אלישע תודה רבה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: אלישע תודה רבה!

שליחה על ידי CrazyRed7 »

חחחחחחחחחח..העיקר להתלונן על משהו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא? אז אני מבין שאלגרבלי משחק פה מגיל נוער ולא הגיע השנה מנצרת עילית...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אלגרבלי שחקן נוער שלנו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

כן? אם זה ככה אז אני לוקח את דבריי בחזרה. הייתי בטוח שמדובר על אחד מהשניים שהגיעו מנצרת... למרות שעדיין לא ברור למה זינו בספסל. במיוחד כשדהן עוד לא חתם וסוארז בלם. אז כמה 'בן' יש לנו בקבוצה???

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

dardasmiley כתב:למישהו עדיין יהיה ספק שאלישע לא יספור העונה את לוטם ולא ייתן לו צאנס? באימון נגד נתניה הוא העדיף את בן אלגרבלי (!) בקישור על פניו.... לוטם יהיה חילוף אחרון של אלישע העונה, כי לא אלישע הביא אותו!
ואת אלגרבלי הוא כן הביא???

אתם פשוט לא מקשיבים למה שאני חוזר ואומר כמו תקליט שבור. לוטם הוא לא ממש קשר אחורי ואלישע כנראה מעדיף
שני קשרים אחוריים במרכז המגרש. זאת הסיבה שהוא מקבל פחות עדיפות, מבלי להיכנס לשאלה אם הוא צודק או לא.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בן ביטון ובן תורג'מן הגיעו מנצרת עילית.
בן אלגרבלי הוא בלם מהנוער..היום פותח בקישור האחורי..אולי ז'ינו לא כשיר או משהו, אין לי מושג

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב:
משה הנכבד , לפני שאתה דורש כבוד, קודם תלמד גם לתת.
במשך שנים אני קורא בפורום את דעותיך. אותו הצליל, אותו הלחן, אותה המנגינה. אין לי שמץ של ספק בנוגע לכוונותיך. אני יודע
שטובת הקבוצה חשובה לך. הבעיה היא שבמהלך השנים האובייקטיביות הלכה ונעלמה ממך. אתה כל כך משוכנע בצדקתך ובנכונות
טיעוניך שאתה פשוט לא מוכן לקבל את העובדה שאנשים חושבים אחרת. עד כדי כך אתה בטוח בעצמך שהחלטת לסווג את כולנו
כילדים קטנים חסרי מושג והבנה בסיסית בכדורגל. מן חבורה של קטינים (שהם גם איכשהו חברים) שהחליטה להשתלט לך על הפורום.
עד כדי כך אתה משוכנע בצדקתך שנראה שאהבת הקבוצה התחלפה אצלך בקידום אג'נדות בצורה פשוט עיוורת. ללא תנאי פשוט.
אז יש לי חדשות בשבילך. ילד אני לא. הלוואי והייתי. מכיר אנשים פה מהפורום - גם לא. מה אני כן? אוהד הפועל באר שבע
שטובת הקבוצה חשובה לו לא פחות ממך, גולש שקורא בפורום במשך שנים ואחת הסיבות שהחליט להתחיל ולכתוב כאן היא
כדי לתת קונטרה לאוהדים כמוך, שפשוט התאהבו בתפקיד המבקרים ושכחו שתפקידו של אוהד כדורגל הוא גם לתמוך בקבוצה.
אמרת שאנחנו מנסים לאנוס את המציאות אבל זה בדיוק מה שאתה עושה בעצמך. עובדה שרוב האנשים פה לא מסכימים איתך.
אתה טוען שרפי דהן מיותר? איך הוא בדיוק מיותר? יש לנו שני קשרים אחוריים בסגל. אם היית אובייקטיבי היית לפחות הוגן מספיק
בשביל להודות שלוטם זינו הוא ממש לא קשר אחורי. אז מה היה עדיף, שישאירו פה את גזל? רפי דהן טוב ממנו בכמה רמות.
הסיבה שגזל פתח בבלומפילד ארבעה ימים אחרי שחתם היא לא שהמאמן מעדיף שחקני רכש. הסיבה היא שהמאמן חיפש
שחקן הגנתי יותר שיעזור לקבוצה לאזן את מרכז השדה. וזה רק מצדיק את מה שאמרתי. לוטם לא היה ולא יהיה קשר אחורי.
לפי צורת ההתנהלות וההחתמות עד עכשיו, אתה באמת חושב שהקבוצה נבנית לרוחב? אתה באמת חושב שלא ישאירו כסף
לזר איכותי, אם אכן יש אחד כזה בתכניות?
עד שסוף סוף אנחנו מקבלים עונה שנעשו בה הפקת לקחים ודברים מתחילים להתנהל כמו שצריך - תנו קצת ליהנות מהרגע.
יש הרבה דברים שבהם אני כן מסכים איתך. יש הרבה דברים שגם לי צורמים. אבל תזכור שאי אפשר תמיד להיות רק שלילי,
ואי אפשר לפסול אחרים רק בגלל שהם לא מסכימים איתך.
כשצריך להגיד מילים טובות (על הוצאת החולצות, על החזרת ברדה, על החתמת בוזגלו, על ההחתמה של מאמן הכושר במחלקת הנוער, על הרצון להביא זר צעיר למחלקת הנוער) אין לי בעיה לפרגן. אבל, ואת זה אני אומר עם הרבה צער, הניהול במועדון הוא כושל מאוד ב6 השנים האחרונות ולכן יש הרבה יותר נקודות לשיפור מאשר נקודות לשימור.

