לא לעשות טעויות שמאפיינת את העונה וישאירו אותו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- ForeverRed
דואט בסרבית:
https://www.facebook.com/photo.php?v=47 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/photo.php?v=47 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
מרקוביץ' שחקן מרגש, לא פחות.
מקצועית הוא אולי לא הבלם הכי גדול במדינה, אבל הוא ברמה גבוהה יחסית למדינתו הצנועה.
הייתי משאיר אותו פה גם עוד 5 שנים, הוא בגיל הכי טוב עבור בלם.
מציע לכולכם לצפות במשחק מול נתניה ולראות את התגובות שלו לגולים, להחמצות, לשריקות נגד הקבוצה ובכללי לעקוב אחר התגובות שלו במשחק, זה פשוט עושה טוב על הלב לראות חיבור כזה של שחקן זר למועדון, יותר מחוייב לקבוצה מאשר סורוקאי.
להשאיר לעוד עונה, בלי להתבלבל בכלל.
מקצועית הוא אולי לא הבלם הכי גדול במדינה, אבל הוא ברמה גבוהה יחסית למדינתו הצנועה.
מציע לכולכם לצפות במשחק מול נתניה ולראות את התגובות שלו לגולים, להחמצות, לשריקות נגד הקבוצה ובכללי לעקוב אחר התגובות שלו במשחק, זה פשוט עושה טוב על הלב לראות חיבור כזה של שחקן זר למועדון, יותר מחוייב לקבוצה מאשר סורוקאי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הוא סוג של מגאמדוב כזה,שחקן עם אישיות אדירה,ואני מאמין שזו היא אחת הסיבות שמשאירים אותו ללא קשר לסכום הפיצוי שצריכים לשלם לו.ניב כתב:מרקוביץ' שחקן מרגש, לא פחות.