אופיר דודזאדה - סאגת החוזה
- dardasmiley
Re: פערים כספיים עם אופיר דודזאדה
החוזה שלו נגמר בינואר 2015. מה שאומר שאם לא יצליחו להחתים אותו על חוזה חדש וארוך במהלך העונה הקרובה, בסוף העונה הוא כבר לא ירצה לחתום כי תוך מספר חודשים יהיה שחקן חופשי.
אחלה התנהלות חשבונית נחסוך עכשיו חמישים אלף דולר בעונה על השכר שלו ונפסיד אחרי זה מיליון דולר באי מכירה שלו....
ממש גאונות חשבונאית....
אחלה התנהלות חשבונית נחסוך עכשיו חמישים אלף דולר בעונה על השכר שלו ונפסיד אחרי זה מיליון דולר באי מכירה שלו....
ממש גאונות חשבונאית....
אופיר ל-א ר-ו-צ-ה ל-ה-א-ר-י-ך ח-ו-ז-ה. פשוט לא רוצה. הוא רוצה להיות שחקן חופשי בסוף החוזה הנוכחי ולעבור לחיפה/תל אביב/אירופה.dardasmiley כתב:החוזה שלו נגמר בינואר 2015. מה שאומר שאם לא יצליחו להחתים אותו על חוזה חדש וארוך במהלך העונה הקרובה, בסוף העונה הוא כבר לא ירצה לחתום כי תוך מספר חודשים יהיה שחקן חופשי.
ממש גאונות חשבונאית....
במצב כזה, המועדון לא מסכים לתנאי השכר שלו ובצדק.
זה לא נכון. הוא כן רוצה להישאר.CrazyRed7 כתב: אופיר ל-א ר-ו-צ-ה ל-ה-א-ר-י-ך ח-ו-ז-ה. פשוט לא רוצה. הוא רוצה להיות שחקן חופשי בסוף החוזה הנוכחי ולעבור לחיפה/תל אביב/אירופה.
במצב כזה, המועדון לא מסכים לתנאי השכר שלו ובצדק.
אזשישב למו״מ ושיפסיק לשחק לי אותה רגשי... נעלב עלקשמעון א כתב: זה לא נכון. הוא כן רוצה להישאר.
- dardasmiley
מאיפה לעזאזל הקביעה הזאת שהוא לא רוצה להאריך חוזה??? דיברת איתו???
וואללה אם לי היו מציעים 30% מהשכר שאני ראוי לו גם אני לא הייתי רוצה להאריך חוזה.
הקביעות האלה משגעות אותי. בדיוק כמו שכולכם הלכתם עם הכתבת הטיפשה שאמרה שהוא התחלף בעצבים, ככה אתם הולכים אחרי איזה קביעה שרירותית שהשחקן לא רוצה להאריך חוזה...
וואללה אם לי היו מציעים 30% מהשכר שאני ראוי לו גם אני לא הייתי רוצה להאריך חוזה.
הקביעות האלה משגעות אותי. בדיוק כמו שכולכם הלכתם עם הכתבת הטיפשה שאמרה שהוא התחלף בעצבים, ככה אתם הולכים אחרי איזה קביעה שרירותית שהשחקן לא רוצה להאריך חוזה...
אין עם מי לשבת למו"מ. הצד השני לא מעוניין לשדרג לו את החוזה משמעותית בשום פנים אופן. הפסד שלנו.אלדר כתב:
אזשישב למו״מ ושיפסיק לשחק לי אותה רגשי... נעלב עלק
ומאיפה לעזאזל הקביעה הזאת שהציעו לו 30 אחוז מהשכר לו הוא ראוי?dardasmiley כתב:מאיפה לעזאזל הקביעה הזאת שהוא לא רוצה להאריך חוזה??? דיברת איתו???
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הציעו לו 90 אלף דולר, דיי כבר לשקר הזה שהציעו לו 30 אחוז מהשכר, אם 90 אלף דולר זה 30 אחוז מהשכר לו הוא ראוי אז הוא ראוי בעצם ל300,000 דולר?
וואלה בהחלט שכר מדהים, אפילו בוזגלו לא מרוויח ככה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
לא הציעו לו 90 אלף דולר הציעור לו באזור ה30-40. השכר לו הוא ראוי הוא באזור ה-100 אל"ד. לכן 30%.
אם נראה לכם שהיו מציעים לו 90 והוא לא היה מוכן להכנס למו"מ והיה פה מישהו שיגן עליו אתם טועים בענק.
הפכתם את השחקן לרודף בצע מהסוג של איזיקוביץ'. השנאה פה אליו על בסיס שמועות היא פשוט גועל נפש.
תזכרו את זה בפעם הבאה שאתם מעודדים אותו או שמחים על פעולה טובה שלו.
אם נראה לכם שהיו מציעים לו 90 והוא לא היה מוכן להכנס למו"מ והיה פה מישהו שיגן עליו אתם טועים בענק.
הפכתם את השחקן לרודף בצע מהסוג של איזיקוביץ'. השנאה פה אליו על בסיס שמועות היא פשוט גועל נפש.