כאשר אני מזהה מגמה של כותבים, רובם חדשים בפורום, שמגיבים לגופו של כותב ולא לגופו של עניין, שתוקפים באופן אישי כותב כזה או אחר (פעם זה אני, פעם זה 8red, פעם זה סומסום) כדי למנוע ביקורת מהקבוצה, אני מתחיל לחשוד.

תפקידו של אוהד כדורגל הוא גם לתמוך בקבוצה? את זה ידידי עושים באיצטדיון. הוא המקום שאליו צריכים להגיע מידי שבוע, והוא המקום שבו צריכים לדחוף את הקבוצה בלי קשר למה שקורה במגרש. וזה בדיוק מה שאני עושה שבוע אחר שבוע מאז שאני זוכר את עצמי. הפורום לעומת זאת, הוא הכלי לימים שאחרי המשחק, הוא המקום להגיד מילה טובה אבל גם להעלות ביקורת, ביקורת שלא מעלים בזמן משחק כי אני לפחות עסוק בדחיפת הקבוצה לאורך 90 הדקות...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אביאל כתב: אם היו שניים כמוך זה היה מוגזם :מלך: :השתחוות:
אם לא הייתי מכיר את שניכם, הייתי עוד יכול לחשוב שזה אותו בנאדם שנכנס עם 2 שמות משתמש ;)

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

לא יודע אם ראיתם, אבל נכחו היום במשחק אימון: דוידזאדה,אילוז,ברדה,עוואד,אלגרבלי,טזזו,רז רחמים
תוסיף לזה את אבולאבן שחוזר לכושר מהפציעה שלו (בונים עליו כמס' 4 בחוד),ז'ינו שחוזר לכושר
ואת יוני שחוזר מפציעה(כנראה יושאל לקבוצה מהלאומית כי אבולאבן לפניו)-תקבל 7 שחקני בית+2 מוכשרים מאוד מהנוער שישתלבו בשנים הבאות.
לא יודע אם זה המספר הרצוי(אפשר לשפר) אבל זה בהחלט שיפור משמעותי משנים קודמות
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

מה התפקיד שלמטזזו?

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

taltal כתב:מה התפקיד שלמטזזו?
כנף, קשר התקפי שני האגפים, שחקן מאוד מהיר, עם שליטה בכדור וכדרור לא רע, רגל ימין.
החיסרון שלו זה הפיזיות שלו, נמוך וחלש יחסית לליגה, אבל יש לו עוד זמן בנוער להשתפר ולהתבלט
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ForeverRed כתב:
תתפלא אבל שני המשפטים האלה הם בדיוק מה שאני מרגיש לגבי הדברים שאתה ועוד כמה רושמים פה.
פשוט סיכום במשפט אחד של פועלך בפורום. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dudu8666

שליחה על ידי dudu8666 »

לוטם זינו לא שיחק היום בגלל שהוא פצוע!!!
בן אלגרבלי הוא שחקן מהנוער בדרך כלל בלם היום שיחק בקישור האחורי

שלח תגובה