וכאן בדיוק הבעיה. הציעו לו "30% ממה שהוא ראוי לו" - זאת ההצעה שהוא קיבל מבלי להאריך את החוזה.דר אדום בנשמה כתב:הציעו לו 90 אלף דולר, דיי כבר לשקר הזה שהציעו לו 30 אחוז מהשכר, אם 90 אלף דולר זה 30 אחוז מהשכר לו הוא ראוי אז הוא ראוי בעצם ל300,000 דולר?
תחתום על חוזה ארוך יותר - תקבל שדרוג גדול בהרבה בשכר. הציעו לו 90 אלף דולר..במקום להגיש הצעה נגדית, לנהל מו"מ(כמו שעשה אילוז, שבא לאימונים בלי חוזה), הוא בחר לשבור את הכלים(שוב, אחרי השביתה האיטלקית במהלך העונה) ולפוצץ את המו"מ.
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין לאן דוידזאדה חותר. העיקר שיש את מי להאשים תמיד - ההנהלה.
30-40?אין לך מושג על מה אתה מדבר.dardasmiley כתב:לא הציעו לו 90 אלף דולר הציעור לו באזור ה30-40. השכר לו הוא ראוי הוא באזור ה-100 אל"ד. לכן 30%.
אבא שלו בעצמו אמר שהציעו לו 60.
לאחר מכן, שיפרו את ההצעה(לפי התקשורת).
- דר אדום בנשמה
תעשה לי טובה בידיעות הנגב לפניי כ3 שבועות רשמו שהציעו לו 356 אלף שקל לעונה שאם אתה מחלק את זה ב4 זה יוצא 89,000 ואם מתחשבים בעובדה שהדולר כרגע ב3.6 אז זה יוצא אפילו באזור ה100,000 פאקינג דולר.dardasmiley כתב:לא הציעו לו 90 אלף דולר הציעור לו באזור ה30-40. השכר לו הוא ראוי הוא באזור ה-100 אל"ד. לכן 30%.
אז ידיעות הנגב משקרים או שאולי אנשים לא יודעים את כל התמונה הגדולה...
הוא פשוט החליט שלא באלו להמשיך בקבוצה וזהו...
- dardasmiley
טוב יאללה אני בונה מדורה בחצר תביאו אותו נעלה אותו על המוקד. שידע כל שחקן לא לסרב להצעה שהמועדון נותן לו.
כנראה שרק אופיר אשם וההנהלה בסדר גמור, במיוחד המנכל.
זה לא משנה כבר מה נגיד אתם את אופיר שרפתם....
אל תשכחו להכין לו שלט "הילד חמדן"...
- דר אדום בנשמה
אני לא בא לומר "בואו נעלה אותו על המוקד" אני בסך הכל בא לומר שאם הוא רוצה שכר מסוים הוא יכול לבוא לשבת ולדבר כמו בנאדם ולא ישר להגיד לא...dardasmiley כתב:טוב יאללה אני בונה מדורה בחצר תביאו אותו נעלה אותו על המוקד. שידע כל שחקן לא לסרב להצעה שהמועדון נותן לו.
זה לא מכובד זה לא אחראי וזה תינוקי ואווילי, אם הוא לא רוצה לחתום על חוזה לעוד 4 עונות והוא מעדיף לשבת על החוזה הזה זה אומר דרשני = שהוא לא רוצה להשאר פה.
כמה שלא תרדו על אילוז, הוא תמיד היה פה גם בזמנים הקשים והפעם היחידה שהוא עזב זה לא היה בגלל כסף אלא בגלל שהוא רצה לנסות לחזור לליגת העל אילוז וגם ברדה הם הסמלים האחרונים כל שאר שחקני הבית הם פשוט שחקנים באר שבעיים ומעבר לזה הם כנראה לא מנהיגים וכן אילוז כמה שלא תרדו עליו ועל היכולת שלו הוא מנהיג ואחד שהמועדון עומד לנגד עיניו ולא הצד האישי שלו.
- דר אדום בנשמה
אני לא בא לומר "בואו נעלה אותו על המוקד" אני בסך הכל בא לומר שאם הוא רוצה שכר מסוים הוא יכול לבוא לשבת ולדבר כמו בנאדם ולא ישר להגיד לא...dardasmiley כתב:טוב יאללה אני בונה מדורה בחצר תביאו אותו נעלה אותו על המוקד. שידע כל שחקן לא לסרב להצעה שהמועדון נותן לו.
זה לא מכובד זה לא אחראי וזה תינוקי ואווילי, אם הוא לא רוצה לחתום על חוזה לעוד 4 עונות והוא מעדיף לשבת על החוזה הזה זה אומר דרשני = שהוא לא רוצה להשאר פה.
כמה שלא תרדו על אילוז, הוא תמיד היה פה גם בזמנים הקשים והפעם היחידה שהוא עזב זה לא היה בגלל כסף אלא בגלל שהוא רצה לנסות לחזור לליגת העל אילוז וגם ברדה הם הסמלים האחרונים כל שאר שחקני הבית הם פשוט שחקנים באר שבעיים ומעבר לזה הם כנראה לא מנהיגים וכן אילוז כמה שלא תרדו עליו ועל היכולת שלו הוא מנהיג ואחד שהמועדון עומד לנגד עיניו ולא הצד האישי שלו.